Δεν ξέρω τι θέλω..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Junior Member

Exclamation Δεν ξέρω τι θέλω..

Καλησπέρα. Είμαι καινούρια στο φορουμ και θέλω να σας μιλήσω για την σχέση μου και άμα μπορείτε να μου πείτε μια γνώμη για το τι να κάνω.
    Είμαι 19 χρονών και έχω σχέση 2 χρόνια κ 3 μήνες με ένα παιδί 7 χρόνια μεγαλύτερο.
    Είχαμε γνωριστεί τυχαία σε ένα γήπεδο. Μετά τύγχαινε λόγω κοινής παρέας να ξανασυναντηθούμε κάποιες φορές. Μου ήταν αδιάφορος στην αρχή.
    Μετά άρχισε κ μ άρεσε το βλέμμα του το "αλήτικο" κτλ.
    Ένα Σάββατο που είχα βγει, είχα ψιλομεθύσει και τύγχαινε να ήταν κ αυτός, έκανα την πρώτη κίνηση και φιληθήκαμε.
    Απο τότε συναντιόμασταν κάθε μέρα.
    Και αργότερα επισημοποιήσαμε την σχέση μας.
    Είναι το ιδανικό που έψαχνα για σχέση, όσα ονειρευόμουνα. Αγάπη, τρυφερότητα, στην αρχή πάθος, επικοινωνία, κατανόηση, ασφάλεια.
    Αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν έχω διάθεση για σεξ και λόγω γυναικολογικών προβλημάτων που επιμένουν.
    Και υπήρχε ένα διάστημα που μέναμε μαζί στο ίδιο σπίτι για 6 μήνες γιατί η μάνα μου του χε ζητήσει να έρθει (ενώ έμενε μόνος)
    για να την βοηθήσει στα οικονομικά διότι εκείνη την περίοδο μας είχαν ληστέψει.
    Η μητέρα μου είναι περίεργη γυναίκα γενικά και δεν έχει καλή συμπεριφορά και υπήρχαν περίοδοι που ξέσπαγε πάνω του.
    Αλλά πάντα έκανε υπομονή και υποχωρούσε για χάρη μου.
    Έχω αναγνωρίσει ό,τι έχει κάνει για μένα και υπήρχαν πολλές δύσκολες καταστάσεις που πέρασε λόγω ανεργίας, έχασε τους γονείς του κλπ
    και προσπαθούσα όσο μπορούσα να του σταθώ.
    Τώρα ξαναμένει μόνος του και εγώ μένω μαζί του 4 μέρες και ξαναπάω σπίτι μου.
    Δεν βγαίνουμε αρκετά λόγω έλλειψης χρημάτων.
    Υπάρχουν κάποιες φορές που νιώθω κενό όταν είμαι μαζί του.
    Όταν φεύγω απο αυτόν δεν έχω μεγάλη επιθυμία να τον συναντήσω και όταν θέλει να κάνουμε σεξ εγώ απομακρύνομαι κ δεν θέλω.
    Και κάποιες άλλες φορές που πραγματικά τον θέλω και δεν θέλω να τον αφήσω.
    Δεν μπορώ να καταλάβω τι μου συμβαίνει..
    Είναι αγάπη η ρουτίνα? Ή μήπως δεν τον θέλω πια?

Senior Member
    ετσι ειστε ολεσ φυσιολογικο ειναι αυτο γιατι σε απασχολει εσυ τι νομιζεισ κανεισ μια σχεση και εισαι μονιμωσ ερωτευμενη
    αμα νομιζεισ αυτο κανεισ λαθοσ πολυ φυσιολογικο ειναι αυτο που λεσ εμενα μου φαινεται τουλαχιστον και μια χαρα εισαστε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Μπορεί να περνάς μια φάση κ συ.
    Είναι και τα οικονομικά στη μέση,που αυτό από μόνο του σου κατεβάζει την ψυχολογία και πολλές φορές έχει επιπτώσεις και στην σχέση.
    Αν δεν έχεις λεφτά να πας μια βόλτα,ένα καφέ ή κάτι καινούριο τέλος πάντων βαριέσαι κάποια στιγμή...εάν αγαπιέστε όμως σίγουρα θα έρθουν και καλύτερες μέρες.
    Με την πάροδο του χρόνου είναι λογικό να μειώνετε ο ενθουσιασμός της αρχής,το θέμα είναι εσείς τι κάνετε για να αναζωπυρώσει τον έρωτα σας.Άλλωστε αυτά έχουν οι σχέσεις..όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές.
    Μπορείτε να κάνετε πράγματα τα οποία δεν κοστίζουν αλλά βοηθάνε στο να έρθετε πιο κοντά πάλι!!

Senior Member
    αυτα που λεσ φιλε ειναι πολυ ωραια και ισχυουν για μασ τουσ αντρεσ
    οι γυναικεσ ομωσ θελουν καλοπεραση και ξερουν οτι με ενα καλο κρεβατι μπορουν να κανουν οτι θελουν
    ετσι προχωρανε αυτεσ ετσι προχωραμε εμεισ αλλοι δρομοι αλλα μυαλα

Βασικά κοπελιά είμαι και δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες.
    Επίσης δεν μιλάω για σχέσεις που ο ενός εκ των δύο κοιτάει μόνο τη καλοπέραση .
    Όταν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία ,υπάρχει κατανόηση

Οι γυναίκες φτιάχτηκαν για να τις αγαπάμε, όχι για να τις καταλαβαίνουμε. ( Όσκαρ Γουάιλντ )

Είναι σε μια ηλικία η φίλη μας που η πλειοψηφία των κοριτσιών δεν ξέρουν τι θέλουν αλλά και μόνο που το παλεύει μέσα της και προσπαθεί να βρει μια λύση είναι κάτι θετικό !!! Αγάπη ή ρουτίνα το σίγουρο είναι ότι καμία σχέση δεν είναι όπως τον πρώτο καιρό, ποτέ κανείς δεν θα είναι το ίδιο ερωτευμένος όπως ήταν τις πρώτες μέρες. Σίγουρα όσο κυλάνε οι μήνες και τα χρόνια, ο έρωτας τυλίγεται γύρω από την αγάπη και γίνεται πιο ωραίος, πιο ζεστός, πιο μοναδικός θα έλεγα. Μπορεί ο πόθος να αρχίσει να χάνεται, μπορεί οι χτύποι της καρδιάς να μην βαράνε 200 με ένα απλό άγγιγμα αλλά είναι ανεκτίμητης αξίας να έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο σου. Οι σχέσεις δεν είναι μόνο για τα ωραία αλλά και για τα άσχημα και οι αληθινές αγάπες είναι αυτές που δεν φοβούνται λίγους κακούς μήνες. Πάντα σε αυτά τα διλήμματα το ερώτημα που τίθεται είναι αν πρέπει να χωρίσω ή οχι !!! Το ηθικό είναι να χωρίζει κανείς αν πραγματικά νιώθει ότι έχει βαλτώσει η σχέση του και να μην περιμένει να βρει τον αντικαταστάτη και μετά να χωρίσει. Όποιος το κάνει αυτό έχει τρελές ανασφάλειες με τον εαυτό του και για μένα είναι μια εντελώς ανήθικη κίνηση απέναντι σε έναν άνθρωπο που έλεγε κάποτε ότι τον αγαπούσε. Δεν είναι δικαιολογία δηλαδή ότι εγω δεν ήμουν καλά στην σχέση μου αλλά το πάλευα, και έδινα ευκαιρίες σε αυτήν, άλλα μόλις εμφανιστεί ο καινούργιος ή η καινούργια...δίνω μια στον παλιό μου έρωτα και συνεχίζω με τον καινούργιο για να ζήσω νέα πράγματα.

Senior Member
    κοιταξε κουκλα για σενα τα πραγματα ειναι απλα καθεσαι με τον μπατιρη λιγα χρονια καταλαβαινεισ οτι η αγαπη ειναι παραμυθακι για μικρα
    παιδια και μετα ουτε δουλεια ψαχνεισ ουτε τιποτα τον παρατασ και ψαχνεισ ενα με καποια λεφτα για να εχεισ μια καλυτερη ζωη
    εκει κοντα στα τριαντα αυτο ειναι το πακετο που λενε εγω δε θα σασ πω πουτανεσ δε με νοιαζει κι αν με εχουν κερατωσει κι αν με εχουνε πληγωσει δε με νοιαζει επιβιωσα αλλα οτι πουλατε και τη μανα σασ και τον πατερα σασ για τισ ευκολιεσ αυτο το μαθαν ολοι πλεον κι αυτοι που δεν το ξερανε ετσι ειστε πουλατε ακομα και τον ιδιο σασ τον εαυτο το μυαλο σασ δεν κανει

Senior Member
    λετε οτι ψαχνετε την αγαπη λετε οτι ψαχνετε τον ερωτα ενα καρο παραμυθια
    για να βρειτε το μαλακα που ταιριαζετε εν τω μεταξυ να σασ πω οτι ο μαλακασ που θα βρειτε
    δεν εχει καμια δυνατοτητα να αλλαξει τη ζωη του προσ το καλυτερο αυτη ειναι η ζωη του αντρα
    δεν αλλαζει προσ το χειροτερο γινεται προσ το καλυτερο δε γινεται
    ενω εσεισ πολυ ανετα μπορειτε να αλλαξετε ζωη οτι ωρα θελετε
    αυτο ειναι το παραμυθακι που εχω να σασ πω και καλη επιλογη αμα βρειτε αντρα και βαλετε μυαλο ποτε

Senior Member
    θα πουλησετε τη μανα σασ τον πατερα σασ τον γιο σασ την κορη σασ τα παντα ολα
    για να γινει αυτο που θελετε θα τα κανετε ολα ******* για να γινει αυτο που θελετε
    δεν ειστε απλα πουτανεσ εμενα οι πουτανεσ με αρεσουνε τισ γουσταρω
    ειστε ανεγκεφαλεσ και προχωρατε ολεσ με το κρεβατι καμια δε σκεφτεται να βρει μια δουλεια τησ προκοπησ
    ολεσ με το κρεβατι προχωρατε κι ετσι ηταν παντα ο κοσμοσ και ετσι θα ειναι φιλικα

Senior Member

Senior Member

Junior Member
    Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις συμβουλές σας με βοηθήσανε πολύ ! όσο για σένα elis δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι.
    Και επειδή έχω δει πόσο το χρήμα χαλάει τον άνθρωπο, δεν το προτιμώ. Προτιμώ να δουλεύω για να τα βγάζω τα λεφτά μου και να είμαι ανεξάρτητη.

Senior Member
    μακαρι να ειναι ετσι οπωσ τα λεσ να προχωρασ με τη δουλεια σου και να κανεισ οτι γουσταρεισ στη ζωη σου
    κι οι αντρεσ παιχνιδια ειναι να ξερεισ αμα προχωρασ με τη δουλεια σου μπορεισ να κανεισ οτι γουσταρεισ
    σε λογικα πλαισια παντα αλλα ετσι ειναι και παντα ετσι θα ειναι τα κρεβατια δε τα εκτιμουν ολοι
    καποιοι τα εκτιμουν καποιοι οχι τη δουλεια την εκτιμουν ολοι

Senior Member
    μη τρελαινεσαι στις σκεψεις κοπελια.χαλαρωσε.ολες οι σχεσεις (εωρτικες,φιλικες,επαγγελμ� �τικες κτλ) περνουν ασχημες περιοδους.αυτο που εχω να πω ειναι πως αντι να σκεφτεσαι τι παει λαθος να σκεφτεις πως θα παει καλυτερα.δηλαδη αντι να σκεφτεσαι γιατι νιωθεις αυτη τη παγωμαρα που υποθετω νιωθεις καλυτερα να σκεφτεις τι μπορεις να κανεις να βελτιωσεις τη βραδια που θα συναντηθειτε.αντι να αναρωτιεσαι αν τον αγαπας αναρωτησου ποιο σεξυ εσωρουχο θα βαλεις κ τι θα κανεις οταν το βγαλεις....κ ολα θα βρουν το δρομο τους

και γω προτείνω να είσαι όσο πιο χαλαρή μπορείς,δεν ωφελεί σε κάτι να είσαι στη τσίτα.