Results 61 to 75 of 170
-
14-12-2015, 16:48 #61
Καλησπέρα Lisa,σήμερα δυστυχώς αισθάνομαι πολύ άσχημα και αυτό γιατί μιλήσαμε χθες, είδα μια κλήση του και μετά από τόσο καιρό πίστεψα ότι με πήρε για να μιλήσουμε, έστω να δει τι κάνω. όταν τον πήρα πίσω δεν απάντησε και μου έστειλε μήνυμα ότι με πήρε κατά λάθος...φαντάζεσαι πως ένιωσα, ένα μήνα περίμενα μια κίνηση του και αυτή κατά λάθος...ανταλάξαμε δυο μηνύματα που μου είπε ότι όλα πάνε καλά και με ρώτησε τι κάνω, ευγενικός αλλά και πάλι τυπικός και το έκοψε μετά από δυο μηνύματα. Απ΄την ώρα που έγινε αισθάνομαι όπως την μέρα που χωρίσαμε, σφίχτηκε το στομάχι μου και τον σκέφτομαι διαρκώς.Νιώθω ότι πάλι έκανα 10 βήματα πίσω,κάθε φορά που μου απαντάει μια χαρά είμαι... τρελένομαι, και φυσικά θέλω να είναι καλά όσο τίποτα αλλά η τόση άνεση με τσακίζει. Μου υπενθυμίζει το πόσο δεν τον νοιάζει ενώ εγώ ακόμα προσπαθώ να νιώσω καλά, σκέφτηκα στις γιορτές αν μιλήσουμε να του πω να βρεθούμε αλλά και παλι λέω τι θα αλλάξει? Ακόμη και να βρεθούμε χειρότερα θα γίνω, αυτός θα είναι άνετος, εγώ όμως? Λεω καλύτερα να μην υπάρχει καμία επαφή....για μένα είναι ακόμα νωρίς...Εσύ είχες κάποιο νεότερο?
- 15-12-2015, 09:04 #62
15-12-2015, 09:08 #63
Κι αυτο το καταλαβαινω,εχω βρεθει στο παρελθον σε σχεση που ολο χωριζαμε και τα ξαναβρισκαμε,γι αυτο την τελευταια φορα εκοψα καθε επικοινωνια γιατι ενιωθα οτι καθε φορα περναγαν πχ 10 μερες και ειχα περασει το σταδιο με το σφιξιμο στο στομαχι που ολα ειναι μαυρα κλπ οταν μιλαγαμε εγω ξεκινουσα παλι απο την αρχη την ''απεξαρτηση".. και ειναι ακομα πιο δυσκολο,βαζεις τον εαυτο σου σε ενα λουκι,σε εναν φαυλο κυκλο που δεν κλεινει ποτε..
15-12-2015, 09:19 #64
Οσο για εμενα ναι μου εστειλε μηνυμα χτες μετα απο δεκα μερες και μου ειπε οτι ειμαι πανεμορφη στη φωτογραφια προφιλ που αλλαξα στο facebook.. Mε ρωτησε αν ειμαι καλα τι κανω κλπ.. Εγω απαντουσα εντελως αδιαφορα (η ψυχη μου το ξερει ) :) του λεω μπες στο θεμα,για να εμφανιζεσαι μετα απο 10 μερες κατι θελεις,εχεις ξεχασει τιοτα σπιτι μου; Μου λεει οχι απλα ειναι δυσκολο και για μενα να σε ξεπερασω,μου λειπεις και ηθελα να δω τι κανεις.. και του απαντησα "καλα". Αυτα...
15-12-2015, 09:42 #65
Κατάλαβα...προφανώς κατάλαβε ότι έκανε λάθος ή τον έπιασαν τύψεις αλλά σίγουρα αυτό δεν δικαιολογεί την συμπεριφορά του. Εσύ ξέρεις πως θα το διαχειριστείς και αν θες να έχεις επικοινωνία, πάντως ο τρόπος που απάντησες νομίζω ήταν ο πλέον σωστός, δεν γίνεται απ τη μια να σου φέρεται έτσι και απ την άλλη να περιμένει να μιλήσεις όμορφα σαν να μην έγινε τίποτα..και ένα μου λείπεις και δεν μπορώ να σε ξεπεράσω δεν αναιρεί τα όσα είπε..
Εγώ απ΄την άλλη είμαι όπως είδες στην αντίθετη πλευρά, η πλήρης αδιαφορία...ας είναι καλά, αν μιλήσουμε μέσα στις γιορτές καλώς, διαφορετικά δεν νομίζω να υπάρξει άλλη επικοινωνία, κάθε φορά που μιλάμε απλά μου επιβεβαιώνει ότι είναι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θέλει τίποτα παραπάνω. Το μόνο δύσκολο είναι η ψυχολογία μου που πάνω που ένιωθα καλύτερα από χθες είμαι και πάλι κομμάτια, δεν ξέρω γιατί το πήρα τόσο βαριά, επί της ουσίας δεν είπαμε και κάτι αλλά επειδή έχω και κάποια άλλα προβλήματα νομίζω συνδυαστικά με έριξαν πάρα πολύ..Σκέφτομαι ότι ίσως αν βρισκόμασταν να μπορούσαμε να κάνουμε μια πιο ειλικρινη συζήτηση, σήμερα κλείνει ενάμισης μήνας, απ την άλλη φοβάμαι ότι αν βρεθούμε θα γίνω χειρότερα, όταν χωρίσαμε μου είπε ότι δεν έχει κάνενα προβλημα να ξαναβρεθούμε και γενικά να έχουμε μια επαφή στα πλαίσια πάντα χωρίσαμε...δηλαδή χωρίς περιθώρια επανασύνδεσης, για αυτό θεωρώ ότι αν του το προτείνω θα δεχτεί αλλα το μετά είναι το δύσκολο...απ ότι είδα δεν νιώθει τίποτα απλά μια οικειότητα υποθέτω και ένα ανθρώπινο ενδιαφέρον, νομίζω ότι θα είναι σαν να τον παρακαλάω και θα φανώ απελπισμένη, απ΄την άλλη λέω να κάνω μια τελευταία προσπάθεια, να του πω όσα θέλω, όσα κατάλαβα ότι έκανα και γω λαθος και απο κει και πέρα ότι γινει...αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν μπορώ να το διαχειριστώ..
16-12-2015, 08:49 #66
Το οτι θελεις να κατσεις να κανεις μια ειλικρινη συζητηση και να ξαναβρεθειτε η οτιδηποτε δεν πιστευω να αναιρεσει την αποφαση του αρχικα.. κατα δευτερον θα σε χαλασει ακομα περισσοτερο,θα σε στεναχωρησει και φτου κι απ την αρχη η "απεξαρτηση " που λεγαμε. Μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου,αυτος πηρε μια αποφαση κανει τη ζωη του και δειχνει να ειναι μια χαρα. Καιρος να κοιταξεις λιγο και σενα και πως μπορεις να αρχισεις να νιωθεις καλυτερα.. Εγω μια γνωμη λεω,εννοειται οτι θα κανεις αυτο που πραγματικα γουσταρεις,απλα προσπαθω να σε αποτρεψω γιατι φανταζομαι το υφος της συναντησης το εχω περασει κι εγω..Οσο θα σου λεει ετσι ειναι καλυτερα και το χω παρει αποφαση τοσο πιο χαλια θα αισθανεσαι εσυ. Κανε αυτο που νιωθεις ομως!
Οσο για μενα ναι νιωθει τυψεις και γω τον αγαπαω παρα πολυ και ειμαι και ερωτευμενη μαζι του..Αλλα για πρωτη φορα στη ζωη μου πραγματικα κοιταω τον καθρεφτη και μου λεω αυτο θελεις απο τη ζωη σου; Εναν ανθρωπο που σου φερθηκε τοσο ασχημα; Κατανοω την αλλαγη στη συμπεριφορα γιατι δεν περασε λιγα,αυτο ομως που δε θα του συγχωρεσω ποτε ειναι οτι η αλλαγη συμπεριφορας δεν επρεπε να με παρει και μενα η μπαλα γιατι τα περασα κι εγω μαζι του τα δυσκολα. Αλλα ετσι παει,ο καθενας κανει τις επιλογες του και στην τελικη για να συνεχιζει με τους φιλους του μετα απο ολα αυτα κατι σημαινει αυτο..Δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι λενε και κατι ξερουν..
Εντωμεταξυ εστειλε και χτες το βραδυ,με ρωτησε τι κανω αν ειμαι καλυτερα και μετα μου ειπε θελω να εισαι καλα και να προσεχεις..
Τωρα εγωισμος ειναι; Περιμενε να τον παρακαλεσω κλαιγοντας,δεν το εκανα και λυσσαξε; Οσο και να τον θελω παντως δεν θελω να γυρισω,γιατι φοβαμαι οτι στην επομενη δυσκολη στιγμη θα γινει παλι το ιδιο..
Ασχετο αλλα ποσο χρονων εισαι;
16-12-2015, 09:50 #67
καλημερα lisa, ειμαι 27. Και εγω αυτο φοβαμαι οτι δεν θα αλλαξει τιποτα,αλλα και παλι δεν ξερω ειλικρινα καθολου,για καποιο λογο απ την Κυριακη χάλασε παρα πολυ η διαθεση μου και αρχισα να νιωθω τυψεις, οτι φταιω εγω που χωρισαμε ,γιατι δεν ηθελα τους φιλους του και με την συμπεριφορα μου τον εδιωξα.Ξερω οτι ειναι υπερβολικο και θεωρω οτι δεν εφταιγα μονο εγω για οτι εγινε ουτως η αλλως μια ξεκαθαρη απαντηση δεν πηρα γιατι χωριζουμε,απλα θεωρω οτι επειδη μεσολαβησαν και αλλοι ανθρωποι ισως τωρα που περασε λιγος καιρος να μπορει να με ακουσει πιο ηρεμα, πιο αμεροληπτα και ισως απο κοντα να ειναι αλλιως.Πιστευω ειναι οι μερες απλα που νιωθω τοσο ασχημα,για αυτο και δεν θελω να κανω κατι εν θερμω...απλα επειδη τον ξερω τον χαρακτηρα μου πιστευω οτι θα το αποφασισω τελευταια στιγμη....
Τωρα για σενα πιστευω οτι ειτε το μετανιωσε και προσπαθει να σε ξανα προσεγγισει, είτε περιμενε να τρεξεις απο πισω του και ειδε οτι δεν επικοινωνησες και ταρακουνηθηκε.Παντως σε καθε περιπτωση επειδη εισεπραξες μια πολυ ασχημη συμπεριφορα και αδικη οτι και να αποφασισεις σκεψου πρωτα τι θες και αν αξιζει να δωσεις αλλη ευκαιρια...
16-12-2015, 09:53 #68
Τοτε να κανεις αυτο που νιωθεις και να διεκδικησεις να παρεις τις απαντησεις που θελεις!!
16-12-2015, 09:59 #69
Θα φανει....αν βρεθουμε μεσα στις γιορτες..απο κει και περα σε αλλη περιπτωση δεν θα το προσπαθουσα, απλα αν και χωρισαμε με πολυ λαθος τροπο,οσο καιρο ημασταν μαζι μου φεροταν αψογα και ημουν ειλικρινα πολυ ευτυχισμενη, για αυτο και ο χωρισμος ηταν τοσο ξαφνικος...αυτο μονο με κραταει και σκεφτηκα να τον ξαναδω αλλα θεωρω οτι δεν εχω πολλες ελπιδες,ειπα απλα να κανω μια τελευταια προσπαθεια, για μενα πιο πολυ,εγω θελω να ξερω οτι ειπα οσα ηθελα, οσα νιωθω απο κει και περα δεν θα τον παρακαλεσω,οπως ειναι πιο ευτυχισμενος
16-12-2015, 10:08 #70
Φανταζομαι ποσο δυκολος ειναι για σενα ο χωρισμος αφου ησουν ευτυχισμενη..απο αυτην την αποψη εχεις δικιο να θελεις να του πεις αυτα που αισθανεσαι.. Εγω τουλαχιστον το βλεπω κι απ την αλλη οτι ναι σ αγαπαω ναι σε θελω αλλα δεν μου αξιζει αυτη η συμπεριφορα.. ειμαστε χωρια δεκα μερες και δεν εχω κλαψει ουτε μια φορα.. μαζι του εκλαιγα καθε μερα..!
16-12-2015, 10:22 #71
Αυτο κατι σημαινει τοτε για την σχεση σας, μαλλον τωρα εισαι καλυτερα επομενως,αν στην σχεση σας δεν περνουσες καλα και εκλαιγες σαφως τωρα εισαι καλυτερα και σαφως δεν υπαρχει λογος να ξαναγυρισεις, γιατι σιγουρα θα βρεθει ενας αλλος ανθρωπος που θα σε κανει να χαμογελας και θα σε εκτιμαει πανω απ ολα!!
16-12-2015, 12:03 #72
Εγω πιστευω οτι μια χαρα ενδιαφέρεται να κόψει αντιδράσεις. Γι'αυτο οταν σε πήρε τηλέφωνο κατα λαθος μετα δεν εστειλε ενα μήνυμα να πει σορρυ κατα λαθος σε πήρα αλλα περίμενε να δει την αντίδραση σου. Εγω δεν σου λεω οτι σε πήρε επίτηδες, αλλα οτι ενδιαφέρεται περισσότερο απο οτι σου δείχνει. Δεν πιστευω οτι οι άνθρωποι ξεπερνουν έτσι εύκολα μια μεγαλη σχέση. Γι'αυτο πιστευω οτι θα ειναι μεγάλο λαθος σου να επιδιώξεις αυτη την κουβέντα που θελεις αυτη τη στιγμη. Είτε δεν θελει επανασύνδεση οποτε θα παει στράφι είτε θελει ακόμη λίγη αδιαφορία απο τη μεριά σου γιατι μεχρι τωρα αυτός κινεί τα νήματα κι εσυ απλα ακολουθείς. Στην τελική αφού αυτός το τελείωσε καλυτερα να συνειδητοποιήσει λιγο τις πράξεις του πριν γυρίσεις κοντα του έτσι εύκολα.
16-12-2015, 12:49 #73
Και εγώ αυτό νόμιζα αλλά τι να σου πω, νομίζω ότι είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος που όταν χωρίζει παγώνει και δεν μπαίνει στην διαδικασία να κοιτάξει πίσω. Το αστείο και παράλληλα παράλογο της υπόθεσης είναι ότι τις φωτογραφίες μας στο fb τις έχει ακόμη, τώρα για ποιον λόγο δεν ξέρω..όχι ότι κάτι σημάινει αλλά θεωρώ πως όταν έχεις χωρίσει ένα μηνα και, δεν δίνεις σημεία ζωής, το να κρατάς ακόμη φωτογραφίες είναι παράλογο ειδικά σε ένα δημόσιο προφίλ που τις βλέπουν όλοι και δεν νομίζω να μην βρέθηκε ένας φίλος να του πει σβήστες..τι να πω..
17-12-2015, 19:40 #74
04-01-2016, 11:38 #75
Γειά σου Law είχες νεότερα? διάβασα την ιστορία σου και συμπάσχω γι αυτό και έγινα μέλος