ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 170
    Member
    Όχι δεν θα το έλεγα...ίσα ίσα ήταν ολιγαρκής και όλα τα έκανα με την θέλησή μου...αλλά το να κάνεις πάλι τα ίδια με τον επόμενο και να ανεβάζεις ακριβώς τα ίδια στο φβ...όπως με αυτόν που ήσουν 5 χρόνια αυτό με ξεπερνάει. Φυσικά την αγαπάω 5 χρόνια ήμουν μαζί της άλλαξα δουλειά...πόνεσπόνεσα όσο ποτέ άλλοτε. Ήταν η πρώτη που πήρα απόφαση να αλλάξω δουλειά για να μπορούμε να νοικιάσουμε και να κάνω και 2η δουλειά γιατί τότε ήταν άνεργη...αλλά στο τέλος όπως είπε και αυτή δεν ήμουν άξιος για οικογένεια. Πραγματικά θα έκοβα το χέρι μου γι αυτή την γυναίκα ότι δεν θα με προδώσει πότε. Αλλά...ευτυχώς έχω και αλλο

Law, μπα εμένα όταν έρχονται κάτι τρελές και ζητάνε διαζύγιο...πολύ το διασκεδάζω !!! Τώρα το απόγευμα ήταν μια που την έπιασε ο δικός της στο κρεβάτι τους με έναν άλλον...την πέταξε έξω από το σπίτι, τραβώντας την από τα μαλλιά και ήθελε να κάνει και μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά δεν ήθελε τελικά διαζύγιο γιατί τον αγαπούσε λέει, χαχαχα !!! Στην ερώτηση μου γιατί τον αγαπάτε ? Έχει μια μεζονέτα λέει στην Μύκονο και πήγαινα με τον γκόμενο τα καλοκαίρια εκεί !!! Μετά από αυτό έβαλα ένα ουισκάκι και μπήκα στο φόρουμ να διαβάσω τίποτα να περάσει η ώρα μου...όσο αυτή μου εξιστορούσε τα πραγματικά περιστατικά !!! Στο τέλος την πήρα και 160 ευρώ επειδή με ζάλισε 2 ώρες και δεν βγήκα σε ένα καινούργιο ραντεβού που έχει προκύψει με μια κοπέλα. Άντε τώρα να εξηγήσω εγω στην άλλη γιατί τις ακύρωσα το ραντεβού και άντε να με πιστέψει, χαχα !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    Law, μπα εμένα όταν έρχονται κάτι τρελές και ζητάνε διαζύγιο...πολύ το διασκεδάζω !!! Τώρα το απόγευμα ήταν μια που την έπιασε ο δικός της στο κρεβάτι τους με έναν άλλον...την πέταξε έξω από το σπίτι, τραβώντας την από τα μαλλιά και ήθελε να κάνει και μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά δεν ήθελε τελικά διαζύγιο γιατί τον αγαπούσε λέει, χαχαχα !!! Στην ερώτηση μου γιατί τον αγαπάτε ? Έχει μια μεζονέτα λέει στην Μύκονο και πήγαινα με τον γκόμενο τα καλοκαίρια εκεί !!! Μετά από αυτό έβαλα ένα ουισκάκι και μπήκα στο φόρουμ να διαβάσω τίποτα να περάσει η ώρα μου...όσο αυτή μου εξιστορούσε τα πραγματικά περιστατικά !!! Στο τέλος την πήρα και 160 ευρώ επειδή με ζάλισε 2 ώρες και δεν βγήκα σε ένα καινούργιο ραντεβού που έχει προκύψει με μια κοπέλα. Άντε τώρα να εξηγήσω εγω στην άλλη γιατί τις ακύρωσα το ραντεβού και άντε να με πιστέψει, χαχα !!!
    Δυσκολη η δουλεια μας....καθε σπιτι ενας τρελος στο δικο μας ολοι που λεει και η παροιμια:) θα αρχισουμε τα τσιπουρα στο τελος:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by opposite View Post
    Όχι δεν θα το έλεγα...ίσα ίσα ήταν ολιγαρκής και όλα τα έκανα με την θέλησή μου...αλλά το να κάνεις πάλι τα ίδια με τον επόμενο και να ανεβάζεις ακριβώς τα ίδια στο φβ...όπως με αυτόν που ήσουν 5 χρόνια αυτό με ξεπερνάει. Φυσικά την αγαπάω 5 χρόνια ήμουν μαζί της άλλαξα δουλειά...πόνεσπόνεσα όσο ποτέ άλλοτε. Ήταν η πρώτη που πήρα απόφαση να αλλάξω δουλειά για να μπορούμε να νοικιάσουμε και να κάνω και 2η δουλειά γιατί τότε ήταν άνεργη...αλλά στο τέλος όπως είπε και αυτή δεν ήμουν άξιος για οικογένεια. Πραγματικά θα έκοβα το χέρι μου γι αυτή την γυναίκα ότι δεν θα με προδώσει πότε. Αλλά...ευτυχώς έχω και αλλο
    Δεν ησουν αξιος για οικογενεια;;;; Δηλ το επρεπε να κανεις για να εισαι; Τι να πω...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Law View Post
    Δεν ησουν αξιος για οικογενεια;;;; Δηλ το επρεπε να κανεις για να εισαι; Τι να πω...
    Δικαιολογιες προφανως.....αφου ειχε βρει τον αλλον , κατι επρεπε να πει κ αυτη

Member
    Έτσι παιδιά...για να καταλήξουμε κάπου!κάνεις δεν μπορεί να ορίσει την ζωή του άλλου. Αφήστε τους να κάνουν ότι θέλουν και όταν σας πουν το Αντίο μην ρωτήσετε ούτε γιατί...γιατί τα γιατί θα αλλάζουν ανά χρονικές περιόδους. Μην παίξετε το παιχνίδι τους θα πέσετε πολύ χαμηλά..θα ξεφτεληστειτε και ίσως αυτά που θα ακούσετε να σας ακολουθούν πολύ καιρό. Αν είστε τόσο δυνατοί μην ρωτήσετε ούτε το γιατί.

Senior Member
    Έτσι παιδιά...για να καταλήξουμε κάπου!κάνεις δεν μπορεί να ορίσει την ζωή του άλλου. Αφήστε τους να κάνουν ότι θέλουν και όταν σας πουν το Αντίο μην ρωτήσετε ούτε γιατί...γιατί τα γιατί θα αλλάζουν ανά χρονικές περιόδους. Μην παίξετε το παιχνίδι τους θα πέσετε πολύ χαμηλά..θα ξεφτεληστειτε και ίσως αυτά που θα ακούσετε να σας ακολουθούν πολύ καιρό. Αν είστε τόσο δυνατοί μην ρωτήσετε ούτε το γιατί.
    Απολυτο δικιο, δυσκολο στην πραξη δυστυχως..

Junior Member
    Μου θυμισες τωρα εναν πρωην μου θεουλης ημασταν 2 χρονια , με χωρισε και οταν τον ρωτησα γιατι μου ειπε < δε σε αγαπησα ποτε> και του λεω τι εκανες μαζι μου ? και η θεικη απαντηση < γιατι δεν ειχα κατι αλλο καλυτερο να κανω> πραγματικα καλυτερα να μη ξερεις το γιατι!!!

Member
    Οι άνθρωποι μπορούνε να σε πληγωσουν με τα πιο άσχημα λόγια αρκεί να προχωρήσουν αυτοί όπως θέλουν. Αν σου πω πόσα έκανα τα 5 χρόνια για αυτή αλλά και αυτή για μένα φυσικά τότε φυσικά και καλύτερα να μην ξέρεις το γιατί. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή...και μερικοί δεν βάζουμε μυαλό όσο και αν περάσουν τα χρόνια!

Junior Member
    Οι άνθρωποι μπορούνε να σε πληγωσουν με τα πιο άσχημα λόγια αρκεί να προχωρήσουν αυτοί όπως θέλουν. Αν σου πω πόσα έκανα τα 5 χρόνια για αυτή αλλά και αυτή για μένα φυσικά τότε φυσικά και καλύτερα να μην ξέρεις το γιατί. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή...και μερικοί δεν βάζουμε μυαλό όσο και αν περάσουν τα χρόνια!
    Τα ασχημα λογια τα λενε να σε πληγωσουν για να ανεβουν αυτοι , διοτι ειναι αναπηροι συναισθηματικα. Δε βαζουμε μυαλο οχι ειναι στο χαρακτηρα μας δυστυχως ο ρομαντισμος και το ποσο ευαλωτοι γινομαστε αντι να πεισμωσουμε.

Senior Member
    Δυστυχως περα απο τα λογια μπορεί να σε πληγώσει εξίσου και η απόλυτη σιωπή και αδιαφοριά τους. Αλλά εντέλει το θέμα είναι εσύ πως προχωράς, θα το συζητησεις, θα πονεσεις, θα ξενυχτησεις, θα..θα..θα αλλά καποια στιγμη πρεπει να συνεχισεις για σενα χωρις τον αλλον γιατι απ οτι καταλαβα απο οσα ειπωθηκαν οι ανθρωποι που ειχαμε διπλα μας συνεχιζουν την ζωη τους και καλα κανουν...εμεις τι κανουμε?

Junior Member
    Αυτός που θα σε χωρισει το έχει πάρει ήδη απόφαση οκ ίσως πονέσει λέμε τώρα αλλά ο άλλος τι κάνει?

Senior Member
    Μάλλον με τον καιρο ξεθωριάζει μέσα σου, δεν ξέρω μέχρι πότε μπορείς να αγαπάς έναν άνθρωπο που δεν ειναι στην ζωη σου σαν παρουσία παρα μονο σαν αναμνηση, αυτο τουλάχιστον λεω για μενα, δεν ξερω....εγω εχει δυο μηνες που χωρισα και ομως μου φαινεται τοσο μακρινη η τελευταια φορα που τον ειδα σαν να περασε χρονος ολοκληρος, ειναι απιστευτο το πως γινεσαι ξενος με εναν ανθρωπο που ηταν μερος της ζωης σου για καιρο, πως χανεται ακομη και η οικειοτητα..μπορει να νιωθεις ακομη αλλα ως ποτε...μοιραια θα φυγει και αυτο συντομοτερα η οχι, μενουν αλλα πραγματα μεσα σου,αλλα καθε μερα θελει προσπαθεια μεχρι να μην χρειαζεται πια

Junior Member
    Γεια σου και πάλι Law, γεια σας και όλοι οι υπόλοιποι συμπάσχοντες :) Είναι όντως δύσκολο να τα βγάλεις όλα αυτά από το μυαλό σου. Αν κι εγώ δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, αυτό που βρήκα ότι με βοηθάει είναι να γράφω όλες τις σκέψεις μου, όλα όσα θέλω να του πω, όλα όσα αισθάνομαι ότι με φίμωσε και δεν μου άφησε κανένα περιθώριο να πω. Συγκρατούμαι βέβαια να μην του τα στείλω, γιατί νομίζω ότι και πάλι δεν πρόκειται να καταλάβει. Αν καταλάβαινε, απλά δεν θα φερόταν με αυτόν τον τρόπο. Οπότε δες το, μπορεί να σε βοηθήσει. Γράφε απλά ό,τι σου έρχεται στο μυαλό χωρίς να το λογοκρίνεις. Βοηθάει. :)

Senior Member
    Γεια σου twinkie και καλη χρονια!
    Χαιρομαι που βρισκω και αλλο ανθρωπο που κανει το ιδιο, αυτο με το γραψιμο. Το εκανα και στο παρελθον και βοηθαει παρα πολυ και το κανω και τωρα, με ηρεμει. Απλα δεν ξερω, ειναι μερες που ξυπναω αποφασισμενη και λεω σημερα εισαι καλα και αλλες που ειλικρινα με το ζορι δεν βαζω τα κλαματα. Και ειλικρινα ποτε μου δεν περιμενα να με παρει τοσο απο κατω ειδικα σε αυτη τη φαση της ζωης μου. Και ομως... Σε αλλες καταστασεις ημουν τοσο δυνατη και εδω δεν μπορω..και θυμωνω παρα πολυ με τον ευατο μου και μαζι του. Αλλες μερες εχω τυψεις, αλλες λεω μα δεν εφταιγες μονο εσυ, περασαν δυο μηνες και ειναι μερες που νιωθω οτι δεν εχω κανει καμια προοδο και λεω ο αλλος προχωραει δεν νοιαζεται, προχωρα και συ αλλα παλι ειμαι στο ιδιο σημειο.

Δεν ξερω με ποιον τροπο να το διαχειριστω ειλικρινα

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast