Η κοινωνια παραμενει η ιδια εμεις αλλαξαμε επειδη τα κουτια μας επιρρεαζουν.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

Η κοινωνια παραμενει η ιδια εμεις αλλαξαμε επειδη τα κουτια μας επιρρεαζουν.

Ποια ειναι η αποψη σας;Η κοινωνια παραμενει η ιδια οπως ηταν τοσα χρονια.Τα κουτια που αναφερω ειναι η Τηλεοραση,Κινητο και Υπολογιστης και επιρρεαζουν την αντιληψη μας για την κοινωνια.Περα απο βασικες αναγκες δεν πρεπει να μας απασχολουν αυτα τα κουτια.Το φλερτ δεν εχει χαθει ουτε εχει γινει διαδικτυακο αφου εκει ειναι απλα για να λες τις γνωμες σου σε συζητηση με τους συνανθρωπους σου.Εμεις δεν βλεπουμε τις ενδειξεις που υπαρχουν επειδη εμεις αλλαξαμε.Ολα παραμενουν ιδια εμεις πρεπει να δουμε την κοινωνια μεσα απο τα δικα μας ματια αφηνοντας στην ακρη τα κουτια που μας επιρρεαζουν και να κανουμε οσα νοιωθουμε οσα αισθανομαστε και οσα χρειαζεται να κανουμε.

Senior Member
    Τηλεοραση εχω να δω σχεδον 2 χρονια.. δεν αντεχεται τοση σαπιλα κατα την γνωμη μου παντα.
    Οσον αφορα το κινητο και τον υπολογιστη τον χωρο που θα τους δωσουμε στην ζωη μας εμεις το επιλεγουμε , εμεις τον οριοθετουμε. Το φλερτ μπορει να υπαρξει και διαδικτυακα απλα κατ'εμε ειναι λιγο ψευτικο ή αναγκη , μπορει ομως και να εχει και επιτυχια ποτε δεν ξερεις..
    Τελος , η κοινωνια σαφως και εχει αλλαξει γιατι εχουν αλλαξει και οι ανθρωποι , ο τροπος σκεψης , οι ρυθμοι της ζωης κλπ.. θα ελεγα οχι προς το καλυτερο!

Banned
    εμενα παντως ετσι οπως τα γραφεις δε μου δινεις την εντυπωση οτι θες να γνωριστεις σοβαρα με καπια αλλα απλως θες να περασεις την ωρα σου φλερταροντας.
    το βρισκεις σοβαρο να φλερταρεις? εγω καθολου
    εγω δε πιστευω σε φλερτ κλπ αν πχ εβλεπα καπιον καπως ετσι μαλον θα πηγενε το μυαλο μου η οτι με δουλευει η οτι θελει απλα να περασει την ωρα του
    σχετικα με το ιντερνετ υπαρχει εξοφρενικη προκαταλειψη πανω σε αυτο αφου συνηθως οι ασχετοι ειναι παντου κ οι σχετικοι καπου εξαφανισμενοι κ αντε να τους βρεις.
    πολοι πχ νομιζουν οτι με το να συναντησεις καπιον οτι ετσι κ τον γνωρισες κατι που δε πιστευω οτι ισχυει απλα ετσι το παιζεις οτι τον ξερεις μονο για τυπικους λογους η επειδη ετσι διπιστωσες οτι δεν ειναι ο απαισιος δρακουμελ επειδη ειδες πως ειναι η για να τον εχεις διακοσμητικο στο φ γνωριζεις πραγματικα ανθρωπους οταν τους ξερεις κ σε ξερουν δε παιζει ρολο αν ο ενας βρισκεται στον εβρο κ ο αλλος στο καπανδριτι αυτο που εχει σημασια ειναι να μπορεις να συνενοηθεις αν δε μπορεις να συνενοηθεις το ιδιο απατελεσμα θα φερεις κ απο κοντα κ απο μακρυα κ παει λεγοντας.

Senior Member
    Mnimonio is back καλα τα λες και καλα κανεις που δεν ασχολεισαι με τα κουτια αλλα εμεις πιστευουμε οτι αλλαξαν οι συνανθρωποι μας ενω παραμενουν ιδιοι οπως ηταν και παλιοτερα με τον τροπο σκεψη τους και την προσωπικοτητα τους και ετσι αλλαξαμε εμεις και η αντιμετωπιση μας ως προς αυτους.
    Αλεξανδρε θελω να γνριστω και πολυ σοβαρα με μια κοπελα που θα αγαπιομαστε.Απο τη στιγμη που υπαρχει αμοιβαιο ενδιαφερον αλλα δεν γνωριζεστε με καποια κοπελα καλο ειναι να φλερταρετε και αφου εχετε αμεση επαφη εκεινη την ωρα και μιλατε τετ α τετ μπορειτε να κανετε μια καλη σχεση.

Banned
    αυτη που θα βρεις (αν τη βρεις) θα χρειαστει υποστηριξη κ ετσι οπως σε ακουω δε ξερω αν εισαι αρκετα φορμαρισμενος για να το σηκωσεις αυτο το βαρος αν κανεις μια σχεση με αυτο το σκεπτικο που λες αγαπουλα μου κλπκλπκλπ αυτη καπια στιγμη θα ληξει αν δε στηριζεται κ παραπανω σε αλλα θεματα..

Senior Member
    Αν εχουν αλλαξει την κοινωνια λεει , οχι η τηλεοραση , αν και οποιος βλεπει σηριαλ /κουςκους, παει γυρευοντας , ουτε ειδησεις δεν βλεπω , ετσι οπως εχουν καταντησει . Προ 20 τεων , το δελτιο ειδησεων ηταν 10 λεπτα , χωρις παραθυρα και ανουσια , χαζα θεματα , τοβλεπες .
    Τα κινητα ειναι μια εντελως αχρηστη εφευρεση , μονο που κανουν τεραστια ζημια στους νεους , που εχουν μεγαλωσει με δαυτα ( απομονωση ) οταν πρωτοβγηκαν , το 94 , τα χρησιμοποιουσαν επιχειρηματιες και γιατροι . Δλδ ηταν χρησιμα .
    Οι υπολογιστες , ειναι σαν το χρημα , καλος υπηρετης , αλλα κακος αφεντης .
    Last edited by Macgyver; 02-12-2015 at 08:10.

Senior Member
    Θα συμφωνήσω με τον Μακ,
    έχω να δω τηλεόραση από τα 18 δηλαδή 7 χρόνια πια...

Πιο πριν δεν έχανα σήριαλ.
    Η ζωή μου αναβαθμίστηκε αισθητά.
    Ειδήσεις μόνο στο διαδίκτυο χωρίς την συναισθηματική φόρτιση που επιφέρουν οι παρουσιαστές και τα "παράθυρα" που επιφέρει μια μερική πλύση εγκεφάλου...

Θα διάβαζα και εφημερίδα απλά προτιμώ το διαδίκτυο καθώς λόγο ηλικίας είμαι πιο εξοικειωμένος...

Τα κινητά επίσης μας έχουν όντως υποδουλώσει...
    Ισχύει το ίδιο που είπε ο Μακ για τους υπολογιστές για όλη την τεχνολογία γενικά.
    Καλός υπηρέτης κακός αφέντης...

Όταν η μόνη σου έννοια είναι η εικόνα σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν χάνεται η ανθρώπινη επαφή, όταν σε κάθε παρέα που βγαίνω τα μισά άτομα δεν έχουν επαφή με την παρέα καθώς είναι χωμένα στο να κάνουν check-in και να περιμένουν likes...

Όταν πάω να πάρω έναν φίλο μια φιλική αγκαλίά και στήνεται για να βγάλει selfie ...

Senior Member
    Αλεξανδρε θα βρω μια κοπελα που να μπορουμε να συννενοηθουμε και να τα παμε μαζι καλα για να εχουμε μια ωραια σχεση.
    Μακ και Panagiwti αυτο που σας λεω ειναι η κοινωνια και οι ανθρωποι της παραμενουν ιδιοι αλλα τα κουτια μας κανουν να αλλιωνεται ο τροπος αντιληψης της κοινωνιας.

Banned
    καπιον φιλο μου μου θυμιζεις με τη διαφορα οτι αυτος αντι να ασχοληθει με το ψυχολογικο ειχε αλαμπρατσετα ενα γειτονα του που σπουδαζε ψυχολογια κ εμενα που μ αρεσε η ψυχολογια ετσι αντι να ασχοληται αυτος με τα ψυχολογικα της κοπελας του ασχολουμασταν εμεις ετσι δε τον προβληματιζε τιποτα αυτη μου φαινετε καλη λυση για σενα αν εκανες το ιδιο γιατι αν βρεις κοπελα σε βλεπω να ξεχνας κ οσα ηξερες απο αυτα που θα σου πει ζεις λιγο σε ενα ροζ συννεφακι...

Senior Member
    Αλεξανδρε ξερω οτι καθε κοπελα εχει το δικο της στυλ με το χαρακτηρα της οποτε με νοιαζει να βρω καποια κοπελα να ξεπερασουμε τις οποιες δυσκολιες μαζι,να εχουμε αμοιβαιο ενδιαφερον και να τα περναμε ωραια σε μια αξιολογη σχεση.

Senior Member
    Bρε ιπποτη , θα βρεις κοπελα , θα βρεις , μην σου γινεται εμμονη ομως , διοτι μπορει αυτο να σου βγει στην πρωτη ενδιαφερουσα γνωριμια , και αθελα σου ναπομακρυνεις την αλλη .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ippotis View Post
    Αλεξανδρε ξερω οτι καθε κοπελα εχει το δικο της στυλ με το χαρακτηρα της οποτε με νοιαζει να βρω καποια κοπελα να ξεπερασουμε τις οποιες δυσκολιες μαζι,να εχουμε αμοιβαιο ενδιαφερον και να τα περναμε ωραια σε μια αξιολογη σχεση.
    να σου πω και σενα μια που σε βλεπω να κυκλοφορεισ εδω μεσα οτι απο τον τροπο που μιλασ φαινεται οτι δεν εχεισ περασει καμια δυσκολια στη ζωη σου οποτε αμα κανεισ μερικα πραγματα θα μιλασ αλλιωσ πιο ουσιαστικα θα τραβασ αλλεσ κοπελεσ δεν ξερω αν σε βοηθαω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    αν θες να σε εκτιμησουν οι αλλοι θα εισουν με χιλιες εναλακτικες γκομενες που δε θα εδινες δεκαρα για καμια
    αν θες να εκτημισεις τον εαυτο σου θα εισουν με μια κ θα σε ενιαζε μονο αυτη
    τελικα ομως τι εχει σημασια να σε εκτιμησουν οι αλλοι η να εκτιμας τον εαυτο σου?

Senior Member
    Αλεξανδρε με ενδιαφερει να βρω τη μια κοπελα που θα αγαπιομαστε με νοιαζει να εκτιμησω την κοπελα που ταιριαζουμε να ειμαστε μαζι και αυτη αναλογα εμενα.

Banned
    Ιππότη, θες να μας πεις την ηλικία σου και αν έχεις κάνει ποτέ στην ζωή σου σχέση; (Δεν σε έχω δει να το αναφέρεις σε άλλο θέμα -εκτός κι' αν δεν το έχω προσέξει-, γι' αυτό σε ρωτάω κι' αν θες απαντάς φυσικά). Φίλους έχεις ή νιώθεις πως δεν σε καλύπτουν συναισθηματικά; Μόνος σου νιώθεις καλά ή πάμτα "θες παρέα"; Θες να μοιραστείς μαζί μας τους λόγους που θέλεις τόσο απεγνωσμένα να βρεις κοπέλα και γιατί σε επηρεάζει τόσο πολύ; Θα συμφωνήσω όμως πως όσο πιο πολύ το κυνηγάς, φαίνεσαι απελπισμένος και αυτό συνήθως απωθεί τους άλλους...

Page 1 of 2 12 LastLast