προκαταβολη κληρονομιας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ρεμ , κλοπη να το πεις , αφου σου πω με ποιον τροπο μεγαλωσα , και τι μουκανε στην εταιρεια που ο ιδιος ιδρυσα , μην βγαζεις συμπαρασματα ' ετσι ' , η Ρεα τοχει πιασει καλυτερα το θεμα .

To κλεινω το θεμα , κακως το ανοιξα , θαπρεπε να το αναλυσω , και δεν θελω , παει σε πολυ προσωπικα δεδομενα .
    το οτι ειναι κλοπη, δεν αποκλειει την πιθανοτητα να ειναι δικαιη κλοπη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το οτι ειναι κλοπη, δεν αποκλειει την πιθανοτητα να ειναι δικαιη κλοπη

Mα ο ιδιος εκανε την αρχη , μην αποδιδοντας μου , τα κερδη απο την εταιρεια μου , με παιδαριωδεις δικαιολογιες , τι να του εκανα , μηνυση ? τον ειχα παρει χαμπαρι ονως , και εκλεβα την εταιρεια μου !!! χαζομαρες του πατερα μου , με υποτιμησε , και με εξενευρισε .

Καλες σχεσεις εχουμε , αλλα μην του ζητησεις 50αρικο , θαρχισει να φωναζει !!!!!! ουτε δουλεια θελει να κανει , τιποτα , ανατολιτικη νοοτροπια , πατερας -αφεντης .

Και να πεις οτι ειμαι ασωτος , παει στο διαολο , ειμαι πολυ χαμηλων τονων , παντα ημουν .

Senior Member
    Mα ο ιδιος εκανε την αρχη , μην αποδιδοντας μου , τα κερδη απο την εταιρεια μου , με παιδαριωδεις δικαιολογιες , τι να του εκανα , μηνυση ? τον ειχα παρει χαμπαρι ονως , και εκλεβα την εταιρεια μου !!! χαζομαρες του πατερα μου , με υποτιμησε , και με εξενευρισε .

Καλες σχεσεις εχουμε , αλλα μην του ζητησεις 50αρικο , θαρχισει να φωναζει !!!!!! ουτε δουλεια θελει να κανει , τιποτα , ανατολιτικη νοοτροπια , πατερας -αφεντης .

Και να πεις οτι ειμαι ασωτος , παει στο διαολο , ειμαι πολυ χαμηλων τονων , παντα ημουν .
    υπομονη και εγκαρτερηση.
    την μπαλα, χαμηλα γιατι κατι τετοιοι γεροι οταν ειναι στριμμενοι και πολυ κολλημενοι με το χρημα, κανουν ενιοτε καψονια με τα λεφτα στους κληρονομους, μετα θανατον...
    γιαυτο προσεχε πολυ και μην συγκρουεσαι.
    κανε το κοροιδο οσο μπορεις και συζητα τα με καποιον που σε καταλαβαινει, αλλα οχι μαζι του. μην τον κατηγορεις.

Senior Member
    υπομονη και εγκαρτερηση.
    την μπαλα, χαμηλα γιατι κατι τετοιοι γεροι οταν ειναι στριμμενοι και πολυ κολλημενοι με το χρημα, κανουν ενιοτε καψονια με τα λεφτα στους κληρονομους, μετα θανατον...
    γιαυτο προσεχε πολυ και μην συγκρουεσαι.
    κανε το κοροιδο οσο μπορεις και συζητα τα με καποιον που σε καταλαβαινει, αλλα οχι μαζι του. μην τον κατηγορεις.
    Oxi ρεμ , δεν συγκρουομαι ποτε , θαλλαξω εναν ανθρωπο 89 ετων ? κανω την παπια , αλλα οταν δινει στη μανα μου , που την λατρευω , 300 ευρω / μηνα για τα προσωπικα της εξοδα , που κανονικα ειναι μισα μισα , μου την βιδωνει . Εγω εχω ενα σεβαστο αποθεματακι , ολο με ρωταει την γνωμη μου για το συναλλαγμα , γιατι αλλαζει ευρω/δολλαρια , και γνωριζω αριστα το αντικειμενο , οι συμβουλες μου ειναι παντα σωστες , χωρις εμενα δεν κανει ρουπι , δεν πεφτω εξω μετα απο 20 χρονια πειρας , αλλα ουτε συνεταιρο δεν με θελει , γιατι ' δεν του πανε οι συνεταιρισμοι ' !!!!! τι να πεις , κανεις οτι δεν καταλαβαινεις , πιστευω οτι δεν θελει να αποδεχτει οτι γερασε , 89 , αν και ταχει 400 , αλλα σαν να εχει ανταγωνιστικη σχεση μαζι μου .
    Θα προσεχω για τα καψονια μετα θανατον , δεν τοχα σκεφτει , αλλα ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος , δεν εκνευριζομαι με τιποτα , δεν μου κανει καλο .

Senior Member
    Oxi ρεμ , δεν συγκρουομαι ποτε , θαλλαξω εναν ανθρωπο 89 ετων ? κανω την παπια , αλλα οταν δινει στη μανα μου , που την λατρευω , 300 ευρω / μηνα για τα προσωπικα της εξοδα , που κανονικα ειναι μισα μισα , μου την βιδωνει . Εγω εχω ενα σεβαστο αποθεματακι , ολο με ρωταει την γνωμη μου για το συναλλαγμα , γιατι αλλαζει ευρω/δολλαρια , και γνωριζω αριστα το αντικειμενο , οι συμβουλες μου ειναι παντα σωστες , χωρις εμενα δεν κανει ρουπι , δεν πεφτω εξω μετα απο 20 χρονια πειρας , αλλα ουτε συνεταιρο δεν με θελει , γιατι ' δεν του πανε οι συνεταιρισμοι ' !!!!! τι να πεις , κανεις οτι δεν καταλαβαινεις , πιστευω οτι δεν θελει να αποδεχτει οτι γερασε , 89 , αν και ταχει 400 , αλλα σαν να εχει ανταγωνιστικη σχεση μαζι μου .
    Θα προσεχω για τα καψονια μετα θανατον , δεν τοχα σκεφτει , αλλα ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος , δεν εκνευριζομαι με τιποτα , δεν μου κανει καλο .
    προφανως και εχει ανταγωνιστικη σχεση μαζι σου, ειναι ολοφανερο μαγκ.
    κανε υπομονη.
    και τα χρονια θα φταινε αλλα πιο πολυ η προσωπικοτητα.
    αστον, ας μην θελει. αλλωστε ειναι πολυ μεγαλος για συνεταιρος...
    αστον να ξεκουραστει, συνεχισε να κανεις το κοροιδο και βρες αποδοχη σε αλλες φιλικες κλπ σχεσεις. μην περιμενεις στα 89 να ζητησει συγνωμη η να αλλαξει μυαλα.

Banned
    Σωστη διαπιστωση Ρεα , μεχει παροπλισει απο τωρα , και δεν μου κανει καλο αυτη η αναγκαστικη αδρανεια στην καταθλιψη . Δεν ειναι κακος παντως , απλως θελει να μας ελεγχει με τα χρηματα . Εχει ενα θεματακι με το χρημα .
    συγμωμη μακ δεν ηξερα οτι μιλουσαμε για τον πατερα σου.... ενταξει μεγαλος ανθρωπος ειναι και παλιο μυαλο...ετσι σκεφτονται ολοι και ετσι μεγαλωσαν. ..εγω για μπαμπα υπολογισα καποιον πιο κοντα στην ηλικια μας και για παιδι ενα πιτσιρικι... επρεπε να επεξεργαστω καλυτερα την πληροφορια κληρονομια...και πάλι συγνωμη ...

Banned
    Mα ο ιδιος εκανε την αρχη , μην αποδιδοντας μου , τα κερδη απο την εταιρεια μου , με παιδαριωδεις δικαιολογιες , τι να του εκανα , μηνυση ? τον ειχα παρει χαμπαρι ονως , και εκλεβα την εταιρεια μου !!!
    καλα πως γινετε σε δικια σου εταιρια να μην σου αποδιδει τα κερδη?

λαμογιοοοοο θα καεις στο αιωνιο πυρ της κολασεως...

Banned
    παντως είναι δυσκολη η συνεργασια με πατερα... και εγω ειχα συνεργαστεί για περιπου 3 χρονια μεχρι που ανοιξα την δικια μου εταιρια σε άλλο τομεα.. αυτά τα παλια μυαλα δεν αλλαζουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    συγμωμη μακ δεν ηξερα οτι μιλουσαμε για τον πατερα σου.... ενταξει μεγαλος ανθρωπος ειναι και παλιο μυαλο...ετσι σκεφτονται ολοι και ετσι μεγαλωσαν. ..εγω για μπαμπα υπολογισα καποιον πιο κοντα στην ηλικια μας και για παιδι ενα πιτσιρικι... επρεπε να επεξεργαστω καλυτερα την πληροφορια κληρονομια...και πάλι συγνωμη ...

Δεν χρειαζεται συγγνωμη , ρεα , ξερω οτι εισαι ανθρωπος καλων προθεσεων .

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    καλα πως γινετε σε δικια σου εταιρια να μην σου αποδιδει τα κερδη?
    ...

Γινεται , αλλα πρεπει να μπω σε λεπτομερειες , αρκετα προσωπικες , και δεν θελω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    παντως είναι δυσκολη η συνεργασια με πατερα... και εγω ειχα συνεργαστεί για περιπου 3 χρονια μεχρι που ανοιξα την δικια μου εταιρια σε άλλο τομεα.. αυτά τα παλια μυαλα δεν αλλαζουν

Δεν ειναι παλιο μυαλο , ειναι καλος επιχειρηματιας , αλλα θελει να ελεγχει την οικογενεια του με τα χρηματα , δεν υπαρχει και αλλος τροπος για να σε ελεγξει . Δεν ανεχεται να κανει αλλος κουμαντο .

Banned
    ..πάντως και ο πατερας μου που ειναι στα 60 κατι του μια τσιγκουνια την εχει..(μακαρι να φτασουν τα 100 και ας ειναι τσιγκουνιδες βεβαια!!!) απο που καταγεται ο δικος σου? να βρουμε την πηγη του κακου... ο δικος μου ειναι "γκασμας" μυτηληνιος και μικρασιατης φυσικα...

Senior Member
    προφανως και εχει ανταγωνιστικη σχεση μαζι σου, ειναι ολοφανερο μαγκ.
    κανε υπομονη.
    και τα χρονια θα φταινε αλλα πιο πολυ η προσωπικοτητα.
    αστον, ας μην θελει. αλλωστε ειναι πολυ μεγαλος για συνεταιρος...
    αστον να ξεκουραστει, συνεχισε να κανεις το κοροιδο και βρες αποδοχη σε αλλες φιλικες κλπ σχεσεις. μην περιμενεις στα 89 να ζητησει συγνωμη η να αλλαξει μυαλα.
    Η μανα μου λεει οτι παντα ετσι ηταν , για να το λεει...... , οντως ειναι θεμα προσωπικοτητας . Η συγγνωμη δεν υπαρχει στο λεξιλογιο του . Δεν επιδιωκω φιλικη σχεση , τυπικος ειμαι , αλλα αυτη η αδρανεια , δεν μου κανει καλο στην καταθλιψη , αν και ουδεποτε ασχοληθηκε με το αν εχω κτθλψη η οχι . Δεν την παραδεχεται .
    Ειναι ενας περιεργος συνδυασμος , τρομερα εντιμος , καλος εκει που του κανουν κολοτουμπες , του αρεσουν !! οπως και τα κοπλιμεντα , αλλα μην τυχον και τον αμφισβητησεις , την εβαψες !! παντως μην ειμαι και αχαριστος , ειναι πολυ συνετος στην διαχειρηση χρηματων , γι αυτο και εγινε οτι εγινε , με την αξια του , και εχω εξασφαλισει το μελλον μου , αλλα τι να τα κανεις τα χρηματα στα 60 ? ε ? ακομα και το σπιτι μου , ταυτοκινητο μου , τις μοτο μου , τα αγορασα με χρηματα της εταιρειας μου , ποτε δεν μου χαριστηκε κατι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ..πάντως και ο πατερας μου που ειναι στα 60 κατι του μια τσιγκουνια την εχει..(μακαρι να φτασουν τα 100 και ας ειναι τσιγκουνιδες βεβαια!!!) απο που καταγεται ο δικος σου? να βρουμε την πηγη του κακου... ο δικος μου ειναι "γκασμας" μυτηληνιος και μικρασιατης φυσικα...

Ωχ , μικρασιατης και ο δικος μου !!!! παντως τον παραδεχομαι , ειναι 89 , και οντας μια ζωη δραστηριος , ακομη και τωρα , δεν φαινεται πανω απο 75 , και το μυαλο του δουλευει μια χαρα , ειναι και αυθεντια στος η/υ .

Banned
    χαχαχα... ενταξει βρηκαμε την ριζα του κακου!!.. ο δικος μου στην τεχνολογια ειναι σκραπάκος... και δεν του επιτρεπω και τεχνολογια ..ειναι επικίνδυνα πραγματα αυτα..μη μου τον ξεμυαλίσει καμια λυσσαρα!!! ...και εσυ να χεις το νου σου...οι ανατολίτες ειναι θερμα αγορια ...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast