Results 31 to 35 of 35
Thread: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
-
23-11-2015, 23:19 #31
Ρε παιδία αυτο με την εμφάνιση και τις σχέσεις πρέπει επιτελους να σταματήσει....
Έλεος δλδ αν είσαι άσχημος είσαι καταδικασμένος να μείνεις παρθένος???!!!!
Αυτο πάλι μονο εδώ μέσα το βλέπω, γιατί και άλλοι ειναι σαν και σενα εδώ....
Ξερω τόσους άσχημους και άσχημες που κυκλοφορούν τις/τους καλύτερους
Άρα λοιπόν εσένα δεν είναι θέμα ατυχίας αλλα το οτι συνέχεια τριγυρίζει αυτή η σκέψη στο μυαλό σου με αποτέλεσμα να τονίζεται η ανασφαλεια σου...
Είσαι μικρός ακόμα δεν σε πήρα και τα χρόνια!!!!
Πριν αυτοκτονήσεις λοιπόν σκέψου : Έκανες κάθε προσπάθεια για να λύσει το προβλημα σου?
Αν ειναι να τα παρατάς τόσο ευκολα τοτε τι να πω.....
Εγώ πιστεύω οτι δεν έχεις προσπαθήσει αρκετά
Η ψυχοθεραπεία και οι δυσκολίες της ζωής θα σε βοηθήσουν να δεις με άλλη ματια τη ζωή και όχι να παραδίνεσαι τόσο εύκολα......
Εμείς εδώ έχουμε πέρασε πολυ άσχημα περιστατικα και όμως δεν το βάζουμε κάτω.....αυτο θα θέλαμε να κανεις και εσύ και θα είμαστε εδω να σε βοηθάνε και να σε στηρίζουμε οποτε θες
- 23-11-2015, 23:39 #32
συμφωνώ απόλυτα.
αυτό το παραμύθι με την εμφάνιση πρέπει να τελειώνει
αν τα παρατάς για κάτι τέτοιο ,τότε τι θα κανεις με μεγαλύτερα προβλήματα που θα εχεις να αντιμετωπίσεις ;; που σίγουρα θα εχιες κ δυσκολίες, η ζωή δεν είναι ευκολη, καποια πραγματα στη ζωη σου θα ερθουν ευκολα και κάποια θα θέλουν αγώνα . αυτό θα πρεπει να το ξερεις για να μην σταυρωνεις τα χερια ευκολα.
24-11-2015, 00:58 #33
εγω πιστευω οτι η εμφανιση δε παιζει ρολο εφοσον ειναι υποφερτη δηλαδη να εχεις 2 χερια 2 ποδια κ ενα κεφαλι κ να βλεπεσαι δε σου ειπα να μη μπορει ο αλλος να σε βλεπει
απο κει κ περα οι ανθρωποι με την εμφανιση δε τρωνε κολημα με αυτη για πολυ γιατι υπαρχουν πολοι με ωραιο σωμα με ωραιο προσωπο κλπ αλλα με το μυαλο μπορει να φανε κολημα για χρονια γιατι οταν σταθεις σε καπιον σε μια δυσκολη στιγμη αυτος μετα δε θα σε ξεχασει οσα χρονια κ αν περασουνε..
το να κανεις μια κολονια να κραταει χρονια ειναι το πιο σημαντικο πραγμα απο ολα..
αρα αντι να νιωθεις μειωνεκτικα θα ηταν προτημοτερο να σκεφτεις τροπους να κανεις τους αλλους να σε θυμουνται οι ανθρωποι ξερεις που πετυχαν σε κατι δεν ηταν απαραιτητα οι πιο σωστοι οι πιο ισσοροποιμενοι ηταν αυτοι που πιστευαν σε οτι εκαναν κ ακομα κ απο τα λαθη τους κ τα ελλατωματα τους επαιρναν δυναμη απο αυτα σα να δεχοντουσαν τον εαυτο τους οπως ειναι κ φαινεται οι αλλοι να τους θαυμαζαν για την επιμονη τους
αρα δεν εχει σημασια να σκεφταισαι οτι θα ηθελες να εισουν ενας αλλος αυτο που εχει σημασια ειναι να ξερεις πως να κανεις τους αλλους να συγκρατουν αυτα που λες..
αν κ δε πιστευω οτι η αυτοπεποιθηση ειναι το παν πιστευω οτι η αυτοπεποιθηση θα σε δικαιωσει μονο στα πραγματα που εχεις δικιο.
27-11-2015, 04:51 #34
Κάποτε παλικάρι μου, είχα διαβάσει ένα βιβλίο το οποίο μιλούσε για την ζωή στο σύνολο και πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα... Καταλαβαίνω τη θέση σου γιατί έτσι ήμουν κι εγώ όταν βγήκα από το λύκειο με πολλά προβλήματα δυστυχώς οικογενειακά και οικονομικά... Το βιβλίο εκείνο λοιπόν νομίζω ήταν το "Να ζείς, αν αγαπάς και να μαθαίνεις" είχε μία μεγάλη ιδέα , μία βασική ιδέα... Τα πάντα ξεκινούν από εσένα... αν εσύ δεν είσαι καλά τότε ο κόσμος δεν θα έρθει σε εσένα... Σκέψου τον εαυτό σου σαν το κέντρο με τον χαρακτήρα σου, τους τρόπους σου, τη στάση σου στη ζωή και τις εμπειρίες να αποτελούν το βαρυτικό σου πεδίο το οποίο τραβάει κοντά σου τα άτομα... όπως τραβάει κοντά σου τους φίλους σου (τους πραγματικούς σου φίλους) έτσι θα τραβήξει κοντά σου και το έτερο φύλλο! Καταλαβαίνω ότι σαν 18αρης βιάζεσαι να ζήσεις, να προλάβεις την ζωή, όλοι το νιώσαμε, αλλά σαν 12 χρόνια μεγαλύτερός σου ή σαν άντρας που βρέθηκε στη θέση σου, σου λέω ότι αντί να προσπαθείς να γίνεις ο δορυφόρος της οποιασδήποτε γίνε ο ήλιος που θα μαζευτεί ο κόσμος γύρω του.... Νιώθεις δειλός? αντιμετώπισέ το... Γράψου σε μία πολεμική τέχνη... Το ξέρεις ότι στους άντρες συγκεκριμένα οι πολεμικές τέχνες βοηθούν στην καλύτερη έκκριση τεστοστερόνης? Αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα σε μια βδομάδα θα γίνεις ο παίρνω φόρα και πάμε αλλά γενικά οι πολεμικές τέχνες τονώνουν την αυτοπεποίθηση κάποιου και στους άντρες όπως ξαναείπα έχουν παραπάνω επίδραση λόγω DNA και πιο άγριας πολεμοχαρούς φύσης... Αυτή η τέχνη θα σου δώσει επίσης ένα θέμα για κουβέντα με την κάποια κοπέλα! θα σου στρώσει το σώμα σου και όσο θα βλέπεις τις αλλαγές τόσο θα γουστάρεις περισσότερο τον ευατό σου και θα νιώθεις πιο ισχυρός, όσο πιο ισχυρός νιώθεις τόσο πιο έντονα θα φαίνεται αυτό στο έτερο φύλλο και θα αρχίσεις παθητικά να βλέπεις τα πρώτα χαμόγελα να έρχονται
Βρές ένα χόμπι γενικώς ή συνδύασε παραπάνω από ένα, π.χ εγώ κάνω πολεμικές τέχνες, και παίζω μουσική ερασιτεχνικά, της παρέας πράγματα, και παίζω κι επιτραπέζια... Τα επιτραπέζια σου γνωρίζουν κόσμο σκεπτόμενο, τα υπόλοιπα χόμπι σου προσφέρουν πεδία συζήτησης και προβολής... το γυναικίο φύλλο πάντα εντοπίζει το στόχο του, από την πόση αυτοπεποίθηση βγάζει και πόνο καλά προβάλει τον εαυτό του... μπορεί να έχει μέτρια εμφάνιση αλλά το λέγην σου να κερδίσει τις διπλάσιες εντυπώσεις από την αρκούδα που νομίζεις ότι έχει πέραση
Ότι κι αν επιλέξεις να κάνεις παλικάρι μου, μην αγχώνεσαι και μην νιώθεις άσχημα επειδή οι φίλοι σου έχουν παραπάνω εμπειρίες από εσένα... Ηρέμησε το μυαλό σου και οργάνωσε τον εαυτό σου με βάσει το τι θές εσύ από εσένα πρώτα για εσένα! Σώμα? Γνώσεις? Λεφτά? Χόμπι? Εμφάνιση? όλα αυτά μαζί? οργάνωσέ τα σειρά προτεραιότητας για το τι είναι πιο σημαντικό για εσένα κι όχι για την Κούλα :P και ξεκίνα το! https://www.youtube.com/watch?v=WfioI2afbw8
13-12-2017, 10:30 #35
Καλημερα φίλε Θαναση,
καταλαβαινω το προβλημα σου απόλυτα, αλλα δεν εισαι μόνος, ο λόγος που αναφερεις πιο πάνω δεν ειναι λόγος για να αυτοκτονίσεις
είσαι πολυ μικρός ακομα εισαι μόλις 18 οπως αναφερεις...δεν σε πηραν και τα χρονια....ευκαιριες στη ζωη σου θα σου δωθούν πολλες εκμεταλευσου τες
Η αυτοκτονια δεν ειναι λύση.
Υπαρχουν και σοβαροτερα προβληματα την σημερον ημερα και δεν αξιζει να το κανεις αυτο επειδη δεν βρισκεις κοπελα.
αλλοι αυτοκτονουν για σοβαροτερους λογους επειδη δεν εχουν δουλεια , η τους απελυσαν κλπ κλπ
Δες τι ζωη πιο θετικα, αλλαξε τον τρόπο σκεψης σου γιατι ολα μεσα στο μυαλό σου ειναι (ειναι ολα μεσα στο υποσυνειδητο σου) και ολα θα πανε καλα
καλη τυχη!!