απορια για τα αντικαταθλιπτικα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    ευχαριστω εσωτερικη αλλα αυτο οπωσ ξερεισ το καταλαβα απο πρωτο χερι τα χαπια δεν κανουν
    εχω παρει τα περισσοτερα και εχω αποψη οτι δεν ειναι καλα τουλαχιστον για μενα για αλλουσ δεν ξερω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    πωπωωω..απογοητευομαι οταν ακουω πως δε πιανουν παντα τα αντικαταθλιπτικα σε ολους.πως θα την παλεψω ρε γμτ..?δυστυχως δεν εχω την οικονομικη ανεση να παω και σε ψυχολογο.αν δεν αλλαζουν τα χαπια αυτα τον αρνητικο τροπο σκεψης τοτε τι στο καλο κανουν?
    Να Μην απογοητεύεσαι.
    Εγώ κατέθεσα τη δικιά μου εμπειρία και την προσωπική μου άποψη τίποτε άλλο. Αυτό δεν σημαίνει οτι τα φάρμακα δεν βοηθάνε καθόλου. Πχ: άνθρωποι που ακούνε φωνές και έχουν ψευδαισθήσεις τα φάρμακα γνωρίζω ότι τους βοηθάνε.
    Ή Το φίλο που έγραψα στο προηγουμενο σχόλιο το φάρμακο που παίρνει θεωρώ ότι τον βοήθησε να αρχίσει να βγαίνει από το σπίτι του, που ήταν μέσα συνέχεια. Άρα το φάρμακο τον βοήθησε
    Σε κάθε περίπτωση αν έχουμε απορίες για το πως λειτουργούν τα φάρμακα, αμφιβολίες, ερωτήσεις, κλπ... ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

Senior Member
    συμφωνω με τον black_adder. ο γιατρός εκφραζει αποψη αναλογα με την περίπτωση. η διαγνωση σου boo ποια ειναι; τελικα τα παιρνεις τα αντικαταθλιπτικα ή οχι;
    εγω παιρνω εφεξορ εδω και 3 εβδομαδες περιπου. ανεβηκα σταδιακα δοση με μαξιμουμ τα 150mg. ειμαι καλυτερα απο την αρχη της θεραπειας. επισης ειχα ξεκινησει με λαντοζ και ενω πριν 4 χρόνια με είχαν κανει σε ενα μήνα να πεταω, τωρα δεν επιασαν καν μη σου πω οτι μου εκαναν περισσοτερο αγχος γιαυτο και ο ψυχιατρος μου τα αλλαξε.
    οπως βλεπεις ακομα και στον ιδιο ανθρωπο το ιδιο φαρμακο αλλες φορες κανει και αλλες οχι

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    τα χαπια δεν κανουν ειναι το μονο σιγουρο αυτο στο υπογραφω με δεκαχερια
    απλα εγω ειμαι τησ νοοτροπιασ οτι αυτο δεν ειναι δικαιολογια πρεπει ολοι κατι να κανουμε βρεσ οτι θεσ και ασχολησου με κατι
    να εξασκειτε το μυαλο να εισαι ηρεμη γιατι αλλιωσ νομιζω δε γινεται
    ναι αλλα δεν εχω το κουραγιο να κανω κατι.η μονη ανεμελη μου ωρα ειναι το βραδυ πριν κοιμηθω που διαβαζω που και που κανενα βιβλιο και ξεχνιεμαι για λιγο

Senior Member
    πωπωωω..απογοητευομαι οταν ακουω πως δε πιανουν παντα τα αντικαταθλιπτικα σε ολους.πως θα την παλεψω ρε γμτ..?δυστυχως δεν εχω την οικονομικη ανεση να παω και σε ψυχολογο.αν δεν αλλαζουν τα χαπια αυτα τον αρνητικο τροπο σκεψης τοτε τι στο καλο κανουν?

Αλλος μιλαει για αντιψυχωτικα , αλλος για αντικαταθλιπτικα , τα δευτερα δεν κανουν τιποτα παραπανω απο το ναμβλυνουν το συναισθημα , σε κανουν απαθη . Για το ρεμερον εχω επιφυλαξεις , καλο ειναι , αλλα παχαινει πολυ . Τα αντιψυχωτικα δεν εχω ιδεα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    συμφωνω με τον black_adder. ο γιατρός εκφραζει αποψη αναλογα με την περίπτωση. η διαγνωση σου boo ποια ειναι; τελικα τα παιρνεις τα αντικαταθλιπτικα ή οχι;
    εγω παιρνω εφεξορ εδω και 3 εβδομαδες περιπου. ανεβηκα σταδιακα δοση με μαξιμουμ τα 150mg. ειμαι καλυτερα απο την αρχη της θεραπειας. επισης ειχα ξεκινησει με λαντοζ και ενω πριν 4 χρόνια με είχαν κανει σε ενα μήνα να πεταω, τωρα δεν επιασαν καν μη σου πω οτι μου εκαναν περισσοτερο αγχος γιαυτο και ο ψυχιατρος μου τα αλλαξε.
    οπως βλεπεις ακομα και στον ιδιο ανθρωπο το ιδιο φαρμακο αλλες φορες κανει και αλλες οχι
    η διαγνωση μου ειναι διπολικη και ψυχωση.τα παιρνω τα αντικαταθλιπτικα εδω και 13 ημερες αλλα δε βλεπω καλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αλλος μιλαει για αντιψυχωτικα , αλλος για αντικαταθλιπτικα , τα δευτερα δεν κανουν τιποτα παραπανω απο το ναμβλυνουν το συναισθημα , σε κανουν απαθη . Για το ρεμερον εχω επιφυλαξεις , καλο ειναι , αλλα παχαινει πολυ . Τα αντιψυχωτικα δεν εχω ιδεα .
    ολα παχαινουν αλλα εγω παρ ολα αυτα δε παιρνω γραμμαριο.μακαρι να επαιρνα μερικα κιλα.τα χρειαζομαι

Senior Member
    η διαγνωση μου ειναι διπολικη και ψυχωση.τα παιρνω τα αντικαταθλιπτικα εδω και 13 ημερες αλλα δε βλεπω καλο
    μετα το μήνα θα δεις μεγαλη διαφορα. επισης σου ειπα συζητα το με τον γιατρο σου. επισης γυρω στις 2 εβδομαδες που τις πλησιαζεις θα σηκωνεσαι λιγο πιο ανετα απο το κρεββατι ισως πιο αναλαφρα..

Senior Member
    εγω με τα αντικαταθλιπτικα αδυνατιζω. το λαντοζ ειδικα οταν το πρωτοπαιρνω μου κλεινει τελειως την ορεξη, οπως και το αγχος δηλαδη

Senior Member

Δεν το γνωριζω το αντικειμενο , αλλα τα αντιψυχωτικα θα σε παχυνουν , εγγυημενο . 13 μερες ειαι πολυ λιγες , ολα αυτα α φαρμακα ειναι της υπομονης , πως ειναι η ασπιρινη ? ε , καμμια σχεση , στο20ημερο θα αρχισει να βλεπεις κατι , καλυτερο στο μηνα , μετα παμε στις ρυθμισεις των δοσεων , δυστυχως εχεις μελλον , μεχρι την πληρη ιαση , μακαρι και οχι , το συνηθες λεω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    εγω με τα αντικαταθλιπτικα αδυνατιζω. το λαντοζ ειδικα οταν το πρωτοπαιρνω μου κλεινει τελειως την ορεξη, οπως και το αγχος δηλαδη
    Και το εφεξορ κλεινει την ορεξη, και ιδιατερως το ζολοφτ .

Page 2 of 2 FirstFirst 12