Results 1 to 15 of 101
-
31-12-2007, 15:50 #1
Ανοιχτή επιστολή προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ!)
Στην ιστοσελίδα αυτή υπάρχουν καταγεγραμμένα τα εξής περίεργα και αντιφατικά στοιχεία:
Originally posted by NikosD.
Ολοι οι συνεργάτες του e-psychology.gr είναι εθελοντές. Γι αυτό το λόγο, κατά καιρούς αλλάζουν.
Για την ιστορία και μονο, σε ενημερώνω ότι δεν υπάρχει αυτο τον καιρό κανένας γνωσιακός συνεργάτης. Συνεργάτες του e-psychology είναι άνθρωποι διαφόρων προσεγγίσεων. Υπάρχουν συστημικοί, υπάρχουν προσωποκεντρικοί, υπάρχουν ψυχαναλυτικοί, υπάρχουν ΠΡΩΗΝ γνωσιακοί (ένας από αυτούς είμαι και γω, εκπαιδεύτηκα και εργαστηκα ως γνωσιακός επί χρόνια, με μεγάλη ανακούφιση όμως μετεκπαιδεύτηκα σε άλλη προσέγγιση την οποία εδώ και αρκετά χρονιά ακολουθώ).Originally posted by NikosD.
έχω γράψει πως αυτό το φόρουμ είναι περισσότερο ένα φόρουμ αυτο/αλληλοβοήθειας και λιγότερο ένα φόρουμ στο οποίο οι ειδικοί απαντούν σε ερωτήματα.
Ο ρόλος των ειδικών είναι περισσότερο συντονιστικός/διευκολυντικός και λιγότερο ηγετικός/παρεμβατικός.Originally posted by Ονούφριος
Εφόσον γνωρίζετε το ip του υπολογιστή της, γνωρίζετε το τηλέφωνό της, γνωρίζετε τη διεύθυνσή της, γνωρίζετε το όνομά της ακόμα και αυτά που έχει εξομολογηθεί παρακάτω, άρα έχετε ένα πλήρη φάκελο προσωπικών δεδομένων στη διάθεσή σας «αν» αποφασίσετε να τον ανοίξετε
Παρακαλώ, γνωρίστε μου:
α) Εάν ο Administrator της ιστοσελίδας αυτής, σας έχει υποβάλει άδεια επεξεργασίας αρχείων προσωπικών δεδομένων, και αν ναι, στην άδεια που του χορηγήσατε τι εξουσίες έχετε δώσει στον ίδιο και στο επιτελείο του;
β) Ποιά είναι η τύχη των αρχείων που δημιουργούνται με προσωπικά δεδομένα από τη διακίνηση της αλληλογραφίας και των διατυπούμενων απόψεων των συμμετεχόντων μελών.
γ) Γίνεται «διασύνδεση αρχείων» με την έννοια του Νόμου 2472/1997;
δ) Έχουν ενημερωθεί από τον «υπεύθυνο επεξεργασίας» τα «υποκείμενα της επεξεργασίας» για τα δικαιώματά τους σύμφωνα με το Ν. 2472/1997;
ε) Ποιά είναι τα ονοματεπώνυμα των συνεργατών του, και σε τι ακριβώς έγκειται η απασχόλησή τους (αφού δηλώνουν ότι δεν το παίζουν θεραπευτές ή ψυχολόγοι, αλλά και μοιάζει περίεργο να έχουν μαζευτεί τόσοι ψυχολόγοι για να διακινούν ηλεκτρονικά μια ιστοσελίδα);
στ) Σας έχει ενημερώσει ο «υπεύθυνος επεξεργασίας» για την πρόθεσή του να δημιουργήσει ζώνη ειδικού αποκλεισμού βάσει επαγγελματικών ιδιοτήτων τους, από την οποία το υπόλοιπο κοινό που θα αποκλείεται, δεν θα πληροφορείται για τα διαλαμβανόμενα (π.χ. παρατηρήσεις επί των ψυχικά νοσούντων αλλά συμμετεχόντων με δικαιώματα Ελλήνων Πολιτών επί της λοιπής ιστοσελίδας); Έχει ειδοποιηθεί ό «υπεύθυνος επεξεργασίας» ότι αυτό είναι αντίθετο προς την αρχή της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών στο διαδίκτυο που καθιερώθηκε με δύο υπερνομοθετικής ισχύος Κοινοτικές Οδηγίες και έχει ήδη ενσωματωθεί στην Εσωτερική Έννομη Τάξη της Ελλάδος;
Originally posted by NikosD.
Στη δεύτερη κοινότητα θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι αποδεδειγμένα φοιτούν σε κάποια σχολή του ευρύτερου χώρου της ψυχικής υγείας αλλά και όσοι επαγγελματίες έχουν σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Επιπλέον, τα εσωτερικά θέματα του κλάδου των ψυχολόγων, δεν θα είναι δημοσιευμένα στο ευρύ κοινό, πράγμα που θα επιτρέψει μια πιο αυθεντική και απελευθερωμένη ανταλλαγή απόψεων.
Originally posted by KassiΜαλάκα,Ρενάτα σοκαρίστηκα.Πούστη,νόμιζα ότι όπως λειτουργώ εγώ λειτουργούν κι άλλοι.Μου έλεγαν ότι είμαι ασυνήθιστη αλλά έλεγα ότι απλά δεν με καταλαβαίνουν γιατί είμαι πιο έξυπνη κι αυτοί βουτυρομπεμπέδες.Είναι κληρονομική ασθένεια;Έχει κάποια αίτια ή εμφανίζεται έτσι στο διάβα της ζωής;Λείπει κάποια ορμόνη;Ανάθεμα αν έχω σταυρώσει σχέση ακριβώς λόγω του ότι βαριέμαι,αγανακτώ,θυμώνω και όντως η εγκατάλειψη είναι ότι χειρότερο μπορεί να μου τύχει.Δεν το ξεπερνώ με τίποτα και θέλω να εκδκηθώ αυτον που με εγκατέλειψε.Τώρα σεξ με αγνώστους δεν κάνω,δεν αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω αλλά το σκεφτόμουν όπως και να αρχίσω να χαρακώνομαι.Ενδεικτικό είναι ότι όταν προσπαθούσα να κόψω τα πετσάκια στα πόδια μου και στα χέρια μου τα έκοβα περισσότερο απ\'ότι χρειαζόταν.Έχω δηλαδή αυτοκαταστροφικές τάσεις.Ναι,έχω επεισόδια υπερφαγίας και μου την σπάει γιατί προσπαθώ να ελέγχω το βάρος μου.Ήθελα πάντα να έχω το Α σώμα και ενώ γυμνάζομαι δεν το έχω γιατί δεν τηρώ την διατροφή.Το κενό υπάρχει και γι\'αυτό κατέφευγα ή ακόμα καταφεύγω σε ακραίες συμπεριφορές για να αισθανθώ ζωντανή.Όπως λένε ότι κόβονται για να αισθανθούν ζωντανοί εγώ έκανα άλλα.Δεν μπορούσα ούτε μπορώ να πάρω την δέουσα χαρά από μια ήρεμη συζήτηση και όταν βαριέμαι κάνω κάτι αντιδραστικό.Όσο για το ξόδεμα χρημάτων ισχύει.δεν έχω μέτρο.Πόσες φορές δεν έχω καταναλώσει τα λεφτά της μητέρας μου και επειδή δεν μου φτάνουν θέλω κι άλλα;Συνέχεια....Το αίσθημα της οικονομίας δεν το έχω ούτε πολυξέρω τι σημαίνει.Για εμένα μάλλον μετράει το τώρα.Και τι κάνουμε ρε Ρενάτα;Πώς το λέμε στους άλλους;Έχω εγκαταλείψει πολλούς αισθανώμενη απαξίωση γι\'αυτούς ενώ πρώτα μπορεί να τους είχα εξιδανικεύσει.Έχω αλλάξει εξίσου πολλές δουλειές και γενικά ποτέ δεν τελείωνα ότι άρχιζα,από μικρή αυτό.Από μικρή ήμουν άστατη,οξύθυμη και αν με έφτανες στο σημείο να θυμώσω δεν θα ήθελα να σε ξαναδώ ποτέ.Δεν συγχωρώ καθόλου εύκολα.Δεν ήξερα ότι αυτό αποτελούσε διαταραχή.Λοιπόν με τους άλλους τι κάνουμε;Μου είναι αφάνταστα δύσκολο να κάνω σχέση.Είτε φιλική,είτε ερωτική!Βοήθα εσύ που κάτι ξέρεις.Συγκινήθηκα τώρα!!!
Και τώρα για να ξεσπάσω.Είμαι πάρα πολύ καχύποπτη.Πιστεύω ότι με απατούν,οι φίλες με ζηλεύουν,με θάβουν κ.τ.λ.Μια ανισορροπία.Αναγκάστηκα να αποδεχτώ ότι κάπου δεν κολλάει το στόρυ γιατί δεν είχα καμία φίλη και έτσι δεν μπορούν όλοι να με θάβουν και να με κερατώνουν,κάτι δεν πάει καλά με εμένα!Είναι αυτός ο παρανοειδής ιδεασμός;Αν ναι,γάμησε τα!Δεν μπορώ να την διώξω την καχυποψία μου.Με τυρρανάει μια ζωή-21 χρόνια!Δεν λέω,όταν ήμουν μικρή άκουγα πολλά ειρωνικά σχόλια και ίσως και τώρα και έτσι δεν μπορώ να χωνέψω καμία \"κοπελίτσα\".Αλλά δεν έχω πια καλή κρίση για να ξεχωρίσω το καλό απ\'το κακό,κι εκεί την πατάω!Να σου πω.Οριακές προσωπικότητες νομίζω ήταν δύο τύπισσες σε ένα έργο.Η μία ήταν η Αντζελίνα Τζολί.Την άλλη δεν την θυμάμαι.Όταν είδα αυτό το έργο μου θύμισε πολλά από εμένα.Ταυτίστηκα περισσότερο με την Αντζελίνα.Αυτό που της είπε δε η άλλη ότι είσαι ήδη νεκρή και γι\'αυτό μπαινοβγαίνεις εδώ μέσα και ποτέ δεν φεύγεις θα μπορούσε κάλλιστα να πηγαίνει για την δικιά μου ζωή!
Κάποτε ένα παιδί που ήθελε να τα φτιάξει μαζί μου,μού είχε πει πως \"Δεν έχεις φίλες όχι γιατί κάποιος σε πλήγωσε αλλά γιατί απλά δεν συμπαθείς τους ανθρώπους\".Τότε είχα εκνευριστεί πάρα πολύ.Αυτό ή γιατί αυτά που είπε ήταν αλήθεια ή γιατί είχε άδικο.Μετά την διάγνωση περί οριακής,απλά είπα πως είχε δίκιο.Δεν ξέρω αν το κάνουν όλοι οι οριακοί αλλά δεν γουστάρω τις στενές επαφές και τις μακροχρόνιες.Δεν μπορώ τους ανθρώπους για πολύ.Είμαι τρελά καχύποπτη,πιστεύω πως οι γυναίκες με ζηλεύουν και ισχύει πέραν της πλάκας και της αρρώστιας,αλλά είναι φυσικό και όλοι να φθονούνται από κάποιον αλλά όχι απ\'όλους όπως πιστεύω εγώ.Να σου πω,όμως, όταν έχεις ζήσει μια ζωή στην κοροϊδία και στην υποτίμηση από το οικογενειακό και σχολικό σου περιβάλλον είναι φυσικό να μην εμπιστεύεσαι κανένα.Ακόμα πιστεύω ότι οι γυναίκες με ζηλεύουν ή ό,τι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών και να σου πω νομίζω ότι είναι αλήθεια.Υπάρχει μόνο συμφέρον,και όπου εμφανιστεί ο γκόμενος κοιτάνε σαν λυσσάρες ποια θα τον αρπάξει πρώτη.Και τότε χάνεται και η φιλία και όλα.Δεν φταίω εγώ που είμαι τόσο αυστηρή.Δεν τις χωνεύω λοιπόν τις γυναίκες.Προτιμώ τους άντρες,αλλά μόνο στο φιλικό.Με το ερωτικό έχω πρόβλημα,γιατί ενώ στην αρχή λόγω ανοιχτού χαρακτήρα τους κερδίζω μετά στην πορεία βλέπουν αστάθεια.Εγώ δε,δεν θέλω να τους ξέρω όταν διεισδύουν και επεισέρχονται στο σοβαρό μου κομμάτι.Ζηλεύω και πιστεύω ότι εγώ δεν είμαι αρκετή και πάντα θα θέλουν κι άλλη και χάνω πάντα σε έναν γυναικείο ανταγωνισμό.Δηλ.πες ότι κάποια τον γουστάρει τον δικό μου.Εγώ θα απογοητευτώ,θα της τον παραχωρήσω και θα φύγω.Μαλάκας δηλαδή!!!!!!!!Όσο για τον Αλέξανδρο έχεις δικαίωμα να τα λες.Πέσ\'τα αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.Όσο για το δεν θα τις πολυνοιάξει αν τις αφήσεις μόνες τους γιατί το έχουν συνηθίσει.Για εμένα μιλώντας μέσα μου υποφέρω πολύ όταν παίρνω την απόφαση να εγκαταλείψω κάποιον γιατί δεν το θέλω πάντα.Αλλά υπάρχει αυτό το πρέπει.Δεν ξέρω γιατί βγαίνει και πότε βγαίνει.Είμαι όμως πολύ εγωίστρια για να δείξω ότι με πειράζει που θα με εγκαταλείψεις.Δεν θα στο δείξω αλλά θα αυτοκαταστραφώ και φυσικά θα σε εκδικηθώ κι εσένα με αυτόν τον τρόπο.Ήδη λες εδώ ότι σε πείραξε η όποια συμπεριφορά της παρ\'ότι την κατακρίνεις.Κι αυτό μια εκδίκηση είναι εκ μέρους της,δεν νομίζεις;Εγώ να σου πω κάτι Αλέξανδρε μερικές φορές χαίρομαι που είμαι οριακή.Παλιά με μισούσα και έκλαιγα που ήμουν διαφορετική και δεν είχα φίλους.Τώρα με μισούν οι άλλοι....γιατί με φοβούνται!!!!Λέω αλίμονο αν τα βάλεις μαζί μου.Είμαι οριακή και μπορώ να σε καταστρέψω και αυτό μου αναπληρώνει την οποιαδήποτε πληγή εγκατάλειψης ή απόρριψης!!! Yourgia,αποστασιοποιήσου και κάλυπτε τις βασικές του ανάγκες στα ζητήματα της επικοινωνίας.Ας πούμε θέλει να του φέρεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο κάνε το όσο είναι στις δυνάμεις σου.Δεν θέλει παρά να ζει στον δικό του κόσμο και να σε ακούει λιγότερο από ένα λεπτό;Κάνε το.Τα υπόλοιπα ας τα επιληφθεί ψυχίατρος.Τώρα για τους καταθλιπτικούς η μόνη επιβεβαίωση σε μηνύματα όπως \"δεν με αγαπάς,δεν αξίζει να ζω,κ.τ.λ\" είναι η έμπρακτη και όχι η θεωρητική.Αυτό λείπει,πιστεύω!Αυτό θα ήθελα και εγώ να δω!Μου άρεσε το σχόλιο του Adzik.Με έπιασες απόλυτα καλά όσον αφορά την ψυχολογία.Ναι,αλλάζω απότομα άποψη ως άμυνα για να μην πληγωθώ αφού είμαι άτομο που προσκολλάμαι και φοβάμαι να με απορρίψουν-εγκαταλείψουν!!Ο ραψωδός απάντησε εξίσου εύστοχα.Πόσους ξέρεις που να μην πληγώνονται όταν τους εγκαταλείπουν αυτοί για τους οποίους τρέφουν αισθήματα;Εγώ δεν ξέρω κανένα!!!!!!!!!!!Και πολύ εύκολο είναι να μπαίνεις εδώ μέσα να ρίχνεις ένα Η πρώην μου σύμφωνα με την γνωμάτευσή μου ήταν οριακή,και όχι παρανοϊκή,σχιζοφρενής,παθο λογικά ζηλιάρα ή ό,τι άλλο και την μισώ!!Να σου πω κάτι φιλαράκο,έννοια σου και δεν έχει ανάγκη το μίσος σου.Σε διαβεβαιώ ότι εκείνη μισεί περισσότερο από εσένα τον εαυτό της!!!Και εμένα ο πρώην μου βγήκε αδερφάρα του κερατά.Αλλά δεν έκανα εισήγηση στον Βαλλιανάτο να τους μαζέψει!!!!!Ευαίσθητο παιδί σε πληγώσανε;Να χαίρεσαι τουλάχιστον που εσύ συγκαταλέγεσαι στους \"υγιείς\" και θα το ξεπεράσεις.Ούτε θα αυτοκτονήσεις,ούτε θα χαρακωθείς!!!
Και για να συμπληρώσω γιατί εσυγχίσθη(τα χάπια μου,τα χάπια μου!!!)Adzık να πάει να γαμηθεί ο καριόλης που σε άφησε με την αιτιολογία ότι είσαι άρρωστη,δεν το παλεύεις αρκετά(γιατί χρυσό μου δεν του καθόσουν όπως παλιά και πήγε να του κουνηθούν άλλες υγιείς).Όσο για το dna εγώ απλά θα τον ρωτούσα αν η μαλακία είναι κληρονομική.Του τσέκαρεις τα αρχίδια;Μήπως το δεξί είναι μικρό και πάρει και το παιδί;Σου αξίζει πολύ καλύτερος!!!
\"Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα σύμψωνα με τη δική μου άποψη δικαίου\"
Θα ξεκινήσω με την Adzik η οποία μας δηλώνει ότι υποφέρει από κατάθλιψη και ότι μια μέρα ξαφνικά αρρώστησε.Από την λίγη βιολογία που ξέρω μια σωματική ασθένεια χρειάζεται ένα διάστημα επώασης για να εμφανίσει τα συμπτώματά της στον οργανισμό και να γίνει αντιληπτή από εμάς.Το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και με την ψυχική ασθένεια.Δηλαδή χρειάζεται ένα εύφορο περιβάλλον για να αναπτυχθεί αλλά και τα συμπτώματα της έρχονται σιγά σιγά και δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά μέχρι ίσως να παρατηρηθεί μια μεγάλη αλλοίωση της προσωπικότητας του άλλου κυρίως από το κοντινό του περιβάλλον.Δηλαδή δεν ξυπνάς την μία μέρα και είσαι καλά και την άλλη σε βαράει μια μανιοκατάθλιψη!Δεν πάει έτσι..
Όσο για την κληρονομικότητα των ψυχικών ασθενειών θα μιλήσω απλά με τα όσα γνωρίζω.Η ασθένεια που σίγουρα είναι κληρονομική είναι η σχιζοφρένεια.Όταν ρώτησα τον ψυχίατρο για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή αν είναι κληρονομική μου απάντησε πως όχι.Παρά ταύτα ένας από τους δύο γονείς μου αντιλαμβάνομαι από τις πράξεις του ότι είναι ιδεοψυχαναγκαστικός και συγγενής του ιδίου ατόμου είναι διαγνωσμένα άτομο ιδεοψυχαναγκαστικό σε σημείο που να αλλάζει κλειδαριές κάθε τρεις και πέντε για να μην μπει ο \"αλήτης\" γιος του μέσα,τα χέρια του να είναι κατακόκκινα από τις χλωρίνες,τα πόμολα να τα αγγίζει με χαρτοπετσέτα και άλλα παρόμοια.Οπότε εδώ δεν ξέρω τι πρέπει να πω για την κληρονομικότητα.Ίσως να υπάρχουν επιρροές,από τον γονιό στο παιδί από τον αδερφό στον αδερφό.Δεν γνωρίζω.Απ\'ότι έχω καταλάβει ο ιδεοψυχαναγκασμός είναι μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και δεν αποτελεί ασθένεια με την καθ\'αυτή έννοια της λέξης.Το ίδιο ισχύει και με την κατάθλιψη.Νομίζω(πάντα) ότι η ψυχική ασθένεια είναι αυτή που ένα άτομο θα την εμφανίσει σίγουρα σε κάποιο διάστημα της ζωής του ακόμα και αν το περιβάλλον του είναι το πιο ισορροπημένο.Αυτά δεν τα λέω με σιγουριά ,οπότε ας διασταυρωθούν απόψεις για να βγει σίγουρο πόρισμα.Και αυτό γιατί απ\'την άλλη διαβάζω ότι τα παιδιά με γονείς καταθλιπτικούς έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από τα παιδιά υγιών γονέων.
Τρίτον,δεν γουστάρουμε βιτσιόζικα ούτε να είμαστε διαταραγμένοι,ούτε να κάνουμε την ζωή κόλαση στον άλλο για παιχνίδι.Γι\'αυτό φίλε Αλέξανδρε όπως είπα,βγάλε ναι μεν τα απωθημένα σου,αλλά απ\'την άλλη μάγκα κοίτα να φτιάξεις κι εσύ λίγο τον εαυτό σου που όπως μας αποκαλύπτεις είσαι ανασφαλής.Μήπως από την ανασφάλεια σου ενεπλάκης με ένα άτομο έτσι πιο καημενούλικο,το οποίο σε χρειαζόταν και αυτό σε εξύψωνε γιατί αισθανόσουν αναγκαίος;Εφ\'όσον δεν έχεις τις γνώσεις δεν μπορείς να βοηθήσεις πέραν του ανθρωπίνου,αλλά και να παραμείνεις μαζί με αυτό το άτομο όσο σε ευχαριστεί.Και για να ήσουν τόσο καιρό μαζί της μάλλον καλά στοιχεία εισέπραττες και παρέμενες.Δεν νομίζω πως της έκανες κανένα ψυχικό.Βγαίνεις εδώ πετάς κακιούλες για τους οριακούς αλλά δεν γνωρίζουμε και την άποψη της κοπελιάς για να κρίνουμε.Αυτό που προσωπικά με πείραξε ήταν αυτό με το ότι δεν λέω κάτι για τα άτομα που το παλεύουν.Θα πρέπει δηλαδή να το παλεύουμε για να μας δώσεις συγχαρητήρια και να μας \"πας\";Κι αν δεν μπορούμε θα είμαστε στην μαύρη σου λίστα;Θα καταλήξω με το φρόντισε λίγο και τον εαυτό σου και κοίταξε να δεις τι είναι αυτό που σε ελκύει σε \"προβληματικά\" άτομα.Δεν λέω προς Θεού πως δεν έχουμε ανάγκη για συντροφιά και ανθρώπινη επικοινωνία όπως όλοι οι άλλοι(και μάλιστα περισσότερη από όλους τους άλλους),αλλά βρε μάγκα ή κάτι καλό είχε αυτή κοπέλα ή πώς να το πω κι εσύ δεν ήσουν στα καλύτερά σου.
Τέλος ο ψυχίατρος μου μού έλεγε\"Α,ναι;Μόνο αυτοί που παίρνουν φάρμακα είναι ασθενείς;Οι χειρότεροι είναι αυτοί που είναι έξω απ\'τα ψυχιατρεία και δεν παίρνουν φάρμακα!!!\"
Ρενάτα ευχαριστώ που μ\'εκτιμάς.Danke ρε!Ακούς;Πήγα σήμερα για ένα ψυχοπαθολογικό \"τεστάκι\" πεντακοσίων εξηντακάτι ερωτήσεων όπου σκας ντάγκα ντάγκα τα αφρατούλια Ευρουλάκια σου.Ερωτήσεις όπως παίζατε τυφλόμυγα,σας άρεσε το κουτσό και το αγαπημένο μου ή ένα από αυτά ,γιατί διασκέδασα πολύ με πολλές ερωτησούλες,θα σας άρεσε να κυνηγάτε λιοντάρια στην Αφρική;Μου είπε ότι δεν φτάνει μόνο να μου αρέσει να κυνηγάω λιονταράκια θέλει να τα κυνηγάω λέει και στην Αφρική.Χάθηκε καμιά άλλη χώρα;(Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη χώρα που να έχει λιοντάρια για αιμοβόρους κυνηγούς).Άλλη ερώτηση αγαπημένη μου.Αισθάνεστε απεσταλμένος του Θεού;Απάντησα Λάθος με αστεράκι \"κατά βάθος\".Κάτι σε Άγιος Πέτρος...Τέλος πάντων είχε κάποιες ερωτήσεις που τις καταλάβαινα που πήγαιναν.Μερικές για παραβατικότητα,μερικές για αλκοολισμό,μερικές για ομοφυλοφιλία,μερικές για ψύχωση.Μία ερώτηση που με παραξένευσε και με έβαλε σε σκέψεις για το τι ήταν.Μου έλεγε\"Αν ήσασταν καλλιτέχνης θα ζωγραφίζατε σκίτσα με παιδιά;\"Και σκέφτηκα,μαλάκα,για παιδέρες ψάχνει;Περιμένω αποτελέσματα να δω που κατέληξε....Ποιός άλλος το έχει κάνει να μοιραστώ σκέψεις για το πώς του φάνηκε;
Πώς μπορώ να αλλάξω στοιχεία του προφίλ μου;
Ακόμα μία παράθεση:Όταν είδα αυτή την ερώτηση με τα λιοντάρια σκέφτηκα το βιβλίο της Άννας Φρόυντ και το παράδειγμα του μικρού Χάνς ο οποίος στον ύπνο του ονειρευόταν λιοντάρια.Συμβόλιζαν λέει απ\'ότι θυμάμαι τον πατέρα του και την σχέση που είχε μαζί του.Ακούς εκεί;Ένα απλό ζωάκι να υποδηλώνει κάτι τόσο διαφορετικό!
2.Ρενάτα στα λέω μιας και έχουμε κοινό σημείο αναφοράς.Με έβγαλε ψιλοσκρόφα με τους άντρες.Είμαι λέει δυναμικά επιθετική και ευνουχιστική.Μία Αμαζόνα!!!!Το έχουν όλες οι οριακοκάτι ή μόνο σε εμένα έλαχε το τυχερό;Τους έχω κάψει δηλαδή!!!Μισείστε με,είναι ανθρώπινο!!Χεχε!Νέο σλόγκαν....Φταίει μετά απ\'την άλλη ο Αλέξανδρος που μας μισεί αλλά λέμε εμείς τώρα!
Ρενάτα ξανά προς τα εσένα σχόλιο.Κατά πρώτον σε ποιά ηλικία ξεκίνησες ψυχοθεραπεία;Κατά δεύτερον πόσο χρονών είσαι;Κατά τρίτον ισχύουν αυτά που λένε για χαώδεις σχέσεις;Εσένα σε κατηγορούν οι όποιοι δεσμοί σου ότι τους εγκατέλειψες;Εμένα δεν θα υπάρξει πρώην δεσμός που να μη με κράζει!!!Χεχε!Ο παράπαραπαράπροτελευταίος μου έγραψε ότι μου άξιζε ότι μου έκανε(το ότι με έθαβε και γελούσε εις βάρος μου).Τον συγκεκριμένο τον εγκατέλειψα στη μία βδομάδα και πολύ του ήταν!!!Ο παράπαραπροτελευταίος έφυγε για εξωτερικό με πικρές αναμνήσεις και μόλις 3 μερών γνωριμία!Τον κατηγόρησα ότι γούσταρε την φίλη του!Τον παράπροτελευταίο τον έβγαλα αδερφή και τον σούταρα.1 έξοδο και πολύ του ήταν!Τον προτελευταίο,το μόνο καλό παιδί τον άφησα στις 2 μέρες γιατί αισθανόμουν ότι δεν μου έκανε,μου ήταν μικρός.Ώπα ξεχάστηκα υπάρχει και άλλος.Ο προτελευταίος άντεξε 5 μέρες-πρόοδο-και σουταρίστηκε με λίαν καυστικούς χαρακτηρισμούς για το άτομό του και ο τελευταίος,αυτός θα έλεγα με βασάνισε περισσότερο.Τον γούσταρα 2 μήνες,του μιλούσα τις 3 τελευταίες εβδομάδες,του τα έριξα στο τέλος,γιατί δεν άντεξα,με έβγαλε μία φορά,μου έκανε αναπάντητη 3 φορές μέσα σε 2 εβδομάδες και στο τέλος τον συχτίρισα,του είπα ότι τα έχει με άλλη και με δουλεύει και από την πολλή του την πρόκληση μετά από 3 εβδομάδες απουσίας επικοινωνίας με εξώθησε να τον χαστουκίσω!!!!Καταπληκτικό,� �;Τώρα ψάχνω το επόμενό μου θύμα,αλλά αυτή η ψυχίατρος με γάμησε και μου έβγαλε το συγκρατημένο μου προφίλ.Αλλά που θα μου πάει θα το ξεπεράσω,φάση είναι περνάει!!!Και με το καλό θα βρω τον άντρα των ονείρων μου!!!!Ξανθός,με πράσινα μάτια και Άγγλος.Όποιος γνωρίζει κάτι αντίστοιχο ας επικοινωνήσει.Πλάκα κάνω,μόνο για το τελευταίο!!!Μερικές φορές αναρωτιέμαι.Ποιός εκδικήθηκε ποιόν Ρενάτα;Οι άλλοι εμένα ή εγώ τον εαυτό μου;Θα ήθελα να μοιραστείς μερικές από τις εμπειρίες σου αν θες.Θα μου κάνει καλό και θα με βοηθήσει να καταλάβω μερικά πράγματα.......
Μαρία ειμαι 32 ετων και ξεκινησα ψυχοθεραπεια στα 21.βεβαια τοτε δεν ειχε διαγνωστει η μεταιχμιακη διαταραχη αλλα μια ηπιας σχετικα μορφης καταθλιψη...στην πορεια πλουτισα το ψυχιατρικο βιογραφικο μου :P(συγγεκριμενα στα 26 χαρακτηριστικα οριακη)
οσων αφορα τις σχεσεις μου με τους αντρες δεν ερωτευομαι ευκολα αλλα αν ερωτευτω ερωτευομαι για τα καλα και εκει τα δινω ολα.παλιοτερα ειχα δωσει αρκετες φορες τελος σε σχεσεις μου αλλα αυτο οφειλοταν στο οτι τοτε δεν ημουν αυστηρη στις επιλογες μου και ξεκινουσα μια σχεση με πολλους συμβιβασμους οποτε ηταν λογικο να βαλτωσει η σχεση καποια στιγμη...
Ρενάτα ωραία απάντηση.Έτσι κι εγώ πάνω κάτω.Στην αρχή μου είπαν ιδεοψυχαναγκασμό και μετά από τέσσερα χρόνια βγήκα και λίγο αγοραφοβική και λίγο καταθλιπτική και λίγο με φοβίες και πανικούς και λίγο με χαρακτηριστικά οριακής.Λέει δεν είμαι καθαρά οριακή αλλά ήταν σαν να άφηνε υπονοούμενα ότι που ξέρεις,έχει ο Θεός,έχεις μέλλον ακόμα!!!Το κουρίκουλουμ βίτε να εμπλουτίζουμε και τα υπόλοιπα ποιός τα νοιάζεται;
φωτοτυπία.Είναι φυσικό εφ\'όσον με απορρίπτεις και με πληγώνεις να στην πω και να μην σε χωνεύω,έτσι;Με έχουν απορρίψει πολλοί για την άσχημή μου συνπεριφορά,δεν την αλλάζω-γιατί είπαμε είναι τρόπος άμυνας-αλλά δεν σημαίνει πως δεν με πληγώνει.Αυτά από μία οριακή,Αλέξη!!!Όπως σου είπα είχα κάποτε ερωτευτεί αδερφή και είχα αρχίσει να τους κράζω όλους.Όποιον συναντούσα στον δρόμο τού έκανα τέστ και ερωτήσεις για να καταλάβω τις σεξουαλικές του προτιμήσεις,ειδικά αν μου άρεσε.Καταλαβαίνεις σε ποιο σημείο είχα φτάσει.Τώρα αυτό Άλεξ μού έρχεται μπούμερανγκ από εσένα και τι να κάνω,να σου πω όχι;Αφού το έχω περάσει.Αλλά οφείλω να με υπερασπιστώ.Η ταμπέλα πονάει Άλεξ,και ειδικά η απόρριψη γι\'αυτό το οποίο είσαι.Τα σχόλια μου είναι περιττά για το άτομό σου,μιας και δεν σε ξέρω,δεν μου έχεις κάνει και δεν σου έχω κάνει τίποτα.Ελπίζω έτσι να πήρες την εκδίκησή σου για την πρώην σου κι εγώ βέβαια να μάθω να μην παίρνω την μαλακία του καθενός προσωπικά.Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω!!!!!!!!!
Και στην τελική δεν μας γαμάς και συ κι η πρώην σου;Δεν θα πληρώσουμε εδώ μέσα τα σπασμένα της!!!!!Καπίτο;Εεεεεεεεεε;;;;;; ;Αυτά στα έλεγε η πρώην σου ή κάνω καινοτομία;
Αλέξη εγώ βλέπω ότι ψάχνεις την αποδοχή μιας οριακής.Σε απέρριψε η προηγούμενη οριακή και προσπαθείς να αποκαταστήσεις την απόρριψή της με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.Οπότε ο αξιολύπητος είσαι εσύ!Δηλαδή αν σου τύχαινε στο δρόμο οριακή που να σε ελκύει πάλι θα τα έφτιαχνες μαζί της.Γι\'αυτό Αλέξη κοίτα να δεις με τον εαυτό σου τι γίνεται.....Μάλλον γουστάρεις βιτσιόζες γυναίκες,οπότε μη μας κράζεις που εκπληρώνουμε τις επιθυμίες σου!!!!
Φιλιά Αλέξανδρέ μου.Με το καλό για την επόμενη διαταραγμένη.Λες κάτι για ψυχωσική με φοβίες ή για σχιζοειδή με διπολική;Παλιά μέχρι δηλ. και κάποιες μέρες λυπόμουν για καιρό γιατί εγκατέλειψα έναν τύπο ο οποίος δήθεν μου είχε φερθεί καλά και εγώ η \"σκύλα\" του την έκανα!Μου είχε στείλει μήνυμα ότι μου άξιζε και ότι μετά την απόρριψή μου(1 εβδομάδα \"σχέση\",3 εβδομάδες γνωστός),δεν άντεξε και πήγε να μονάσει.Ο ******* με ειρωνευόταν κιόλας!Στην αρχή το έχαψα,η ηλίθια!Μου μετέδωσε τόσο το μίσος του για εμένα που με πλήγωσε!Μου θυμίζες το μίσος του!Αλλά τώρα απλά πια ξέρω πως η επιλογή μου ήταν σωστή γιατί δεν βγαίνεις να τα φτιάξεις με κάποια ή να πεις ότι πάω για κάτι καλό και να σε πετυχαίνει η κάποια με μηνυματα ναζιάρικα στο κινητό σου από άλλη κοπέλα,στο ραντεβού το πρώτο να αφήνεις το κινητό στο αμάξι και τις επόμενες μέρες όλως τυχαίως το κινητό το ξεχνάς στο σπίτι ενός φίλου και στέλνεις από αλλού.Μάλλον μαζόχα θα έπρεπε να ήμουν και μαλάκας για να καθόμουν μαζί του!Αυτό που τον πείραξε ήταν ο εγωισμός του γιατί ήξερε ότι είχε κάνει μαλακία και είχε χάσει!!!!(Όπως τότε που τον είχε κάνει τσακωτό ο εργοδότης του να πίνει ενώ είχε απαγορευτεί κι αυτός ως φιλότιμο παιδί ήθελε να παραιτηθεί γιατί δεν το άντεξε!\"Δημήτρη,είπα,έκανε� � μαλακία\"Χουχουχουχαχαχαχα χαχα΄.Εδώ Δημήτρη,γελάω εγώ!!!-Καλά,άσχετο,το φόρουμ του απωθημένου έχει γίνει εδώ μέσα).
------Σώπα,όπου να\'ναι θα σημάνουν καμπάνες-----------------
Adzik μου δεν μου αρέσει η απάντησή σου σε ένα σκέλος.Ναι πρέπει να κάνω σχέση με πιο ώριμο.Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το να το παλέψεις.Σου έχει μείνει από τον προηγούμενο τον καριόλη.Δηλ.έχουμε το πρόβλημά μας θα μας την λέει και ο κάθε άσχετος και αναίσθητος ότι δεν το παλεύουμε αρκετά.Ε,όχι ρε Adzik.Ο Αλέξης και ο κάθε Αλέξης δεν ξέρει τι έχω περάσει,δεν ξέρει τίποτα,δεν του είμαι τίποτα και όμως παίρνει την πάθησή μου και την κοπανάει στα μούτρα τα δικά μου και του κάθε οριακού.Είμαι ιδεοψυχαναγκαστική και ανακυκλώνω συχνά τις σκέψεις μου.Έχω κάποιες παραπάνω ευαισθησίες και ο Υγιής Αλέξης θα έπρεπε να το ξέρει ότι μπαίνει σε ένα φόρουμ ψυχοπαθολογίας και να προσέχει τα λόγια του γιατί δεν ξέρει που χτυπάνε και αν ο άλλος ακούγοντας την μαλακία του Αλέξη,έχοντας ακούσει άλλες χίλιες δύο πάρει ένα πιστόλι και βάλει τέλος στην ζωή του.Το έργο εδώ θα πρέπει να είναι αν όχι θεραπευτικό τουλάχιστον συμβουλευτικό και όχι για να μπαίνει ο κάθε άσχετος και να βγάζει τα απωθημένα του.Αυτό που μου την έσπασε με τον Αλέξη είναι ότι συνεχίζει στον ρυθμό του και δεν ζητάει ούτε ένα συγνώμη.Αυτό με τρελαίνει στα άτομα.Και στην συμβουλή αγνόησέ τον λυπάμαι αλλά δεν μπορώ,γιατί θα μπορούσε να είναι ο καθένας από τους παλιούς ή τους μελλοντικούς που με βρίζουν!Τα δικά μου απωθημένα λοιπόν ο Αλέξης δεν τα σκέφτηκε......Και τι έκανα η έρημη;Μήπως τον έβρισα;Ρώτησα απλά για την πάθησή μου και μπήκε σίφουνας να καταδικάσει!Όχι ρε μαλάκα,δεν θα το παλέψω,θα είμαι εκεί οριακή να στην σπάω και να σου θυμίζω την πρώην σου!!!!!Και ξέρεις κάτι Αλέξη μου ευτυχώς το κοριτσάκι που γλίτωσε απ\'την πάρτη σου.Εγώ ποτέ δεν θα έμπλεκα με κάποιον σαν εσένα!Σε αποκαλείς ευαίσθητο αλλά εγώ σε θεωρώ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ!!!Και το λιγότερο που ζητάω είναι να μην μου την ξαναπείς!!!Και όχι από λύπηση αλλά από συναίσθηση ότι λές μαλακίες!Εγώ σε θέλω να είναι κανένας κακομοιρούλης χοντρούλης τα μαύρα του τα χάλια,εκεί θα χαρώ γιατί τσάμπα χαράμισα ρε την ζαχαρένια μου για έναν τόσο μεμψίμοιρο ανασφαλή!Καλά σου έκανε ρε η οριακή!Της το προκάλεσες σίγουρα όπως προκαλείς εμένα!Adzik,τον ώριμο ακόμα τον ψάχνω!!!!!!!!
θα συμφωνήσω και πάλι απόλυτα με Ρενάτα και το είχα κατά νου να το πω,αν και νομίζω ότι το είπα ήδη λίγο πιο έμμεσα για τον Αλέξανδρο!!Adzik οκ και από εμένα παρεξήγηση!Yourgia έχω υπάρξει αποδέκτης αρκετών αρνητικών μηνυμάτων αλλά και μιας στάσης δεν σε θέλουμε!Μας χαλάς την πιάτσα.Είναι φυσικό να με πληγώνει πολύ η αρνητικότητα του Αλέξη.Τέλος πάντων νομίζω ότι ξέσπασα αρκετά ως προς το θέμα του Αλέξη.Κι αυτό που λένε για τους οριακούς ότι η απόρριψη συνοδεύεται με το αίσθημα ότι είναι κακός ισχύει ακράδαντα για εμένα.Κι εκεί είναι που αυτοκαταστρέφομαι.Δεν μου αρέσει λοιπόν να μου λένε ότι είμαι κακιά με την καμία.Γίνομαι ακόμα πιο κακιά μετά.Όσο για το υγιείς ναι το λέω ειρωνικά.Και το είπα γιατί με έθιξαν ως άρρωστη.Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την \"υγεία\",άλλωστε την επιδιώκω και ξέρω ότι μειονεκτώ σε ορισμένα θέματα.Και μακάρι να υπάρχουν υγιείς οι οποίοι να βοηθάνε τους άλλους.Αλλά όπως προείπα,μην βλέπουμε την ασθένεια και λυπούμαστε για τον άλλο ή μιας και μάθαμε ότι είναι άρρωστος βρήκαμε την λύση του κάθε προβλήματος.Στην πραγματικότητα κάποια δική μας ανασφάλεια προσπαθούμε να καλύψουμε εκείνη την στιγμή.Yοurgia μπορείς να αισθανθείς καλά και χωρίς να έχεις λύσει το πρόβλημα με τον θείο σου.Μερικές φορές πιστεύω από προσωπική μου πείρα ότι η επίμονη ενασχόληση με το πρόβλημα κάποιου άλλου κρύβει και λανθάνουσα ενασχόληση με το προσωπικό μου πρόβλημα.Όσο μπορείς βοήθα τον θείο σου αλλά μην τον λυπάσαι και σε φθείρει.Δείξε στοργή και κατανόηση και από εκεί και πέρα να ξέρεις πως το χρέος σου το έχεις κάνει.Μην περιμένεις ο θείος σου να παραδεχτεί τι καλός ανηψιός που είσαι.Μπορεί και ήδη να το ξέρει.
Συμπληρώνω με το ότι όταν κάποιος είναι κολλημένος,τις περισσότερες φορές το έχει έτσι επιλέξει ο ίδιος.Πες ότι είναι μια άμυνα και αυτή.Και εσύ του σπας το τείχος της άμυνας του γι\'αυτό σε βλέπει εχθρικά.Σε μια τέτοια φάση παρεπιπτόντως είμαι αυτόν τον καιρό!!!!
Το θέμα ξεκίνησε ως οριακή προσωπικότητα και κατά βάθος παραμένει!!!!! Χαχα! Ναι η Μαρία είναι ασθενής με χαρακτηριστικά οριακής,όχι καθαρά οριακή,ι δεοψυχαναγκασμό, κατάθλιψη και φοβίες!!!Στα κατέβασα όλα!!Ευχαριστώ τον Yourgia που ενδιαφέρεται για την γνώμη μου.Μου ενισχύει την αυτοπεποίθηση και η επίθεσή μου ήταν καθαρά κατά πρόσωπο Αλέξη.Δεν αντιδρώ το ίδιο με όλους τους ανθρώπους!
Όσο για το θέμα του υγιούς που συζητήθηκε για να δεις στροφές που έχει η ζωή εγώ από τότε που έμαθα ότι έχω κάποιο πρόβλημα άρχισα να αισθάνομαι φοβερές τύψεις γιατί άρχισα να σκέφτομαι πόσο σκληρά αντιμετώπισα μερικούς ανθρώπους κατά δεύτερον έψαξα να βρω άτομα γνωστά μου να το εξομολογηθώ ελπίζοντας ότι θα με βγάλουν απ\'τον βούρκο!!!Και μέχρι πρότινος απέφευγα να μπλέκω με άτομα που θεωρούσα \"προβληματικά\" και προσπαθούσα να κάνω παρέα με \"υγιείς\" για να μπορέσω να πάρω τα καλά στοιχεία να με συγκρίνω και να με βοηθήσω!Βέβαια έφτασα πάλι στο σημείο να τους θεωρώ όλους προβληματικούς!!Και ότι φυσικά εγώ ναι εγώ ήμουν η μόνη φυσιολογική!!Δοξάστε με!!!!Θέλω να πω ότι χαίρομαι τα αισιόδοξα άτομα γιατί μου μεταδίδουν την θετική τους ενέργεια!Καταλήγω πως ευτυχώς που υπάρχουν υγιείς!!Αν για παράδειγμα έκανα παρέα με κάποιον εξίσου ή μη \"προβληματικό\" θα βουλιάζαμε και οι δύο.Θα έλεγα πάμε να πηδήσουμε από το γκρεμό θα έλεγε ναι.Θα μας έτρωγε η μαυρίλα!!Η ζήλεια μου ωστόσο υπάρχει κατά καιρούς για τους πιο υγιείς αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει εγώ να λύσω και δεν αφορά κανέναν άλλο.Ίσως τον ψυχίατρό μου,τώρα που το σκέφτομαι!!!Χαχα!Και πιστεύω πως η όποια συμβουλή καλό θα ήταν να ήταν εξατομικευμένη για να αποφεύγονται τα λάθη.Αλλιώς αντιδράει ο θείος του Yourgia αλλιώς αντιδράει ο τάδε παρ\'ότι έχει την ίδια πάθηση με τον θείο του!Τα γενικά στοιχεία δίνουν μια κατεύθυνση.Αλλιώς αντιδράω εγώ αλλιώς η Ρενάτα παρ\'ότι έχουμε κοινά στοιχεία!Είδατε πόσο πιο πράα αντιμετώπισε τον Αλέξη!!!Και δεν θέλω προς Θεού να πιστεύω ότι όλοι όσοι μπαίνουν εδώ μέσα οπωσδήποτε πάσχουν από κάτι!Α,Ρενάτα τι ζώδιο είσαι;Εγώ Κριός!Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο...χμμμμμμ!!!
Λέων με Λέων;Κάνω στατιστική να δω αν ας πούμε οι περισσότεροι οριακοί έχουν ένα συγκεκριμένο ζώδιο.Μέχρι στιγμή δύο στις δύο Φωτιά!!!!Γι\'αυτό ρε Αννιώ,γι\'αυτό σε πάω!Εγώ πρόβατο με κατσίκα!Κριός με Αιγόκερο!!Και ο Αιγόκερος είναι το άλλο μισό του Καρκίνου που έχεις στον χάρτη!!Κι εγώ έχω αρκετό Αιγόκερο στον χάρτη!!Αυτός με γάμησε,λέμε τώρα!!!Συντηρητικούκλα,ουου ου!!Λίτσα Πατέρα θα έπρεπε να ήταν το άλλο μου ψευδώνυμο.......Εκτός από ψυχανάλυση,τώρα και γραμμή προβλέψεων.........
Στο καλό!!!!!!!Εμένα γιατί πρέπει να μου το δηλώσεις;Σου ζήτησα να μείνεις;Καρέκλες θανατοποινητών;Χμμμμμ...Γου στάρει βίαιο θάνατο!!!Ξέρεις ότι ό,τι φοβάσαι προσπαθείς να το οικειοποιηθείς;Ή μπορεί απλά να το ποθείς...Χαχαχαχα!!Δεν ξέρω..Αχ,η Αντζελίνα είναι και λόγω ομορφιάς και λόγω προσωπικότητας το πρότυπό μου.....Όπως είναι και η Άηλιν Γουόρνος.Ταυτίστηκα τόσο πολύ με τις σκέψεις της....Και έμαθα ότι ήταν οριακή και λέω αυτό είναι βρε!!!!Adzik εγώ σκεφτόμουν απλά μήπως έχεις κάποια μορφή δυσλεξίας....Το έχεις ψάξει;Θα μπορούσε αυτό να δικαιολογεί την ανορθογραφία σου....Οπότε μην καίγεσαι.Εγώ και ανορθόγραφο το κείμενο όντας το αντιλαμβάνομαι.Στα ποιήματά σου κολλάω...ΧΕΧΕ!Δεν έχω διαβάσει για διπολική αλλά όλη αυτή η προσκόλληση που είχε δείξει για τον κάποτε σύντροφό της και κάτι περίεργα τατού με το όνομα του συντρόφου και πράξεις αδελφοποίησης μου κάνουν λίγο οριακό....Εξιδανίκευση!!!Μετ� � όταν χωρίσανε δεν θα το πήρε ήρεμα....Μήπως τότε αγόρασε τις καρέκλες θανατοποινητών;Να μην κουραστεί να πάει ως τις φυλακές,να την έχει έτοιμη την ηλεκτρική;Χαχαχαχαχα!!!Καλέ όχι λέει,να μου κάνουν μασάζ με παλμικές δονήσεις τις ήθελα...Ακόμα τέτοια βίτσια δεν τα έχω.Αχ θα θρηνήσει ο μέλλων σύντροφός μου...Πρέπει οπωσδήποτε να είναι πιο δυναμικός χαρακτήρας από εμένα γιατί αν είναι τίποτα βουτυρομπεμπές δεν θα αντέξει.Θα τον τρελάνω!!!!!!
Πάντως έχω ακούσει ότι και οι ψυχίατροι ακούνε οριακή και τρέχουν.....ΟΡΙΑΚΗ με λένε κι όλα τα παιδάκια κλαίνε!Το διάβασα σε ένα αγγλικό chat και λένε ότι έχουν μία προκατάληψη...Μικρούλα,να τόση δα!!!Εγώ πάντως μας θεωρώ τα καλύτερα παιδιά.Το θεωρώ άσε δε και προσόν γιατί αν κρίνω απ\'τον εαυτό μου είμαι ικανή να αισθανθώ πολύ έντονα συναισθήματα για κάποιον...Ίσως γι\'αυτό η οριακούλα φίλη μας σε έκανε να αισθάνεσαι Θεός...Μάλλον σε εκτιμούσε....
Ρε Adzik,σόρυ δεν ήθελα να σε θίξω κουκλίτσα μου.Από το περισσό ενδιαφέρον μου ρώτησα και την περιέργειά μου καθώς έχω μια συμμαθήτρια δυσλεκτική και συνέχεια κλαίει γιατί δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα.Προσπάθησα να μπω στις σκέψεις σου αλλά δεν μπόρεσα πολύ..δεν είναι δικό σου θέμα.Μάλλον δικό μου.Λοιπόν η Άηλιν Γουόρνος ήταν μια κατά συρροήν δολοφόνος.(Εγώ και πολύ κατά συρροήν δεν την είδα.Μόνο 7 έφαγε.Τι να πούμε και για άλλους;Λολ..)Καταδικάστηκε νομίζω 2 χρόνια μετά την φυλάκισή της(Νομίζω 2 μπορεί να είναι και παραπάνω) σε θανατική ποινή.Ηλεκτρική καρέκλα κι έτσι.(Βλ.Αντζελίνα).Η γυναίκα έζησε πολύ άσχημα.Στα 13 της την πέταξαν έξω απ\'το σπίτι και για να βγάλει λεφτά έγινε *****.Νομίζω στα 8 της κάποιος την βίασε.Δε θυμάμαι ποιος. Και έφτασε σε μία καμπή όπου ήθελε να αυτοκτονήσει, απογοητευμένη από τον τότε άντρα της. Γνωρίζει μία λεσβία και κάνουν σχέση,ο Θεός να την κάνει.Η λεσβία δε,την έχει του χεριού της συναισθηματικά.Φεύγει από τον πατέρα της(η λεσβία) ο οποίος την έχει του φτυσιματού λόγω προτιμήσεων(καταπιεσμένη η λεσβία) και πάει να ζήσει το μεγαλείο που της υπόσχεται η Αηλίν. Από εκεί και πέρα τα περιμένει όλα από την Αηλίν. Αυτή αναρωτιόμουν δεν είχε κουλά να πάει να δουλέψει;Τ έλος πάντων,ένας πελάτης της Αηλίν ήταν λίγο εκτός,την αλυσόδεσε και ετοιμαζόταν να την σκοτώσει.Τον καθάρισε όμως αυτή. Από εκεί πήρε η Αηλίν το κολάι και σου λέει αφού καθάρισα τον ένα πάμε γι\' άλλα.Δύο περιπτώσεις αφήνει το έργο \"The Monster\"-η βιογραφία της,να φανεί ότι ο άλλος πήγε υπέρ πίστεως. Η πρώτη δολοφονία αλλά και η δολοφονία ενός πελάτη της που της έλεγε ότι γουστάρει να τον αποκαλούν μπαμπά όταν το κάνει.Της στρίβει της δικιάς σου,θυμάται τον βιασμό της στα 8 και τον καθαρίζει χωρίς τύψεις...Τους υπόλοιπους τους σκότωσε μάλλον για βιοποριστικούς λόγους.Η αστυνομία βρίσκει τα ίχνη της,δημοσιεύει φωτογραφίες αυτής και της λεσβίας και ενώ η Αηλίν πάει νομίζω να παραδοθεί η λεσβία την γλιτώνει και πάει και της στήνει ενέδρα μαζί με την αστυνομία και από εκεί που η Αηλίν είχε απλά κρατηθεί για μια μικρή ανάκριση την χώνει πιο βαθειά το τελευταίο άτομο στο οποίο είχε πιστέψει για αγάπη.Τα σχόλια για την καταδίκη της ήταν αμφιλεγόμενα....Η ταινία ονομάζεται \"the monster\" και πρωταγωνιστεί η Σαρλίζ Θερόν.......
Adzik το κόβω το ρε......Ραψωδέ δεν ντρέπεσαι ρε;Συμμαχείς με τον αντίπαλο;Πτου σου ρε.....(Πλάκα κάνω έτσι) Αλέξανδρε που το είδες να τα βρούμε;;ΕΕΕΕΕ;;;Εγώ θέλω να τσακωθούμε κι άλλο....Λοιπόν Άλεξ δεν ξέρω τι σε τραβάει σε οριακές...αν είναι.....αλλά κι εγώ αναρωτιέμαι κατά καιρούς τι με τραβάει σε γκέι....Ας μου πει κάποιος,και δεν το έχω λύσει η *******....Όπως προείπα το θέμα δεν είναι να σου βρω κουσούρια για το τι σε τραβάει σε οριακές.Δεν ήθελα να φερθώ με τον ίδιο τρόπο όπως κι εσύ γιατί δεν πιστεύω πως θα βγει κάτι.Είναι δικαίωμά σου να μη μας επιλέγεις από εδώ και πέρα ως αυτοπροστασία.Αλλά η δήλωσή σου ήταν σαν να έκανες αρνητικό προμόσιον για τις οριακές.Ναι μάγκες του φόρουμ,της Ελλάδος εγώ ο Αλέξης σας λέω να μην σχετιστείτε με οριακές,γιατί εγώ κάηκα!!!Τσ τσ τσ.....Κατά τα άλλα τα όποια σου προβλήματα εφ\'όσον δεν θέλεις να μου τα πεις δεν με ενδιαφέρουν,ούτε θα προσπαθήσω να
- 31-12-2007, 16:52 #2
Εφόσον γνωρίζετε το ip του υπολογιστή της, γνωρίζετε το τηλέφωνό της, γνωρίζετε τη διεύθυνσή της, γνωρίζετε το όνομά της ακόμα και αυτά που έχει εξομολογηθεί παρακάτω, άρα έχετε ένα πλήρη φάκελο προσωπικών δεδομένων στη διάθεσή σας «αν» αποφασίσετε να τον ανοίξετε
Θα το πω παλι μηπως τρομαξει καποιος μη σχετικος με τα λεγομενα σου.
Το Ip μπορεις να το γνωριζεις αλλα επουδενι λογο δεν μπορεις να γνωριζεις το τηλεφωνο.Αυτο το ξερει ο παροχεας internet που μοιραζει τις Ip και ο οποιος δεν δινει σε φυσιολογικες συνθηκες τα δεδομενα πουθενα.
Κοινοποιηση πχ μπορεί να γίνεται μόνο σε αστυνομικές ή εισαγγελικές αρχές, για την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
If you pay for the Internet yourself, you signed up with an Internet Service Provider (ISP). Your ISP provides the mechanism for connecting your computer to the Internet. There are thousands of ISPs around the world offering a variety of services. They vary from well-known ones like AOL, EarthLink, and your cable and telephone providers, to small ones that may be located offshore.
Each computer connected to the Internet, including yours, has a unique address, known as an IP address (Internet Protocol address). It takes the form of four sets of numbers separated by dots, for example: 123.45.67.890. It’s that number that actually allows you to send and receive information over the Internet.
Your IP address by itself doesn’t provide personally identifiable information. However, because your ISP knows your address, it is a possible weak link when it comes to protecting your privacy.
Most ISPs work to protect your privacy, but each has its own privacy policy. It’s up to you to read the privacy policy and understand it.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-12-2007, 17:01 #3
Με συγχωρείς αγαπητέ, μου διέφυγε το μήνυμά σου.
Έχω εγώ όμως διαφορετική πληροφόρηση
\"Κοίτα όσο μασκαρισμένος να είναι κάποιος που μπαίνει κάπου κάνοντας τρακ πρως τα πίσω με τα κατάλληλα εργαλεία βρίσκεις ip τηλέφωνο και ου το καθε εξής.Δλδ προφιλ τύπου hi5 ή δεν ξέρω τι άλλο είναι αστείο να θεωρούμε ότι αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες από τη στιγμή που η ίδια η διεθυνσιοδότησή σου μαρτυράει τα πάντα για σένα.Τώρα αν πάρουμε την υπόθεση ότι κάποιος μπαίνει από αλλού κτλ μπορεί να κρατήσει κάποιου είδους ανωνυμία αλλά και πάλι τον βρίσκεις.Ανάποδη αναζήτηση κάνεις!dfs bfs κάτι θα βρεις ένα δεντράκι είναι οι διευθύνσεις....\"
Θα μας λύσει το θέμα η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
31-12-2007, 17:10 #4
Ονούφριε σημαίνει κάτι αν έχει τις ip ο Admin; Ο πάροχος μόνο ξέρει σε ποιον αντιστιχεί η κάθε ip. Ως κοινότητα έχει προσφέρει αρκετά πραγματα σε πολλά άτομα εδώ και επηρέασε καταλυτικά τις ζωές πολλών προς το καλύτερο.Ισως να υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω την εμπάθεια σου προς τον Admin παρότι χαρακτηρίζεται απο κάποια μικροψυχία και αυταρχισμό..
Δεν μπορεί να μην επιτρέπει την διαγραφή για παραδειγμα μυνημάτων.
31-12-2007, 17:10 #5
Αυτο που παραθεσες το διαβασες σε καποιο φορουμ ως αποψη χρηστη?
Δεν ισχυει μονο ο isp ξερει πως μοιραζει τις εκαστοτε διευθυνσεις.
Για δωσε στον τυπα το ip σου και να καταφερει να βρει το τηλεφωνο σου εμενα γραψε μου.
(Καλα ο τυπος θα πρεπει να εχει βγαλει πολλες γκομενες αν απο το ip καταλαβαινε το τηλεφωνο της εκαστοτε γκομενας...βλεπε irc.:P).
Συγγνωμη δηλαδη αν ειναι τοσο ευκολο μπορεις να μου βρεις μια μεθοδολογια στο internet να ανακαλυπτω τηλεφωνα...νομιζω θα ειχε κανει σαλο και θα ηταν πρωτο στις αναζητησεις...εγω δεν βλεπω τιποτα.
Αντε να παρω και το πτυχιο στην πληροφορικη να απανταω πιο εμπεριστατωμενα...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-12-2007, 17:22 #6
Ξέρετε κανέναν άλλο \"υπεύθυνο\" εδώ κοντά που να είναι διατεθειμένος να μου δώσει υπεύθυνα απαντήσεις εκτός από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα;
Εσάς δεν σας παραξενεύει τίποτα; To ότι έχει μαζευτεί ένα επιτελείο ψυχολόγων και θεραπευτών και εκφράζεται μόνο με τη φωνή του Super Administrator (και μόνο για παραπτώματα του Ονούφριου); Ποιοί είναι οι άλλοι συνεργάτες και πως απασχολούνται και δεν το παίρνουμε χαμπάρι;
31-12-2007, 17:40 #7
Κοιτα αυτο το site ειδικευεται στην ψυχολογια οποτε φυσικο ειναι να μαζευει και ψυχολογους...αυτους τουλαχιστον που ενδιαφερονται για τη δουλεια τους και δεν θεωρουν δουλεια τους μονο να σπουδασουν και να τα παιρνουν απο τους πελατες.
Απο την αλλη εκτος απο το φορουμ υπαρχουν και τα αρθρα που δημοσιευονται απο διαφορους στην αρχικη σελιδα του www.e-psychology.gr και ειναι και υπογεγραμμενα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-12-2007, 19:12 #8
Αγαπητέ keep walking,
Τουλάχιστον με την παρουσία μου άρχισε σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Όταν υπέγραφες τους όρους για να γίνεις μέλος ήξερες:
1. Ότι εκτός από τον Super Administrator υπάρχει και ένα επιτελείο ψυχολόγων και θεραπευτών που δεν σου απαντάει ποτέ (μόνο ο Administrator μιλάει στα μέλη) και δεν ξέρουμε ούτε ποιοί είναι ούτε με τί ασχολούνται;
2. Ότι, όπως φαίνεται από μία ανακοίνωση, υπάρχει μία Ομόρρυθμη Εταιρεία που στηρίζει τη σελίδα, που δεν θα έχει 1-2 υπαλλήλους μόνο αλλά πολύ περισσότερους,
3. Ότι κακώς απευθύνεσαι αποκλείστικά στον Super Administrator, αλλά ίσως να έπρεπε να απευθυνθείς στον \"Κύριο Super Administrator και Συνεργάτες\", ή ακόμα \"Προς την Ομόρυθμη Εταιρεία, εκπροσωπούμενη -σύμφωνα με το καταστατικό - από τον τάδε\" όταν εκθέτεις το προσωπικό σου πρόβλημα; Με τέτοια δεδομένα, τα μέλη θα συνεχίσουν να εκφράζονται όπως και πριν;
31-12-2007, 19:28 #9
Originally posted by Orion
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να βρει που μένεις και ποιος είσαι εκτός αν το εχεις δηλώσει με κάποιο τρόπο. Δεν ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα βέβαια αλλά μπορεί κάποιοι ψυχολόγοι /ψυχίατροι απλά να διαβάζουν τα κείμενα για μελέτη. Αυτό συμβαίνει παντού και πέρα του φόρουμ.
31-12-2007, 19:28 #10
1)Ως παλιος στο φορουμ σε πληροφορω οτι εχω μιλησει με ψυχολογους και ψυχιατρους που δεν εχουν κρυψει την ιδιοτητα τους...αν και μερικοι οπως οι υπολοιποι απο εμας χρησιμοποιουν nickname.
Αν πχ δεν χρησιμοποιουσαν nickname μπορει καλλιστα καποιος να τους κατηγορουσε οτι \"ψαρευουν\" πελατες.
Εγω αν ημουν ψυχολογος-ψυχιατρος δεν προκειται να αποκαλυπτα την ταυτοτητα μου στο φορουμ....μονο την ιδιοτητα μου ισως.
2)Οχι δεν το ηξερα οτι υπηρχε εταιρεια πισω απο αυτο...αλλα αν σκεφτεις τον κοσμο που γραφει τα αρθρα,τις διαφημισεις,το \"στησιμο\" του forum,τα ηλεκτρονικα βιβλιοπωλεια,τους νομικους συμβουλους,το τι εξοδα θα εχει καθε μηνα ή δεν ξερω τι αλλο ισως να φανταζει λογικο να υπαρχει καποια εταιρεια πισω απο ολο αυτο το οικοδομημα...οχι οτι με απασχολει ιδιαιτερα αυτο...
3)Η επαφη μου με τον adminstrator ειναι ελαχιστη,ναι εχουμε μιλησει τρεις-τεσσερις φορες στο φορουμ και του ειχα στειλει και ενα u2u για καποιο bug που νομιζα οτι ειχε το site αλλα δεν ειχε τελικα αλλα ως εκει.Τα υπολοιπα 1415 και πλεον μυνηματα ειναι ανταλλαγη αποψεων με διαφορα μελη του φορουμ.
Τωρα αν καποιοι ειναι ψυχολογοι απο τα μελη και α)αλληλεπιδρω με επαγγελματιες αν αυτο υπονοεις ή β)αν καποιος με θεωρει αρκετα σπουδαιο ωστε μελετησει αυτα που γραφω για τον χψ λογο δεν με απασχολει διολου,γιατι α)το συνομιλητη μου τον βλεπω ως μια ξεχωριστη προσωπικοτητα ασχετα με το τι επαγγελεται ή ποιο ειναι το προβλημα του
και οσο για το β) θα ηταν αν μη τι αλλο κολακευτικο να ασχολουνται με αυτα που γραφω εγω μονο και μονο επειδη δηλωνω οτι εχω μια ταμπελλα και μερικα προβληματα...που να κανεις καμμια βολτα σε αλλα φορουμ να δεις τρελλα που παιζει απο \"νορμαλ\" ανθρωπους να κανεις οσες μελετες τετοιου στυλ θες:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-12-2007, 19:33 #11
Originally posted by Ονούφριος
Αγαπητέ keep walking,
Τουλάχιστον με την παρουσία μου άρχισε σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Όταν υπέγραφες τους όρους για να γίνεις μέλος ήξερες:
1. Ότι εκτός από τον Super Administrator υπάρχει και ένα επιτελείο ψυχολόγων και θεραπευτών που δεν σου απαντάει ποτέ (μόνο ο Administrator μιλάει στα μέλη) και δεν ξέρουμε ούτε ποιοί είναι ούτε με τί ασχολούνται;
2. Ότι, όπως φαίνεται από μία ανακοίνωση, υπάρχει μία Ομόρρυθμη Εταιρεία που στηρίζει τη σελίδα, που δεν θα έχει 1-2 υπαλλήλους μόνο αλλά πολύ περισσότερους,
3. Ότι κακώς απευθύνεσαι αποκλείστικά στον Super Administrator, αλλά ίσως να έπρεπε να απευθυνθείς στον \"Κύριο Super Administrator και Συνεργάτες\", ή ακόμα \"Προς την Ομόρυθμη Εταιρεία, εκπροσωπούμενη -σύμφωνα με το καταστατικό - από τον τάδε\" όταν εκθέτεις το προσωπικό σου πρόβλημα; Με τέτοια δεδομένα, τα μέλη θα συνεχίσουν να εκφράζονται όπως και πριν;
31-12-2007, 20:17 #12
Έψαξα για την εν λόγω εταιρεία και είναι μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων. Δεν είναι υπόλογος έναντι της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όπου απαιτείται, μαζί με τη λήψη προκαταβολικά άδειας από την Αρχή και ορισμός συγκεκριμένου υπευθύνου επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Εύχομαι στην Εταιρεία Καλή Πρωτοχρονιά και της στέλνω την αγάπη μου, αλλά κανένας μα κανένας δεν θα με υποχρεώσει να έχω σχέση με μια άγνωστη σε μένα εταιρεία. Γι\' αυτό δημιουργήθηκε και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ: ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο NIKOSD (ΑΛΛΩΣ \"DODONI\")ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΙΡ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ (ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΟΛΑ ΠΛΗΝ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!). ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ.
Ακολουθούν στοιχεία της εταρείας που ψάρεψα ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ -ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΞΕΡΩ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑ - ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ - ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ:
Από το http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=26919
Επειδή πάρα πολλά μέλη ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν την πρώτη τους ιστοσελίδα αλλά δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, από σήμερα και για 15 μέρες θα ακολουθήσουν αναλυτικά μαθήματα για το δημοφιλές πρόγραμμα Dreamweaver.
Τα μαθήματα θα είναι για επίπεδο αρχαρίων και έχουν γίνει με βάση την έκδοση
Macromedia Dreamweaver MX. Οι διαφορές με τις πιο καινούργιες εκδόσεις είναι ελάχιστες.
Τα κεφάλαια που θα ακολουθήσουν είναι:
Το παράθυρο του Dreamweaver
Οι βασικότερες επιλογές
Ανάλυση των menu
Μπάρες εργαλείων
Καθορίζοντας ένα site
Ιδιότητες σελίδας
Δουλεύοντας με κείμενο (text)
Δουλεύοντας με εικόνες (images)
Δουλεύοντας με πίνακες (tables)
Δουλεύοντας με φόρμες (forms)
Δουλεύοντας με πλαίσια (frames)
Δουλεύοντας με επίπεδα (layers)
Δουλεύοντας με στυλ (styles)
Δουλεύοντας με συμπεριφορές (behaviors)
Καλό διάβασμα (Σημείωση: η εταιρεία το έγραψε όχι εγώ)
Οι συμμετέχοντες σε τέτοιου είδους συνομιλίες .................................................. ..... ... οφείλουν να γνωρίζουν πως σε καμιά περίπτωση δεν είναι ασφαλείς λόγω της ανωνυμίας τους. Ένας καλός χρήστης του Διαδικτύου είναι σε θέση να εντοπίσει την IP διεύθυνση του υπολογιστή τους, να αποκτήσει πρόσβαση σε προσωπικά τους αρχεία...................... (Από Εκπαιδευτική Πύλη Υπ.Ε.Π.Θ. στο http://www.e-yliko.gr/htmls/safety/schat.aspx)
Φεύγουμε για Ρεβεγιόν
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑSSI. Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.
31-12-2007, 22:39 #13
Ονουφριε,
με ευχες για καλη χρονια,
δεν καταλαβαινω γιατι μπαινεις εδω ειλικρινα.
01-01-2008, 01:09 #14
http://e-psychology.gr/content/view/165/55/
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
01-01-2008, 03:27 #15
Originally posted by Ονούφριος
Έψαξα για την εν λόγω εταιρεία και είναι μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων. Δεν είναι υπόλογος έναντι της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όπου απαιτείται, μαζί με τη λήψη προκαταβολικά άδειας από την Αρχή και ορισμός συγκεκριμένου υπευθύνου επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Εύχομαι στην Εταιρεία Καλή Πρωτοχρονιά και της στέλνω την αγάπη μου, αλλά κανένας μα κανένας δεν θα με υποχρεώσει να έχω σχέση με μια άγνωστη σε μένα εταιρεία. Γι\' αυτό δημιουργήθηκε και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ: ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο NIKOSD (ΑΛΛΩΣ \"DODONI\")ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΙΡ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ (ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΟΛΑ ΠΛΗΝ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!). ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ.
Ακολουθούν στοιχεία της εταρείας που ψάρεψα ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ -ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΞΕΡΩ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑ - ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ - ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ:
Από το http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=26919
Επειδή πάρα πολλά μέλη ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν την πρώτη τους ιστοσελίδα αλλά δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, από σήμερα και για 15 μέρες θα ακολουθήσουν αναλυτικά μαθήματα για το δημοφιλές πρόγραμμα Dreamweaver.
Τα μαθήματα θα είναι για επίπεδο αρχαρίων και έχουν γίνει με βάση την έκδοση
Macromedia Dreamweaver MX. Οι διαφορές με τις πιο καινούργιες εκδόσεις είναι ελάχιστες.
Τα κεφάλαια που θα ακολουθήσουν είναι:
Το παράθυρο του Dreamweaver
Οι βασικότερες επιλογές
Ανάλυση των menu
Μπάρες εργαλείων
Καθορίζοντας ένα site
Ιδιότητες σελίδας
Δουλεύοντας με κείμενο (text)
Δουλεύοντας με εικόνες (images)
Δουλεύοντας με πίνακες (tables)
Δουλεύοντας με φόρμες (forms)
Δουλεύοντας με πλαίσια (frames)
Δουλεύοντας με επίπεδα (layers)
Δουλεύοντας με στυλ (styles)
Δουλεύοντας με συμπεριφορές (behaviors)
Καλό διάβασμα (Σημείωση: η εταιρεία το έγραψε όχι εγώ)
Οι συμμετέχοντες σε τέτοιου είδους συνομιλίες .................................................. ..... ... οφείλουν να γνωρίζουν πως σε καμιά περίπτωση δεν είναι ασφαλείς λόγω της ανωνυμίας τους. Ένας καλός χρήστης του Διαδικτύου είναι σε θέση να εντοπίσει την IP διεύθυνση του υπολογιστή τους, να αποκτήσει πρόσβαση σε προσωπικά τους αρχεία...................... (Από Εκπαιδευτική Πύλη Υπ.Ε.Π.Θ. στο http://www.e-yliko.gr/htmls/safety/schat.aspx)
Φεύγουμε για Ρεβεγιόν
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑSSI. Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία