Results 1 to 2 of 2
Thread: Ψυχωτικη μάνα. Βοηθήστε με!!
-
04-12-2015, 13:20 #1
Ψυχωτικη μάνα. Βοηθήστε με!!
Καλησπέρα σε ολους, ειμαι καινούργια στο φορουμ που γραφτηκα μονο για να με βοηθησετε για το θεμα της μανας μου.
Η μανα μου εχει μεινει χηρα πριν 3 χρονια και γενικα αγχώνετε με όλα. Χθες ηρθε σπιτι μου να με δει (ειμαι ανεργη εδω και 2 μηνες, συζω με τον αρραβωνιαστικο μου) και είχαμε επεισόδιο! Μου ειπε οτι ολος ο κοσμος της λεει οτι ειμαι ιεροδουλη και μου ειπε οτι αν δεν σταματησω θα κε αποκλειρωσει και ειμαι η ντροπη της οικογένειας! !Να αναφερω οτι αρραβωνιαστικα πριν 3 μηνες μετα απο 8 χρονια σχεσης. Δεν ειναι η πρωτη φορα που εχει επεισοδιο. Εδω και 7 χρόνια εχει ιδεες οτι θελουν το κακο της, οτι κοσμος μπαινει μεσα στο σπιτι της οταν λειπει και της ξηλώνουν/ χαλάνε τα ρουχα της (στα οποια εχει ιδιαιτερη αδυναμια, περισσοτερο κι απο εμενα το πςιδι της). Το ποιος της "χαλάει" τα ρουχα αλλαζει κατα καιρους και συχνα πυκνα ελεγε οτι φταιω εγω (δεν εχω ουτε κλειδιά του σπιτιου της). Εχω και μεγαλύτερη αδερφη που λεει να παμε σε ψυχιατρο αλλα η μανα μου αρνειται. Επισης εφοσον δεν κατηγορει την ιδια, η αδερφη μου δεν ζορίζεται ιδιαιτερα για να την παμε σε ψυχιατρο, δεν την νοιαζει. Σας παρακαλώ βοηθηστε με. Καταρχιν δεν καταλαβαινω γιατι στις παρανοϊκές ιδεες της φταιω παντα εγώ? ?Ισα ισα που την λατρευω και το ξερουν όλοι, εχω κανει πολλες θυσιες για αυτην. Μου συμπεριφερεται πιλυ άσχημα, τωρα κε απειλει οτι θα με αποκληρωσει (ενω εχω και οικονομικες δυσκολιες) κ;ι νιωθω οτι ειμαι εντελλως ορφανή (ηδη εχασα τον πατερα μου). αρνειται να δει ψυχιατρο, τι να κανω?σε λιγο φοβαμαι μην παθω καταθλιψη κε αυτη τη κατασταση. Συγνωμη για το μακροσκελές μηνυμα, σας ευχαριστω εκ των προτερων για την οποιαδηποτε συμβουλη και βοηθεια.
- 05-12-2015, 00:50 #2
αυτα που γραφεις μου θυμιζουν κατα ενα μερος ενα γνωστο μου προσωπο οχι εντελως αλλα φερνει σε καπια σημεια κ το κυριο χαρακτηριστηκο της ηταν οτι δεν ειχε εμπιστοσυνη σε τιποτα κ οπια γκομενα ειχαν οι θειοι μου αυτη τις εβριζε χωρις καν να τις ξερει διπλοκειδωνε πορτες κλπ
δεν υπαρχει μεγαλυτερο μαρτυριο απο το να μην εμπιστευεσαι τιποτα