Θα σταθεροποιηθώ;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Θα σταθεροποιηθώ;

Γεια σας παιδιά. Χάρηκα πολύ που βρήκα αυτό το site. Έχω κι εγώ διπολική συναισθηματική διαταραχή. Αυτή τη στιγμή παίρνω 1 abilify των 10 mg , 1 lithiofor , ladosse εβδομαδιαιο και κατά την κρίση μου lexotanil. Από αύριο θα αυξήσω το lithiofor σε 2 την ημέρα. Βελτίωση δεν βλέπω πάντως. Έχω τρομερά νεύρα άγχος και αδυναμία συγκέντρωσης. Δεν ξέρω αλλά έχω απελπιστεί.

Member
    Υπομονή Κατερινάκι και καλωσήρθες.Δυστυχώς ακόμα οι ψυχικές ασθένειες αντιμετωπίζονται με αργούς ρυθμούς.Πόσο τέλειο θα ήταν να έμοιαζε σαν το πονοκέφαλο και με μια ασπιρίνη να ησύχαζες.

Υπομονή χρειάζεται και όλα θα φτιάξουν.Μπορεί να χρειάζεται χρόνο αλλά στο τέλος υπάρχει σταθεροποίηση.

Junior Member
    Δυστυχώς έχει εξαντληθεί η υπομονή μου. Αυτή η κατάσταση με ταλαιπωρεί πάνω από 5 χρόνια. ΄
    Εχω αλλάξει πολλές δοσολογίες και φάρμακα. Δεν βλέπω όμως σταθεροποίηση. Μπρος πίσω πάω συνέχια.

Member
    Τι να σου πω και εγώ που το έχω 13 χρόνια?

Υπάρχουν σίγουρα πολλά φάρμακα.Πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί απο το γιατρό σου πιο σου πάει καλύτερα και σε πιο σχήμα.

Εγώ μετά απο πολλά χρόνια βρήκα ένα και μοναδικό και δεν χρειάζεται να πέρνω άλλο και είμαι μόνιμα σταθεροποιημένος.Μία φορά που επιχείρησα να αλλαχθεί για να αδυνατίσω (πείθοντας το γιατρό μου)μου βγήκε σε κακό ρίχνοντάς με πάλι σε κατάθλιψη...

Ζήτα και μια δεύτερη γνώμη εαν έχουν γίνει πολλές αλλαγές και δεν έχεις αποτέλεσμα(προσωπική άποψη).

Junior Member
    εγω εκ γενετης τιν εχω, κ εγω νιο8ω απελπισια , τα 19 χρονια της ζωης μου τα περασα αμιλιτος κ χαμενος στα βα8υα υδατα της κατα8λιψης χορις δια8εση για τπτ, κ τον αλλον ενα χρονον συνολικα με μανιες , μεχρι κ αυτο που γραφω τορα μου φενετε ματεο, υπομονη κ καλη σινεχια σολους, απεραντο κενοο

Senior Member
    Stranger έχεις u2u (δες δεξιά στο πάνω μέρος της σελίδας).

Senior Member
    γεια χαρά σε όλους
    νομίζω ότι πρέπει να δοκιμάσετε πολλά φάρμακα για να βρείτε ποιο σας κάνει
    εγώ έχω καταλήξει στο σολιάν -με αυτό ξεχνάω ότι είμαι άρρωστη

φιλάκια
    \"Thinking is a headache thats why we avoid it.\"