Την ώρα που εσύ ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    PAPA, λαθη γινονται ομως συστηματικη λεκτικη κακοποιηση σε συνδυασμο με σωματικη και Μαλιστα με παραμεληση ψυχικων αναγκων συν την προυποθεση ενος ευαισθητου ατομου, δημιουργει ασχημες συνεπειες.
    Το να δικαιολογω τα Λαθη ηταν απαραιτητο για να μην δω το μεγεθος της απουσιας. Μιλαω συγκεκριμενα, υποκειμενικα και ειναι μεσα στις αναγκες μου να κοινωνησω μια μακροχρονη κασετα αυτομαστιγωσης.
    Υπαρχουν πολλοι υγιεις ανθρωποι που θεωρουνται πολυ καλοι γονεις. Δεν τσουβαλιαζω κατηγοριες και ρολους.

Ελις, ευχομαι να γινει συντομα- το προχωρω.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

"Κανείς δεν μπορεί να σε γλιτώσει από τους γονείς σου"
    Πατήρ Φιλόθεος Φάρος

Senior Member
    μπορεισ αμα το πιστεψεισ θα βρεισ το δρομο γιατι τροπο χρειαζεται οχι δυναμη
    χρειαζεται το δικο σου τροπο να βαλεισ το μυαλο σου σε ταξη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    μολις τωρα το ειδα.. με αγγιξε !!! μπραβο cici μου... μεσα σε λίγες γραμμες όλη η αλήθεια !!!!.. συνεχισε να μας προσφερεις την σκέψη σου και την εκφραση σου !!!

Banned
    την ωρα που εσυ κοιμασαι εγω σου στελνω την πιο γλυκια καλημερα!!!!!!! ... ( εεε? πως το εδεσα ετσι η παγαπόντισααα!!!!)

Senior Member
    μα τι ατιμου κουριτσ' ισι εσυ μαρη;;;

Banned
    χαχαχα... μαρι να κανουμι ινα προυιναδκου?.. αστρολόγου ιχουμι.. κουτσομπόλη ιχουμι... και μαγειρισσα ιχουμι δεν το συζητουω... ισι θα κανς το μανκεν...τηρα να μαθενς !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Κατάθεση ψυχής! Να πω κι εγώ την άποψη μου? Θεωρώ ότι κανένας γονιός δεν είναι κάνει ηθελημένα λάθη, είναι άνθρωπος με αδυναμίες, ανασφάλειες και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι όλοι οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους, άσχετα αν κάνουν λάθη στο μεγάλωμα τους! Μιλώ από τη θέση του γονέα
    Δήμητρα
    Συμφωνω Δημητρα , εχω δωσει αφεση στους γονεις , δεν εχει νοημα να τους κατηγορω για οτιδηποτε , αλλα πολλα πολλα δεν εχω μαζι τους , δεν ξερω ομως τι σοι γονεας θα γινω κι εγω , οποτε μην καταδικαζουμε γονεις , ολοι μαθητευομενοι ειναι !!
    Οσο για την απορριψη , ειναι φυσικο σε μικρες ηλικιες νασαι ευαλωτος , σε μεγαλες ξερεις πανω κατω τι αξιζεις , και δεν επηρεαζεσαι απο απορριψη , εκτος αν ειναι κατα συρροην !!

Senior Member
    εγω θέλω να εχουμε ονοματα "θλιμμενη γλαδιολα" "αναστατωμενη παπαρουνα" "ελκυστικη τσουκνιδα" τετοια

Κοριτσια Καλημερες πολλες...

Senior Member
    γκουντ μορνινγκ σισι

Μου αρεσει που στο καθε thread -δικο σου, Ρεας,δικο μου- ειναι σαν να μαζευομαστε ξαφνικα για καφε και τα λεμε

πως παει η αμυγδαλη?

Quote Originally Posted by rea View Post
    την ωρα που εσυ κοιμασαι εγω σου στελνω την πιο γλυκια καλημερα!!!!!!! ... ( εεε? πως το εδεσα ετσι η παγαπόντισααα!!!!)
    Παγαποντισα εισαι Ενα Αστερι !!!!

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμφωνω Δημητρα , εχω δωσει αφεση στους γονεις , δεν εχει νοημα να τους κατηγορω για οτιδηποτε , αλλα πολλα πολλα δεν εχω μαζι τους , δεν ξερω ομως τι σοι γονεας θα γινω κι εγω , οποτε μην καταδικαζουμε γονεις , ολοι μαθητευομενοι ειναι !!

Μακ, κατανοητη, η γνωμη σου, παρ'ολα αυτα ως θεματοθετρια εδειξα ποια ειναι η δικη μου. Προφανως και ο αντιλογος ειναι μεσα στο προγραμμα. Με το κειμενο μου απευθυνομαι σε οσους εχουν αισθανθει ισοπεδωση οχι σε οσους εχουν 1-2 παραπονακια...

Αυτα Αγγελε.

Senior Member
    ειναι δυσκολο να μεγαλωνεις γονεις
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast