Χριστούγεννα :πώς νιώθετε; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 105 of 105
    Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τί χάπια έπαιρνες και δεν μπορούσες να κοιμηθείς το βράδυ; Εγώ αντιθέτως παίρνω χάπια για να κοιμάμαι...
    και εγω για να κοιμαμαι τα επαιρνα ... τα ρεμερον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ε ναι ...!!... ειχα ακουσει τοσο κακες κριτικες ...που επρεπε να την δω !!!...πολυ στερεοτυπο ρε παιδι μου... και μαλιστα της προηγουμενης 20ετιας... και σιγα το ξυλο!!! καστε να σου στειλω βιντεακι να λιωσεις στα γελια!!
    Τι να σου πω...αυτή η ταινία είναι ότι πιο hardcore έχω δει εκτός από το "Μη αναστρέψιμος" που είναι όμως πολύ διαφορετική ταινία...

Το έχεις δει;

Το βιντεάκι πάντως όντως πολύ αστείο!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    οχι ρε κυκνακιιιιι!!!!.. μιλας για 2 ταινιες τοσο διαφορετικες...εκανα μια εβδομαδα για να συνελθω απο αυτην την ταινία...και ακομα μου ερχονται εικόνες... αγγιζει τον ρεαλισμο όσο λίγες.
    μαλλον εχεις μπερδευτει γιατι δεν γνωρίζεις και πολλα για το s&m ...μπορεις να το ψαξεις στο ιντερνετ...πίστεψε με καμια σχεση με την χολυγουντιανη εκδοχη,δεν υπάρχει ιχνος ρεαλιστικότητας...βεβαια λογικο, γιατι αν υπήρχε δεν θα ήταν κοριτσιστικη ταινιούλα. ακομα και "η ιστορία της ο" που γυρίστηκε πριν 30 χρόνια ήταν πιο χατντ κορ απο αυτην.. και εδω που τα λέμε στην χωρα μας που ειναι καπως πιο προοδευτικη απο την αμερικη στο σεξουαλικο τομέα, αυτα που είδες.....συμβαινουν .... να μην επεκταθω...αλλα δεν θεωρηται σαδομαζοχιστικο σεξ..
    το s&m δεν εχει καμια σχεση με την αισθητική όπως την γνωρίζουμε... ειναι πιο πρωτόγονα τα πραγματα εκει...μπουντρουμια, μανταλάκια στις ρώγες..κτλ κτλ ο πονος ειναι το βασικο εργαλειο .
    πολυ περισσοτερο μου αρεσε η secretary ..που πάλι σοφτ ήταν αλλα σου εδεινε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα... σου προτεινω να την δεις δεν θα σε σοκάρει σε αντιαισθητικο βαθμο
    https://www.youtube.com/watch?v=AFma24S-Uvw

Banned
    υ.γ. μου αρεσει πως περασαμε απο τα Χριστουγεννα στον σοδομισμο.......

Senior Member
    οχι ρε κυκνακιιιιι!!!!.. μιλας για 2 ταινιες τοσο διαφορετικες...εκανα μια εβδομαδα για να συνελθω απο αυτην την ταινία...και ακομα μου ερχονται εικόνες... αγγιζει τον ρεαλισμο όσο λίγες.
    μαλλον εχεις μπερδευτει γιατι δεν γνωρίζεις και πολλα για το s&m ...μπορεις να το ψαξεις στο ιντερνετ...πίστεψε με καμια σχεση με την χολυγουντιανη εκδοχη,δεν υπάρχει ιχνος ρεαλιστικότητας...βεβαια λογικο, γιατι αν υπήρχε δεν θα ήταν κοριτσιστικη ταινιούλα. ακομα και "η ιστορία της ο" που γυρίστηκε πριν 30 χρόνια ήταν πιο χατντ κορ απο αυτην.. και εδω που τα λέμε στην χωρα μας που ειναι καπως πιο προοδευτικη απο την αμερικη στο σεξουαλικο τομέα, αυτα που είδες.....συμβαινουν .... να μην επεκταθω...αλλα δεν θεωρηται σαδομαζοχιστικο σεξ..
    το s&m δεν εχει καμια σχεση με την αισθητική όπως την γνωρίζουμε... ειναι πιο πρωτόγονα τα πραγματα εκει...μπουντρουμια, μανταλάκια στις ρώγες..κτλ κτλ ο πονος ειναι το βασικο εργαλειο .
    πολυ περισσοτερο μου αρεσε η secretary ..που πάλι σοφτ ήταν αλλα σου εδεινε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα... σου προτεινω να την δεις δεν θα σε σοκάρει σε αντιαισθητικο βαθμο
    https://www.youtube.com/watch?v=AFma24S-Uvw
    Ναι, όντως δεν το έχω ψάξει καθόλου αυτό το θέμα με το s&m που λες...μόνο τα m&m's ξέρω, lol! Θα την έχω στα υπόψη μου αυτή την ταινία, την έχω ακουστά αλλά δεν έτυχε να την δω...θα την πάρω την Κυριακή που θα πάω ξανά στο βίντεο κλαμπ να επιστρέψω το "Μια βραδιά στο Notting Hill"...δεν έχω laptop και δυσκολεύομαι να δω ταινία στον σταθερό γιατί η απόσταση είναι μεγάλη μεταξύ της οθόνης και του κρεβατιού μου...

Όσο για την αλλαγή του θέματος εμένα μ' αρέσει που πιάνουμε διάφορα θέματα αλλά αν η θεματοθέτρια ενοχλείται ας το πει να μεταφερθούμε αλλού, μην της χαλάμε το θέμα...

Τέλος το "Μη αναστρέψιμος" κι εμένα με σόκαρε πάρα πολύ αλλά τότε που βγήκε στο σινεμά σκέφτηκα να πάω να το δω μήπως αντικρύζοντας τον φόβο μου καταφέρω να σκληρύνω και να τον ξεπεράσω έστω και λίγο αλλά δεν είχε αποτέλεσμα τελικά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    H rea μιλαει μαλλον για bdsm ....κοιτα αν οχι το sadist & masochism ( s&m) σε τι διαφερει απο το bdsm?
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Τέλος το "Μη αναστρέψιμος" κι εμένα με σόκαρε πάρα πολύ αλλά τότε που βγήκε στο σινεμά σκέφτηκα να πάω να το δω μήπως αντικρύζοντας τον φόβο μου καταφέρω να σκληρύνω και να τον ξεπεράσω έστω και λίγο αλλά δεν είχε αποτέλεσμα τελικά...
    Βρηκα το ' μη αναστρεψιμος ' ενα διεστραμμενο εργο , χωρις υποθεση , τιποτα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρηκα το ' μη αναστρεψιμος ' ενα διεστραμμενο εργο , χωρις υποθεση , τιποτα .
    Διεστραμμένο είναι όντως, ναι...αλλά σε μια συνέντευξη του σκηνοθέτη που είχα διαβάσει πριν το δω έλεγε ότι με την τόση βία που έδειχνε η ταινία ήθελε να ταράξει τον κόσμο και ν' αφυπνίσει συνειδήσεις (με δικά μου λόγια, εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα)...οπότε θεωρώ χρήσιμο το σκοπό της...

Junior Member
    Χαχαχαχα :P Ένας ήρωας από το βιβλίο "Πύλες της Φωτιάς" μια που το διάβασα και μια που μου κόλλησε, ξέρεις αυτό που σου μιλάει ένα πράγμα? :P και ναι άθλιο και ελεεινό...

Junior Member
    Ναι βέβαια, ακόμα και τώρα τη χαζεύω και με πιάνει αυτό το κάτι ξέρεις... Πολύ μαζεμένη αντρίλα για μια ταινία Σε σχέση με το βιβλίο βέβαια καμία σχέση... γιατί ο είλωτας Πολεμίδης περιγράφει όχι μόνο την μάχη αλλά και την ζωή στη Σπάρτη από μικρός που ήταν και εκπαιδευόταν για να είναι βοηθητικός στη μάχη του αφέντη του! Οπότε αποκτάς μία πολύ πιο ωραία εικόνα μέσα από το μυθιστόρημα για το πώς ζούσαν τότε ή τέλος πάντων περίπου γιατί ξέρεις είναι μυθιστόρημα :P

Senior Member
    Αντριλα? Γτ καλε?
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Banned
    Αλήθεια πείτε μου καμιά ταινία να δώ.Μη με ρωτήσετε τι ταινία.Απλά μια καλή ταινία

(ωχ πάει το θέμα )

Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Αλήθεια πείτε μου καμιά ταινία να δώ.Μη με ρωτήσετε τι ταινία.Απλά μια καλή ταινία

(ωχ πάει το θέμα )
    12 angry men...αριστουργημα!...το ασπρομαυρο οχι το εγχρωμο (να πεταξουμε κατι χριστουγενιατικο καποια στιγμη ετσι για να μπερδεψουμε τα ματια του κοσμου)

Senior Member
    12 angry men...αριστουργημα!...το ασπρομαυρο οχι το εγχρωμο (να πεταξουμε κατι χριστουγενιατικο καποια στιγμη ετσι για να μπερδεψουμε τα ματια του κοσμου)
    Ορίστε:

Από τα αγαπημένα μου χριστουγεννιάτικα τραγούδια...

Junior Member
    εγω παντως καθε χριστουγεννα , παρ ολο που με πιανει μια μελαγχολια κ ποτε ποτε σκαω κ εγω κανα χαμογελο βλεποντας τον κοσμο να περπαταει χαρουμενος κ ευδιαθετος,
    ελπιζω να ερθει κατι μαγικο, να γινει κατι μαγικο, να ειναι η πρωτη φορα που θα μπορω να πω οτι περασα υπεροχα... αλλα καθε χρονο συνειδητοποιω η απαισιοδοξω λεγοντας
    πως ειναι απλα μια γιορτη, λιγες μερες διαφορετικες απ τις υπολοιπες του χρονου κ αυτο ειναι ολο...

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567