Κάποιος που θέλει κουβεντα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Senior Member
    με τι κριτήρια διαλέγεις ειδικό; εγώ κοιτούσα πείρα -ηλικία (δε βγήκε σε καλό και τις δυο φορές), εκπαίδευση και γενικά ένα συγκροτημένο προφίλ.Από την αλλη,τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι τι να πάω σε ιδιώτη αφού δεν είναι υππόθεση ενός-δυο ραντεβού,και έτσι σκέφτομαι δημόσιους φορείς ..που και εκέι δεν ξέρω τι παίζει.όλα ψάξιμο θέλουν και στην περίπτωση μας δεν είναι τόσο εύκολο,απογοητεύεται κανείς.

Σχετικά με την καθημερινότητα δηλ εσύ πζ αισθάνεσαι μια πληρότητα στο τέλος της μέρας,ότι την αξιοποιήσες;

Senior Member
    Ποδηλατο, ορειβασια που κ που, jogging, τις υπολοιπες ωρες pc κ internet.

Senior Member
    Το παν για μενα στον γιατρο ειναι να ειναι ανθρωπος και να εχουμε χημεια...κ οχι τοσο τ αλλα που ανεφερες.

Εγω ειμαι ενα ατομο που κ γ αυτο εφτασα εδω π εφτασα που δεν ικανοποιουμαι ευκολα...
    οποτε θα σου πω οτι ικανοποιηση δν νιωθω παντα,τις περισσοτερες φορες.
    Νιωθω όμως οτι την αξιοποιω την ημερα μου.

Senior Member
    ΝΑι και εγώ αυτό θέλω,αλλά αυτό το βλέπεις -ή δεν το βλέπεις-κατόπιν εορτής.Όταν διαβάζεις που θα πας,δε μπορείς να το ξέρεις. Παρεμπιπτόντως,θεωρείς ότι η ειρωνεία έχει θέση στην ψυχοθεραπεία; εμένα ένας με ειρωνευόταν αλλά ήταν ολοφάνερο-προκλητικό και για αυτό σκέφτηκα μήπως το κάνει για κάποιο λόγο ή είναι μ.....άκας;Αυτή την απορία την έχω.Βέβαια,και για καλό λόγο να έγινε,εμένα μου κακοφάνηκε και μετά,ενώ το επεδίωξα,ουσιαστικά δεν ξαναπήγα

Senior Member
    ιιιιι
    ετσι με ειρωνευτηκε η πρωην μου ψυχολογος
    και μου έκανε κ ζημιά με μια εκφραση της και ουτε ν την φτύσω δεν θελω.
    ΣΟβαρα τωρα????

Senior Member
    μάλλον είμαι ο καλοπροαίρετος της υπόθεσης...Λέω δεν μπορεί,ξέρουν τι κάνουν.Ίσως το κάνουν για να είμαστε πιο επιθετικοί..δεν ξέρω.Εσύ σκέφτηκες ποτέ μήπως υπηρετούσε κάποιο σκοπο και όχι κόμπλεξ της; εγώ γέλασα αμήχανα εκείνη τη στιμγή,αλλά μετά όπως είπα,δεν μπορούσα να ξανακλείσω ραντεβού,λέω σιγά μη τον πληρώνω για να μου μιλάει και έτσι + οι σκέψεις ότι δεν υπάρχει κατανόηση από κανέναν άλλο (αυτό το τελευταίο λάθος βέβαια,αλλά έτσι είναι απογοητεύεσαι)

Senior Member
    σε καταλαβαινω ως εναν βαθμο.
    Ναι την κατηγορω , γιατι βλέπω οτι ο ανθρωπος που επισκεπτομαι τωρα ειναι το κτ αλλο.
    Τον θεωρω σωστο επαγγελματια. Καθεται απλά και με ακουει κ με καθοδηγει , ουτε υφακι ουτε τπτ αλλο

Senior Member
    μπράβο! που είσαι ικανοποιημένη.Έψαχνες ψυχολόγο,ψυχίατρο, και τα δύο ή να έχει και την ιδιότητα του ψυχοθεραπευτή.Εγώ να σου πω κάτι τέτοιο ψάχνω,όποτε ψάχνω, ψυχολόγο ή ψυχίατρο αλλά να είναι και ψυχοθεραπευτής.Σε ψυχίατρο σκέτο δεν ξαναπάω,μόνο φάρμακα δίνουν και άντε στο καλό,ο άλλος ούτε για να ανανεώνω τη συνταγή δε θα με δεχόταν.τώρα να πηγαίνω και σε ψυχίατρο και σε ψυχολόγο,και πολλά τα λεφτά και βαριέμαι να λέω τα ίδια.Αλήθεια,συνήθισε γρήγορα ο οργανισμός σ; εγώ δεν τα πήρα για διάφορους λόγους ,ένας ήταν να μη βάλω κιλά και χρειαστεί να ξοδευτώ για ρούχα μεγαλύτερου μεγεθους (καθαρά πρακτικός μπορώ να πω)

Senior Member
    Πηγαινω σε ψυχιατρο-ψυχοθεραπευτη μαζι!
    Για τον ιδιο λογο που ανεφερες πριν κι εσυ.
    Παιρνω τ ιδιο χαπι π επαιρνα κ με τους αλλους.
    Αρα δεν ειναι θεμα συνηθειας. Ειμαι οκ με αυτο τ χαπι απ την αρχη εγω.

Senior Member
    είσαι τυχερή.εγώ δεν τα πηρα γιατί φοβήθηκα κ τις παρενέργειες μεχρι να δράσει ή μέχρι να φανεί αν μου κάνει

Senior Member
    τυχερη?? ευχη κ καταρα γ μενα τ χαπια αλλα τελοσπαντων...
    κοιταξε ν δεις ουτως η αλλως
    δεν πρεπει ν στηριζεσαι στα χαπια
    η ψυχοθεραπεια ειναι αυτη που εχει μακροπροθεσμα αποτελεσματα

Senior Member
    Καλημέρα, τί κάνετε;

Εγώ όχι και τόσο καλά, είδα τον πρώην φίλο μου στον ύπνο μου κι αναστατώθηκα...

Νεραϊδα, συμφωνώ μαζί σου για τα χάπια όντως ευχή και κατάρα είναι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Kαλημερα βρε Κυκνακο ,
    ειχαμε παλι εφιαλτακο ?
    Αχ , βρε Κυκνε πλουμιστε ,
    αντε βγες στον αερακο !!

Senior Member
    γεια σου Μακ με τα ποιηματα σου.
    Νεραιδα καλο το θεματακι σου. ολο και κατι θα εχουμε να πουμε ο καθενας.
    εγω εχω διαγνωστει με ΓΑΔ και υποχονδριαση-νοσοφοβια. ειμαι τωρα σε αγωγη με εφεξορ, για τον ψυχιατρο μου δεν ξερω. εχω παει δυο φορες με γεμισε εξετασεις για να κανω και με αγχωσε περισσοτερο εχω να σου πω....γιατι δεν ειμαι σε φαση να κανω και εξετασεις τωρα τουλαχιστον οχι μεχρι να με πιασει το χαπι. αυτο που λετε για ψυχιατρους ή ψυχολογους εχετε δικιο. δεν ειναι θεμα εμπειριας ειναι θεμα χημειας. επισης ειναι και θεμα φασης που βρισκεται ο καθενας μου. πχ εγω ειχα μια ψυχολογο που με βοηθουσε πραγματικα για ενα χρονο που καναμε ψυχοθεραπεια, μετα ενα πραγμα ενιωσα ότι "την ξεπερασα" οτι δεν ειχε να μου προσφερει κατι παραπανω και σταματησα, δεν ξερω αν το εχει παθει κανεις. βεβαια ο τωρινος ειναι φιλικος μου βγαζει πραγματα αλλα μιλαει παρα πολύ αυτος...ισως βεβαια να εχει ενα νοημα και να θελει να κατευθυνει την συζητηση...ξερω γω

Senior Member
    Γεια σου Fleur , με τα ωραια σου , γεια σου και σενα Νεραιδα !!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast