ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 170
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτα γινονται στισ παρεεσ μη σε απασχολει εσενα αυτο απλα μεγαλωσατε διαφορετικα εσυ μαλλον εισαι λιγο κρυα αυτοι ολοι ειναι ζεστοι κ γινεται μπερδεμα γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ αυτο απλα πρεπει να βρεισ τουσ σωστουσ για σενα νομιζω
    Είναι πολλά μαζί και κυρίως ότι δεν είναι σωστοί άνθρωποι ορισμένοι απο αυτούς, εγω με ενα δυο ατομα δεν ταιριαζα, αντιπαθεια δεν ειχα και αν τον πειραζε ολο αυτο ας μου το ελεγε, με πειραζει και ξερω οτι ειναι εγωιστικο υτο που θα πω οτι τωρα ειναι μαζι τους και οχι με μενα, οτι εμενα με εβγαλε απ την ζωη του ετσι.. και σε οτι του ειπα για αυτα τα ατομα συμφωνησε οταν χωρισαμε. δεν θα ξεκοψει φυσικα, τους ηξερε ολους και αυτην μαζι,χρονια πριν απο μενα, απλα με πειραζει να βαζεις λογια, να υποσκαπτεις μια σχεση που για τον αλλον ειναι η ευτυχια του με απωτερο σκοπο να την χαλασεις...και το πετυχαινεις.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Law View Post
    Έμαθα από κοινή φίλη οτι στον πρωην μου είπε η και καλά επίσης πρώην φίλη μου, οτι δεν συμπαθούσα κανένα απ΄τους φίλους του, ότι έβγαινα αναγκαστικά μαζί τους και φυσικά ποτέ μου δεν θα ταίριαζα οπότε γιατι να συνεχίσει μαζί μου αφού αυτός είναι τόσο κοινωνικός ενώ εγώ μόνο πρόβλημα του δημιουργούσα? Πως να σκεφτεί οικογένεια μαζί μου αφού δεν πάω την παρέα του και αυτοί μόνο έτσι περνάνε καλά.. μεταξύ τους, εγω είμαι ακατάδεκτη και ψυχρή.και αποκορύφωμα ότι ήδη απ το καλοκαιρι είχε πει αυτή ότι φυσικά θα χωρίσουμε.... Και είχε το θράσος να με κοιτάει κιόλας στα μάτια...
    Αλλά κατά τα άλλα αυτός αποφάσισε να χωρίσουμε, δεν τον επηρέασε κανείς......Τι να πω, ειλικρινά τόση κακία και τώρα κάθε μέρα φωτογραφίες όλοι μαζί...όταν τα βλέπω πιάνεται το στομάχι μου, το θεωρώ τόσο άδικο όλο αυτό και κυρίως αυτό που περνάω εγώ μέσα μου

Στη θεση σου θα του εστελνα ενα σκληρο τελευταιο μηνυμα για ολα αυτα . Ειναι κριμα να σε κατηγορουν και να ακους αυτα χωρις να φταις κ ειδικα απο αυτον που νομιζες ανθρωπο σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by JenniferV View Post
    Στη θεση σου θα του εστελνα ενα σκληρο τελευταιο μηνυμα για ολα αυτα . Ειναι κριμα να σε κατηγορουν και να ακους αυτα χωρις να φταις κ ειδικα απο αυτον που νομιζες ανθρωπο σου.
    Δεν ξερω τι θα αλλαξει, ουτε θα απαντησει πιστευω...τι να πω; Πιο πιθανο να θεωρησει οτι τα λεω και επιτηδες τωρα που χωρισαμε

Senior Member
    Γιατι αυτοι γιατι στα ειπανε για να σου κανουν την καρδια περιβολη στα ειπανε για καλο νομιζεισ στα πανε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Γιατι αυτοι γιατι στα ειπανε για να σου κανουν την καρδια περιβολη στα ειπανε για καλο νομιζεισ στα πανε
    Για καλο ουτε καν.... Ουτε ομως! Δεν ξερω παιδια ειλικρινα, πολλη κακια και ανευ λογου, αντι να κοιταξουν τις ζωες τους κοιτανε πως θα χαλασουν των αλλων

Senior Member
    Γεια σου λο. Δε σου λέω αλλα τωρα αλλα επειδή διαβάζω οτι σου προτείνουν πιο πάνω να στείλεις κατι στο φίλο σου και ισως και συ το σκέφτεσαι, εγω θέλω να σου υπογραμμίσω να μην του στείλεις το οτιδήποτε σ' αυτή τη φάση. Μέσα σου, στο σπίτι σου φαντάζομαι οτι το σκέπτεσαι πολυ το θέμα και χρειάζεται αξιολόγηση αλλα μη στείλεις κατι για την ώρα τουλάχιστον. Είναι πολυ σημαντικό αυτό που σου λέω.

Senior Member
    Θεωρώ πως οτι και να πω αυτη τη στιγμη δεν αλλαζει κατι, με οσα ειδα και εμαθα ισως εντελει ηταν για καλο ολο αυτο, γιατι αν ειναι σε μια σχεση να παιρνεις πακετο και ολη την παρεα του συντροφου σου και να χρειαζεται να αγχωνεσαι και να νιωθεις ενοχες γιατι δεν ταιριαζεις, γιατι δεν σε συμπαθουν, γιατι θες να βγεις και σαν ζευγαρι και οχι κομβοϊ συνεχεια, καλυτερα να μην την εχεις τη σχεση. Εγω πιστευα οτι καταλαβαινε καποια πραγματα και τα διαχωριζε και γω εχω φιλους και τους αγαπω και βγαινω μαζι τους αλλα δεν γινεται οτι κανω να ειναι μαζι τους. το ειπα και σε αλλο μηνυμα αυτοι σαν παρεα ετσι λειτουργουν, ολα μαζι, παρασκευη, σκ , διακοπες, ολα μαζι..και αν θες να εισαι μονος σου με τον αλλο παρεξηγουνται. Αν για αυτο βαρεθηκε και του εφυγαν ολα τα συναισθηματα τοτε καλως. εγω ειπα οτι ενιωθα, ειπα με ποιους δεν ταιριαζα και γιατι, ειπα τι καταλαβα οτι εκανα λαθος και οτι θα το διορθωνα. δεν ηθελε...και αν χαλας μια σχεση δυο χρονων για ενα μηνα που εισαι καπως χωρίς να συζητησεις και τιποτα με τον αλλον, τοτε καλυτερα τωρα παρα μετα. αυτο σκεφτομαι για να νιωθω καλυτερα, με οσα βλεπω θα τελειωνε αργα η γρηγορα και αργοτερα θα ηταν πολυ χειροτερα. γιατι επηρεαστηκε και φαινεται, λυπαμαι απλα, γτ αλλιως τον νομιζα αλλιως ηταν τελικα...

Senior Member
    Μαλλον αυτοσ μεγαλωσε αλλιωσ κ δεν ξερει την ατομικοτητα ωσ τροπο υπαρξησ αν εχει καλα στοιχεια κ τα βλεπεισ μην τον αφησεισ πρεπει να καταλαβει μαλλον αυτο αμα το καταλαβει θα ειστε ξανα μαζι κ μαλλον πραγματικα αυτη τη φορα γιατι μεχρι τωρα νομιζω πιτσικουλιεσ παιζατε

Senior Member
    Πρεπει ομωσ κι εσυ να τ πεισ κοιταξε εγω βλεπω σε σενα το ταδε χαρακτηριστικο που μ αρεσει κ το θελω στη ζωη μου αν θελει κι αυτοσ νομιζω αυτο ειναι το καλυτερο να τ εξηγησεισ γιατι τον θελεισ μπορεισ να το κανεισ απλα με λογια απλα οχι με ερωτεσ κ μαλακιεσ απλα να τα βρειτε

Senior Member
    Να σ δωσω ενα παραδειγμα αμα καποια τι θεωρησω ομορφη μετα καθε φορα που την κοιταζω ομορφη θα τι βλεπω δε πα να ειναι αβαφτη ομορφη περιποιημενη απεριποιητη ομορφη δεν εχει σημασια τι θα κανει για μενα ειναι παντα ομορφη τοσο απλα

Senior Member
    Καταλαβαινω τι λες, αλλα δεν εχω κατι αλλο να κανω, στο τελευταιο μηνυμα του ειπα να βρεθουμε και δεν απαντησε καν..δεν θα ξαναπαντησει, προφανως δεν θελει ουτε να με δει , ουτε να εχει επικοινωνια, τι αλλο να κανω συνεπως...να στελνω μηνυματα και να παιρνω τηλ στα οποια δεν θα απαντησει και εντελει αν ηθελε δυο μηνες δεν θα εκανε καποια κινηση αφου και γω εκανα? στο τελος ειναι σαν να τον παρακαλαω και δεν το λεω μην μου πεσει η αξιοπρεπεια, θεωρω οταν κατι αξιζει για σενα το κυνηγας και το εκανα τοσο καιρο, ομως βλεπω ενα τοιχο, ειναι απολυτος απλα, χωρισαμε και τελος, δεν πιστευω οτι θελει να τα ξαναβρουμε γτ προφανως περναει καλα και πλεον θεωρω δεν εχει και κθλ συναισθηματα για μενα

Senior Member
    Μαλλον αυτοσ μεγαλωσε αλλιωσ κ δεν ξερει την ατομικοτητα ωσ τροπο υπαρξησ αν εχει καλα στοιχεια κ τα βλεπεισ μην τον αφησεισ πρεπει να καταλαβει μαλλον αυτο αμα το καταλαβει θα ειστε ξανα μαζι κ μαλλον πραγματικα αυτη τη φορα γιατι μεχρι τωρα νομιζω πιτσικουλιεσ παιζατε
    Ετσι μεγαλωσε, ετσι ειναι και οι γονεις του και τα αδερφια του και προφανως αυτο θελει, μεχρι ενα σημειο το εκανα ομως μετα δεν μπορουσα, γιατι και γω περασα δυσκολα, κλειστηκα σπιτι μου λογω ασθενειας του μπαμπα μου κια μετα πενθους και καποια στιγμη ειπα πρεπει λιγο να επανελθεις, να ξεχαστεις, για αυτο ηθελα να κανουμε πραγματα μαζι, να ειμαι με ανθρωπους που νιωθω ανετα, οχι παλι να κλεινομαι σε ενα σπιτι και δεν ειμαι και κανενα party animal..αλλα προφανως αυτο τον κουρασε, ηθελε πιο πολυ το ολοι μαζι και εφοσον εγω εδειχνα οτι δεν περνουσα καλα θεωρησε οτι το κανω αναγκαστικα, δεν ταιριαζουμε και δεν θα ταιριαξουμε ποτε, γιατι αυτος ειναι ο τροπος ζωης του...αυτο ειναι το θεμα οτι δεν μεσολαβησε τιποτα αλλο, τσακωμοι,ζηλιες, απιστιες, ελειψη ενδιαφεροντος, ισα ισα ημασταν απ τα ζευγαρια που μας κοροιδευαν με την καλη εννοια, τοσο αγαπημενοι και δεν υπερβαλλω, και μια μερα απλα μου ειπε θελω χρονο..και χωριζουμε...και μετα εξαφανιζομαι...και τωρα δεν απανταει καν..βγαζετε νοημα?εγω παντως οχι

Senior Member
    Ουτε εγω βγαζω νοημα

Senior Member
    Εσυ γιατι εξαφανιστηκεσ;

Senior Member
    Και δεν μπορω να καταλαβω αφου δε θελετε να χωρισετε γιατι τον αφηνετε τον αλλον ελευθερο τι μαλακια ειναι αυτη που κανετε ολεσ τι μαλακια ειναι αυτη που τι βρηκατε κ την κανετε

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast