Χριστούγεννα :πώς νιώθετε; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 105
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ο δικός μου όμως δεν έφυγε πλήρης ημερών κι αυτό μας πονάει ακόμα περισσότερο...61 χρονών ήταν, όσο κι η μαμά μου (ήταν δίδυμοι)...
    Δεν μπορώ λοιπόν να πω στον εαυτό μου ότι όλοι φεύγουν για να νιώσω καλύτερα στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο με τη γιαγιά και τον παππού με βοήθησε κάπως αυτή η σκέψη γιατί όντως έφυγαν μεγάλοι...
    Ουτε κι οδικος μου εφυγε πληρης ημερων , ειχε παθει η γυναικα του βαρυ αλτζχαιμερ , και δεν μπορουσε να αυτοεξυπηρετηθει , επαιρνε βραδιατικα τους δρομους με το νυχτικο , μια τραγικη κατασταση . Επι 5 αετια . Και ο θειος επεσε απο την σκαλα , 77 χρονων , και εσπασε το ισχιο του , και τον καρπο , και ηταν που ηταν φρικαρισμενος απο την κατασταση της θειας μου , αποφρικαρε , και ηθελε να πεθανει , τολεγε . Δεν ετρωγε , δεν επινε , μεχρι που η επιθυμια του εγινε πραματικοτης . Εμ , αμα ο αλλος ταχει παιξει , και δικαιως , δεν μπορεις να του στερησεις την ελευθερη βουληση να πεθανει , λεω εγω . Ουτε πηγα στην κηδεια , δεν παω σε κανενος , ας μην ερθουν ουτε αυτοι στην δικη μου , σκασιλα μου . Οι κηδειες , ειναι κατι προσωπικο , οχι να μαζευεται το συγγενολοι , και να σε ' παρηγορουν ' δεν θελω . Και οταν ερθει η ωρα του πατερα μου , η της μανας μου , δεν θα καλεσω κανεναν , μονο εγω , και η αδελφη , και τανηψια , ουτε καφεδες , ουτε κονιακ , ουτε τετοιες αηδιες .

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    οχι δεν σε θελουμε λεμε!!! ....να πας σε αλλη αρρωστεια!!.. χιτ δε ροουντ τζακ... κρυφοσεροτονινικε!!

Ενταξει , δεν κερναω σεροτονινη τοτε .

Senior Member
    εγώ θα βάλω παπιγιον περιλαιμιο στον Ευτύχη τον γατο μου για το γούρι χαχαχαχαχα
    οποιος φτιαξει διπλες θελω και εγω γιατι μπορει να μη μαρεσουν τα χριστουγεννα αλλα τα γλυκα μαρεσουν..

Senior Member
    Kι εγω τουβαζα κοκκινη κορδελα στο λαιμο , ανημερα των Χριστουγεννων , αλλα δεν νομιζω οτι το διασκεδαζε ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑγια νυυυυχτα ΣΕΕΕΕΕΕ προσμέεεεενουν ΜΜΜΜΜΜΜΕΕΕ χαράαα οι χρΙΙΙΙΙΙΙστιανοίιιιι ΚΑΙΙΙΙ μεεεεε ππιιιιιιιιιιστη αααααανυμνουυυυνε ΤΟΟΟΟΟ
    Θεοοοοοοοοοο δοξξοοοοοολογουυυυνε..

Πω , πω , παραφωνος εισαι ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ουτε κι οδικος μου εφυγε πληρης ημερων , ειχε παθει η γυναικα του βαρυ αλτζχαιμερ , και δεν μπορουσε να αυτοεξυπηρετηθει , επαιρνε βραδιατικα τους δρομους με το νυχτικο , μια τραγικη κατασταση . Επι 5 αετια . Και ο θειος επεσε απο την σκαλα , 77 χρονων , και εσπασε το ισχιο του , και τον καρπο , και ηταν που ηταν φρικαρισμενος απο την κατασταση της θειας μου , αποφρικαρε , και ηθελε να πεθανει , τολεγε . Δεν ετρωγε , δεν επινε , μεχρι που η επιθυμια του εγινε πραματικοτης . Εμ , αμα ο αλλος ταχει παιξει , και δικαιως , δεν μπορεις να του στερησεις την ελευθερη βουληση να πεθανει , λεω εγω . Ουτε πηγα στην κηδεια , δεν παω σε κανενος , ας μην ερθουν ουτε αυτοι στην δικη μου , σκασιλα μου . Οι κηδειες , ειναι κατι προσωπικο , οχι να μαζευεται το συγγενολοι , και να σε ' παρηγορουν ' δεν θελω . Και οταν ερθει η ωρα του πατερα μου , η της μανας μου , δεν θα καλεσω κανεναν , μονο εγω , και η αδελφη , και τανηψια , ουτε καφεδες , ουτε κονιακ , ουτε τετοιες αηδιες .
    Μα το συγγενολόι μαζεύεται γιατί θέλει ν' αποχαιρετήσει τον νεκρό κι έρχονται όσοι νοιάζονται, δεν μπορείς να τους το στερήσεις...κι εμείς τουλάχιστον μόνο τους στενούς συγγενείς ειδοποιούμε...οι καφέδες και τα κονιάκ κι εμένα μ' ενοχλούν λίγο γιατί δεν θέλω φασαρία τέτοια μέρα κι ακόμα κι αν κάθεσαι φυσικά σε τραπέζι μόνο με τους πολύ δικούς σου έχει φασαρία κι από τα άλλα άτομα, άσε που μερικές φορές τυχαίνει να εξυπηρετούνται 2 κηδείες μαζί οπότε έχει πολύ οχλαγωγία...

Πάντως χθες ήμασταν πολύ λίγα άτομα, οι γονείς μου, η θεία μου και τα ξαδέλφια μου οπότε ήταν ήσυχα και μ' άρεσε που κάναμε το μνημόσυνο με ηρεμία και μετά ήπιαμε καφέ το ίδιο ήσυχα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Ολοι οι σκυλοι θα πρεπει να νομιζουν πως καθε Χριστούγεννα φερνουμε την τουαλετα στο σπιτι και της βαζουμε φως.....:-)
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οκ εγραψες!!!... δηλαδη προσκυνωωωωωω!!!!!

Banned
    Μα το συγγενολόι μαζεύεται γιατί θέλει ν' αποχαιρετήσει τον νεκρό κι έρχονται όσοι νοιάζονται, δεν μπορείς να τους το στερήσεις...κι εμείς τουλάχιστον μόνο τους στενούς συγγενείς ειδοποιούμε...οι καφέδες και τα κονιάκ κι εμένα μ' ενοχλούν λίγο γιατί δεν θέλω φασαρία τέτοια μέρα κι ακόμα κι αν κάθεσαι φυσικά σε τραπέζι μόνο με τους πολύ δικούς σου έχει φασαρία κι από τα άλλα άτομα, άσε που μερικές φορές τυχαίνει να εξυπηρετούνται 2 κηδείες μαζί οπότε έχει πολύ οχλαγωγία...

Πάντως χθες ήμασταν πολύ λίγα άτομα, οι γονείς μου, η θεία μου και τα ξαδέλφια μου οπότε ήταν ήσυχα και μ' άρεσε που κάναμε το μνημόσυνο με ηρεμία και μετά ήπιαμε καφέ το ίδιο ήσυχα...
    κυκνακι μου το ξερεις το παραμυθι με τον κυκνο και τον σκορπιο?

Senior Member
    Μα το συγγενολόι μαζεύεται γιατί θέλει ν' αποχαιρετήσει τον νεκρό κι έρχονται όσοι νοιάζονται, δεν μπορείς να τους το στερήσεις

Το πρωτο ειναι αληθεια δυστυχως . Ειδες αμα εχει ησυχια , εισαι πιο ηρεμος-η .

Senior Member
    κυκνακι μου το ξερεις το παραμυθι με τον κυκνο και τον σκορπιο?
    Όχι Ρέα, για πες... Μ' αρέσουν τα παραμύθια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    ενας ομορφος κυκνος τσαλαβουτουσε σε μια τεράστεια λίμνη μοναχος του και απολαμβανε την υπεροχη μερα του. ξαφνικά ακούει το κλαμα ενος σκορπιού στην όχθη, και ενω ήξερε πόσο μοχθηρό ζώο είναι ο σκορπιός, ήταν τόσο καλόκαρδος που δεν αντεξε να μην νοιαστει για το δραμα της. την ρωτησε γιατι κλαιει, και η σκορπίνα του απαντησε οτι επρεπε ηδη να είναι απο την αλλη μερια της λίμνης, σε λίγο θα νυχτωνε και τα παιδια της ηταν μόνα και νηστικα και σιγουρα θα ήταν σε μεγαλο κυνδινο χωρις την μανουλα τους, αλλα δεν ξερει να κολυμπάει και είναι ματαιο να κανει τον γυρω της λίμνης γιατι μεχρι να φτασει θα χει ήδη ξημερωσει... εκλαιγε με αναφιλητα και πενθουσε τον χαμο των παιδιων της!
    -ανεβα πάνω στην ραχη μου θα σε πάω εγω απέναντι!
    - μα ειμαι σκορπιος..δεν με φοβασαι?
    - αν με βλαψεις θα πεθανεις και εσυ γιατι θα βουλιαξουμε και οι δυο. της απαντησε ο κυκνος, περηφανος για τον εξυπνο τροπο που σκεφτηκε

στα μισα της διαδρομης..στα πιο βαθια της λίμνης, ο ομορφος κυκνος,ενιωσε ενα τσιμπημα δυνατο στην ραχη.. αρχισε να παραλύει και το σωμα του να βυθίζεται...
    - τι εκανες??..τωρα θα πεθανουμε και οι 2... τον ρωτησε καθως ξεψυχουσε...
    -ειμαι σκορπιος... τι περιμενες??? του απαντησε
    και χαθηκαν και οι δυο στα βαθη της λιμνης...

Banned
    αυριο θα σου πω ενα πιο χαρουμενο για την μεγαλη μαχη του ηλιου και του ανεμου!

Senior Member
    αμαν μαρη ρεα στεναχωρηθηκα τωρα με τον κυκνακο....

Senior Member
    αυριο θα σου πω ενα πιο χαρουμενο για την μεγαλη μαχη του ηλιου και του ανεμου!
    Όμορφο παραμύθι αν και λυπητερό...

Ναι, θα περιμένω να μου το πεις κι αυτό αλλά αν μπορείς πες το μου και τώρα σαν bedtime story...

Senior Member
    Οι σκορπιοι δεν τσιμπανε οταν εχουν συμφερον......το λεω ως Σκορπιός: -)
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast