Λετε να παντρευτω ? - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 206
    Εχω δει σαρανταρες που βαζουν κατω ανετα της εικοσαχρονες.

Senior Member
    Αυτο αληθευει , bullet , αλλα προσεχουν τον εαυτο τους .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Απλα σου λεω να ριξεις λιγο τα στανταρ σου γιατι ειναι εξωπραγματικη αυτη η απαιτηση, και στα 40 υπαρχουν ωραιες γυναικες μην κοιτας τα 30.

Ε , ναι , τα 30 ειναι εκτος πραματικοτητας , εννοειται .

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο αληθευει , bullet , αλλα προσεχουν τον εαυτο τους .
    Αυτο εννοειται!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Αυτο εννοειται!

Δεν εννοειται για ολες !

Για αυτες που προσεχουν τον εαυτο τους εννοω.Ξερεις τωρα διατροφη , γυμναστικη , μαλλι , νυχια , μακιγιαζ κτλ. κτλ.

Senior Member
    Ακριβως αυτα , και καποια ψυχικη καλλιεργεια , οχι μορφωση καλα και ντε .

Senior Member
    παιδια είναι και θεμα γονιδιων και σε αντρα και σε γυναικα. εχω δει 27 που μοιαζει σαραντα και σαρανταρα που μοιαζει 32. οτι και να κανεις με το μακιγιαζ η ηλικια φαίνεται απο τον λαιμο και τα χερια αλλωστε, ασε που μερικες αρχιζουν τις πλαστικες και κανουν αυτα τα χειλια που τους προσθετουν χρονια αντι να τις μικραινουν.
    εγω ειμαι 43, αλλα ολοι μου λενε οτι δεν φαινομαι. αποδειξη οτι οι επιτυχιες μου ηταν παντα 5-10 χρονια μικροτεροι. :Ρ

Senior Member
    Σωστο , τα γονιδια υπερανω ολων .

Banned
    και με καλο συστημα μια αντιρυτιδικη κανει δουλίτσα!... η μεκα της κομψοτητας ειναι η απολυτη επαφη με τον χωροχρόνο... οι γυναικες που προσπαθουν να δειχνουν νεοτερες ειναι πάντα καταδικασμενες στο κιτς!!...αυτες που εκ των πραγματων δειχνουν νεοτερες σαφωε και ειναι τυχερες... και για εμας τις υπόλοιπες να αρκουμαστε να δειχνουμε ακριβως οσο ειμαστε :o

Senior Member
    Όχι, να μην παντρευτείς επειδή άρχισες να γερνάς, ούτε 30αρα ούτε 50αρα. Ο γάμος από φόβο και ανασφάλεια δεν έχει καλές προοπτικές, θα σε πνίξει.

Μη σκιάζεσαι, αν γεράσεις κι άλλο και μπαταλέψεις, εφόσον είσαι ευκατάστατος, μπορείς να βρεις μια κούκλα "νοσοκόμα", σαν το θείο στη διαφήμιση του τζόκερ, κι όλα καλά.

Quote Originally Posted by rea View Post
    και με καλο συστημα μια αντιρυτιδικη κανει δουλίτσα!... η μεκα της κομψοτητας ειναι η απολυτη επαφη με τον χωροχρόνο... οι γυναικες που προσπαθουν να δειχνουν νεοτερες ειναι πάντα καταδικασμενες στο κιτς!!...αυτες που εκ των πραγματων δειχνουν νεοτερες σαφωε και ειναι τυχερες... και για εμας τις υπόλοιπες να αρκουμαστε να δειχνουμε ακριβως οσο ειμαστε :o
    Συμφωνω απολυτα! μια μεγαλη που προσπαθει να δειχνει νεα ειναι κιτς. Επισης ενα μικρο που προσπαθει να δειχνει μεγαλη παλι ειναι κιτς! ειναι αυτο που λενε οι ξενοι ''Trying too hard''

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μην ξεχναμε και τους ανδρες.
    οι περισσοτεροι πιπιλιζουν την καραμελα ¨οι γυναικες σπανε νωριτερα" η δειχνουν μεγαλυτερες , αλλα το λενε με την καραφλιτσα τους να λαμποκοπαει, τα ασπρα η βαμμενα κομοδινι μαλλακια τους να δειχνουν την φθορα η το κιτσ (διαλεγεις και παιρνεις) και πανω απο την μπακα της ηλικιας που δεν αποχωριζονται με αντιτιμο την προσπαθεια... εκαι χωρις την βοηθεια μιας καλης υδατικης αλλα ουτε και του μακιγιαζ, μαντεψτε πως ειναι το προσωπο..
    δεν εξρω τι λεει το περιβαλλον σας κοριτσια (και αγορια), αλλα στον δικο μου κυκλο συνομηλικων (συμμαθητων για παραδειγμα), οι γυναικες ειναι κουκλαρες και οι ανδρες ωραιοτατοι μεν ,αλλα δειχνουν κατα πολυ μεγαλυτεροι μας.

Senior Member
    Remedy, αυτο είδα στο τελευταίο μας reunion που πήγα. Οι γυναίκες είναι όλες από καλές μέχρι κουκλάρες.. άντρες έχει λίγους που είναι σούπερ... οι περισσότεροι με καραφλίτσες/ μπακίτσες/ σακουλίτσες στα ματάκια κτλ.. και κάποιοι που μοιάζαν 20 χρόνια πάνω. Εικάζω πως φταίνε τα γονίδια και οι καταχρήσεις.

Γεγονός πάντως πως οι άντρες πιο δύσκολα κρύβουν χρ'ονια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μην ξεχναμε και τους ανδρες.
    οι περισσοτεροι πιπιλιζουν την καραμελα ¨οι γυναικες σπανε νωριτερα" η δειχνουν μεγαλυτερες , αλλα το λενε με την καραφλιτσα τους να λαμποκοπαει, τα ασπρα η βαμμενα κομοδινι μαλλακια τους να δειχνουν την φθορα η το κιτσ (διαλεγεις και παιρνεις) και πανω απο την μπακα της ηλικιας που δεν αποχωριζονται με αντιτιμο την προσπαθεια... εκαι χωρις την βοηθεια μιας καλης υδατικης αλλα ουτε και του μακιγιαζ, μαντεψτε πως ειναι το προσωπο..
    δεν εξρω τι λεει το περιβαλλον σας κοριτσια (και αγορια), αλλα στον δικο μου κυκλο συνομηλικων (συμμαθητων για παραδειγμα), οι γυναικες ειναι κουκλαρες και οι ανδρες ωραιοτατοι μεν ,αλλα δειχνουν κατα πολυ μεγαλυτεροι μας.
    ξερεισ τι δουλεια τραβαει ο αντρασ για να ναι η γυναικα του στην τριχα δε φανταζεσαι και κανει και καλη και σκληρη δουλεια
    για να ναι η γυναικα στην τριχα αλλιωσ δε γινεται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast