MOY ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 102
    Βασικά, μια προσωπική μου σκέψη αναφέρω, δεν το έχω διαβάσει κάπου και μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που σκέφτηκα. Οτι δηλαδή, μήπως υποσυνείδητα προσπαθεί να ισορροπήσει την δυναμικότητα, την σκληρότητα και την επιθετικότητα του χαρακτήρα της με το αντίθετό τους (την υποταγή, την ταπείνωση και άλλα αντίθετα). Λέω, μήπως...

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Βασικά, μια προσωπική μου σκέψη αναφέρω, δεν το έχω διαβάσει κάπου και μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που σκέφτηκα. Οτι δηλαδή, μήπως υποσυνείδητα προσπαθεί να ισορροπήσει την δυναμικότητα, την σκληρότητα και την επιθετικότητα του χαρακτήρα της με το αντίθετό τους (την υποταγή, την ταπείνωση και άλλα αντίθετα). Λέω, μήπως...
    Θα το θεωρησω ως μια πιθανη εξηγηση , ποσο σας ευχαριστω ολους������

Quote Originally Posted by LIZAR View Post
    Θεωρω οτι ανηκω σε αυτην την κατηγορια , ναι! Δυο δουλειες ,ενα σπιτι, ενας αντρας ,κοινωνικη ζωη , υποχρεωσεις προσπαθω σε ολα να εχω ελεγχο και ολα να γινονται.σωστα! Αρκετοι ψυχαναγκασμοι και αυστηροτητα προς τον εαυτο μου! Μερικα απο τα εξτρα που ισως χρειαζονται να ξερει κανεις, δεν λεω οχι σε κανεναν πολυ δοτικη και φιλικη , σαν να δινω διαρκως κομματια του εαυτου μου και να προσπαθω να αναπλασω ξανα καινουρια
    Προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο και να είσαι λιγότερο τελειομανής, εξάλλου καποια στιγμή θα καταλάβεις οτι δεν περνάνε όλα από το χέρι μας. Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις μια συζήτηση με τον εαυτό σου για να δίνεις προτεραιότητα εκεί που πρέπει, στα πιο σημαντικά πράγματα για σένα. Δεν πειράζει αν δεν γίνονται όλα σωστά, αρκεί να είσαι καλά και ήρεμη.
    Όσο για τη φαντασίωσή σου, κάνε την πραγματικότητα αν θέλεις, όμως πρέπει να έχεις υπόψιν σου δύο πράγματα:
    Πρώτον, οτι μπορεί στη συνείδηση του άντρα σου να περάσει ως επιτρεπτικότητα και χαλαρότητα σε μελλοντική απιστία. Νομίζω δηλαδή οτι πολύ εύκολα θα υποκύψει μελλοντικά σε κάποιον πειρασμό γιατί στη συνείδησή του θα είναι καλυμμένος οτι εσένα στην πραγματικότητα δεν σε πειράζει αλλά ούτε σε απατά, αφού έχει ξαναγίνει αυτό και μάλιστα παρουσία σου!
    Δεύτερον, υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν τα συναισθήματά σου για τον άντρα σου. Αυτό που θα δεις μην είσαι σίγουρη οτι θα σε ενθουσιάσει και θα σου αρέσει ή οτι απαραίτητα στη μνήμη σου θα μείνει ως θετική εικόνα.
    Τέλος, δεν μπορώ να φανταστώ τί μπορεί να συμβεί αν ξαφνικά εκείνη τη στιγμή φουντώσει ξαφνικά και αναπάντεχα η ζήλεια. Μην τρέχετε στο ΚΑΤ...

Junior Member
    Πολυ ομορφα και σοφα τα λογια σου! Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ απαιτητικη με τον εαυτο μου , ετσι εμαθα και ξερεις στα 27 ειναι δυσκολο να το αλλαξεις αλλα οχι ακατορθωτο ! Σ ευχαριστω τοσο πολυ ,

Senior Member
    Όταν μια φαντασίωση γίνεται πράξη σταματάει να είναι φαντασίωση και επηρεάζει τελικά την ζωή μας. Κι εγώ έχω διάφορες φαντασιώσεις περίεργες αλλά στην πραγματικότητα δεν θα μπορούσα να τις πραγματοποιησω πότε. Δεν νομίζω ότι έχει τόσο νόημα να ψάξεις γιατί αν δεν σε ενοχλεί αυτό σου το κομμάτι! Πρόσεχε παντως γενικά ... Όταν βάζεις τρίτους στο κρεβάτι σου υπάρχει κίνδυνος να πέσεις έξω από αυτό. Φιλικά!!!

Junior Member
    Δεν θα το αντεξω αυτο!!!

Senior Member
    Δεν θα το αντεξω αυτο!!!
    το φανταζομαι γι αυτό στο λέω . Πρέπει να ξέρουμε τις συνέπειες του παρορμητισμου μας σε τέτοια θέματα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Cicada View Post
    το φανταζομαι γι αυτό στο λέω . Πρέπει να ξέρουμε τις συνέπειες του παρορμητισμου μας σε τέτοια θέματα...
    Παντα ειχα την εντυπωση οτι τα παιδικα μας χρονια μας ακολουθουν μεχρι τα βαθια γεραματα! Και κυριως σε οτι αφορα τις σεξουαλικες μας εμπειριες ! Οσο για τον παρορμητισμο μου??? Με διακατεχει 100%

Banned
    το ξερω οτι υπαρχει κινδυνος να βγεις απ εξω οταν βαζεις τριτους στο κρεβατι σου αλλα αυτο μπορει να σε πειραζει κ να σ αρεσει ταυτοχρονα κ αλλες φορες να συμβαινει το ενα κ αλλες το αλλο...

εγω δε πιστευω οτι προκειται να αλαξεις οσα χρονια κ αν περασουνε το μονο που μπορει να αλαξει ειναι αν λες αυτα που σκεφτεσαι η αν προσποιησαι τη διαφορετικη

κ επειδη αυτο σε ερεθιζει δηλαδη να σκεφτεσαι τον αντρα σου με αλλη γυναικα τωρα το μονο που σου απομενει ειναι να το χωνεψεις.
    ..

τωρα αυτο μπορει να εχει σχεση με τα βιωματα σου το τροπο που μεγαλωσες κλπκλπ αλλα εγω πιστευω οτι καταβαθος χρειαζεσαι μια γυναικα ακομα για να αισθανθεις πιο ανετα με ενα αντρα κ αυτο μπορει να αποτελει στοιχειο του χαρακτηρα σου

Banned
    Quote Originally Posted by Cicada View Post
    αμα ειναι να γινει το κακο θα γινει!!!... ειτε το κανει ειτε όχι... και στατιστικως τα ζευγαρια με ποικιλία στα ερωτικα τους δρομμενα εχουν πολυ μεγαλύτερη διαρκεια απο τα πιο παραδοσιακα..ετσι εχω ακουσει ...τωρα δεν ξερω...
    παντως αν ημουν χρόνια με εναν ανθρωπο που εμπιστευομαι πραγματικα ... εγω θα τολμουσα τους "πειραματισμους"

Junior Member
    Θα μας κατηγορισουν οτι φευγουμε απο τα ψυχολογικα θεματα ρεαααα!!!! :))))

Banned
    μα αυτη ακριβως ειναι η παγιδα που πεφτουν μεσα σε αυτη οτι αυτο που σκεφτονται κ τους ερεθιζουν τα βλεπουν ως κακο αντι να σκεφτουν ενα τροπο να κανουν καλα..

οτι καπιος βλεπει κατι ως κακο το καταστρεφει

για παραδειγμα αν εβρισκε καπιος ενα πραγματικα καλο ανθρωπο που εχει θαυμαστες παντου κ εχει απηχηση σε οτι κ αν κανει κλπ για να βαλει ενα τριτο στη σχεση του πιο θα ηταν το προβλημα? μαλον κανενα

το προβλημα βρισκεται στο τροπο σκεψεις των αλλων

Senior Member
    Τι να πω εμένα αν ο σύντροφος μου θέλει να με δει να πηδιεμαι με άλλον σορρυ αλλά και ναι να πω και να το κάνω μετά θα τον αφήσω . Οπότε. ... θα μείνει με τις φαντασιώσεις του στο χέρι . Θεωρώ ότι γι αυτό λέγονται φαντασιώσεις γιατί μένουν στην φαντασία μας . Οπότε έχω πάει να πράξω φαντασίωση μου όχι και τόσο νορμάλ έχω πληγωθει .

Banned
    Θα μας κατηγορισουν οτι φευγουμε απο τα ψυχολογικα θεματα ρεαααα!!!! :))))
    χαχαχαχα...εμ στα λεγα εγωωωωωωω!!!

Senior Member
    Για καποιο λογο οταν ακουω φαντασιωσεις αλλων ανθρωπων μου φενεται αστειο και σκαω στα γελια, τωρα οσο για το θεμα σου μηπως εχεις χαμηλη αυτοπεποιθηση και θες κατι τετοιο? Δεν μιλαω με σιγουρια απλα καπως ετσι μου φενεται, Ρεα μπορει να το γραψει στο φορουμ το προβλημα της γιατι το θεωρει προβλημα και θελει να ακουσει γνωμες.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast