Results 31 to 43 of 43
Thread: προκαταβολη κληρονομιας
-
28-11-2015, 15:13 #31
Α , προ 20 ετων , ειχε αρχισει τσατ , τοτε αρχιζε το τσατ , γενικως !!! με πιτσιρικες , και προφανως θαναι καλος στο μπλα - μπλα , γιατι θελαν να τον γνωρισουν δυο κοπελες , ειχε πει φυσικα ψεμματα για την ηλικια του , και εστελνε εμενα στα ραντεβου !! αλλα δεν μαρεσε καμμια . Μια αλλη , επειδη εμπαινε με το ' Αγγελος ' , με πηρε τηλεφωνο και με εβρισε !! ποιος ξερει τι ειχε συμβει !!! τον καλυπτα παντως . Πλακα εκανε .
- 29-11-2015, 00:55 #32
Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα αλλά είδα το θέμα και μου φάνηκε αστείο... δηλ. χαριτωμένο! :-) Καμία ενοχή να μην έχεις, διασκέδασε το κιόλας! Και μπράβο σου που κρατιέσαι και δεν του κάνεις φασαρία...δεν υπάρχει λόγος αφού στην τελική τα λεφτά είναι δικά σου. Είσαι και μοναχοπαίδι.
Εδώ που τα λέμε είναι θεούλης! Και στα 90 το παίζει ακόμα αφεντικό και γκομένιζε και σε εμπλεκε! χαχαχα πρέπει να είναι πολύ ξύπνιος. Να τον χαίρεσαι! Στη θέση σου θα το διασκέδαζα μαζί του πάντως
29-11-2015, 20:05 #33
Πολυ ενδιαφερουσα προσσεγιση !!! αληθεια !! φασαρια δεν εχει νοημα να του κανω , θα εκνευριστουμε αμφοτεροι , ανευ λογου και αιτιας .
Παντως , ΣονγκΧουα , ναι , ειναι ξυπνιος και ωραιος τυπος , στα 'νιατα ' του , αλλα οσο ναναι , επειδη πατερας μου ειναι και τον αγαπω , τον λυπαμαι οταν λεει , ' τα γεραματα ειναι σκατα ' , και να πεις οτι εχει κατι , μια χαρα ειναι , αλλα επειδη αισθανεται ( φυσιολογικα ) κουρασμενος , και ηταν παντα της δρασης .
Δεν μου λες , δε μου λες , αφου ειναι δικα μου τα λεφτα , να παρω κατι τις παραπανω ? ( τωρα που βρηκαμε παπα , να θαψουμαλλους πεντε !!!! )
29-11-2015, 21:19 #34
Εννοείται να πάρεις όσα θες! Είπαμε, τα λεφτά είναι δικά σου. Αλλά με προσοχή, μη σε πάρει χαμπάρι και μετά έχεις τσακωμούς κτλ. Στη θέση σου θα τον δούλευα λίγο (με καλή έννοια). Θα τον πείραζα, θα του έλεγα πόσο καλός είναι σε αυτό που κάνει και τι καλά που τα διαχειρίζεται όλα. Σκέψου, ότι είναι win-win κατάσταση. Και τον κάνεις χαρούμενο επειδή τον ανεβάζεις και η σχέση σας θα "μαλακώσει"¨. Αν θέλει να πιστεύει ότι είναι το καλύτερο αφεντικό/επιχειρηματίας κτλ αστον να το πιστεύει! Προφανώς, το έχει ανάγκη. Ας πούμε, σκέψου την όλη φάση σαν "άσκηση ανωτερότητας". Το χεις, το χεις!
29-11-2015, 23:06 #35
απαπαπα...δεν θα σαι καλα...εγω τον μπαμπουλη μου δεν τον μοιραζομαι!!!...ειναι δικος μου.. συμβιβαζομαι με την πατρινια την μανα μου..αλλα μεχρι εκει !!!.. απο την στιγμη που εγινε μπαμπακας τερμα όλα τα αλλα ;ρρρ
30-11-2015, 04:11 #36
Ναι , τοχω , τοχω , τοοχω , τοοοοοοοοοοχω , τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοωχω , ωωπ , το πιστεψα τωρα !!!!εχεις δικιο , αμα τον κολακευεις , πεφτει ξερος , το φαι του ειναι η κολακεια , ιδιως απο μενα , που ξερει οτι τον εχω στην μπουκα , χαζος δεν ειναι , αλλα θα γινω πειστικος αυτη την φορα , ειμαι καλος ηθοποιος αμα θελω !! δεν θελω να παρω πολλα , κατι ψιλα ( γι αυτον , για μενα οχι !!! ) , ελα μωρε , λεφτα ειναι , τι τωρα τι μετα !!
Κατσε να δουμε τι θα τα κανω ομως , ενα τζιπακι ντιζελ θελω Χ1 , εχω ομως τα χρηματα , ενα νεο σκουτερ , ταχω κι αυτα , διελυσα πληρως το παλιο σε προσφατη στουκα . Ταξιδι εχω να παω ................σαν κι αυτον ειμαι τελικα , να μην χαλασω τα δικα μου........ .. Παντως μια μοτο ακομη , θα την επαιρνα , αλλα κι αλλη ? αφου εχω 3 μωρε , αλλα αλλο πραμα η καινουρια , το σπιτι μου θελει κατι επισκευες ............μικρες ομως ...το πεζοδρομιο θελει φτιαξιμο .......να παρω μια εντουρο .........με ποιον θα παω .........ολοι παντρεμενοι ειναι ............... η .εχουν την μεση τους ................σκαφακι ......μπελαλιδικο ειναι , ειχα ...................καιει κι ολας ...........οχι ιστιοφορο , πολυ βαρετο .......................ασε θα σκεφτω ......θα τα καβατζωσω μου φαινεται .Last edited by Macgyver; 30-11-2015 at 05:50.
30-11-2015, 09:18 #37
30-11-2015, 15:33 #38
παντως αν το κανεις μεσω του κοινου λογαριασμου, προσεχε παρα πολυ.
αν ειναι τοσο τσιγκουνης θα ξερει καλα τι εχει και μπορει να παρακολουθει κι απο ιντερνετ τις κινησεις.
μην σε πιασει και γινετε μαλλια- κουβαρια. προσεχε..
επισης προσεχε τι λες κι εδω μεσα.
αν ειναι τετοιος χακερας ο παππους, μπορει να σε παρακολουθει.
30-11-2015, 22:29 #39
01-12-2015, 01:56 #40
χαχαχα το τερματισες λεει το μονο πραγμα που δεν εχεις πει οτι θα παρεις ειναι μοτοσακο πλακα πλακα μηπως ειναι πιο ευχρηστο απ τις 2 ροδες
01-12-2015, 08:04 #41
Ε , οχι και μεσω κοινου λογ/μου , τοσο βλαξ δεν ειμαι , εννοειται οτι παρακολουθει τα παντα μεσω ιντερνετ , τουλαχιστον ετσι πιστευει , ειναι ετσι ομως ?!!! δεν ειναι ο τυπος που το μυαλο του θα παει στην κομπινα , δεν κανει τετοια . Δεν ασχολειται πλεον με τον η/υ σαν μεσον διασκεδασης , αλλα σαν εργαλειο για λογ/μους . Και για το φορουμ , δεν εχει και την καλυτερη γνωμη !!!!
Εχει κι αλλες σκοτουρες παντως , και σαυτην την ηλικια , δεν αντεχεις και πολλα . Κουραζεσαι .
01-12-2015, 08:07 #42
01-12-2015, 09:24 #43
Μπα , κατι περιεργο συμβαινει με τα χρηματα , τοχω παρατηρησει , αμα εχεις πολλα , και μπορεις ννα αγορασεις τα παντα , σε λογικα πλαισια , δεν θες σχεδον τιποτα , αμα δεν εχεις , χρηματα , θελεις τα παντα κι ακομη περισσοτερα !!! τοχα ακουσει απο εναν αυτοδημιουργητο τυπο Εγγλεζο με 300 εκατομ. , προφανως φιλοσοφημενο , διοτι σε πολλους δεν ειναι αρκετο κανενα ποσον , μα κανενα . Εγωευτυχως ανηκω στους πρωτους . Οσο μεγαλωνω , θελω ναπλοποιω την χωη μου , οχι απειρα υλικα αγαθα , αντε 2 αυτοκινητα και 3-4 μοτο . Φτανουν .
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία