Πλαστικές επεμβάσεις
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Πλαστικές επεμβάσεις

Καλησπέρα σε όλους,

απευθυνόμενη κυρίως στις γυναίκες του φόρουμ; Ποιά είναι η εμπειρία σας από πλαστικές επεμβάσεις; Παρακαλώ διευκρινήστε αν πρόκειται για εσάς ή για κοντινό σας πρόσωπο και το είδος της επέμβασης.

Τι επέμβαση ήταν και, μετά αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή σας και η διάθεσή σας; Σε τι ηλικία πραγματοποιήθηκε η επέμβαση;

Έχετε εμπερία από επεμβάσεις που δεν πήγαν καλά;

Ευχαριστώ!

Senior Member
    εμενα εκανε η αδερφη μου πριν 20 χρονια ειχε πολυ πεταχτα αυτια τωρα ειναι 35.τοτε δεν το αποδεχοτανε τωρα.πιστευω θα το αποδεχοτανε.εγω εχω αρχισει και επισκεπτομαι γιατρους για μεταμοσχευση μαλλιων περιμενω να παρω κατι λεφτα να παω και αθηνα να ρωτησω και εκει.σε γυναικα την πεφτω δεν κολλαω στο μαλλι.ουτως σι αλλως ειναι και ενδειξη υψηλης τεστοστερονης και οι γυναικες μετα τα τριαντα κοιτανε αλλα πραγματα και οχι την εμφανιση.αλλα αυτο που βλεπω στον καθρευτη με χαλαει την ψυχολογια δεν θελω να βγαινω φωτογραφιες.θελω μπροστινη γραμμη και κροταφο.καποιοι λενε μετα τα 35 δεν σε νοιαζει καθολου το μαλλι.εχω 2 χρονια ομως μεχρι τοτε.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Junior Member
    Ισχύει αυτό που λές. Βλέποντας στην ωτοπλαστική το πριν και το μετά η διαφορές είναι όντως μεγάλες σε μικρές ηλικίες! Είμαι 30, και σκέφτομαι για ρινοπλαστική, αλλά καθαρά για "ανανέωση", βέβαια τα λεφτά δεν είναι και λίγα...

Senior Member
    να ξερεις οτι η μυτη ποναει παρα πολυ.εχεις προβλημα με το αλλο φυλο?αυτο που βλεπεις στον καθρευτη σε χαλαει?εισαι ποντια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    να ξερεις οτι η μυτη ποναει παρα πολυ.εχεις προβλημα με το αλλο φυλο?
    εχω πολλα κομπλεξ, ειμαι βαθια κομπλεξικος αλλα οσο ασχημη μυτη η πεταχτα αυτια να ειχε καποια, δεν θα με χαλαγε καθολου. και σιγουρα ετσι συμβαινει και με τους υπολοιπους.
    θελω να πω, δεν υπαρχει περιπτωση καποιος ανθρωπος να εχει προβλημα με το αλλο φυλο, απο κατι τετοιο

Senior Member
    μην εισαι και τοσο σιγουρος για τους υπολοιπους.οι γυναικες μεχρι τα 30 σχεδον θελουνε γκομενο ωραιο.απο τα τριαντα και μετα κοιτανε αλλα πραγματα αφου το μεγαλυτερο ποσοστο εχει πληγωθει μεχρι τοτε.εχω εναν γνωστο και αυτος φαλακρος και συζητουσαμε για μεταμοσχευση και με ειπε εγω ρε φιλε τωρα αρραβωνιαστηκα δεν προκειται να κανω.και του λεω δηλαδη για το αλλο φυλο θα εκανες αμα εκανες και με ειπε ναι.εγω του λεω θα κανω γιατι αυτο που βλεπω στον καθρευτη με χαλαει την ψυχολογια,αλλος μπορει να ειναι καραφλας χοντρος με αυταρες και μυταρες να κοιτιεται στον καθρευτη και να νιωθει θεος και να εχει και την απαιτηση να του καθονται και δυμετρες καλλονες.και στην τελικη μπορει να το πετυχαινει κιολας.

Senior Member
    Αν το ατομο που σκοπευει να κανει πλαστικη , ειναι ηδη ισορροπημενο , η πλαστικη θα του δωσει μια εξτρα αυτοπεποιθηση . Αν δεν ειναι , και περιμενει απο την πλαστικη να το κανει να ισορροπησει , εις ματην περιμενει . Ξερω αναλογες περιπτωσεις , που κατι ενοχλουσε ανεκαθεν το υποψηφιο προς πλαστικη ατομο , την εκανε , και τουφυγε μια εγνοια . Η καποιο ελατωμμα που προεκυψε , πχ απωλεια μαλλιων . Αμα επινοεις στην πορεια ελατωμματα , που υπηρχαν ανεκαθεν , τοτε κατι δεν παει καλα .
    Ουτε καν το συζητω για απανωτες πλαστικες , εκει σιγουρα κατι δεν παει καλα . Οπως επισης αντιτιθεμαι στις επεμβασεις που ' παραβιαζουν ' σε μεγαλο βαθμο την φυσικη σου γηρανση . Να κανεις κατι τις , μικρο , παει καλα . Να κανεις κατι που θα δειχνεις 10-15 χρονια νεωτερος , οχι , δεν συμφωνω , απο την αποψη , οτι ως ενα σημιο , πρεπει να συμβιβαζεσαι με την ηλικια σου . Εχουμε δει απειρα παραδειγματα στην Μεκκα των πλαστικων επεμβασεων , το Χολυγουντ .