Λετε να παντρευτω ? - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 166 to 180 of 206
    Banned
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Fleur σε ευχαριστούμε που μα θύμησες αυτό το καταπληκτικό σίριαλ!!!! αλλά και την υπέροχη φωνή του Γεράσιμου Ανδρεάτου!
    αχ και αυτος ο κουρκουλος ρε παιδι μου... οσο μεγαλώνει τοσο καλύτερος γινεται... αυτοι οι κουρκουλοι γενικα... γεννιεεες και γεννιεεες ελληνιδων στην καψουρα!!

Banned
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    αντε καλε που τρως χυλόπιττες μαρη
    χαχαχαχα... μαρη αληθεια σι λέου... διν του βγαζ απτο κιφαλμου !!... να ετσ..: https://www.youtube.com/watch?v=5aSoKrnWCfU

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Διάβαζα το θέμα από περιέργεια κυρίως (γιατί δεν με αφορά) και δεν είχα σκοπό να απαντήσω (αν και συμφωνώ με όσα σου είπε η Ρέα) αλλά επεμβαίνω γιατί ειλικρινά, δεν ξέρω για σένα αλλά ΕΜΕΝΑ δεν μου αρέσει να χρησιμοποιούν το username μου και να λένε ανακρίβειες. Ούτε εγώ θυμάμαι να διαπληκτιστήκαμε. Αν μια απλή διαφωνία και διευκρίνηση την εκλαμβάνεις έτσι τότε λυπάμαι πολύ αλλά εγώ σαν άνθρωπος αποφεύγω τις εντάσεις και κάθε φορά που κάτι δεν καταλήγει όπως θα ήθελα (όπως μια υγιής διαφωνία σε διάλογο) στεναχωριέμαι και με επηρεάζει. Πες με ευαίσθητη, υπερβολική και όπως θες αλλά έτσι είμαι, έτσι λειτουργώ και γι' αυτό δεν αγνοώ αυτό το ποστ. Θα στα έστελνα σε προσωπικό μήνυμα αλλά τελικά θεώρησα πως οφείλω στον εαυτό μου να το κάνω εδώ, μιας και με ανέφερες... Τελοσπάντων. Μπορείς ελεύθερα και τώρα να με θεωρήσεις εριστική, εγώ απλά σου λέω τι με πείραξε. Εξάλλου ούτε πριν σου κρατούσα "κακία". Μάλιστα σε είχα ρωτήσει κάτι πριν λίγες μέρες στο θέμα "Αναβλητικότητα" κι' αυτό γιατί θαύμαζα την στάση σου και ότι κατάφερες να βγεις απ' την κατάθλιψη μετά από 10 χρόνια. Αυτά από εμένα και εύχομαι να μην χρειαστεί να απαντήσω ξανά στο θέμα γιατί δεν στα γράφω επιθετικά. Έχω κάθε δικαίωμα να ενοχλούμαι και να εκφράζω αυτά που νιώθω απ' την στιγμή που δεν προσβάλλω κανέναν. Χαιρετώ.
    Αγαπητη moonlight , δεν σε θεωρω εριστικη , αποφευγω κι εγω τις εντασεις , απλα θυμαμαι αμυδρα οτι ειχαμε διαφωνησει σε κατι , ουτε καν θυμαμαι το θεμα , μην παιζουμε με τις λεξεις , διαπληκτισμος εναντιι διαφωνιας , καταχρηστικως χρησιμοποιοουνται ωρισμενες λεξεις , ευκολα εκλαμβανεις μια αποψη του αλλου ως εριστικη , ενω μπορει να μην ειναι , οπως και δεν διαλεγεις πολυ προσεκτικα τοις λεξεις που χρησιμοποιεις , τοχω παρει αποφαση οτι αυτο ειναι χαρακτηριστικο του γραπτου λογου . Περασμενα ξεχασμενα moonlight , δεν κρατω τιποτα απο οσα δυσαρεστα συμβαινουν , ποτε , εκτος αν ειναι πολυ σοβαρο , που δεν μουχει συμβει τιποτα τετοιο στο φορουμ . Ειμαι πολυ φιλειρηνικος , προς τους παντες , και προσβλεπω σε αγαστες και ενδιαφερουσες ανταλλαγες αποψεων μεταξυ μας . Αγγελος .

Senior Member
    Άγγελε αγαπημένε, μπορεί και να παντρευτείς αν αφεθείς, χαμηλώσεις λίγο τα στάνταρς σου, δεν το ψειρίζεις τόσο κλπ κλπ. Αυτό με την εικοσαετή διαφορά νομίζω είναι υπερβολή αλλά αν θες να κάνεις παιδάκι το θέμα αλλάζει. Ελπίζω να βρεις ότι επιθυμείς!

Αγαπητη Δημητρα , δεν ξερω στην πραγματικοτητα αν επιθυμω γαμο , και θελω και δεν θελω , αυτα τασ πραματα δεν γινονται Κ.Π. ( κατοπιν παραγγελιας !! ) απλως τυχαινουν , ειναι αληθεια οτι πρεπει να χαμηλωσω τα στανταρντς , τουλαχιστον να προσπαθησω . Σευχαριστω για την ευχη σου . Αγγελος .

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Είναι 100% βέβαιο πως ο Mak δεν ψάχνει κοπέλα από το Forum???Standard???
    Γιούπι!!!Mείον ένας οπότε στον ανταγωνισμό !!
    m!

Αγαπητε Σταυρο , ποτε δεν εψαχνα κοπελα στο φορουμ , μπηκα λογω πολυετους κτθλψης . Οντας επικοινωνιακος , προεκυψαν πολλες φιλικες σχεσεις με το αλλο φυλο ( και με το ιδιο , σε πολυ μικροτερο βαθμο ) στην πορεια , δυο , μαλλον μιαμιση !! , εξελιχθησαν σε κατι παραπανω . Δεν τα επιδιωκεις αυτα , σουρχονται , ολες οι σχεσεις στις ζωη μου , μουρθανε , δεν τις επεδιωξα , οπως συμβαινει σε ολους αλλωστε .
    Αλλωστε , ολες οι κοπελες στο φορουμ , ειναι πολυ επιφυλακτικες οταν ερχεσαι πιο κοντα .
    Ουτε και ο elis ψαχνει κοπελα , απλως του αρεσει να γραφει , να επικοινωνει , κι εμενα μαρεσει ομως !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητε Σταυρο , ποτε δεν εψαχνα κοπελα στο φορουμ , μπηκα λογω πολυετους κτθλψης . Οντας επικοινωνιακος , προεκυψαν πολλες φιλικες σχεσεις με το αλλο φυλο ( και με το ιδιο , σε πολυ μικροτερο βαθμο ) στην πορεια , δυο , μαλλον μιαμιση !! , εξελιχθησαν σε κατι παραπανω . Δεν τα επιδιωκεις αυτα , σουρχονται , ολες οι σχεσεις στις ζωη μου , μουρθανε , δεν τις επεδιωξα , οπως συμβαινει σε ολους αλλωστε .
    Αλλωστε , ολες οι κοπελες στο φορουμ , ειναι πολυ επιφυλακτικες οταν ερχεσαι πιο κοντα .
    Ουτε και ο elis ψαχνει κοπελα , απλως του αρεσει να γραφει , να επικοινωνει , κι εμενα μαρεσει ομως !!!
    Ναι ρε Μακ!Πλάκα κάνω κι εγώ!Για να βρεις κοπέλα από εδώ ή και το αντίστροφο είναι πολύ δύσκολο!
    Όμως είναι πιο εύκολο να βρεις φίλους/φίλες!Αυτό είναι πιο σημαντικό εκτιμώ!

Senior Member
    Αυτό με την εικοσαετή διαφορά νομίζω είναι υπερβολή αλλά αν θες να κάνεις παιδάκι το θέμα αλλάζει. Ελπίζω να βρεις ότι επιθυμείς!
    ...ε ναι γιατι το σπερμα του αντρα σε αυτη την ηλικια σκιζει συν που το εμβρυο θα ανυπομονει να μεγαλωσει για να γνωρισει τον παππου του!

:rolleyes:

Senior Member
    Μιας και κοιτας και εμφανιση γιατι δεν προτιμας διαφορα 10 χρονων? Μια ωραια 40αρα πχ? Ειναι σπανιο να βρεις καποια 20 χρονια μικροτερη σου και να μην σε κοιταξει για το χρημα.

Senior Member
    Δεν κανω σχεδια , anakin , οπως προκυψει και οτι προκυψει , και αν προκυψει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Ναι ρε Μακ!Πλάκα κάνω κι εγώ!Για να βρεις κοπέλα από εδώ ή και το αντίστροφο είναι πολύ δύσκολο!
    Όμως είναι πιο εύκολο να βρεις φίλους/φίλες!Αυτό είναι πιο σημαντικό εκτιμώ!

Πραγματικα Σταυρο , ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να κανεις φιλους , πρεπει πρωτα να εισαι ο ιδιος φιλος . Το ξερω οτι κανεις πλακα . Κοπελα μπορεις να βρεις στα πιο απιθανα μερη . Αρκει να μην το κυνηγας εμμονικα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    ...ε ναι γιατι το σπερμα του αντρα σε αυτη την ηλικια σκιζει συν που το εμβρυο θα ανυπομονει να μεγαλωσει για να γνωρισει τον παππου του!

Τώρα σε αυτό για το σπέρμα έχεις δίκιο. Αλλά πολλοί κάνουν παιδάκια αρκετά μεγάλοι. Μια γειτόνισσα μου έκανε παιδάκι στα 55 της με εξωσωματική! Επίσης κι εγώ έγινα μαμά διδύμων (φυσιολογική κύηση όχι εξωσωματική) στα 39! Βέβαια για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να ήμουν μικρότερη! Κουράζομαι πιο εύκολα, αλλά κέφι για να είμαι ειλικρινής έχω! Τι το θες το κέφι αν νιώθεις πτώμα! Άσε που φοβάμαι μην πάθουμε τίποτε εγώ και ο μπαμπάς τους και τι θα απογίνουν τα μικρά μου τερατάκια( είναι πολύ ζωηρά αγοράκια)

Senior Member
    ! Άσε που φοβάμαι μην πάθουμε τίποτε εγώ και ο μπαμπάς τους και τι θα απογίνουν τα μικρά μου τερατάκια( είναι πολύ ζωηρά αγοράκια)

Καλε τι να παθετε , νεοι ανθρωποι ? παντως τα παιδια γενικως ειναι κουραστικα , ας ειναι ησυχα , αν δεν ειναι , αστα να πανε !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post

Ενταξει μωρε ,το πολυ πολυ , να βγει κανα αλιεν .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν κανω σχεδια , anakin , οπως προκυψει και οτι προκυψει , και αν προκυψει .
    Απλα σου λεω να ριξεις λιγο τα στανταρ σου γιατι ειναι εξωπραγματικη αυτη η απαιτηση, και στα 40 υπαρχουν ωραιες γυναικες μην κοιτας τα 30.

Senior Member
    α ναι και στα 43 φυσικα

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast