το ραντεβού που δεν πήγα ποτε..(ερασιτεχνική διατριβή απότομης διακοπής χαπιών) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 131
    Λεγε ... ομαδα????
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    μενω πειραια ... γαυρακι του δε μποουν...αλλα απλα σαν κουλτούρα...δεν ξερω ουτε εναν παιχτη και ουτε καταλαβα ποτε τι ειναι το οφσαιτ... που κ που βλέπω ...μου αρεσει η αδρεναλίνη της υπόθεσης..και την γουσταρω την ομαδουλα μου... εχει μια ιστορια..δεν λέγεται τυχαια θρυλος!!..
    το καραισκακη και η τρουμπα ειναι οι ακροπόλεις του πειραια μας...χεχεχε..
    εσυ τι εισαι??

αδημονουσα να το πεις ρε μεγαααααλη, εχω παει ΣΕΦ και εχω πορωθει

Μεγαλη εκτονωση, προτιμω το μπασκετ και τρελαθηκα απο την αδρεναλινη οπως εγραψες

Αυτο το συνθημα μου χαρακτηκε ----

Και ας επιστρεψω στο κουτουκι

Ψςςςςςςςςςςςςςςςς -

Που ειναι ο Ελις να διανθισει το ρεπερτοριο?

Senior Member
    καλημερα, τι εγινε ρε πρωι πρωι εεεε;;;; η μια τρακαρε η αλλη λεει για κουτουκια τι παθαμε;;;; εγω ξυπνησα μια στις 7 και μια τωρα αλλα ο πονολαιμος πονολαιμος. γαμωτη δεν περναει η βλακεια κουραστηκα, ο βηχας νομιζω λιγοτερος αλλα τεσπα θα δουμε αν απο βδομαδα δεν περασει θα παω γιατρο μηπως χρειαζεται αντιβιωση.
    εδω σημερα καποιος εχει μερακλωσει στη γειτονια και εχει βαλει χαρουλα αλεξιου πρωι πρωι

ποια τρακαρε φλερ? το χασα

Senior Member
    καλε η Ρεα δεν ειπε τρακαρε στην πυλωτη ή αρχισα και φανταζομαι κιολας;;;

Ναι εχεις δικιο, ηταν πανω απο το βιντεο και δε το πηρα χαμπαρι. Ρεα συγνωμη δε ρωτησα καν ---

Φλερ πηγαινε απο Δευτερα να μαθεις αν χρειαζεται αντιβιωση, γτ ταλαιπωρεισαι και ειναι κριμα και αδικο

Απο κεφια πως πας????

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    η εκτιμηση ειναι αμοιβαια ...καθε φορα που σε διαβαζω ξερω οτι θα συναντησω μια πολύ ενδιαφέρουσα λογικη σκεψη...ναι ο θυμός είναι το ευκολο μου συναισθημα και το τσουβαλιασμα βοηθαει πάντα στην ενίσχυση του...καλο ειναι να μου το επισημανεται οταν το βλέπετε για να καταλαβαινω κ εγω καλυτερα ποτε μου βγαινει...γιατι πια δεν το καταλαβαινω ... τσουβαλιασμα στην συγκεκριμενη περιπτωση εννοεις την θεση μου για τους ψυχίατρους?
    (ωραιο τραγουδι... δεν ειχα ξανακουσει fullface ...ευχαριστω π μ τους συστησες)
    Στο συγκεκριμένο ποστ σου δεν βρήσκω κανένα τουβάλιασμα.Μιλούσα γενικα.Άλλοστε έχουμε την ίδια άποψη για τους ψυχιάτρους και είμαι κατά των χαπιών,παρά σε ορισμένες περιπτώσεις,χωρίς να θέλω να θίξω αυτούς που ακολουθούν κάποια φαρμακευτική αγωγή.Είναι καθαρά προσωπική και ταπεινή μου άποψη ότι το 90% με κάποια ψυχική διαταραχή ΔΕΝ χρειάζονται τα χάπια.

Μπορεί αυτή τη στιγμή κάποιος να μου πει ''Γιατί μας λες να μην τσουβαλιάζουμε ενώ κατά κάποιο τρόπο το κάνεις κι εσύ αυτή τη στιγμή?''Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο περιληπτικός και κατανοητός γίνεται (αν και δε το βλέπω) .Τσουβάλιασμα θεωρώ να κατηγοριοποιείς ανθρώπους.Πχ ''Όλες οι γυναίκες είναι πο*τάνες κι όλοι οι άντρες μ*λάκες''.Στην αντίθετη μεριά όταν κάποιος επιτελεί έργο είτε είναι γιατρός,είτε είναι παιδαγωγός,είτε ..είτε...οφείλει να βλέπει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά κι οφείλει να προσπαθεί να βρει τρόπο να καταλάβει το πρόβλημα μέχρι να το λύσει.Αν δεν μπορεί να το κάνει τουλάχιστον οφείλει να το πει.Τι παράδειγμα να πω για να γίνει κατανοητό?Πχ είναι ένας μαθηματικός σε μία τάξη και στην πορεία του θα λύσει χιλιάδες μαθηματικά προβλήματα.Αν του βάλεις ένα πρόβλημα είναι η δουλειά του να προσπαθήσει να το λύσει.Αν δεν μπορεί θα το παραδεχτεί.Είναι κι ανάλογα το βαθμό δυσκολίας του κάθε προβλήματος κι υπάρχουν και προβλήματα που δεν λύνονται.Έτσι θεωρώ ότι πρέπει να βλέπει ένας ψυχίατρος τους ''ασθενείς'' του.Κάθε φορά σαν ξεχωριστό πρόβλημα ψάχνοντας για μία λύση.Το πάρε αυτά τα χάπια κι έλα σε ένα μήνα να πάρεις άλλα...ααα κοίτα δεν κάνουν τελικά για σένα,πάρε αυτά και ξαναέλα,δεν μου λέει κάτι.Γι αυτό μιλάω πάντα για καταστολή του προβλήματος κι όχι για λύση.Είναι σαν να ξεκινάει ο μαθηματικός που προανέφερα να κάνει 2 πράξεις αρχικές σε ένα σύνθετο πρόβλημα και να λέει ''αφήστε το και το βλέπουμε άλλη φορά''.Για μένα δεν είναι έτσι.Δεν γίνεται να μπουκώνεις τους πάντες με χάπια και στην ουσία να δημιουργείς προβλήματα που δεν υπάρχουν.

Γνωρίζω παθολόγο σε μικρή κοινωνία που γράφει αντικαταθλιπτκά με την σέσουλα.Πλέον όλος ο κόσμος κάνει κατάχρηση της λέξης κατάθλιψη και δημιουργεί τα προβλήματα μόνος του.Οπότε τι μπορώ να κάνω σε αυτό?Να πάρω χάπια αλλιώς δεν θα γίνω καλά.Άλλοστε το έχει πει ο γιατρός,γιατρός είναι ξέρει και γενικά τα ΜΜΕ λένε πως το 2020 η καταθλιψη θα είναι η νούμερο 1 ''αρρώστια''.Άρα έχω κι εγω και δεν το ξέρω.

Δεν γίνεται έτσι παιδιά.Δεν γίνεται να διορθώσουμε ένα πρόβλημα όταν σκεφτόμαστε με τον τρόπο που το δημιουργήσαμε και δεν γίνεται όταν σκεφτόμαστε αρνητικά.Βλέπω για παράδειγμα και σε αυτό το ποστ που ντε και καλά ψάχνουμε να βρούμε αρνητικά συμπτώματα.Ότι σίγουρα υπάρχουν και πρέπει να προσέξεις.Έχεις βάλει ήδη το μυαλό σου (όχι εσύ Ρέα,γενικά μιλάω) σε μία κατάσταση συναγερμού περιμένοντας τις αρνητικές επιδράσεις.Είσαι σίγουρος δηλαδή γι αυτές απλά περιμένεις το πότε.Άρα ότι και να σου συμβαίνει το άλοθι είναι η διακοπή των χαπιών.

Όταν πήρα απόφαση να σταματήσω το τσιγάρω μπήκα για χαβαλέ να διαβάσω κάτι στο ίντερνετ.Για παρενέργιες και τα λοιπά.Πραγματικά τρομοκρατήθηκα.Διάβαζα για ασύστολο φαγητό,υπεβολικά νεύρα και πολλά πολλά άλλα.Οπότε νόμιζα ότι αν πάω να το κάνω,να το σταματήσω δηλαδή,λογικά θα γίνω ένας φονιάς 200 κιλών.Αυτό που κατάλαβα μόλις το σταμάτησα όμως,είναι το εντελώς αντίθετο.Πιο όμορφος ύπνος,πιο καθαρή αναπνοή,πιο καθαρό το προσωπικό μου περιβάλλον,ρούχα να μυρίζουν όμορφα,πιο καθαρές γεύσεις και μυρωδιές και μπαίνοντας σε χώρους που επιτρέπεται το τσιγάρο ένιωθα πραγματικά βρώμικος και μου υπενθύμιζε την σωστή απόφαση που πήρα.Αν έμενα σε αυτά που διάβαζα δεν θα έπερνα ποτέ την απόφαση.
    Με αυτό το παράδειγμα θέλω να πω ότι δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για δράκους όταν δεν υπάρχουν.Θέλω κάποιος να καταλάβει ότι αν πραγματικά θέλει να κάνει κάτι μπορεί να το δοκιμάσει και στο χέρι του είναι να το πετύχει ή όχι.

Για τα χάπια δεν θέλω να γίνω απόλυτος γιατί μιλάμε για ένα λεπτό ζήτημα.Ένα ζήτημα που υπολειτουργείς και νιώθεις ευάλωτος με την κάθε ψυχική ασθένεια.Απλά θεωρώ πως τον έλεγχο του μυαλού και του σώματός μας πρέπει να τον έχουμε ΜΟΝΟ εμείς και κανένας άλλος.Οπότε νομίζω πως κάποιος πρέπει να συμβουλευτεί τον γιατρό που του τα έδωσε.Όλα τα άλλα είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.

Και κλείνοντας θέλω να γράψω για τα ''κέντρα καταστολής και διάλυσης των ανθρωπίνων ψυχών'' τα λεγόμενα ψυχιατρεία.Που έχουν δεμένους μέσα τους ανθρώπους με την τάδε δικαιολογία μπουκώνοντάς τους με χάπια για καταστολή αυτοί που θα πάνε απλά να κάνουν ένα 8ωρο για να φύγουν
    Όχι παιδιά,για μένα δεν γίνονται έτσι οι δουλειές.Δεν βρίσκονται έτσι οι λύσεις.
    Δεν θέλει φοβέρα ο άγιος.Υπομονή,επιμονή, κατανόηση και βοήθεια θέλει....

Σας ευχαριστώ
    Last edited by Deleted-member-220416; 21-11-2015 at 11:08.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Φλερ πηγαινε απο Δευτερα να μαθεις αν χρειαζεται αντιβιωση, γτ ταλαιπωρεισαι και ειναι κριμα και αδικο

Απο κεφια πως πας????
    καλυτερα, αλλά με ριχνει πολυ αυτό με τον λαιμό γιατι βαζω χιλια δυο με το μυαλο μου. σε ωρλ να παω;;; ή παθολογο;

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast