Λετε να παντρευτω ? - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 206
    Senior Member
    Ναι λάθος λέξη!Αγνός όντως είναι!Αλλά παρατηρώ πως μου απαντάει σοβαρά όταν κάνω πλάκα!!!Ενώ άλλες φορές τον έχω πιάσει να έχει ... χιουμοράκι!
    Δηλαδή θα περίμενα να μου πει μια ατάκα του στυλ:Tην Ρεά την θέλω δική μου,ΜΟΝΟ!Βρες άλλη εσύ Σταύρο!
    Αλλά το σχέδιο δεν κύλησε έτσι όπως το είχα σχεδιάσει!!!!Δεν πειράζει,άλλη φορά θα το πετύχουμε Elis!Eίσαι σε περίεργη φάση από ότι καταλαβαίνω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    βρε Μακ μου, οταν ψαχνεις συντροφο ζωης δεν εστιαζεις τοσο οσο εσυ στην εξωτερικη εμφανιση, αλλα στο τι σου βγαζει ο ανθρωπος...το στυλ την θελω και ωραια και νεα και γυμνασμενη και διαβασμενη και ψαγμενη και ανετη και φιλοζωη και χιλια δυο.....το λεγαμε στα 25 μας. στα 54 ή στα 43 λες οτι ο ανθρωπος σου, ειναι ο ανθρωπος σου. με στραβη μυτη αλλα μάτια "που σε διαβαζουν". με ισως λιγες καμπύλες αλλά με πελώρια αγκαλιά οταν την χρειάζεσαι και με ανοχές όταν θελεις την ησυχία σου. θελω να πω οτι μεγαλωνοντας εστιαζουμε λιγο στην ουσια...και οπως λεει και το τραγουδι...."χρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια. μόνο ο τροπος που κοιτανε"
    πω πω αγαπημένο τραγούδι!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σευχαριστω fleur , αλλα ειναι υποχρεωση ενα ζωο , αν και εξαιρετικη παρεα ο γατος , αν εχει ενδιαφεροντα χαρακτηρα . Ειχα και βαρετο γατο , ειχα και πολυ ενδιαφεροντα , και με πολλα ενδιαφεροντα .
    δινω για υιοθεσία μονο ενδιαφεροντες γατους και φυσικα σε ενδιαφεροντες ανθρωπους

Senior Member
    Quote Originally Posted by tak71 View Post
    Μαζί σου είμαι φίλε για τη διαφορά ηλικίας. Εγώ είμαι 44, πολύ δύσκολα με φαντάζομαι με κάποια συνομήλική μου. Μια δεκαετία νομίζω πως είναι απαραίτητη, ίσως και παραπάνω, για την 20ετία και βάλε και αν πρόκειται για οικογένεια ίσως να είναι λίγο διαφορετικά, δεν ξέρω, από την άποψη ο ένας 60 ο άλλος 40, για το κέρατο θα φοβόμουν αλλά απ' την άλλη αυτό παίζει όποια κι αν είναι η διαφορά ηλικίας..
    Δεν πάτε καλά? Δεκαετία ε? Βρε παιδιά δεν είναι συμβόλαιο ο έρωτας να διαλέξεις , αυτός έρχεται και σε διαλέγει και η καρδιά! Συναίσθημα you know????

Senior Member
    Να πω την αμαρτια μου , ολο το σκεφτομαι , 54 ειμαι , ολοι μου λενε , μην μεινω μονος στα γεραματα ...............κι αμα μεινω ? τοσο τρομερο θαναι ? βλεπω τους δικους μου , πλακωνονται τακτικοτατα , αμα δεν πλακωθουν μια μερα , την αλλη θα πλακωθουν εις διπλουν , ειναι ακριβεις ....................απο την αλλη , ειμαι και πολυ δυσκολος , η μια μου ξυνιζει , ειναι και οτι γυμναζομαι καμμια 30αρια χρονια , και εχω κι απαιτησεις , μπολικες ..................εμφανιση κυριως ......αλλα αμα ειναι βουρλο η αλλη .......................θελω και νεα γυναικα , αφου κρατιεμαι καλα , γιατι οχι , ποσο νεα ομως ........................20 χρονια μικροτερη , εμφανισιμη , καλη ειναι , και 23 χρονια , αλλα θα με θελει αυτη ? .............ολες θελουν μικροτερους , αυτο βλεπω , υπαρχουν και αυτες που τους αρεσουν οι μεγαλυτεροι , γκριζοι κροταφοι σου λεει , εμμμ , ειναι κατι . 40αρα δεν θελω , αλλα αμα κρατιεται , ποσο πια να κρατηθει , πρεπει να γυμναζεται απο μωρο , και αδυνατη ναναι .................καλοψυχη , οχι καταπιεση , ουτε εγω καταπιεζω ανθρωπους , σπιτι εχω , δεν μπορω να πω κι οτι περνω ασχημα , ξεγνοιαστος ειμαι , αλλο ομως κατασταση με ιδανικο συντροφο , αποκτα νοημα η ζωη σου ρε παιδι , κανεις κουβεντουλες , κουλ ναναι , να μην ειναι σπαστικη , και θυμωνει , θα ξενερωσω και θα θελω να φυγω ............. ουτε πεθερα θελω , ουτε συγγενεις της , ηρεμος ειμαι , πολυ , αμα μου κανει σπαστικα , η φωναζει , το διαλαμε .....................του εξω ειμαι ,,,,,και ταξιδακια θελω ...........οχι μπουζουκια , τα μισουσα ανεκαθεν , γατουλα θα θελει ? καλα δεν χαλασε κι κοσμος , συνεννοηση και αλληλοσεβασμος γινεται ? γινεται ...............κι αμα στην πορεια δειξει αλλον χαρακτηρα ? εκει μεγαλε , την πατησες ...........................αυτα ειναι τα μεγαλα διλημματα της ζωης , θα μου πατησει και το ποδι στην εκκλησια ..............εκει θα γινω Αντωνακης , και μην τον ειδατε .
    Άγγελε αγαπημένε, μπορεί και να παντρευτείς αν αφεθείς, χαμηλώσεις λίγο τα στάνταρς σου, δεν το ψειρίζεις τόσο κλπ κλπ. Αυτό με την εικοσαετή διαφορά νομίζω είναι υπερβολή αλλά αν θες να κάνεις παιδάκι το θέμα αλλάζει. Ελπίζω να βρεις ότι επιθυμείς!

Banned
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    πω πω αγαπημένο τραγούδι!!!!
    και η σειρα ηταν καλη!!!...;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    και η σειρα ηταν καλη!!!...;)
    Ναι Ρέα!!!!! από τις πιο αξέχαστες!!!!! κάτσε να το βρω
    https://www.youtube.com/watch?v=PF8QflG7Sbs

Senior Member
    Fleur σε ευχαριστούμε που μα θύμησες αυτό το καταπληκτικό σίριαλ!!!! αλλά και την υπέροχη φωνή του Γεράσιμου Ανδρεάτου!

Senior Member
    γλυκουλίνι ναι ωραια λεξη

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Fleur σε ευχαριστούμε που μα θύμησες αυτό το καταπληκτικό σίριαλ!!!! αλλά και την υπέροχη φωνή του Γεράσιμου Ανδρεάτου!
    είναι απο τα αγαπημενα μου τραγουδια

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ...ωραιο θεμα συζητησης βρηκατε ρε!!!... αλλος κανεις να απορριψει το αβουλο μοσχαρακι του φορουμ??...
    εσυ εισαι αβουλο μοσχαρακι;;;;;ας γελασω. ποιον ξεγελασες μαρηηηηηηη;;;

Senior Member
    είναι απο τα αγαπημενα μου τραγουδια
    Και δικό μου αγαπημένο!

Banned
    Δεν διαπληκτισκαμε ? ευκαιρια να το κανουμε !!! οκ , πλακα κανω , σε μπερδεψα με την moonlight , ηλοτροπια , φεγγαροφωτα , ρομαντικα ολα , εμ , μπερδευτηκα κι εγω !!!
    Διάβαζα το θέμα από περιέργεια κυρίως (γιατί δεν με αφορά) και δεν είχα σκοπό να απαντήσω (αν και συμφωνώ με όσα σου είπε η Ρέα) αλλά επεμβαίνω γιατί ειλικρινά, δεν ξέρω για σένα αλλά ΕΜΕΝΑ δεν μου αρέσει να χρησιμοποιούν το username μου και να λένε ανακρίβειες. Ούτε εγώ θυμάμαι να διαπληκτιστήκαμε. Αν μια απλή διαφωνία και διευκρίνηση την εκλαμβάνεις έτσι τότε λυπάμαι πολύ αλλά εγώ σαν άνθρωπος αποφεύγω τις εντάσεις και κάθε φορά που κάτι δεν καταλήγει όπως θα ήθελα (όπως μια υγιής διαφωνία σε διάλογο) στεναχωριέμαι και με επηρεάζει. Πες με ευαίσθητη, υπερβολική και όπως θες αλλά έτσι είμαι, έτσι λειτουργώ και γι' αυτό δεν αγνοώ αυτό το ποστ. Θα στα έστελνα σε προσωπικό μήνυμα αλλά τελικά θεώρησα πως οφείλω στον εαυτό μου να το κάνω εδώ, μιας και με ανέφερες... Τελοσπάντων. Μπορείς ελεύθερα και τώρα να με θεωρήσεις εριστική, εγώ απλά σου λέω τι με πείραξε. Εξάλλου ούτε πριν σου κρατούσα "κακία". Μάλιστα σε είχα ρωτήσει κάτι πριν λίγες μέρες στο θέμα "Αναβλητικότητα" κι' αυτό γιατί θαύμαζα την στάση σου και ότι κατάφερες να βγεις απ' την κατάθλιψη μετά από 10 χρόνια. Αυτά από εμένα και εύχομαι να μην χρειαστεί να απαντήσω ξανά στο θέμα γιατί δεν στα γράφω επιθετικά. Έχω κάθε δικαίωμα να ενοχλούμαι και να εκφράζω αυτά που νιώθω απ' την στιγμή που δεν προσβάλλω κανέναν. Χαιρετώ.

Banned
    εσυ εισαι αβουλο μοσχαρακι;;;;;ας γελασω. ποιον ξεγελασες μαρηηηηηηη;;;
    χαχαχαχα... ε ξερω κ γω...εδω με δινουν με κανουν πασα με στελνουν στα χρυσα κουφετα μου ριχνουν χυλόπιτες με βριζουν ..χωρις να πω λέξη!!! σιχτιρ πια ... απο το πρωι, εχω φαει 12 χυλοπιτες στα καλα καθουμενα και χωρις λογο!!!

Senior Member
    αντε καλε που τρως χυλόπιττες μαρη

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast