Σε απόγνωση.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

Σε απόγνωση.

Καλησπέρα.
    Με λένε Φίλιππο,είμαι 19 χρονών και είμαι πρωτοετής φοιτητής στην Αθήνα.
    Έχω ύψος 1,87,βάρος 80 κιλά,από εμφάνιση είμαι εντάξει(όχι μοντέλο αλλά σε ικανοποιητικό βαθμό).
    Βλέπω φίλους μου φοιτητές να έχουν κοπέλες(μην το πω αλλιώς,δεν κάνει) ενώ εγώ εδώ και 2 μήνες από τη στιγμή που ήρθα,είμαι μπακούρι.
    Τελευταία φορά που είχα επαφή ήταν με μια 30χρονη γυναίκα αλλά είχε πρόβλημα με την διαφορά ηλικίας.
    Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να πλησιάσω μια φοιτήτρια στην ηλικία μου και μπόρεσα σε μια μεγαλύτερη μου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
    Το θέμα είναι ότι εχω 2-3 φοιτήτριες πάνω από το σπίτι μου από άλλη σχολή και δεν μπορώ να τις πλησιάσω.Μόνο ένα "γειά" έχουμε ανταλλάξει και αυτό στα γρήγορα για να προλάβουμε την 1η ώρα.
    Μπορεί κάποιος/κάποια να μου πει έστω έναν τρόπο για να πιάσω κουβέντα στις φοιτήτριες που μένουν από πάνω μου ή ακόμα και γενικά?

Γεια σου Φιλιππε.
    Με τις κοπελες upstairs υπαρχει το παραδοσιακο, ξεμεινα απο ζαχαρη αλλά με υφος χαλαρου και ευγενη.

Με το γενικο συνολο, στην σχολη σου μπορεις απλα να ξεκινησεις την κουβεντα για την σχολη, το μαθημα, το να συστηθεις ετσι χαλαρα...

Επιμενω στο χαλαρα γιατι σαν και εσενα σιγουρα υπαρχουν και αλλοι φοιτητες ξενοι/ξενες που κομπλαρουν επισης στο "ανοιγμα".

*Οσο για φιλους που εχουν γκομενες, απλα τα ριχνουν και οτι κατσει.
    Αν εισαι της ποιοτητας και οχι της ποσοτητας ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ κανεις την Διαφορα.
    :) Υπαρχουν γυναικες που τσιμπανε περισσοτερο με τους απομακρους παρα τους διαθεσιμους...
    Μην απογοητευεσαι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Junior Member
    Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου.
    Αυτό με τη ζάχαρη μου το έχουν πει κι άλλοι αλλά δεν το έχω καταλάβει ακόμα.
    Πάω να ζητήσω ζάχαρη και μετά τι γίνεται? :D

"Συγνωμη για την ενοχληση, κοριτσια, παιζει λιγο ζαχαρη, γιατι ξεμεινα?"

Be yourself ... θα σε ρωτησουν εκεινες και ολα θα παρουν τον δρομο τους και αν δεν ρωτησουν...
    Απλα ανθρωπινα !!! :D

Σε γενικες γραμμες αν βαλεις καμια στο ματι, την πλησιαζεις ?

Για πε και ζωδιο να δω αν μπορω να σου δωσω τα "φωτα" μου

Junior Member
    Αν βγάζει ωραία προσωπικότητα,χαρακτήρα και αυτό που δείχνει μου αρέσει,ναι φυσικά και πλησιάζω και ας φάω άκυρο.

Junior Member
    Αν και δεν πιστεύω καθόλου στα ζώδια,είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Ταύρο.

Διδυμακι ανησυχο ασε τον ταυρο που -εμπιστευεται μονο τα σιγουρα- και δωσε εμφαση στο χαρισμα σου να γνωριζεις λιγο απ ολα.

Περα απο την εμφανιση που ειναι το πρωτο "κλικ" θα βλεπεις με ποιες κοπελες σου βγαινει πιο ευκολα η κουβεντα.
    Εχε απλα κατα νου οτι πολλες φορες οι γυναικες ειναι αποτομες ή επιθετικες για τους δικους τους προσωπικους λογους και δεν εχεις την ευθυνη.
    Καλοπροαιρετα συστησου και θα φανει που θα βγει.

Ως γυναικα παντως σου προτεινω να το απλοποιησεις στο νου, να κουβεντιαζεις, ο διαλογος ειναι παιχνιδι που χρειαζεται συμπαικτη και ως μεγαλυτερη σου προτεινω να αφηνεις και λιγο χρονο στην συνομιλητρια...

Αγορια του φορουμ εμφανιστειτε για ιδεες

Senior Member
    η τριανταρα πηγε να σε τραγανισει και συ δεν επεμενεσ λιγακι αλλα το παιξεσ κουκουρουκου
    εκεινη την ωρα που σε λεει χαζα για ηλικιεσ και τετοια βρεσ μια επισησ καλη χαζομαρα να γινει το κονε
    θα σαι κι ωραιοσ για να ασχοληθει η τριανταρα κατι θα ειδε αυτη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    θα σου πω ενα τροπο απο τουσ πολλουσ αλλα θελει λιγο θρασοσ θα πασ και θα την μιλασ
    σαν να την ξερεισ κανονικη κουβεντα στον αερα στο τελοσ θα νομιζει οτι σε ξερει
    απο καπου αμα το κανεισ καλα αυτοσ ειναι ενασ τροποσ απλοσ που πιανει γενικα να χεισ αερα κι ασ λεσ βλακειεσ αυτο πιανει πολυ

Senior Member
    θα πασ θα χτυπησεισ την πορτα και θα πεισ καλα ρε κοριτσια ετσι ειπαμε ειμαι απο κατω κι ουτε ενα γεια
    θελω να γνωριστουμε τωρα και μετα παει μονο του αλλα θελει λιγο θαρροσ στην αρχη πεστα οπωσ σου βγαινουν αλλα με πλακα και θαρροσ μαζι για να μην τρομαξουν και φασ την πορτα στη μουρη και να την φασ βεβαια δεν εγινε τιποτα

Banned
    κανε ενα παρτυ με ρεφενε βεβαια κατασταση..αυτην την εποχη ειναι οτι πρεπει! ;)

Junior Member
    Θα προσπαθήσω να κάνω κάτι.
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Banned
    ναι αμε μπορω..
    1) κανεις μια βολτα απο το στεγνοκαθαριστηριο κ σιδερωνεις τα παντα στη τριχα
    2) γινεσαι αστειος αλλα χωρις να το παρακανεις
    3) διοργανωνεις μια εκδηλωση που εισαι σε αυτη διευθυντης πχ παρτυ γενεθλιων κλπ
    4) στολιζεσαι σαν χριστουγενιατικο δεντρο αλλα με τροπο που αρεσει.
    5) εχεις ετοιμες ατακες ανα πασα στιγμη

ΑΛΛΑ,,,,

για να πετυχει ολο αυτο τη πρωτη κινηση πρεπει να τη κανει ο συνομηλιτης σου κ αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος απο ολους δηλαδη αυτος που δεν ειναι στο χερι σου...

δεν εχει σημασια αν μετα στραβωσει κλπ απο την αρχη θα φανει....

Senior Member
    Άσε τη ζάχαρη μη σου τη δώσουν σε αλουμινόχαρτο και ζήτα κάτι άλλο, που δεν είναι μιας χρήσεως, να χρειάζεται να το επιστρέψεις μετά, ώστε να έχεις την ευκαιρία να ξαναπάς :Ρ
    Και μην αγχώνεσαι, 2 μήνες είσαι μόλις εκεί. Έχεις καιρό ακόμα. Δε βρίσκουν όλοι ταίρι με το που πατάνε το πόδι τους στις σχολές.
    Επιπλέον, σκέψου τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να πλησιάσεις μια συνομήλικη και όχι μια μεγαλύτερη. Γιατί στη μεγαλύτερη αισθάνθηκες πιο άνετα; Μήπως γενικά προτιμάς τις μεγαλύτερες γυναίκες στην παρούσα φάση;

Page 1 of 2 12 LastLast