Να ακολουθαμε το φως αντι να αφηνουμε το σκοταδι να μας περικυκλωνει. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Moonlight οπως λες οτι τη νυχτα σκεφτεσαι ολα εχουν γινει συμφωνω.Αυτα ολα εγω τα εχω υπεραναλυσει στο μυαλο μου και εχω βελτιωσει τη συμπεριφορα μου οσο δεν παει αλλο.Ομως σε μενα το σκοταδι δημιουργει αγχος και αυπνιες κατι που πρεπει να καταπολεμησω ωστε να κοιταζω χαλαρα την χαρα του φωτος.Συζηταω με ολους εσας για ολα αυτα επειδη με εχετε βοηθησει πολυ με τις πολυτιμες συμβουλες σας εδω και καποιες μερες που ειμαι εδω να επεξηγησω προβληματισμους που με απασχολουν χρονια και μου χαλανε τη διαθεση επειδη δεν μπορουσα να κατανοησω οποτε σας ευχαριστω ολους για αυτο.

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Σε μεταφορικο επιπεδο, το φως υποδηλωνει ενα Ανοιγμα- Δραση προς τα εξω (στοιχειο η φωτια) ενω το σκοταδι Κλεισιμο-Δραση προς το Εσω (στοιχειο το νερο).

Αποτελει μια μανιχαιστικη μεθοδο σκεψης, ενω βοηθητικοτερη ειναι η πλουραλιστικη. Μεταξυ των δυο πολων υπαρχει το ενδιαμεσο Grey Zone.

Υπο την σκεπη της Ψυχολογιας ο Jung αναφερθηκε στην εξερευνηση της σκιας μας και τα οφελη της.

Συμφωνω με Moonlight ως προς το οτι το "πρεπει" ειναι σχετικο, πολλοι ανθρωποι εξελισσονται πρωτα στο σκοταδι και κατοπιν επιλεγουν το φως.
    θα ελεγα να απλοποιησετε λιγο αυτα που λετε γιατι ειναι λιγο δυσνοητα ετσι καπιες φορες τα ακρα ειναι πολυ κοντα απλως δηλαδη καπιες φορες η πολυ μαυριλα σε κανει να θες να τα βαψεις ολα με ωραια χρωματα.
    ισως ειναι κ λιγο ψυχαναγκασμος δε γινεται μια ζωη να τη περασεις βλεπαντας τα ολα μαυρα.

Senior Member
    Συμφωνω Αλεξανδρε ολοι οι ανθρωποι χρειαζομαστε ευτυχισμενες στιγμες στην καθημερινοτητα μας.

Banned
    Quote Originally Posted by ippotis View Post
    Συμφωνω Αλεξανδρε ολοι οι ανθρωποι χρειαζομαστε ευτυχισμενες στιγμες στην καθημερινοτητα μας.
    δυστιχως η ευτυχια δεν ερχεται απο μονη της προυποθετει αυταπαρνηση του εγωισμου μας κοπο φιλοσοφια κ αφου περασεις δια πυρος κ σιδηρου τον εγκεφαλο σου μπορεις να ανακαλυψεις το δρομο που σε κανει ευτυχισμενο αφου καψεις καμποσα εγκεφαλικα κυτταρα πρωτα...

Senior Member
    Ολα αυτα τα εχω περασει που λες και βελτιωσα οσο γινεται το χαρακτηρα μου.Ελπιζω να βρω καποια που να εχουμε καλη σχεση.

Banned
    γιατι το λες συνεχεια αυτο? δεν ειναι μονο οι σχεσεις ειναι κ οι επαφες με τους αλλους οι συνομιλιες κλπκλπ οι σχεσεις ειναι αμφιβολου διαρκειας αλλα οι συνομιλιες μπορει να διαρκεσουν κλπ καπια στιγμη θα φαει κανενα φλας κ θα σε βρει αυτη..η γυναικα ειναι σα τη βασσιλισα στο σκακι οταν θελει σε προστατευει κ οταν δε θελει σου κανει τα νευρα φιογκο χαχαχαχ....
    οστοσο συνεχισε την προπονηση βλεποντας κ ακουγοντας τι συμβαινει γυρω σου οσο πιο πολα ακους τοσο πιο φορμαρισμενος θα εισαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δυστιχως η ευτυχια δεν ερχεται απο μονη της προυποθετει αυταπαρνηση του εγωισμου μας κοπο φιλοσοφια κ αφου περασεις δια πυρος κ σιδηρου τον εγκεφαλο σου μπορεις να ανακαλυψεις το δρομο που σε κανει ευτυχισμενο αφου καψεις καμποσα εγκεφαλικα κυτταρα πρωτα...
    συμφωνω απολυτα με αυτη τη φράση
    story of my life

Senior Member
    Ενταξει Αλεξανδρε δεν θα το λεω θα ανοιξω προσεκτικα τα αυτια μου σε οσα εχουν να μου πουν οι συνομιλητες μου και οταν παρουσιαστει η καταλληλη ευκαιρια τοτε την αξιοποιω.

Page 2 of 2 FirstFirst 12