ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 170
    Junior Member
    Ποσο δικαιο......

Junior Member
    Quote Originally Posted by opposite View Post
    Ο χρόνος είναι πολύ σχετικός για τον καθένα..άλλος ερωτεύεται και ανεβάζει φωτογραφίες στο φβ μετά από το τέλος μιας σχέση πολλών ετών στην οποία τα είχε δώσει όλα...και άλλος ζει με τις αναμνήσεις για ολόκληρα χρόνια...τυχερός ο πρώτος...μαλάκας ο δευτερος
    Ποσο δικαιο εχεις...

Member
    Το θέμα είναι πως θα βελτιώσουμε την ζωή μας...γιατί δεν μπορούμε...τι μας κρατάει από το να προχωρήσουμε... Τι υπάρχει στο υποσυνείδητο και μας κρατάει να μένουμε πίσω σε κάποιον που του δίνουμε το δικαίωμα να μας πληγώνει και στο τέλος να νιώθουμε και ενοχές. Τι πρέπει να κάνουμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by JenniferV View Post
    Oχι δεν προκειται να υπαρξει επανασυνδεση 4 μηνες τον παρακαλαω και ειναι τοσο απολυτος δεν ακουει καν , θεωρει οτι μου εχει δωσει πολλες ευκαιριες και δεν μπορει αλλο.
    Δυστυχως δεν επιδιωκω τις αναμνησεις αλλα οι γαμ$@$@ ερχονται μονες τους , προσπαθω να σκεφτω κατι αλλο και τσουπ , μα θα ακουσω ενα τραγουδι , θα δω κατι , κτλ και παντα θα μου τον θυμισει .Εχω ξεφτυλιστει τοσο πολυ , εχω πιασει τοσο πατο που δεν παει αλλο .
    Οχι να κανεις κατι απαραιτητα απλα να μιλας ξερεις για να ξεχνιεσαι...Εμενα οι φιλοι μου εχουν απηυδησει ολο αυτον το καιρο και προσπαθουν να μου γνωρισουν ατομα , σιγουρα θα βγω αλλα οπως λες και εσυ ακομα ειναι νωρις.
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι ερχονται απροσκλητες συμφωνω κ γω αλλα καποια στιγμη θα ξεθωριασουν και αυτες θελω να πιστευω...
    Παντως προσπαθησε να μην κατηγορεις τον εαυτο σου τοσο πολυ, κακο σου κανεις. Οτι και να εκανε λαθος το καταλαβες μπορει να μην τον ξαναφερνει πισω αλλα μαθαινεις τι να μην κανεις ξανα η να προσπαθησεις τουλαχιστον. Ακομα και οι πιο δυνατοι ανθρωποι οταν αγαπησουν μπορει να ριξουν τον εγωισμο τους και αν θεωρεις οτι επιασες πατο που δεν συμφωνω παρτο αποφαση και ανεβα.αυριο ειναι καινουρια μερα καιωαν το θες εντελως διαφορετικη, προσπαθησε το

Member
    Εγώ ήμουνα 5 χρόνια με κάποια άλλαξα δουλειά για να είμαστε μαζί και μόλις τον πράγμα σοβαρεύε με παράτησε με δικαιολογία δεν είμαι ερωτευμένη...και...και...και μετά από 2 μήνες έρωτες στο φβ. Πάει τώρα 1 χρόνος γνώρισα 4-5 κοπέλες και ένιωσα και ενοχές ότι την απατώ

Senior Member
    Ο χρόνος είναι πολύ σχετικός για τον καθένα..άλλος ερωτεύεται και ανεβάζει φωτογραφίες στο φβ μετά από το τέλος μιας σχέση πολλών ετών στην οποία τα είχε δώσει όλα...και άλλος ζει με τις αναμνήσεις για ολόκληρα χρόνια...τυχερός ο πρώτος...μαλάκας ο δευτερος
    Συμφωνω απολυτως

Junior Member
    Εγώ ήμουνα 5 χρόνια με κάποια άλλαξα δουλειά για να είμαστε μαζί και μόλις τον πράγμα σοβαρεύε με παράτησε με δικαιολογία δεν είμαι ερωτευμένη...και...και...και μετά από 2 μήνες έρωτες στο φβ. Πάει τώρα 1 χρόνος γνώρισα 4-5 κοπέλες και ένιωσα και ενοχές ότι την απατώ
    Ισως τον ειχε βρει τον λεγαμενο..Τραγικα πραγματα αυτα. Την εχεις ξεπερασει εσυ? επεστρεψε αυτη η μπα ειναι με αυτον?

Senior Member
    Οχι ειναι απολυτος οσο δε παει κ ειπε οτι θα βρεθουμε αλλη μια φορα κ τελος γτ δεν παει αλλο αυτη η κατασταση. Εχω δειξει , εχω πει οτι ημουν λαθος δεν ακουει τπτ σου λεω , λεει να μη μπερδευω το σεξ με το συναισθηματικο κομματι , γιατι εγω του λεω συνεχεια πως γινεται μετα απο αυτο που κανουμε να εισαι τρυφερος , γλυκος και ολα τα καλα του κοσμου να καθομαστε αγκαλια κτλ και μετα γινεσαι αλλο??? Και μου απανταει το παραπανω που σου ειπα...μη μπερδευεις το ερωτικο με το συναισθηματικο ....βγαλε ακρη...
    Επειδη την εχω κανει κ γω την ερωτηση αλλα δεν θα επεκταθω στο πως και γιατι πηρα ακριβως την ιδια απαντηση, καποιοι τα διαχωριζουν αλλοι οχι, οποτε σε αυτο να εισαι σιγουροι πολλοι ανθρωποι σκεφτονται οπως ο πρωην σου Δεν ταυτιζουν κατ αναγκη το συναισθημα με την ολη πραξη.

Member
    Φυσικά και τον είχε βρει...ήταν μαζί του πιο πριν όταν έλειπα με χώρισε...τα ξανά βρήκαμε δεν της άρεσε...και ξανά πήγε σε αυτόν. Φυσικά και δεν ήξερα ότι κάτι συνέβαινε απλά η συμπεριφορά της άλλαξε σε 1 μήνα και όλα αυτά από απόσταση λίγο πριν γυρίσω μόνιμα σε αυτήν με άλλη δουλειά φυσικά. Εγώ μετά από όλα αυτά πάντως βρέθηκα με μια δουλειά που δεν αγαπώ και την οποία παράτησα μετά από 1 χρόνο και με αποφάσεις που δεν μπορώ να αλλάξω. Αυτή συνεχίζει τα ταξιδάκια της με τον επόμενο όπως έκανε και με μένα όταν ήταν κάποιος άλλος πρωην

Κρίμα πάντως που δεν καταλήγουν όλες οι σχέσεις..σε γάμο...πριν να χωρίσουν τελικά...έτσι να βγάλουμε και μεις τα προς το ζην από τα διαζύγια :)

Μην κάνετε το λάθος και πηγαίνετε μόνο για το σεξ με τους πρώην σας. Δεν πρόκειται ποτε να κολλήσουν μαζί σας και να επιστρέψουν. Το αντίθετο μάλιστα...χάνουν και τα τελευταία συναισθήματα τους για εσας !!! Είναι σκέτη εκμετάλλευση όλο αυτό και στο τέλος της βραδιάς, μένετε μόνες και στεναχωριέστε ενω αυτοί βρίσκονται σε άλλα κρεβάτια !!!

Senior Member
    Φυσικά και τον είχε βρει...ήταν μαζί του πιο πριν όταν έλειπα με χώρισε...τα ξανά βρήκαμε δεν της άρεσε...και ξανά πήγε σε αυτόν. Φυσικά και δεν ήξερα ότι κάτι συνέβαινε απλά η συμπεριφορά της άλλαξε σε 1 μήνα και όλα αυτά από απόσταση λίγο πριν γυρίσω μόνιμα σε αυτήν με άλλη δουλειά φυσικά. Εγώ μετά από όλα αυτά πάντως βρέθηκα με μια δουλειά που δεν αγαπώ και την οποία παράτησα μετά από 1 χρόνο και με αποφάσεις που δεν μπορώ να αλλάξω. Αυτή συνεχίζει τα ταξιδάκια της με τον επόμενο όπως έκανε και με μένα όταν ήταν κάποιος άλλος πρωην
    Δυσκολος χωρισμος, αυτο που καποιοι ανθρωποι μπορουν να εχουν παραλληλη σχεση και να μην δειχνουν τιποτα με ξεπερναει, πως τον κοιτας τον αλλον στα ματια ρε παιδι μου, δεν ξερω...χωρισε αλλα μην τον δουλευεις τον αλλον

Junior Member
    Quote Originally Posted by Law View Post
    Επειδη την εχω κανει κ γω την ερωτηση αλλα δεν θα επεκταθω στο πως και γιατι πηρα ακριβως την ιδια απαντηση, καποιοι τα διαχωριζουν αλλοι οχι, οποτε σε αυτο να εισαι σιγουροι πολλοι ανθρωποι σκεφτονται οπως ο πρωην σου Δεν ταυτιζουν κατ αναγκη το συναισθημα με την ολη πραξη.
    Ο συγκεκριμενος λειτουργει πολυ με το συναισθημα αν δεν νιωθει δεν κανει οπως και δεν το εχει κανει κ ποτε. Γι αυτο απορουσα αλλα μαλλον εχεις δικαιο για να εχει τυχει κ σε σενα.

Senior Member
    [QUOTE=Försvarsadvokat;583790]Κρίμα πάντως που δεν καταλήγουν όλες οι σχέσεις..σε γάμο...πριν να χωρίσουν τελικά...έτσι να βγάλουμε και μεις τα προς το ζην από τα διαζύγια :)

Μην κάνετε το λάθος και πηγαίνετε μόνο για το σεξ με τους πρώην σας. Δεν πρόκειται ποτε να κολλήσουν μαζί σας και να επιστρέψουν. Το αντίθετο μάλιστα...χάνουν και τα τελευταία συναισθήματα τους για εσας !!! Είναι σκέτη εκμετάλλευση όλο αυτό και στο τέλος της βραδιάς, μένετε μόνες και στεναχωριέστε ενω αυτοί βρίσκονται σε άλλα κρεβάτια !!![/QUOTE

Πολλη ταλαιπωρια για το τιποτα συναδερφε τα διαζυγια,κανουμε τους ψυχολογους, μας τρελαινουν με παιδια, επιμελεια, ποιος εφταιγε και η αμοιβη δυσαναλογη της δουλειας μας:) για να διαςκεδαςουμε λιγο το κλιμα.

Junior Member
    Α διακρινω μια αγαπη για χρημα και λουσα η μανταμ ε? τετοιες γυναικες σιγουρα δεν αξιζουν δυστυχως το καταλαβαινεις εκ των υστερων αφου εχεις πονεσει κ πονας ακομα για να το αναφερεις.

Senior Member
    Ο συγκεκριμενος λειτουργει πολυ με το συναισθημα αν δεν νιωθει δεν κανει οπως και δεν το εχει κανει κ ποτε. Γι αυτο απορουσα αλλα μαλλον εχεις δικαιο για να εχει τυχει κ σε σενα.
    Τι να σου πω, στην πορεια πολλα αλλαζουν, στο λεω γιατι και γω ακρη δεν εβγαλα με πολλα στην συμπεριφορα του. Αλλα νομιζα, αλλα εκανε, καμια φορα οσο το ψαχνεις χειροτερα ειναι, δεν μπορεις να δεις ουτε στο μυαλο, ουτε στην ψυχη του αλλου.. Οσο το τριβελιζεις πονας περισσοτερο

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast