ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 170
    Senior Member
    Κι εγω την κανω τι μαλακια σηκωνω τοιχο κι ολεσ μ αφηνουνε στα κρυα τ λουτρου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κατευθειαν σε δευτερολεπτα

Senior Member
    Εμενα ολεσ καταλαβαινουνε οτι ειμαι καραγκιοζησ γι αυτο ερχονται γι αυτο φευγουν κ γι αυτο οσο ζω θα κανω μαλακιεσ συνεχεια

Banned
    όταν κάποιος σε χωρίζει ξαφνικα και νωρις ειναι απλα βλακας οταν σε χωριζει ξαφνικα μετα απο 2 χρόνια, εθελοτυφλουσες. Είχες όλο το βαρος της "σχεσης" και δεν ειχες ποτε τον ανθρωπο...ακομα και η απαιτηση σου να βγαινετε οι 2 σας, δεν θα πρεπε καν να ειναι απαιτηση.. θα πρεπε να ηταν δεδομενο...ποιος αντρας που γουσταρει πραγματικα μια γυναικα δεν θελει να ειναι σχεδον συνεχεια μονος μαζι της? και αυτο ειναι μονο ενα μικρο παραδειγμα .. δεν ειναι πάρα η κορυφη του παγοβουνου!
    αλλα η αληθεια ειναι σκληρη μερικες φορες και η μοναξια -νομιζουμε- ο εχθρος!.. μετατρεπουμε την απλη παρουσια του αλλου σε σχεση και αρκουμαστε σε αυτο.
    οι σχεσεις σημερα μοιαζουν με τροχαιο ατυχημα, παρα με ουσιαστικη επικοινωνια.
    στην επομενη σχεση φρόντισε να παρατηρεις καλα την αναλογια του τι στην ουσία παίρνεις απο αυτον τον ανθρωπο..και αν ειναι ξανα και μονο μια απλη παρουσια ...μην δινεις περισσοτερα ..γιατι θα πάνε χαμενα.
    αν ειχες ανοιχτα τα ματια σου και τα αφτια σου ...δεν θα ηταν τοσο ξαφνικο οσο νομιζεις.. η ευθυνη βαραινει εσενα περισσοτερο για την πληγη σου παρα εκεινον ... πάντα οταν ξεγελάμε τον εαυτο μας πληρωνουμε σκληροτατο τιμημα.

αυτη ειναι η αποψη μου και μονο επι του θεμματος δεν στην επιβαλλω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    όταν κάποιος σε χωρίζει ξαφνικα και νωρις ειναι απλα βλακας οταν σε χωριζει ξαφνικα μετα απο 2 χρόνια, εθελοτυφλουσες. Είχες όλο το βαρος της "σχεσης" και δεν ειχες ποτε τον ανθρωπο...ακομα και η απαιτηση σου να βγαινετε οι 2 σας, δεν θα πρεπε καν να ειναι απαιτηση.. θα πρεπε να ηταν δεδομενο...ποιος αντρας που γουσταρει πραγματικα μια γυναικα δεν θελει να ειναι σχεδον συνεχεια μονος μαζι της? και αυτο ειναι μονο ενα μικρο παραδειγμα .. δεν ειναι πάρα η κορυφη του παγοβουνου!
    αλλα η αληθεια ειναι σκληρη μερικες φορες και η μοναξια -νομιζουμε- ο εχθρος!.. μετατρεπουμε την απλη παρουσια του αλλου σε σχεση και αρκουμαστε σε αυτο.
    οι σχεσεις σημερα μοιαζουν με τροχαιο ατυχημα, παρα με ουσιαστικη επικοινωνια.
    στην επομενη σχεση φρόντισε να παρατηρεις καλα την αναλογια του τι στην ουσία παίρνεις απο αυτον τον ανθρωπο..και αν ειναι ξανα και μονο μια απλη παρουσια ...μην δινεις περισσοτερα ..γιατι θα πάνε χαμενα.
    αν ειχες ανοιχτα τα ματια σου και τα αφτια σου ...δεν θα ηταν τοσο ξαφνικο οσο νομιζεις.. η ευθυνη βαραινει εσενα περισσοτερο για την πληγη σου παρα εκεινον ... πάντα οταν ξεγελάμε τον εαυτο μας πληρωνουμε σκληροτατο τιμημα.

αυτη ειναι η αποψη μου και μονο επι του θεμματος δεν στην επιβαλλω...
    Καταλαβαινω τι λες και εχεις εν μερει δικιο.ομως δεν ηταν μια απλη παρουσια και πιστεψε με δεν ειμαι ανθρωπος που φοβαται τη μοναξια και θελει ντε και καλα σχεση για να ειναι καλα. Εχω υπαρξει χρονια μονη μου και ημουν μια χαρα, ωστοσο συμφωνω στο οτι καπου μαλλον και γω δεν ειδα νωριτερα αυτα που επρεπε. Ημασταν σχεδον καθε μερα μαζι αλλα σπιτι πιο πολυ βγαιναμε κ οι δυο μας αλλα ηθελε και το ολοι μαζι.
    Οπως και να χει την επομενη φορα θα ειμαι πιο υποψιασμενη κ λιγοτερο στα συννεφα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Και δεν μπορω να καταλαβω αφου δε θελετε να χωρισετε γιατι τον αφηνετε τον αλλον ελευθερο τι μαλακια ειναι αυτη που κανετε ολεσ τι μαλακια ειναι αυτη που τι βρηκατε κ την κανετε
    Με το ζορι δεν κρατας κανενα ομως, οταν ο αλλος σου λεει δεν θελω να ειμαι μαζι σου αλλο εσυ πως να τον κρατησεις; Μιλας, λες αυτα που θες, ζητας να ξαναπροσπαθησετε αν ο αλλος δεν θελει τι να κανεις;

Senior Member
    Παντως σας ευχαριστω πολυ ολους για οτι μου λετε με βοηθαει πολυ και καπου βλεπεις και αλλες οπτικες που εσυ δεν βλεπεις γιατι εισαι μεσα σε αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Law View Post
    Εγω ξερεις απλα τι δεν καταλαβαινω ισως ομως να κανω και λαθος, ο ερωτας δεν κραταει για παντα, καποια στιγμη φευγει ολο αυτο το παθος, η τρελα, μενει ομως αγαπη, νοιαξιμο, εκτιμηση, αυτα σε κρατανε και μενεις αλλιως ολα σχεδον τα ζευγαρια θα χωριζαν. Οταν μου ειπε δεν νιωθω οπως στην αρχη, δεν ειμαι ερωτευμενος αλλα σαγαπω σαν ανθρωπο, δηλ τι; Σαν αδερφη του; Περιμενε να ναι ερωτευμενος για ποσο; Και οταν τελικα δεν ειναι, φευγει; Σε ποια σχεση εισαι επ αοριστον ερωτευμενος; Μπορει να κανω και λαθος εγω ετσι το βλεπω. Εγω ημουν ακομη και τον αγαπουσα και τον αγαπω παρα πολυ αλλα θεωρω ερωτευμενη δεν θα ημουν ισως για πολλα χρονια
    Επειδή ειλικρινά τον τελευταίο μήνα με αφορμή τον χωρισμό μου έχω μάθει πάρα πολλά που ειπώθηκαν πίσω απ την πλάτη μου χωρίς να έχω ιδέα, με αποκορύφωμα το σημερινό, απλά επιβεβαιώνεται το " ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο". Καμία ντροπή από ανθρώπους που έκαναν ότι μπορούσαν για να μην είσαι καλά!Και τώρα που δεν είσαι, περνάνε αυτοί.... μαθήματα όλα, αλλά ειλικρινά πόσο επίπεδο να κρατήσεις?
    Έμαθα από κοινή φίλη οτι στον πρωην μου είπε η και καλά επίσης πρώην φίλη μου, οτι δεν συμπαθούσα κανένα απ΄τους φίλους του, ότι έβγαινα αναγκαστικά μαζί τους και φυσικά ποτέ μου δεν θα ταίριαζα οπότε γιατι να συνεχίσει μαζί μου αφού αυτός είναι τόσο κοινωνικός ενώ εγώ μόνο πρόβλημα του δημιουργούσα? Πως να σκεφτεί οικογένεια μαζί μου αφού δεν πάω την παρέα του και αυτοί μόνο έτσι περνάνε καλά.. μεταξύ τους, εγω είμαι ακατάδεκτη και ψυχρή.και αποκορύφωμα ότι ήδη απ το καλοκαιρι είχε πει αυτή ότι φυσικά θα χωρίσουμε.... Και είχε το θράσος να με κοιτάει κιόλας στα μάτια...
    Αλλά κατά τα άλλα αυτός αποφάσισε να χωρίσουμε, δεν τον επηρέασε κανείς......Τι να πω, ειλικρινά τόση κακία και τώρα κάθε μέρα φωτογραφίες όλοι μαζί...όταν τα βλέπω πιάνεται το στομάχι μου, το θεωρώ τόσο άδικο όλο αυτό και κυρίως αυτό που περνάω εγώ μέσα μου
    Για καλο ουτε καν.... Ουτε ομως! Δεν ξερω παιδια ειλικρινα, πολλη κακια και ανευ λογου, αντι να κοιταξουν τις ζωες τους κοιτανε πως θα χαλασουν των αλλων
    αυτην την πιθανοτητα στην ειχα πει εξ αρχης, αν θυμασαι, αλλα τελικα δεν ειναι ουτε εκει το προβλημα σου..

ειναι ΑΛΛΟ θεμα αν υπηρξε κακοηθεια απο την οποιαδηποτε "ευεργετηθεισα" (που απ οτι φανηκε, υπηρξε οντως), και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ το αν ο φιλος σου εχει αισθηματα για σενα η του τελειωσε.
    κακοηθεια υπηρξε, αλλα δεν του ειπε κατι τοσο τραγικο που να μπορει να αλλαξει τα μυαλα ενος ερωτευμενου ανδρα.
    στην ουσια αυτα που του ειπε ψιλοϊσχυουν, απλα ηταν απαραδεκτη η σταση της να σε υποσκαπτει πισω απ την πλατη σου, ειδικα μιας και την βοηθησες και παλια σε εγλειφε... αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. ειναι μεταξυ εσου και εκεινης. δεν θα επρεπε να κλονιζει τον πρωην σου. φυσικα αν ηταν ηδη ξενερωμενος, ενας λογος παραπανω αν σε εθαβαν και οι φιλοι του. καπως θα επηρρεασαν, αλλα οχι ουσιαστικα.

αν ειχε αισθηματα θα την αγνοουσε και θα την εκραζε για την κακοηθεια της καλη μου.
    δεν του ειπε κι οτι χτυπας τις γριουλες και τους παιρνεις την συνταξη για να τον επηρρεασει ετσι, οτι δεν πας τους φιλους του, του ειπε.
    αν ηθελε να ειστε μαζι, θα το συζητουσε μαζι σου αν ηταν πραγματι τοσο κρισιμο, δεν θα σου γυριζε την πλατη κατ αυτον τον απολυτο τροπο.
    εδω στον δικο μου, μια κακομοιρα ειχε πει ΤΗΝ απιστευτη συκοφαντια για μενα, οτι τον απατησα και οχι μονο δεν την πιστεψε (ηταν ψεματα φυσικα), αλλα την εστειλε στον διαολο κι απο τοτε την αποκαλει "πατσαβουρα" που ειχε το θρασος να με κακολογει ενω παραλληλα του κολλουσε μηπως επωφεληθει... "ευεργετηθεισα" κι αυτη (τι συμπτωση ε?). αλλα την ευεργετησαμε ακομα καλυτερα με την κλωτσια που εφαγε στερεο, μετα την πονηραδα της. ακομα τρεχει..

με το θεμα του "ερωτα" θα διαφωνησω μαζι σου. δυο χρονια ειναι πολυ λιγα για να περασει ο ερωτας σε μια σχεση που θελει να εχει συνεχεια, αναμεσα σε δυο υγιεις και νεους ανθρωπους.
    οπως λες και μονη σου, εσενα δεν σου ειχε περασει.
    αν εκεινου του περασε, το θεωρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρο και πρωτευον θεμα και οχι δευτερευον.
    ναι, καποτε θα περασει ΙΣΩΣ ο ερωτας, αλλα δεν πας να παντρευτεις εναν ανθρωπο χωρις ερωτα .
    αν αυτο ηταν το θεμα του, μιας και στο ειπε κιολας, για μενα καλα εκανε που εφυγε .
    δεν κολλαει βεβαια η εκδικητικοτητα που δειχνει με τις αναρτησεις οτι περναει καλα κλπ.
    αυτες, αν τις κανει οντως απο εκδικητικοτητα και οχι απο πληρη αδιαφορια, δειχνουν οτι κατι αλλο συμβαινει.

σε καθε περιπτωση, η γνωμη μου ειναι να μην εμφανιστεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτην την πιθανοτητα στην ειχα πει εξ αρχης, αν θυμασαι, αλλα τελικα δεν ειναι ουτε εκει το προβλημα σου..

ειναι ΑΛΛΟ θεμα αν υπηρξε κακοηθεια απο την οποιαδηποτε "ευεργετηθεισα" (που απ οτι φανηκε, υπηρξε οντως), και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ το αν ο φιλος σου εχει αισθηματα για σενα η του τελειωσε.
    κακοηθεια υπηρξε, αλλα δεν του ειπε κατι τοσο τραγικο που να μπορει να αλλαξει τα μυαλα ενος ερωτευμενου ανδρα.
    στην ουσια αυτα που του ειπε ψιλοϊσχυουν, απλα ηταν απαραδεκτη η σταση της να σε υποσκαπτει πισω απ την πλατη σου, ειδικα μιας και την βοηθησες και παλια σε εγλειφε... αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. ειναι μεταξυ εσου και εκεινης. δεν θα επρεπε να κλονιζει τον πρωην σου. φυσικα αν ηταν ηδη ξενερωμενος, ενας λογος παραπανω αν σε εθαβαν και οι φιλοι του. καπως θα επηρρεασαν, αλλα οχι ουσιαστικα.

αν ειχε αισθηματα θα την αγνοουσε και θα την εκραζε για την κακοηθεια της καλη μου.
    δεν του ειπε κι οτι χτυπας τις γριουλες και τους παιρνεις την συνταξη για να τον επηρρεασει ετσι, οτι δεν πας τους φιλους του, του ειπε.
    αν ηθελε να ειστε μαζι, θα το συζητουσε μαζι σου αν ηταν πραγματι τοσο κρισιμο, δεν θα σου γυριζε την πλατη κατ αυτον τον απολυτο τροπο.
    εδω στον δικο μου, μια κακομοιρα ειχε πει ΤΗΝ απιστευτη συκοφαντια για μενα, οτι τον απατησα και οχι μονο δεν την πιστεψε (ηταν ψεματα φυσικα), αλλα την εστειλε στον διαολο κι απο τοτε την αποκαλει "πατσαβουρα" που ειχε το θρασος να με κακολογει ενω παραλληλα του κολλουσε μηπως επωφεληθει... "ευεργετηθεισα" κι αυτη (τι συμπτωση ε?). αλλα την ευεργετησαμε ακομα καλυτερα με την κλωτσια που εφαγε στερεο, μετα την πονηραδα της. ακομα τρεχει..

με το θεμα του "ερωτα" θα διαφωνησω μαζι σου. δυο χρονια ειναι πολυ λιγα για να περασει ο ερωτας σε μια σχεση που θελει να εχει συνεχεια, αναμεσα σε δυο υγιεις και νεους ανθρωπους.
    οπως λες και μονη σου, εσενα δεν σου ειχε περασει.
    αν εκεινου του περασε, το θεωρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρο και πρωτευον θεμα και οχι δευτερευον.
    ναι, καποτε θα περασει ΙΣΩΣ ο ερωτας, αλλα δεν πας να παντρευτεις εναν ανθρωπο χωρις ερωτα .
    αν αυτο ηταν το θεμα του, μιας και στο ειπε κιολας, για μενα καλα εκανε που εφυγε .
    δεν κολλαει βεβαια η εκδικητικοτητα που δειχνει με τις αναρτησεις οτι περναει καλα κλπ.
    αυτες, αν τις κανει οντως απο εκδικητικοτητα και οχι απο πληρη αδιαφορια, δειχνουν οτι κατι αλλο συμβαινει.

σε καθε περιπτωση, η γνωμη μου ειναι να μην εμφανιστεις.
    Εχεις απολυτο δικιο σε ολα, δεν εχω να πω κατι παραπανω, μαλλον ειναι τοσα απλα τα πραγματα, κακως το αναλυω παραπανω

Senior Member
    Κι εσυ λο παντωσ σαν αντρασ σ λεω οτι μετα απο δυο χρονια πρεπει να ξερεισ γιατι καθεσαι με αυτον το μαλακα κ δεν πασ με αλλο μαλακα πρεπει να το ξερεισ αυτο μετα απο δυο χρονια ειναι βασικο

Senior Member
    Εγώ ήξερα γιατί έμενα και αυτός ήξερε εντέλει πολύ καλά γιατί έφυγε και αφού δεν ξαναγύρισε μαλλον ήταν και πολυ σίγουρος. οπότε θα φανεί με τον καιρό, εγώ θα ηρεμήσω εύχομαι και αυτός θα κάνει ότι νομίζει..

Senior Member
    Mπορει κ να μην τον ειχεσ ποτε πραγματικα

Senior Member
    Αμα τον ειχεσ πραγματικα τωρα θα ταν αχρηστοσ θα πονουσε τοσο που δε θα αντεχε εγω μια φορα χωρισα κ εκλαιγα σα να με σφαζανε

Senior Member
    Καλυτερα ετσι γτ τα πραγματικα πονανε

Senior Member
    Θα επινε ολη μερα αλκοολ η μπαφουσ για να συνελθει γι αυτο σ λεω καλυτερα ετσι πηρεσ το μαθημα ελπιζω

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast