Results 46 to 60 of 61
Thread: απελπισια!
-
07-12-2015, 17:56 #46
Chandler δεν παρεξηγηθηκα και εννοειται οτι καταλαβα πως δεν το ειπες με διαθεση επικρισης! και γενικα ισα ισα γραφτηκα σε αυτο το φορουμ γιατι το διαβαζα αρκετο καιρο και ειδα ποσο καλη δουλεια γινεται απο ολα τα παιδια και ετσι αποφασισα να γινω μελος μπας και βοηθηθω και εγω και μεχρις στιγμης μονο θετικα εχω αποκομισει απο αυτο...! Μονο και μονο που μοιραζομαι τις φοβιες και τους προβληματισμους μου με ατομα τα οποια εχουν η ειχαν περασει τα ιδια με εμενα ειναι πολυ παρηγορο...
Παντως αγαπω πολυ τη ζωη και θελω να ξαναβρω τον παλιο μου εαυτο και πιστευω πως θα τα καταφερω γιατι το ξερω πως καταβαθως ειμαι πολυ δυνατη,απλα δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου...Ελπιζω ομως να αποκτησω... Οσο για το εξωτερικο ξερω απο φιλη που εχει παει Αγγλια τιμες και ειναι εξωφρενικες...Αλλα σε καποιες περιπτωσεις (οπως τις δικες μας βοηθαει) καθως αμα δεν εχεις απλα δεν πας...
Cobain γραφτηκα γυμναστηριο εδω και εναμιση μηνα και δεν εχω πατησει γιατι φοβαμαι μηπως παθω τιποτα την ωρα που κανω διαδρομο η βαρη...χαχαχαχ μιλαμε για τραγικη κατασταση...
- 07-12-2015, 18:04 #47
Θεανω επειδη κ εγω δεν ηθελα κλεισουρα, πηγαινω κ τρεχω εξω κ μπορω να πω δεν το αλλαζω με τιποτα πλεον! Δεν ηξερα οτι τοσο κοσμος τρεχει σε παρκα σε γηπεδα, κανε το κ εσυ βαλε ακουστικα ντυσου καλα γιατι τωρα κανει κρυο κ πηγαινε σε ενα κοντινο παρκο η γηπεδο κ θα δεις ποσο καλο θα σου κανει! Οτι στοιχημας θες οτι σε λιγο καιρο θα μου το λες κ εσυ , γιατι τοσο καιρο δεν το ειχα κανει!
07-12-2015, 18:12 #48
Θα το δοκιμασω και ελπιζω να ποιασει...τρεξιμο κατευθειαν δε νομιζω να μπορω βεβαια γιατθ καπνιζα πολλα τσιγαρα πολλα χρονια και τα πνευμονια δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση για να τρεξω, αλλα μπορω να ξεκινησω με γρηγορο περπατημα, μεχρι να αυξησω την αντοχη μου! Και επισης πολυ σημαντικο.να μη βαλω το χερι στο λαιμο γιατι αμα ποιασω πολλους σφυγμους (που φυσιολογικα θα εχουν ανεβει απο το περπατημα) θα τρελαθω:) Ασε μιλαμε οτι εχω προβληματαρα!
07-12-2015, 18:17 #49
Μην νομιζεις κ εγω οτι τρεχω κατοσταρι, περπατημα κανω περισσοτερο κ λιγο τρεξιμο χαλαρα κ ομορφα κ εαν βρεις κ παρεα να σε ακολουθησει ακομα καλυτερα, εμενα ερχεται κανας φιλος για παρεα που κ που! Εαν εισαι απο αθηνα εχει αρκετα μερη να βρεις να τρεξεις , εγω μενω στα δυτικα προαστεια εχω βρει 2 καλα μερη που παω κ τρεχω "περπαταω" :D
07-12-2015, 18:29 #50
Αθηνα μενω και ευτυχως στην περιοχη μου εχει αρκετα παρκα και βουνο για να πηγαινω (δε μπορω να περπαταω μεσα στην κινηση)... Εχω και παρεα την καλυτερη το σκυλακι μου!οποτε μια χαρα...παλια τον πηγαινα τεραστιες βολτες, 1 μιαμιση ωρα, αλλα τελευταια με την αρρωστοφοβια μου τον εβγαζα τον κακομοιρη μεχρι τη γωνια με το ζορι...καιρος λοιπον να ξαναρχισω!
07-12-2015, 20:47 #51
Θεανώ τι ύψος έχεις αν επιτρέπεται?
07-12-2015, 21:50 #52
1.66 και 46 κιλα, σε προλαβα αν ειχες σκοπο να ρωτησεις και βαρος:)
07-12-2015, 22:02 #53
07-12-2015, 22:18 #54
Ναι ναι καρδια! Πηγα και πριν στο καρδιολογο να παρω την "εκθεση" για το χολντερ ( γιατι μου ειχε πει εξαρχης τα αποτελεσματα απο το τηλ) και μου ειπε να παιρνω αμα θελω interal 1/4 για τις ταχυκαρδιες και μου ειπε πως ειχα και στον υπνο μου ακομα και 100 σφυγμους... και εχω πανικοβληθει...εκει που πηγα να ηρεμησω παλι κατι γινεται και τρελαινομαι... ειναι φυσιολογικο να εχω ταχυκαρδια οταν κοιμαμαι?Βεβαια μου ειπε πως ειναι φλεβοκομβικη και πως πρεπει να βγαλω απο το μυαλο μου οτι εχω το οτιδηποτε... μου ειπε οτι ειμαι μια χαρα...αλλα το μυαλο μου παλι κολησε:(
07-12-2015, 22:51 #55
Έκανες και Holter ρε θηρίο?Μπράβο!
Η Φλεμβοκομβική Ταχυκαρδία είναι φυσιολογική!
Ποια τα αιτία της φλεβοκομβικής ταχυκαρδίας?
Σωματική άσκηση.
Άγχος, φόβος
Επώδυνες καταστάσεις.
Φάρμακα.
Πυρετός
Υπερθυρεοειδισμός.
Εσύ τι φοβάσαι πως έχεις?Έμφραγμα δηλαδή?Τι ακριβώς φοβάσαι?
07-12-2015, 23:14 #56
Δεν εχω ουτε υπερθυροειδισμο, ουτε πυρετο οταν εβαλα το χολντερ...Επισης σου λεω στον υπνο μου εφτασα μεχρι 100 γιατι στον ξυπνιο εφτασα μεχρι 190 (μου χε πει να περπατησω εντονα για να κανω ταυτοχρονα και σαν τεστ κοπωσεως)...οποτε στον υπνο ουτε σωματικη ασκηση εκανα προφανως ουε λογικα ειχα αγχος οταν κοιμομουν αλλα και παλι η καρδια βαρουσε νταουλια:( ειναι φυσιολογικο αυτο? Ουφ παω να τρελαθω...Παντως το θετικο ειναι οτι εκλεισα ραντεβου σε ψυχιατρο!
07-12-2015, 23:16 #57
Υπερθυροειδισμο δεν εχω γενικα, και πυρετο πταν εβαλα το χολντερ:) το λεω γιατι ετσι οπως το εγραψα ειναι σαν να λεω μπορει να μην ειχα υπερθθροειδισμο οταν εβαλα το χολντερ αλλα να εχω τωρα:)
07-12-2015, 23:28 #58
Μπράβο Θεανώ!!!!Πολύ καλή κίνηση!!!
Δες τι βρήκα για την Φλεβοκομβική Ταχυκαρδία! (Sinus Tachycardia)...
Causes of inappropriate Sinus Tachycardia,which may occur at rest or during sleep, include anxiety, excess caffeine, some drugs...
Αν υπήρχε θέμα με την καρδιά σου τύπου ''Καρδιακής Ανεπάρκειας'',θα φαινόταν από το λεγόμενο ''Κλάσμα Εξώθησης''!
Πάρε το Triplex στα χέρια σου και πες μου τι τιμή γράφει στο ''Κλάσμα Εξώθησης''!
Επίσης έμφραγμα δεν μπορεί να είναι,καθώς θα φαινόταν η ισχαιμία από το Καρδιογράφημα!
Άρα έχουμε να κάνουμε με μια καλοήθη κατάσταση που ονομάζεται Φλεβοκομβική Ταχυκαρδία.
Συνήθως χορηγούν Β-Αναστολείς αλλά αυτό αν θες το παίρνεις!
Εγώ εκτιμώ πως η Καρδιά σου είναι μια χαρά κι ας βαράει ...συχνότερα!
07-12-2015, 23:44 #59
Αυτο μου ειπε και ο καρδιολογος οτι δεν εχω τιποτα παθολογικο και πρεπει να σταματησω να το σκεφτομαι γιατι μου κανει κακο...Αλλα εγω σκεφτομαι διαφορα και δεν μπορω να ηρεμησω:( το κλασμα εξωθησης δεν το βρισκω στο χαρτι... Δεν το γραφει καπου...
Ναι μου ειπε να παιρνω interal αμα θελω αλλα εχω διαβασει οτι ειναι για κσρδιοπαθεις και φοβαμαι να τα παρω!
08-12-2015, 12:47 #60