θύμα.... φαντασίας....;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

θύμα.... φαντασίας....;

Τι να πω ρε παιδιά.... Έχω μείνει αναυδη με ένα περιστατικό που μου συνέβη πριν 15 μέρες. Γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος 32 χρονωνπου έχω περάσει δύσκολες καταστάσεις και μπορω να κρίνω κάποια πράγματα και κάποιους ανθρώπους. Ακολούθησα τον άντρα μου σε ένα απόμερο χωριό και δε με νοιάζει που αναγκαστικά ξέκοψα από φίλους και συγγενείς. Η πεθερά μου σαν μάνα, και την υποστηρίζω σε αυτό, υποστηρίζει πάντα τα παιδιά της. Δε μου έχει φερθεί πότε άσχημα, πολλά πράγματα έχω αποκομίσει από εκείνη, υλικά και άυλα, μέχρι τώρα. Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο από τα πεθερικά μου. Αν εξαιρέσεις βέβαια σπόντες, κουβεντούλες, κουτσομπολιά κλπ που ανέκαθεν εγώ δεν δίνω σημασία. Πριν 15 μέρες, με πήρε τηλ να μου πει να πάρω το παιδί να βγω έξω γιατί ήταν καλή η μέρα και άμα ήταν το μεσημέρι να πηγαίναμε για καφέ σε διπλανό χωριό. Είπα οκ ναι εννοείται και μου άρεσε σαν ιδέα, αλλά δεν της είπα ότι εκείνη την ώρα εγώ ετοιμαζόμουν να πάω σε μια θεία μου στο διπλανό χωριό. Όταν γύρισα και της το είπα έπαθε σοκ. Λες και έπαθε ηλεκτροπληξία. Δε μου είπε τίποτα, πήγα σπίτι μου και με πήρε τηλ και με προσβάλλε με τέτοιο τρόπο λες και της σκότωσα το πατέρα. Εγώ έπαθα σοκ.λέω δε γίνεται αυτό. Πλάκα μου κάνει ο θεός. Να μη τα πολυλογώ το είπα στον άντρα μου γιατί κι άλλες φορές με είχε ξανά προσβάλλει και μπροστά σε κόσμο και δεν είχα μιλήσει. Λέω τώρα θα το πω δε γίνεται. Το είπα και του εξήγησα ότι δε θέλω να της πει τίποτα απλά τον ενημέρωσα για να ξέρει ποια θα ένα ή αιτία της μετέπειτα συμπεριφοράς μου. Εκείνη με επερνε τηλ την επόμενη και προχθές αλλά εγώ δε το σήκωσα γιατί πολύ απλά δεν θέλω να της μίλησω. Σήμερα έμαθα ότι την επόμενη ημέρα του περιστατικόυ, πήρε εκείνη τη μαμά μου τηλέφωνο και με κατηγορούσε ότι σ τρέφω το γιο της εναντίον της Και πολλά άλλα τα οποία δεν ήξερε αυτός που μου τα είπε. Η μητέρα μου να σημειωθεί δε μου είπε τίποτα. Και Σκέφτομαι εγώ σήμερα, και τώρα τι?

Μήπως η πεθερά σου δε συμπαθεί αυτή τη θειά σου και για αυτό το λόγο νευρίασε και δεν ήξερε τι έλεγε;

Όχι δεν τίθεται τέτοιο θέμα... δε ξέρω τι συμβαίνει... απλά δεν αντέδρασα και κάθομαι σπίτι μου. Αλλά ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως είναι όλα αυτά η ιδέα μου; και αν ναι τότε γιατί να μου μιλήσει ετσι; εγώ οπότε μου έλεγαν κάτι αρνητικό για εκείνη τα άλλα της παιδιά την υποστήριζα.... με τη μάνα μου δε μιλάμε σχεδόν καθόλου. Και πιο πολύ το κάνω επιτειδες. Για να μη λένε ότι επεμβαίνει.

Quote Originally Posted by ΜΑΙΡΟΥΛΑ View Post
    Όχι δεν τίθεται τέτοιο θέμα... δε ξέρω τι συμβαίνει... απλά δεν αντέδρασα και κάθομαι σπίτι μου. Αλλά ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως είναι όλα αυτά η ιδέα μου; και αν ναι τότε γιατί να μου μιλήσει ετσι; εγώ οπότε μου έλεγαν κάτι αρνητικό για εκείνη τα άλλα της παιδιά την υποστήριζα.... με τη μάνα μου δε μιλάμε σχεδόν καθόλου. Και πιο πολύ το κάνω επιτειδες. Για να μη λένε ότι επεμβαίνει.
    Μήπως θα πρέπε να της μιλήσεις να την ρωτήσεις τι συμβαίνει;

Κοίτα κι άλλες φορές που επιχείρησα να κάνω κάτι αντίστοιχο δε με άφησε να μιλήσω. Την πιάνει λογοδιαρροια και μιλάει για εκείνη χωρίς να σκέφτεται τον άλλον. Δεν θέλω λοιπόν να οδηγηθω ξανά σε αδιέξοδη συζήτηση μαζί της. Ήταν ανούσιο αυτό που έκανε καί έχω στεναχωρεθει απίστευτα. και δε μπορεί να καταλάβει ότι το κάθε σπίτι έχει τις προτέραιοτητες του. Δε μπορώ να καταλάβω που έφτιαξα. Ναι να κατηγορήσω τον εαυτό μου αν έφτιαξα αλλά Για ποιο πράγμα να τον κατηγορήσω. Είμαι όλη μέρα κλεισμένη σε ένα τεράστιο σπίτι και προσπαθώ να φροντιζω τον άντρα μου το παιδί μας το σπίτι μας και τη δουλειά μας. Βοήθεια δεν έχω από πουθενα. Χωριά τις δυσκολίες που είχαμε βασικές ελλείψεις στο σπίτι και δε μιλούσα.

Banned
    σα να εχω την εντυπωση οτι η θελει να ασχολησαι μονο μαζι της η δε θελει να ασχολησαι μαζι της καθολου αλλα δε βλεπει με τοσο καλο ματι θειτσες μαλον οταν ξεφευγει η προσοχη απο την ιδια ατο την εκνευριζει.

Κι έτσι να είναι ρε Αλέξανδρε πολύ χωριατιλλα, πολύ βιτρίνα και πολύ κατιναριο. Ειλικρινά σήμερα σκεφτόμουνα ότι αν την άκουγα και έκανα ότι μου έλεγε θα είχα διαλύσει το σπίτι μου.... τι να πω γι αυτό κάθομαι μέσα στο σπίτι μου, δε κουβέντίαζω με κανένα και κοιτάζω το σπίτι μου. παλιότερα μου ελεγε Να πάω εκει να μη λέει το χωριό ότι είμαστε τσακωμενες. Αν είναι δυνατον, λες και τους είπε κανείς ότι κάνω και πασαρέλα.

Senior Member
    Τα βρισκω ολα αυτα απαραδεκτα , εσυ δεν εχεις καμμια δουλεια να παρεις θεση , πρεπει ο αντρας σου να βαλει την μητερα του στη θεση της . Αν δεν το κανει , τι σοι ζευγαρι ειστε ? πανω απο ολα η γυναικα σου , οχι η μανα σου .

Mac δε θυμάμαι αν το ανέφερα αλλά μετά που το είπα εγώ στον άντρα μου φαίνεται πως εκείνος πήγε εκεί και τσακωθηκε. Γι αυτό η πεθερά μου πήρε τηλέφωνο τη μαμά μου λέγοντας της αυτά που της είπε. Εμένα μου τα είπε 3ο πρόσωπο του οποίου το εκμυστηρευθηκε η μαμά μου. Η μαμά μου δε μου έχει πει τίποτα.

Senior Member
    Ε , τοτε αθωος ο κατηγορουμενος !! τα πεθερικα δεν εχουν θεση στο ζευγαρι , ουτως η αλλως .