Results 46 to 60 of 170
-
10-12-2015, 11:21 #46
Lisa πραγματικά δε μπορώ να πιστέψω οτι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, συγνώμη κιόλας. Υποψιάζομαι οτι όλη αυτή η βοήθεια κάπου χάλασε τη σχέση. Αλίμονο ήταν οτι καλύτερο μπορούσες να κάνεις και μπράβο σου γιατί του στάθηκες όμως ήταν υπερβολή και κάπου αυτό χάλασε το ερωτικό κομμάτι. Ίσως να έπαιξαν κι άλλα ρόλο, ίσως αυτός να θέλει να κάνει πράγματα μόνος αφού δε μπορούσε πριν λόγω του ατυχήματος αλλά τέτοιοι άνθρωποι που δεν σε εκτιμάνε νομίζω δεν αξίζουν στη ζωή σου!
- 11-12-2015, 10:55 #47
Καλημέρα Lisa, η αλήθεια έιναι ότι η ιστορία σου με προβλημάτισε αρκετά και με θύμωσε παράλληλα. Θεωρώ ότι η συμπεριφορά του ήταν επιεικώς απαράδεκτη, κυρίως όταν εσύ του στάθηκες με αυτό τον τρόπο. Και για να είμαι πιο σαφής δεν ήταν απαράδεκτος επειδή αποφάσισε ότι βαρέθηκε , ή δεν θέλει κλπ. κανέναν δεν κρατάμε με το ζόρι αλλά γιατί σου είπε ότι βαρέθηκε να σε βλέπει να κλαίς και προτιμάει τους φίλους του γιατί γελάνε... Επειδή και γω όπως ανέφερα στο πρώτο μου μήνυμα βίωσα μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην οικογένεια μου και είχα την στήριξη του συντρόφου μου ξέρω πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλά σου και πόσο δύσκολο είναι και για τον ίδιο να σε στηρίξει. Εκεί τον μετράς διαφορετικά και έχεις τουλάχιστον την στοιχειώδη ανθρωπιά όταν σε χρειαστεί με τη σειρά του να είσαι και εσύ δίπλα του. Δεν μπορείς να απαιτείς από τον άλλο να φοράει μάσκα και να χαμογελάει όταν δεν είναι καλά πόσο μάλλον να τον κατηγορείς που δεν κάνει για χάρη σου τον καραγκιόζη. Εγώ όσο καιρό υπήρχε αυτή η κατάσταση στο σπίτι μου και αργότερα όταν ο μπαμπάς μου έφυγε, έκλαψα μπροστά του ελάχιστες φορές. Αλλά ήταν επιλογή μου, εγώ δεν ήθελα και όταν το ένιωθα το έκανα και κανείς δεν θα σου πει γιατί είσαι έτσι. Επειδή καταλαβαίνω πως νιώθεις θα σου πω απλά αυτό που λέω και στον εαυτό μου, ο χρόνος θα σε βοηθήσει. Για σένα θα λειτουργήσει ευεργετικά και θα επουλώσει τις πληγές σου, για τον άνθρωπο που ήσουν μαζί διδακτικά. Γιατί όταν κάποια στιγμή ξανά έχει δυσκολίες όποιες είναι αυτές θα σε θυμηθεί και θα καταλάβει..όλοι καταλαβαίνουν όταν περάσει η πρώτη μπορά, το περνάω καλά με την παρέα μου και δεν με νοιάζει τίποτα, όταν στην πορεία απογοητευτούν από ανθρώπους που νόμιζαν σωστούς, τότε καταλαβαίνουν, αργά μεν αλλά καταλαβαίνουν, ότι εντέλει αυτό που θεωρούσαν πίεση, υπερβολικό ενδιαφέρον κλπ ήταν αγάπη και νοιάξιμο. Εγώ αυτό πιστεύω και όσο και αν ακόμη με πονάει θεωρώ ότι όσο και αν μου στάθηκε και πάντα θα τον ευχαριστώ για αυτό στο τέλος φέρθηκε πολύ λάθος, ίσως γιατί και εγώ είχα άλλες προσδοκίες από έναν άνθρωπο που ήταν εκεί στα δύσκολα αλλά έφυγε έτσι στα εύκολα.
Σε ένα μόνο διαφωνώ, την αξιοπρέπεια σου δεν την τσαλαπάτησε, εσύ φέρθηκες όπως ένιωθες και όπως είπες ούτε τον ενόχλησες ξανά, γνώμη μου όσο δύσκολο και αν έιναι μην επικοινωνήσεις, θα σε πληγώσει περισσότερο, φρόντισε τον εαυτό σου και την ψυχή σου και στηρίξου στους ανθρώπους που σαγαπάνε και είναι δίπλα σου και όταν κλαίς, πίστεψε με αυτοί αξίζουν όλη σου την αγάπη.
11-12-2015, 11:47 #48
11-12-2015, 12:51 #49
Τίποτα και δεν νομίζω και να έχω, ίσως στιος γιορτές και πάλι αμφιβάλλω, εξαφανίστηκε κυριολεκτικά...μόνο φίλους του έχω δει τυχαία στον δρόμο που με χαιρετήσανε αλλά πολύ μαγκωμένοι, δεν ξέρω...προφανώς περνάει πολύ καλά για να ασχοληθεί:)
11-12-2015, 13:12 #50
[QUOTE=annachtz;577750]Law κανά νέο απ τον πρώην είχες;[/QUOT
Ίσως είναι λίγο κυνικός ο τρόπος που απαντάω αλλά επειδή ακριβώς με πειράζει πολύ και με πονάει ακόμη περισσότερο προσπαθώ να μην έχω και πολλές ελπίδες..
11-12-2015, 13:16 #51
Ούτε εσύ έκανες κάποια κίνηση να του μιλήσεις;
11-12-2015, 13:27 #52
όχι τίποτα έχουμε δυο βδομάδες να μιλήσουμε, πολλές φορές το θέλησα αλλά νομίζω ότι απλά θα πληγωθώ ακόμα περισσότερο, αφού δεν ενδιαφέρεται καν αν ειμαι καλα
11-12-2015, 13:56 #53
Μπορεί να θέλει εσύ να τρέξεις όλοι αυτό θέλουν..όταν του μιλάς αυτός πως αντιδράει;
11-12-2015, 14:16 #54
Law εισαι υπεροχη σ ευχαριστω πολυ.. Τετοιες αποψεις ολοκληρωμενες και με επιχειρηματα με βοηθανε και μου ανοιγουν τα ματια. Αυτο που γραφεις οτι στην πορεια θα απογοητευτει απο ανθρωπους που νομιζε σωστους συνεβη στο νοσοκομειο που τους περιμενε πως και πως και γω τους δικαιολογουσα που δεν ηρθαν γιατι εβλεπα ποσο στεναχωριοταν.. Αλλα μαλλον δεν ηταν αρκετο για να τον κανει να ξυπνησει.Και τωρα αυτο που με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ειναι οτι μου τους περιγραφει συνεχεια σαν τους ιδανικους φιλους,οτι εγω εχω το προβλημα που δεν τους συμπαθω και βγαινει μαζι τους και εμενα με γειωσε ετσι απλα απ τη μια μερα στην αλλη...
11-12-2015, 14:19 #55
11-12-2015, 16:39 #56
Επειδη και γω βιωσα κατι αναλογο με το θεμα φιλων εχω να σου πω οτι αφου τους θεωρει τοσο σωστους ας μεινει μαζι τους.Ειναι σχεδον βεβαιο απο αυτα που ειπες οτι στην επομενη δυσκολια θα χαθουν παλι, με τη διαφορα ομως οτι εσυ δεν θα εισαι εκει για τρεξεις. Οταν μεινει εντελως μονος του τοτε θα δει. Και γω αυτο λεω, αφου εγω ειχα το προβλημα και δεν ταιριαζα κ απ οσα καταλαβα δεν θα ταιριαζα ποτε τοτε ας μεινει μαζι τους, του ταιριαζουν. Φανταζομαι ποσο θυμωμενη εισαι κ ακομη ειναι πολυ νωρις και γω θυμο νιωθω και ας περασε ενας μηνας.Θα φυγει και αυτο με τον καιρο ελπιζω και οσο δεν υπαρχει επικοινωνια θα ξεθωριασει πιο γρηγορα ελπιζω
11-12-2015, 16:44 #57
Ευγενικα μου απαντουσε αλλα τυπικα και με τροπο που να δειχνει οτι ειναι οριστικο. Γενικα ειχαμε εναν πιστευω υπερ το δεον πολιτισμενο χωρισμο που βεβαια εν μερει μετανιωνω γιατι καποια πραγματα κακο θα ηταν να ειπωθουν αλλιως αλλα δεν εχει σημασια.Θεωρω δεν τον αφορω πλεον καθολου ισως να τον αδικω αλλα πιστευω για αυτο χαθηκε.ισως στις γιορτες για το τυπικο στειλει ενα μηνυμα μπορει και οχι αλλα προτιμω να μην περιμενω τιποτα για να μην απογοητευτω και αλλο. Το εγραψα κ αλλη φορα αυτον τον ανθρωπο που ειδα οταν χωρισαμε και μετα δεν τον ξερω...οποτε δεν ξερω και τι σκεφτεται
11-12-2015, 16:47 #58
εγω παλι δεν πιστευω οτι ενας ανθρωπος που αντιδρα τοσο ψυχρα θελει να τον κυνηγησεις.
για τον ενα η τον αλλο λογο, εχει παρει τις αποφασεις του.
συμφωνω μαζι σου ,οτι το πιο ανωδυνο πλεον για σενα, ειναι να απομακρυνθεις πληρως.
11-12-2015, 16:53 #59
Ακριβως αυτο θεωρω και γω.Οταν μου το ειπε ηταν απολυτα σιγουρος αφου το σκαφτοταν ηδη ενα μηνα και...οποτε πιστευω οτι δεν περιμενει τιποτα, συνεχιζει την ζωη του κανονικα κ παει μπροστα, πισω δεν νομιζω να κοιταξε ουτε μια στιγμη
14-12-2015, 08:58 #60
Kαλημερα law! Eισαι καθολου καλυτερα;