τυπική συμπεριφορά γιατρού ή κάτι άλλο;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

τυπική συμπεριφορά γιατρού ή κάτι άλλο;

καλησπέρα. προχτές πήγα στο γυναικολόγο μου. στην αρχή ξεκινήσαμε με τις τυπικές ερωτήσεις όπως κάθε φορά κ μετά πήγαμε μέσα για τις εξετάσεις. εκεί μου έπισασε την κουβέντα όπως πάντα κ όταν του είπα ότι σκέφτομαι μόλις πάρω το πτυχίο μου σκέφτομαι να φύγω σταμάτησε ότι έκανε κ με κοίταξε με απορία κ με ρώτησε αν σκοπεύω να μείνω μόνιμα εκεί κ αν ναι με ρώτησε αν θα με ξαναδεί κ μου είπε πως δεν γίνεται πριν φύγω να περάσω να με δει. μέχρι εκεί όλα καλά. έτυχε κ εχω 2 μεγάλες μελανιές στα πόδια (η μια είναι κάτω από το δεξί γόνταο κ η άλλη κοντά στην ευαίσθητη περιοχή. όταν τις είδε μου χαϊδεψε τα πόδια σε εκείνο το σημείο κ συνέχισε λέγοντας μου να προσέχω. στη συνέχεια γύρισε πάλι το θέμα στην αποχώριση μου από την αθήνα κ μου είπε να τους προσέχω τους άντρες εκεί γιατί δεν είναι κ πολύ καλά παιδιά κ μετά με ρώτησε αν όμως κάνω σχέση μέχρι τότε τι θα κάνω; θα φύγω μόνημα; όταν μου έκανε τον υπέρηχο μου πέταξε ότι είμαι πανέμοφρη μέσα έξω κ εγώ κοκκίνισα. όταν τελειώσαμε τις εξετάσεις μέχρι να μπορέσω να κατέβω (είχε ανεβάσει την καρέκλα ψηλα΄για να μπορεί να δει) μου κρατούσε κ μου ψιλο χάιδευε τις γάμπες. το συζήτησα με την γιαγιά μου κ μια φίλη μου κ μου είπαν ότι μου την έπεφτε κανονικότατα αλλά το βρίσκω λίγο τραβιγμένο. ποια είναι η γνωμη σας; ο γιατρός είναι περίπου 35 κ εγώ είμαι 23.

Senior Member
    Εμ , τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ? να μην ξαναπας , λεω .

Senior Member
    Η γνωμη μου ειναι να αλλαξεις γιατρο απο σημερα εαν θες.....
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    οι άντρες γυναικολόγοι συνήθως είναι τρυφεροί με τις γυναίκες. Όχι όλοι, αλλα ένα ποσοστό είναι. Στο θέμα σου, στην αρχή δεν κατάλαβα κάτι περίεργο γιατί και μένα μου έχει τύχει να με χαιδεύσει γιατρός χωρίς να το πάρω κάπως.. Επίσης το να ξαναπεράσεις απο εκεί πριν φύγεις, με την προυπόθεση όμως ότι πηγαίνεις καιρό , σε παρακολουθεί ιατρικά και έχετε λίγη οικιότητα παραπάνω δεν φαίνεται καθόλου ύποπτο. Διαφορετικά, αν δεν έχετε αναπτύξει αυτήν την οικιότητα, που αυτό μόνο εσύ το ξέρεις, και ανάλογα τον τρόπο που στο είπε και σε κοίταξε, μπορεί και να σημαίνει κάτι παραπάνω. Από την στιγμή όμως που άρχισε να σε ρωτάει και για σχέσεις κτλ, ναι, είναι πιθανό να σε φλέρταρε ! είναι κ νέος άντρας, οπότε οι πιθανότητες αυξάνονται.

πρώτη φορά πήγα πέρσι σε αυτόν τον γιατρό κ ένιωσα πολύ καλά μαζί του. μου εξηγούσε τα πάντα κ γενικά ήταν πολύ ευγενικός. πέρσι όμως είχα σχέση κ το ήξερε. τώρα τι να πω. η αλήθεια είναι ότι εκτός από νεος είναι κ αρκετά όμορφος (για μένα τουλάχιστον).

Σου την επεφτε κανονικοτατα! μην ξαναπας αν αισθανεσαι ασχημα.

Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Σου την επεφτε κανονικοτατα! μην ξαναπας αν αισθανεσαι ασχημα.
    λες ε; δεν είναι όμως λίγο τραβηγμένο αφού είναι γιατρός;

Banned
    ή εισαι τερμα τρολ ή εισαι τερμα ανεγκεφαλη!!!

Quote Originally Posted by αννα_παπ View Post
    λες ε; δεν είναι όμως λίγο τραβηγμένο αφού είναι γιατρός;
    Το επαγγελμα ενως ανθρωπου δεν παιζει κανενα ρολο.

Quote Originally Posted by rea View Post
    ή εισαι τερμα τρολ ή εισαι τερμα ανεγκεφαλη!!!
    συγνώμη κ όλας αλλά προς τι η επίθεση; δεν καταλαβαίνω...

Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Το επαγγελμα ενως ανθρωπου δεν παιζει κανενα ρολο.
    μπορεί κ να έχεις δίκιο. θα τον πάρω τηλέφωνο την άλλη εβδομάδα όπως μου είπε για να μου πει τα αποτελέσματα κ θα ψάξω να βρω κάποιον άλλον...

Quote Originally Posted by αννα_παπ View Post
    μπορεί κ να έχεις δίκιο. θα τον πάρω τηλέφωνο την άλλη εβδομάδα όπως μου είπε για να μου πει τα αποτελέσματα κ θα ψάξω να βρω κάποιον άλλον...
    Αν θες να εισαι πολυ ανετα βρες γυναικα γυναικολογο.

είχα γυναίκα γυναικολόγο κ έμεινα πολύ δυσαρεστημένη...για την ακρίβεια έχω αλλάξει 3 γυναίκες γυναικολόγους κ γιαυτό είπα να κοιτάξω σε άντρα...τώρα τι να πω... :(

Banned
    μαλον δε σε ξερει κ τοσο καλα γιατι αν σε ηξερε δε θα σου ελεγε να προσεχεις μαλον ειχε την εντυπωση οτι δε πολυκαταλαβαινεις επειδη δε σου φαινεται κ πολυ οτι καταλαβαινεις.
    αρα σε περασε για χαζη κ αυτο εμενα θα με εκνευριζε πολυ περισσοτερο ακομα κ απο αυτο που εκανε..

δεν καταλαβαίνω τι; ξέρει πολύ καλά ότι τα τελευταία χρόνια είμαι σε σχέση η οποία τελείωσε πρόσφατα. αυτό δεν το βρήκα κακό που είπε.

Page 1 of 2 12 LastLast