ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    ε τοτε μπορει να ειναι επειδη δεν εχεισ κανει ακομα σεξ παντωσ να ξερεισ οτι ειναι απλο προβλημα και ξεπερνιεται ακομα και τελειωσ
    οι πιο πολλοι το εχουν αυτο αμα προσπαθησεισ θα σου φυγει υπαρχουνε προβληματα που δεν λυνονται ευκολα αυτο λυνεται σχετικα ευκολα ολοι το χουν αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    εγω αυτο θα εκανα να δω τι θα γινει αλλα εγω ειμαι περιεργη περιπτωση

Quote Originally Posted by thanasis21 View Post
    Constantly curious στους γονεις μου δεν θελω να απευθυνθω,δεν θελω να τους μιλησω για αυτο το θεμα. ωστοσο ισως παω σε καποιο ψυχολογο μηπως και μου δωσει λυση. αλλα τι να κανει και αυτος? η εξωτερικη εμφανιση παραμενει ιδια και δυστυχως σημερα οι περισσοτερες κοιτανε μονο αυτο
    Το ξερω οτι δε θες, γιατι αν ηθελες δεν θα εγραφες εδω. Θα πας να μιλησεις !
    Καποιοι γεννιομαστε με ελλατωματικο μηχανισμο εσωτερικα(παθολογικα προβληματα υγειας) καποιοι εξωτερικα υστερουμε( συμφωνα με τα αντικειμενικα ΜΜΕ κριτηρια).
    Αυτος εισαι, μεχρι να νιωσεις οτι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΖΕΙ θα βασανιζεσαι και θα σου στερεις συναισθηματα θετικα.

Λοιπον, μεσα σε ολη την μαυριλα που σε πλακωσε και την ξερω την κ@@@@ απευθυνσου σε ειδικο !!!!

Η απαντηση που ψαχνεις και η αναγκη σου να γιατρευθεις δεν θα λυθει εδω. Στην Οθονη ! Σου γραφω με αυτο το υφος γιατι εχω περασει τους διαδρομους της αυτοκτονικοτητας.

Γινε συμμαχος του εαυτου σου και οχι εχθρος, ξεκινωντας απο σημερα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Junior Member
    stefamw ακριβως και εγω τις ιδιες σκεψεις κανω και εγω.να ξερες ποσες φορες πηρα στο χερι μου μαχαιρι ή ξυραφι αλλα τελευταια στιγμη εκανα πισω.μονο την μητερα μου σκεφτομαι η οποια αν κανω κατι τετοιο θα πεθανει και αυτη. οσο για αυτο που λες οτι αν πεθανω ισως ξαναγεννηθω για παραδειγμα στην αφρικη,δεν με ενδιαφερει τι θα γινει μετα τον θανατο.εχω κουραστει απιστευτα τοσα χρονια

Junior Member
    το πηρα αποφαση,θα παω σε ψυχολογο.ηδη μεσα απο την συζητηση με ολα τα παιδια εδω στο forum αισθανομαι λιγο καλυτερα αφου βρηκα να εξωτερικευσω το προβλημα μου

Μπράβο thanasis21. Δύναμη αγόρι μου!

Senior Member
    για μένα δειλία είναι να μην αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα στη ζωή μας.
    Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες για όλους τους ανθρώπους, για αυτό είναι κρίμα να σηκώσεις τα χέρια ψηλά ή να κάνεις κακό στον εαυτό σου.
    Είσαι μόνο 18., έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να βελτιώσεις τα πράγματα σχετικά με τα ερωτικά σου που σε απασχολούν. Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους στην ηλικία σου αλλα και κοντά στα 30 που δεν είχαν ποτέ ερωτική σχέση με κοπέλα. Αν το θελήσεις εσύ και κάνεις προσπάθειες και δεν τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία, μπορούν όλα αυτά να φτιάξουν και να πάρουν τον δρόμο τους.
    Η ομορφιά που ανέφερες είναι ένα προσόν σε έναν άνθρωπο, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα . Αν θες να γίνεις μοντέλο ή και ηθοποιός τότε ναι θα παίζει κάποιο ρόλο αν και πλέον ακόμη και εκεί βλέπουμε και ανθρώπους με ιδιαιτερότητες στην εμφάνιση τα τελευταία χρόνια να βρίσκουν δουλειες και να εξελίσονται μέσα σε αυτό. Ο κάθε άνθρωπος ευτυχώς έχει τα δικά του γούστα , δεν ειμαστε όλοι το ίδιο, υπάρχει τέτοια ποικιλομορφία μέσα σε τόσους ανθρώπους που σίγουρα θα βρεις μία ή/και περισσότερες γυναίκες να κάνεις σχέση.
    Είσαι σε μια ηλικία που ακόμη γνωρίζεις τον εαυτό σου. Σίγουρα δεν είσαι μόνο αυτό που νόμιζες όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα έχεις πολλές δυνατότητες που δεν τις έχεις ανακαλύψει ακόμη. Τονίζω την ηλικία γιατί και γω δεν έχω πολλά χρόνια που πέρασα τα 18 και γνωρίζω ότι είναι μια φάση της ζωής που απογοητευόμαστε πολύ εύκολα και μας πιάνει και μια μελαγχολία, είμαστε αρνητικοί πιο εύκολα κτλ. Πήγαινε σε έναν ψυχολόγο , μην αφήσεις να σε καταβάλουν οι σκέψεις σου για αυτοκτονία.

Senior Member
    Κι εγω στην ίδια ακριβώς κατάσταση με εσένα είμαι.
    Μόνο που εγω έχω παραπάνω λόγους να πεθάνω συν αυτόν που αναφέρεις.
    Κι εγω θα σου πω ότι το καλύτερο θα ήταν να πας σε ψυχολόγο κυρίως για να σε βοηθήσει να αποδεχτεις τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι, μιας κι αυτό είναι το πρόβλημα σου και να ξέρεις ή αυτοπεποίθηση μετράει πολύ!
    Για όλους υπάρχει κάποιος εκεί έξω, έτσι θέλω να πιστεύω κι ας φαίνεται ονειροπόλο!
    Καλό κουράγιο.
    Και να ξέρεις θα έρθει μια μέρα στην ζωή σου που θα λες πάλι καλά που δεν είχα αυτοκτονήσει τότε. Γιατί αλλιώς δεν θα είχα ζήσει όλα αυτά. Καθώς σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες. Στο χέρι σου είναι να τις διεκδικήσεις όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται,μπορείς να το κάνεις

Senior Member
    λοουνλυ επειδη εσενα σε θεωρω σκληρη θελω να κανουμε συζητηση
    και θελω να σου πω αφου αντεχεισ αυτο τον βαρυ τροπο ζωησ σε χωριο κλπ
    εισαι σκληρη γιατι δε βγαζεισ τα αλογα στην ασφαλτο δηλαδη γιατι αφηνεισ να σε επηρεαζουν ολα αυτα και να λειτουργεισ
    γιατι δε λεσ τερμα θα ζησω οπωσ γουσταρω και δε θα δινω λογαριασμο σε κανεναν να βγαλεισ τη δυναμη σου να την εξωτερικευσεισ

Senior Member
    πολλεσ φορεσ θα πληγωθεισ πολλεσ θα ματωσεισ αλλα περνανε αυτα
    το ξερεισ κι εμενα περασανε και δυσκολα και πολυ δυσκολα κι ευκολα
    αφου αντεχεται δυσκολα πραγματα γιατι ολη αυτη τη δυναμη δεν την βγαζετε σε συμπεριφορα
    δηλαδη με αυτα που εχετε στο κεφαλι σασ και λειτουργειτε σιγουρα αντεχετε πολυ περισσοτερα απο μασ

Senior Member
    οι σκεψεισ αυτοκτονιασ για να μην το κανεισ πρεπει να εισαι σκληροσ δε γινεται αλλιωσ και να εχεισ ισχυρο ενστικτο επιβιωσησ
    κι επειδη ειστε ολεσ ετσι δε μπορω να καταλαβω γιατι κρυβετε τη δυναμη σασ

Senior Member
    δεν μπορεισ να αντεχεισ τα παντα και να μου λεσ δε μπορω να ζησω κατι δεν κολαει
    κατι κανετε λαθοσ δε γινεται αλλιωσ καπωσ τα βλεπετε λαθοσ

Senior Member
    η δυναμη μασ εμασ ειναι ποσα αντεχουμε και μετα η λειτουργικοτητα αμα γινετε πολεμοσ μεσα στο κεφαλι σου πωσ θα λειτουργησεισ φυσιολογικα δε γινεται απο τη στιγμη που γινεται πολεμοσ μεσα στο κεφαλι σου οσα κανεισ αυτα τα λιγα ειναι η δυναμη σου δε μπορεισ να κανεισ παπαδεσ αμα δεν εισι ενταξει ψυχολογικα δε γινεται αυτο οσο και να θεσ

Senior Member
    κατι παει λαθοσ και θελω να ακουσω αποψεισ

Senior Member
    Κοίτα εγώ θα μιλήσω συγκεκριμένα.
    Δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας , δεν έχει να κάνει κατ εμέ ούτε με το φύλο ούτε με τον τόπο που μεγάλωσε ο άλλος.
    Είμαι υπέρ ευαίσθητη και δεν ξέρω πως να το χειριστώ αυτό.
    Ο λόγος που με είχε φτάσει στην αυτοκτονία δεν είναι ή ζωή μου που δεν μου αρέσει. Αυτήν με κάνει απλά δυστυχισμενη.
    Ο λόγος που με έφτασε στην αυτοκτονία ήταν ή προδοσία μιας φίλης μου.Είχε πει ότι της είχα εμπιστευτεί και αυτό είχε παααρα πολλές συνέπειες. Μπορεί να ακούγεται απλό αλλά ήταν πολύ άσχημο, δεν θέλω να γίνω πιό συγκεκριμένη.
    Το θέμα είναι ότι όλα αυτά με ακολουθούν μέχρι σήμερα και για όλη μου την ζωή.
    Πάντα υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που φροντίζουν να μου τα θυμίσουν.
    Ποτέ δεν θα γίνω καλά. Γιατί ποτέ δεν θα ξεχάσω.
    Last edited by Lonely Heart; 23-11-2015 at 23:09.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast