σκοταδισμος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 74
    Banned
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    ε μια φορα θα πας αντε δυο... με ιντριγκαρει η ιδεα της υπνωσης
    δωστα σε μενα και σου βγαζω και τι ησουν στην προηγουμενη ζωη!!

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δωστα σε μενα και σου βγαζω και τι ησουν στην προηγουμενη ζωη!!
    ελα πιστευεις σε προηγούμενες ζωες? δηλαδή στην μετενσαρκωση? ενδιαφερον

Banned
    πιστευω στην μετενσαρκωση, στο παραλληλο συμπαν, στους εξωγήινους , στα φαντασματα...στα φυσικα..στα υπερφυσικα...στα μεταφυσικα κτλ κτλ απο την στιγμη που δεν θα μαθω ποτε...όλα παιζουν ...!! θελω μυστηριο και γοητεια στη ζωη μας...θελω θεωρειες απλες και ομορφες στο καθε τι...
    μου αρεσει η σκεψη οτι μετα τον θανατο δεν μας τρωνε απλα τα σκουληκια...ασχημο τελος!!..ε και αν πεφτω εξω ... λιγη σημασια θα εχει οταν θα τα χω κακαρωσει!!
    γιαυτο σου λεω με 100 ευρουλακια γουσταρεις να γινεις ιουλιος καισαρ? ή θες μεγας αλεξανδρος?... τι σου κανει κεφι??? ;ρ

Banned
    γιαυτο σου λεω με 100 ευρουλακια γουσταρεις να γινεις ιουλιος καισαρ? ή θες μεγας αλεξανδρος?... τι σου κανει κεφι??? ;ρ
    κανω προστυχους συνειρμούς τωρα...!!!

ΔΕΝ θα με φανε εμενα τα σκουληκιαααααα... εχω δωσει εντολη για καψιμο.. και η σταχτη στην θαλασσα

Senior Member
    πιστευω στην μετενσαρκωση, στο παραλληλο συμπαν, στους εξωγήινους , στα φαντασματα...στα φυσικα..στα υπερφυσικα...στα μεταφυσικα κτλ κτλ απο την στιγμη που δεν θα μαθω ποτε...όλα παιζουν ...!! θελω μυστηριο και γοητεια στη ζωη μας...θελω θεωρειες απλες και ομορφες στο καθε τι...
    μου αρεσει η σκεψη οτι μετα τον θανατο δεν μας τρωνε απλα τα σκουληκια...ασχημο τελος!!..ε και αν πεφτω εξω ... λιγη σημασια θα εχει οταν θα τα χω κακαρωσει!!
    εχεισ αρχισει και μου μοιαζεισ λιγακι να το προσεξεισ για γυναικα δεν ξερω τι αποτελεσμα θα εχει
    αν και εσεισ μπορειτε να ελεγξετε το μυαλο σασ εμεισ δυσκολευομαστε πολυ σε αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγω σε ενα τεστ μετασαρκωσης ειχα βγει λυσσασμενος σκυλος ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΤ ΔΑΓΚΩΝΩ :-P
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Banned
    κανω προστυχους συνειρμούς τωρα...!!!

ΔΕΝ θα με φανε εμενα τα σκουληκιαααααα... εχω δωσει εντολη για καψιμο.. και η σταχτη στην θαλασσα
    σωπα μωρε..τι να τραβολαγας τους συγγενεις σου?? τι καθεσαι και σκας? θα τα δεις η θα τα καταλάβεις?...

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εχεισ αρχισει και μου μοιαζεισ λιγακι να το προσεξεισ για γυναικα δεν ξερω τι αποτελεσμα θα εχει
    αν και εσεισ μπορειτε να ελεγξετε το μυαλο σασ εμεισ δυσκολευομαστε πολυ σε αυτο
    λες να μην βρισκω αντρα αμα σου μοιασω??? χαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Εγω σε ενα τεστ μετασαρκωσης ειχα βγει λυσσασμενος σκυλος ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΤ ΔΑΓΚΩΝΩ :-P
    χαχαχαχαχα... το θελω αυτο το τεστ...κανει τα αλλα τεστ φλωρικα...

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ειμαι καχυποπτη οταν η γνωση γινεται εμποριο. Εχω μελετησει αρκετα και συνεχιζω την μελετη. Παρ'ολα αυτα, αν μιλας συγκεκριμενα πχ για ταρω, προτιμω να μαθω την ιστορια,την φιλοσοφια τους κτλ παρα να μου γινει εμμονη να τα ριχνω 6 φορες την ημερα.
    ειχε πει κατι παρομιο κ ο αινσταιν σχετικα με αυτο οπιος θελει μπορει να ψαξει να το βρει.

Banned
    σωπα μωρε..τι να τραβολαγας τους συγγενεις σου?? τι καθεσαι και σκας? θα τα δεις η θα τα καταλάβεις?...
    από οσο ξερω δεν υπαρχει πολιτικο νεκροταφειο... και μονο στην ιδεα ότι θα μου βαλουν και σταυρο και θα ρχοντε να αναβουν καντηλια μου ρχετε να ξερασω

Senior Member
    από οσο ξερω δεν υπαρχει πολιτικο νεκροταφειο... και μονο στην ιδεα ότι θα μου βαλουν και σταυρο και θα ρχοντε να αναβουν καντηλια μου ρχετε να ξερασω
    νουμακ κανονιστο για βουλγαρια εκει μπορεις να καεις μας ειναι και κοντα.αλλα στην φαρμα που θα κανουμε κανονισε να κανεις την προσευχη πριν το φαγητο.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Banned
    Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    νουμακ κανονιστο για βουλγαρια εκει μπορεις να καεις μας ειναι και κοντα.αλλα στην φαρμα που θα κανουμε κανονισε να κανεις την προσευχη πριν το φαγητο.
    καλα θα προσευχομαι στον ηλιο εγω.. αντε ερχοντε και ηλιουγεννα

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Μαμρα με τα ζωδια συμφωνω οχι ομως με το να κοιτας καθε μερα το ζωδιο σου ωστε να δεις πωςθα παει η μερα σου
    το ιδιο λεμε οτι καποια χαρακτηριστικα μπορει να υπαρχουν στους ανθρωπους που γεννηθηκανε πχ απο 20 μαιου μεχρι 20 ιουνιου,αλλα προβλεψεις καινουργιες επαγγελματικες ευκαιριες ανοιγιονται και φροντισε να βρεις χρονο με το ταιρι σου δεν ισχυουνε.

Senior Member
    καλα θα προσευχομαι στον ηλιο εγω.. αντε ερχοντε και ηλιουγεννα
    δεν ξερω εαν θα προσευχεσαι στον ηλιο.προσωπικα θεωρω μπουλινγκ παντως οι γιαγιαδες να σβαρνανε τα εγγονια στην εκλησια να κοινωνισουνε

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast