Results 1 to 10 of 10
Thread: Ηλεκρονικο τσιγαροο
-
19-08-2015, 03:26 #1
Ηλεκρονικο τσιγαροο
Καπνιζει καποιοσ απο εσας ηλεκτρονικο τσιγαρο ;;; σας αρεσει ;;; σας εχει βοηθησει.;; εμενα μου αρεσει πολυ και λεω να παρω και τετραγωνη μπαταρια σιγα σιγα.. Ασε που στις 5 μερες κανω μονο ενα κανονικο τσιγαρο το πρωι με τ καφε ..κ το κυριοτερο μειωνεται και το αγχος μετα τις 2 μερες ..
- 19-08-2015, 09:40 #2
19-08-2015, 10:19 #3
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αν διαβάσετε έρευνες είναι πολύ πιο καρκινογόνο από το κανονικό.
19-08-2015, 11:16 #4
19-08-2015, 11:23 #5
Δεν ξέρω λεπτομέρειες, διάβασε εδώ καλύτερα:
http://www.protothema.gr/ugeia/artic...o-to-kanoniko/
19-08-2015, 11:45 #6
19-08-2015, 11:50 #7
Εγώ κόβω το κεφάλι μου ότι αυτες οι "ερευνες" χρυσοπληρωνονται απο τις καπνοβιομηχανιες που δεν θελουν να χασουν ποσα εκατομμυρια απο τις πωλησεις των συμβατικων τσιγαρων και πουρων...Κάποτε πριν 50 60 χρονια υπηρχε τοσο μεγαλη προπαγανδα σχετικα με το καπνισμα που ακομη και γιατροι προετρεπαν τους ανθρωπους να καπνιζουν για να τους φυγει το αγχος και μαλιστα ακομη και εγκυες γυναικες μπορουσαν να καπνιζουν για να διευκολυνεται η κυηση τους, τέτοια ενημερωση υπηρχε τότε...Τώρα μας βγαζουν ένα <<το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι, λεει, 15 φορες πιο επικυνδινο απο το κανονικο>> άρα σαν να σου λεει <<καπνιστες, γυριστε πισω σε εμας(τις καπνοβιομηχανιες), και ας υπαρχει νικοτινη στα κανονικα τσιγαρα και ας υπαρχει ραδονιο, αμμωνία, νιτρικο οξυ και χιλια δυο αλλα δηλητηρια στον καπνο του κανονικου τσιγαρου που τα εσπνεει ο καπνιστης και ας ειναι υπευθυνο για την θεαματικη αυξηση των κρουσματων καρκινου παγκοσμιως...Τα ίδια έκαναν και οι βιομηχανιες τροφιμων σχετικα με τα συντηρητικα, χρυσοπληρωναν δηθεν επιστημονες να βγαζουν ερευνες σχετικα με τα συντηρητικα, οτι δεν βλαπτουν την υγεια κλπ κλπ, ολα αυτα τα Ε που ξερουμε σημερα(πχ βενζοϊκο νατριο, το Ε-128)ήταν γνωστα απο την δεκαετια του '70 αλλα οι επιστημονες που το γνωριζαν δεν μπορουσαν να το διαδωσουν αυτό γιατι υπηρχε χοντρη προπαγανδα επι του θεματος, ακομη και σημερα υπαρχουν Ε που χρησιμοποιουνται οπως πχ το βενζοϊκο νατριο στα ανθρακουχα και αλκοολουχα ποτά...Τωρα το ιδιο γινεται και με το ηλεκτρονικο τσιγαρο και εσεις νομιζετε οτι διαβαζετε και καμια σοβαρη ερευνα, οιδ ιδιοι οι καπνοβιομηχανοι τις πληρωνουν αυτες τις ερευνες για να τρομαζει ο κοσμακις...
19-08-2015, 11:58 #8
Περαστικέ μπορεί....
Last edited by Deleted240217a; 19-08-2015 at 21:20.
19-08-2015, 15:40 #9
Επειδη εχω παει σε ομιλια πνευμονολογων και γιατι ανηκω σε επαγγελμα υγειας αυτο που υποθηκε ειναι οτι δςν ξερουν ακομη ποσο ακριβως βλαπτει αλλα ειπαν οτι σαφως το τσιγαρο οταν καιγεται εχει πςριπου 67 η 51 δεν θυμαμαι καλα χημικες ουσιες ενω το ηλςκτρονικο σαν ουσιες καρκινογονες εχει μονο τον αρωματικο ...σαν αυτο το αποσμητικο χωρου αυτοκινητου κτλ.. Το βγαλαν λιγοτερο επικυνδινο δλδ..ναι τουλαχιστον εμενα μου το μειωνει !! Μονο τις πρωτες 2 3 μερες ενιωθα καπως και εκανα και απο κανενα τσιγαρο ισα ισα αλλα τωρα μια χαρα ...κανω αν θελω ενα το πρωι με τ καφε...οι ταχυκαρδιες εχουν εξαφανιστει σχεδον...τι τσιγαρο παρηγγηλες ;; εγω θελω να παρω ενα mod(μπαταρια)τωρα της istick που δινει πιο εντονη γευση και πιο καλο χτυπημα...καλο ειναι παντως αν καπνιζεις ενα πακςτο την μερα να ξεκινησεισ με 1.8 νικοτονη..γιατι κ εγω ειχα παρει μηδενικη και δςν μ εκανε τιποτα γιατι μ ελειπε η νικοτινη...και σιγα σιγα τ μειωνεις ..
19-08-2015, 23:04 #10
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΤΣΙΓΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ
ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΟΧΙ ΠΙΣΣΑ ΤΟΣΟ ΟΧΙ ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΤΟΣΟ ΟΧΙ ΓΕΥΣΕΙΣ
ΟΧΙ ΚΑΠΝΟΥΣ ΟΧΙ ΦΑΓΗΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΓΕΥΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....