Results 1 to 5 of 5
Thread: Να μαι παλι...
-
24-11-2015, 22:12 #1
Να μαι παλι...
Καλησπερα σε ολους, μπαινω πολυ συχνα και βλεπω τι γραφετε αλλα ειχα καιρο να γραψω εγω. Λοιπον αρχικα να πω οτι δεν ξερω τελικα τι εχ και δεν ξερω σε ποια ομαδα να γραψω. Ο ενας ψυχιατρος μου ειπε οτι εχω υποχονδριακο ιδεοψυχαναγκασμο. Εκανα θεραπεια με σεροξατ 9 μηνες τωρα. Ομως πηρα σχεδον 15 κιλα ωιατι μου ανοιξε τοσο πολυ την ορεξη που τροω χωρις καν να πιναω. Να το πρωτο προβλημα. Πηγα σε αλλο ψυχιατρο στο νοσοκομειο αυτη την φορα γιατι τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν 50 ευρω την εβδομαδα για να ξαναπαω στον ιδιο. Ο αλλος ψυχιατρος αφογ του ζητησα να μου αλλαξει τα χαπια λογω βάρους μου εδωσε τα ζολοφτ τα οποια δεν τα ξερω. Επισης μου ειπε οτιβδεν εχω ιδεοψυχαναγκασμο αλλα διαταραχη πανικου και νοσοφοβια. Αγορασα τα ζολοφτ ... ανοιγω το κουτι να διαβασω τις παρενεργειες και επαθα σοκ. Μεχρι καρκινο ελεγε... αν ειναι δυνατον. Πανικοβληθηκα και αποφασισα να μην ξαναπαρ κανενα φαρμακο. Τα εκοψα ολα. Βεβαια μεσα στο μυαλο μου γυριζει συνεχως το ολο θεμα δεν ξερω αν εκανα σωστα. Πειτε καμια γνωμη. Τα ζολοφτ τα εχει παρει κανεις?
[B]μπορει να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα αλλα τουλαχιστον εχουμε ο ενας τον αλλον[/B]
- 25-11-2015, 03:32 #2
Στα προηγουμενα δηλαδη ελεγε λιγοτερες παρενεργειες;και εμενα αυτα μου εχει γραψει για πανικο αλλα ομολογώ οτι εδω κ μηνες δεν τολμαω να τα παρω..κ επισης μολις ειδα τον καρκινο ειπα οκ ολα τ αλλα αλλα δε θα ρισκαρω να ειμαι η 1 στους 100.000 που μπορει να παρουσιασει κατι τετοιο..το προβλημα σου σου δημιουργεια δυσλειτουργια στην καθημερινότητα σου;θα μπορουσες να βοηθηθεις απο βιβλια αυτοβοηθειας και βοτανα..γυμναστικουλα κλπ.πραγματικα βοηθανε αλλα εχει να κανει και με το μεγεθος του προβληματος
25-11-2015, 13:08 #3
Κοιτα γενικα τωρα ειμαι καλα ας πουμε. Ολη την ωρα εχω στο μυαλο μου οτι κατι θα συμβεί, οτι κατι θα παθω... θελω να προσπαθησω να το παλεψω χωρις φαρμακα και θα δω πως θα παει. Εχω κανει κι αλλες φορες παυσεις αλλα δυστυχως αργα η γρηγορα ξαναγυριζα στην θεραπεια. Τι να το κανω ομως και πως να νιωσω καλυτερα οταν με τα ζχαπια εχω παρει τοσα κιλα. Εσυ μονο πανικο εχεις?
[B]μπορει να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα αλλα τουλαχιστον εχουμε ο ενας τον αλλον[/B]
25-11-2015, 16:30 #4
Βασικα πλεον οχι..το χειριζομαι..ο φοβος ειναι θεμα..οποτε απομακρύνομαι απ το σπιτι εχω πρόβλημα.κατα τ αλλα ειμαι μια χαρα κανονικοτατα...αυτο ομως με την αποσταση ειναι μεγαλο θεμα ομως...
25-11-2015, 22:57 #5
εγώ έχω κρισεις πανικου με διαγνωσμενη ΓΑΔ και υποχονδριαση νοσοφοβια. παλαιοτερα επαιρνα λαντοζ για περιπου ενα 6μηνο. στον μηνα ειχα ισιωσει. τωρα που με ξαναπιασε (5 χρονια μετα) το λαντοζ δεν με επιασε, και μου εγραψαν εφεξορ. ειμαι αρκετα οχι τελειως, αλλα καλυτερα οταν σηκωνομαι το πρωι. ακομα εχω κολληματα. δες και αμα τα καταφερεις να το διαχειριστεις χωρίς φαρμακα ή εστω με ψυχοθεραπεια στο ευχομαι.