χιουμορ και εξυπναδα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eισαι εις θεση να κρινεις τον Αινσταιν ? γνωριζεις ολες του τις θεωριες ? αν μια ηταν λαθος δεν ειναι εξυπνος ?
    χαχαχαχα...οχι εγω χαζουλη ... η συγχρονη επιστημη το λεει ... σαφως και εκανε λάθη ο ανθρωπος ...εθελοτυφλουσε οπως ολοι οι ανθρωποι κανουμε και φυσικα ξανακανε τα ιδια λαθη αρκετες φορες ..εκει εστιασα εγω σαν απαντηση σε αυτο που ειπες.. οτι οποιος εθελοτυφλει και κανει το ιδιο λαθος δεν ειναι εξυπνος

Senior Member
    Δεν ξερω τι λεει η επιστημη , αλλα χαζο δεν τον λες . Αλλωστε οι ανθρωποι που θεωρουν δικαιως εαυτον εξυπνο , εχουν την ταση να ειναι ισχυρογνωμονες , εχω παρατηρησει .
    Σιγουρα εσει κανει λαθη , οταν αναφεροταν σε θεωριες βασισμενες σε αλλες θεωριες . Θαπρεπε , αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι , να τον κρινουμε αν ειχε στην διαθεση του , τα δεδομενα και τα μεσα της σημερινης εποχης .
    Ειναι σαν να λεμε οτι ο Κοπερνικος , που ανακαλυψε το πρωτο υποτυπωδες τηλεσκοπιο , με ενα σωρο ατελειες , ηταν ανικανος . Ηταν ?

Banned
    αρα συμφωνεις...!! .. που μπερδευεσαι?? ..

Senior Member
    Δεν μπερδευομαι , αλλο εθελοτυφλω σε κατι προφανες και στον κοινο παρατηρητη , και αλλο ειμαι ισχυρογνωμων , σε κατι μη εμφανες στον κοινο παρατηρητη . Δεν βλεπω την θεωρια της σχετικοτητας , που δεν ειναι δυνατον να την συλλαβει και να την διατυπωσει ο μεσος ανθρωπος , να εχει καταρριφθει .

Banned
    μακ περιμενε σιγουρα εχεις μπερευτει ... ειπες οτι οσοι εθελοτυφλουν ή κανουν το ιδιο λαθος δεν ειναι εξυπνοι και χρησιμοποιησα τοπαραδειμα του αινσταιν για να σου αποδειξω οτι αυτο δεν υσχυει και συμφωνεις.
    κανεις δεν ακτερριψε την θεωρεια της σχετικοτητας η οποια διδασκεται σε σχολεια στο μαθημα φυσικης..προφανως ειναι κατανοησιμη για τον μεσο ανθρωπο και αυτη ειναι η ομορφια της και δεν θπάρχει λογος να καταριφθει
    εθελοτυφλω οταν επιλέγω να μην βλέπω κατι ...δεν εχει σημασια αν ειναι δεδομενο για τους αλλους ή παρατηρησιμο!..ακριβως μετα την θεωρεια της σχετικοτητας ανοιχτηκαν μπροστα στα ματια του κοσμοι που δεν ηθελε να δει.. που αρνιοταν κατηγορηματικα οτι υπάρχουν ...και εκει εκανε ενα λάθος...αυτο δεν σημαινει οτι δε ειναι απο τα πιο λαμπρα μυαλα στην ιστορια της ανθρωπότητας ...
    ΑΡΑ: οποιος εθελοτυφλει ή επαναλαμβανει λαθη δεν ειναι απαραιτητα χαζος ή εξυπνος αρα δεν ειναι κριτηριο για να κρινουμε ποιος ειναι εξυπνος ... αυτο προσπαθω να σου εξηγησω τοση ωρα!!...σημερα εισαι λιγο περιεργος ... τι εχεις? σε απασχολει κατι? υπάρχει κατι άλλο που θες να συζητησουμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    λαμπρο παράδειγμα ο πρωην προεδρος της αμερικης George bush.. με iq ραδικιού αλλα σουπερ επιτυχημένος... εγινε και προεδρος της υπερδύναμης
    138 ειχε δεν ειναι ραδικιου.

Senior Member
    Δεν ειμαι περιεργος , ρεα , ποτε δεν ειμαι , ουτε εχω κατι . Αλλα λεω , οτι δεν ξερω σε ποια σημεια εθελοτυφλουσε ο Αινσταιν , δεν γνωριζω αλλωστε , το δεχομαι επειδη το λες εσυ , μπορει σημερα να ειναι κατανοητη η θεωρια της σχετικοτητας , αλλα για να συλλαβεις την θεωρια αυτη , δεν μπορει παρα να εισαι ενα λαμπρο μυαλο , που δεν σηκωνει αμφισβητηση . Δεν ξερω τι λαθος εκανε , εσυ ξερεις ? αμα ξερεις , πες μου κι εμενα , ενημερωτικα . Μαρεσει να μαθαινω ενδιαφεροντα πραματα .
    Οσο για καποιον που επαναλαμβανει το ιδιο λαθος , σιγουρα δεν προκειται περι εξυπνου ανθρωπου . Το να κανεις απαξ λαθος , ειναι ανθρωπινο , και στα πιο λαμπρα μυαλα συμβαινει , αλλα δεν καταλαβα το επαναλαμβανομενο λαθος του Αινσταιν ποιο ειναι , τωρα καταλαβες ?

Banned
    ολοι γινομαστε περιεργοι μακ μου, ολοι εθελοτυφλουμε και ολοι εχουμε επαναλαβει λαθη... ειναι φυσιολογικο :)για τον αλμπερτ τα εχουμε ξαναπεί .. αλλα θα τα ξαναπουμε καποια αλλη στιγμη .. αισθανομαι ποοολυ κουρασμενη ..εχει ξαναγυρισει η καταθλιψη ...

Page 3 of 3 FirstFirst 123