MOY ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 102
    Banned
    Quote Originally Posted by LIZAR View Post
    Αγαπητε/η
    Ελπιζω να καταλαβες το λογο για τον οποιο ηρθα εδω! Προς θεου δεν θα εμπαινα για να πω τις σεξουαλικες μου περιπετειες!
    οχι, δεν εχω καταλάβει... για αυτο πίστευα οτι μπερδευτηκες ...μαλλον εγω μπερδευτηκα τελικα ..αν κρινεις και απο τον τιτλο καταλαβαινει κανεις ευκολα οτι μαλλον δεν προκειται περι ψυχολογικου προβλήματος...σε καποιους το σεξ αρεσει ετσι ...σε αλλους γιουβετσι...

Senior Member
    ααααυτα ειναι τα ωραια.!δεν εισαι η μονη βρες και αλλες και θα κανετε ζωάρα
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Legalize η στρατιωτικος εισαι η περασες γαματα στην θητεια σου ;-)
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Junior Member
    [QUOTE=rea;573099]οχι, δεν εχω καταλάβει... για αυτο πίστευα οτι μπερδευτηκες ...μαλλον εγω μπερδευτηκα τελικα ..αν κρινεις και απο τον τιτλο καταλαβαινει κανεις ευκολα οτι μαλλον δεν προκειται περι ψυχολογικου προβλήματος...σε καποιους το σεξ αρεσει ετσι ...σε αλλους γιουβετσι...[/QUOT

θέλω να πω ,

Δεν είναι αξιοπερίεργο να θες πολύ τον άντρα σου να ζηλεύεις παράφορα να τον ζητάς διαρκώς και να θες να προκαλείς στον εαυτό σου τάση κατωτερότητας ?
    Ζηλεύω γενικά.. πολύ , δεν θα ήθελα να τον δω να κάνει σχέση με άλλη , είναι σαν να θέλω να έρχομαι δεύτερη , να αποζητάω μια αναγνώριση , να θέλω να τον διεκδικώ . Το θεωρώ παράξενο να με εξιτάρει η ιδέα αυτή , αυτός πχ μου λέει ότι δεν μπορεί καν να με φανταστεί με άλλον !... Αχ δεν ξέρω αν τα εξηγώ καλά !!! :)
    Το προκαλώ στο μυαλό μου διαρκώς και κάνω διάφορα σενάρια με κοινό παρονομαστή , να έρχομαι δεύτερη !
    Να τον βλέπω με άλλη , ίσως αυτό που ανέφερε πιο πριν ένας φίλος , να ψάξω στην οικογένεια μου να δω αν κάποιος λάμβανε αγάπη με το να είναι υπό.. και έχει βάση αυτό

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Legalize η στρατιωτικος εισαι η περασες γαματα στην θητεια σου ;-)
    αμα σου πω οτι δεν το επιασα το ιπονοουμενο
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    [QUOTE=LIZAR;573103]
    Quote Originally Posted by rea View Post
    οχι, δεν εχω καταλάβει... για αυτο πίστευα οτι μπερδευτηκες ...μαλλον εγω μπερδευτηκα τελικα ..αν κρινεις και απο τον τιτλο καταλαβαινει κανεις ευκολα οτι μαλλον δεν προκειται περι ψυχολογικου προβλήματος...σε καποιους το σεξ αρεσει ετσι ...σε αλλους γιουβετσι...[/QUOT

θέλω να πω ,

Δεν είναι αξιοπερίεργο να θες πολύ τον άντρα σου να ζηλεύεις παράφορα να τον ζητάς διαρκώς και να θες να προκαλείς στον εαυτό σου τάση κατωτερότητας ?
    Ζηλεύω γενικά.. πολύ , δεν θα ήθελα να τον δω να κάνει σχέση με άλλη , είναι σαν να θέλω να έρχομαι δεύτερη , να αποζητάω μια αναγνώριση , να θέλω να τον διεκδικώ . Το θεωρώ παράξενο να με εξιτάρει η ιδέα αυτή , αυτός πχ μου λέει ότι δεν μπορεί καν να με φανταστεί με άλλον !... Αχ δεν ξέρω αν τα εξηγώ καλά !!! :)
    Το προκαλώ στο μυαλό μου διαρκώς και κάνω διάφορα σενάρια με κοινό παρονομαστή , να έρχομαι δεύτερη !
    Να τον βλέπω με άλλη , ίσως αυτό που ανέφερε πιο πριν ένας φίλος , να ψάξω στην οικογένεια μου να δω αν κάποιος λάμβανε αγάπη με το να είναι υπό.. και έχει βάση αυτό
    ακου, το τι μας ευχαριστει σεξουαλικα ειναι αυτο που είναι, για όποιον λόγο μας εχει δημιουργηθει, εχει να κανει με την απολαυσή μας και όχι με την λογική μας. το βρισκω λίγο πουριτανιστικο να προσπαθουμε να αναγαγουμε σε ψυχολογικο προβλημα μια σεξουαλικη φαντασιωση ή προτιμηση. πριν κατι λιγοτερο απο εναν αιωνα θεωρουνταν στις πολιτισμενες κοινωνιες ταμπου και σοδομισμος και παραφυση οτιδήποτε δεν ηταν απλα ιεραποστολικο ..και ο οργασμος δεν ηταν καν ζητουμενο.
    ανωμαλία ειναι οτιδήποτε μη συναινετικο στο σεξ ..ολα τα αλλα μα ολα τα αλλα ειναι για την απολαυση μας!..αν θες να συζητησουμε για την ζηλια σου στη καθημερινη σου ζωη με την σχεση σου...αυτο ναι ειναι ενα προβλημα.
    το να εχεις μια υγιή περιέργεια να δοκιμασεις καποια πραγματα στο κρεβατι σου ...ομως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!.. το εχεις μετατρεψει σε ταμπου, επειδη δεν ταιριαζει στον χαρακτηρα σου... στο σεξ ειναι λίγο πιο ελευθερα τα πραγματα, δεν υπάρχει ο χαρακτηρας μας, ειμαστε ελευθεροι απο αυτον.Κ για να γινω πιο συγκεκριμένη, οσο πιο κοντα στον χαρακτήρα μας ειμαστε κατα την διάρκεια του σεξ...τοσο πιο χαλια ειναι το σεξ!!
    δεν ξερω αν μπορεις να καταλάβεις τι εννοω...
    οσον αφορα την ταση κατοτερώτητας... ταπεινωση κτλ κτλ... ειναι ευρέως γνωστη η αφροδισιακη τους αποτελεσματικότητα.. μπορεις να πληροφορηθεις και να τα ψαξεις ολα αυτα που σου λέω απο αρθρα σεξολόγων στο ιντερνετ και να ενημερωθεις.. να δεις που βρισκεται ο κοσμος και σε τι αποσταση βρισκεσαι εσυ με την αγνοια σου ..και ποσο ανοητα αυτολογοκρινεσαι!
    ως γνωστον...στον ερωτα και στον πόλεμο... ολα επιτρεπονται ;)

Senior Member
    Καθολου μπερδεμα....απλα σου αρεσει να εισαι sub που ειναι το προβλημα?
    Συγνώμη βρε παιδιά επειδή είμαι απο χωριό και κυριολεκτώ τι σημαίνει sub???

Senior Member
    ουτε εγω ξερω πρωτον και δευτερον μηπωσ αμφιβαλεισ αμα μπορει να ριξει αλλη γυναικα;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    υπο.. απο κατω.. σε ρολους υποταγης -ταπεινωσης - κατωτερότητας κτλ κτλ

Senior Member
    ολεσ οι γυναικεσ ειστε αναποδα μαθημενεσ στην ελλαδα
    εκει που σασ λενε μαλκιεσ εκει πατε και κολλατε κι εγω λεω μαλακιεσ
    αλλα που και που πεταω και κανενα σωστο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Sub= subbmissive υποταγμενος ειναι ορος του bdsmοπως και ο dom =dominance κυρίαρχος

Καλησπέρα LIZAR. Είσαι μια πολύ δυναμική γυναίκα; Αν είσαι, σκέφτομαι μήπως προσπαθείς να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Καλησπέρα LIZAR. Είσαι μια πολύ δυναμική γυναίκα; Αν είσαι, σκέφτομαι μήπως προσπαθείς να ισορροπήσεις ψυχολογικά.
    Θα το μου αναλυσεις αυτολιγακι γτ με ενδιαφερει κι εμενα και δεν καταλαβα πως συσχετιζετε η δυναμικοτητα?

Junior Member
    Θα το μου αναλυσεις αυτολιγακι γτ με ενδιαφερει κι εμενα και δεν καταλαβα πως συσχετιζετε η δυναμικοτητα?
    Θεωρω οτι ανηκω σε αυτην την κατηγορια , ναι! Δυο δουλειες ,ενα σπιτι, ενας αντρας ,κοινωνικη ζωη , υποχρεωσεις προσπαθω σε ολα να εχω ελεγχο και ολα να γινονται.σωστα! Αρκετοι ψυχαναγκασμοι και αυστηροτητα προς τον εαυτο μου! Μερικα απο τα εξτρα που ισως χρειαζονται να ξερει κανεις, δεν λεω οχι σε κανεναν πολυ δοτικη και φιλικη , σαν να δινω διαρκως κομματια του εαυτου μου και να προσπαθω να αναπλασω ξανα καινουρια

Junior Member
    Θεωρω οτι ανηκω σε αυτην την κατηγορια , ναι! Δυο δουλειες ,ενα σπιτι, ενας αντρας ,κοινωνικη ζωη , υποχρεωσεις προσπαθω σε ολα να εχω ελεγχο και ολα να γινονται.σωστα! Αρκετοι ψυχαναγκασμοι και αυστηροτητα προς τον εαυτο μου! Μερικα απο τα εξτρα που ισως χρειαζονται να ξερει κανεις, δεν λεω οχι σε κανεναν πολυ δοτικη και φιλικη , σαν να δινω διαρκως κομματια του εαυτου μου και να προσπαθω να αναπλασω ξανα καινουρια

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast