Results 16 to 23 of 23
Thread: Ψυχολογία μετά από το χωρισμό!!!
-
09-12-2015, 02:19 #16
Aπλά να προσέχεις ώστε να μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις όσο βρίσκεσαι σε αυτή τη σύγχηση.Ξέρω πως είναι εύκολο να το πω και δύσκολο να το κάνεις αλλά προσπάθησε όσο πιο νηφάλια μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου.
- 09-12-2015, 12:46 #17
Εκανα βεβιασμενες κινήσεις και τώρα αυτο προσπαθω να προστατεψω τον εαυτο μου...Γιατι οταν βρισκομασταν πετουσα στα συννεφα αλλα μετα οταν πηγαινα σπιτι χαλιομουν με τη συμπεριφορα του...Αλλα δε του εδειχνα, πού να το μυριζόταν κι αυτος; Οι αλλοι δεν ειναι μεσα στο μυαλο μας...Στην ουσια ολα ηταν ενα μπαχαλο στο μυαλο μου και τωρα καπως παω να συνελθω...Αλλα οσο και να το κανεις δε μου φευγει και πολυ ευκολα απ'το μυαλο... Δεν ειναι οπως ηταν στην αρχη που τον σκεφτομουν καθε ωρα και στιγμη αλλα παντα τον εχω στο πισω μερος του μυαλου μου... Το θεμα ειναι οτι απο τη στιγμη που ηθελα και'γω εν μερει σεβασμο και ειλικρινια επρεπε να του μιλουσα και'γω... Αλλα ο φοβος μην τον χασω και ο εγωισμος δε μ'αφηναν...
09-12-2015, 13:59 #18
10-12-2015, 22:53 #19
Και πολύ καλά έκανες... Το θέμα ειναι ότι και'γω έχω τη θέληση, αλλά πολλές φορές ο εγκέφαλός μου δε μ'αφήνει... Δηλαδή δε το κάνω συνειδητά εγώ...Παρατηρώ ότι όταν βγαίνω έξω ειμαι μια χαρά, οπότε θεωρώ ότι δεν έω με τι ν'ασχοληγθώ περισσότερο, όχι τόσο ότι πραγματικά τον έχω ερωτευτει; Από τι άλλωστεε; Τεσπα, κάθε εμπόδιο για καλό δε λένε; Ειναι φορες που με πιανει και βαζω τα κλάματα χωρις λογο, δε μπορω να συγκρατηθω και σκεφτομαι για να κλαις παει να πει οτι δε σου ταιριαζει αυτος ο τυπος...Και πραγματικα θεωρω οτι αν εχεις αμφβολιες για αυτον φαντασου αν συνεχιζοταν τι θα ειχες... Αυτο δε σημαινει οτι εδγω δεν εκανα τα λαθη μου, φυσικα... Και ακομα με τρωει κατι, να εξαφανιστει ετσι απλα; Χωρις λογο; Μπορει να εμφανιστει παλι δε λεω... Εμφανισιακα του αρεσα νομιζω... Αβυσσος η ψυχη του καθενος... Κατι με τσιγκλαει ακομα γι'αυτον... Βεβαια το παθημα εγινε μαθημα και τωρα και να μου εστελνε πχ. θα ημουν πολυ πιο απολυτη... Νιωθω πιο συγουρη για τον εαυτο μου, ναι! Τοτε ενιωθα καμμενο χαρτι...Και η αληθεια ειναι οτι ναι θα του απαντησω αν μου στειλει και θα ενθουσιαστω παλιι ασυνειδητα, δε θα μπρουσα να μη του απαντουσα, αλλα αν γινει αυτο ξερω πλεον να ξελαθαρισω τη θεση μου.. Και αυτα τα λεω και τα γραφω περισσοτερο για να τα εμπεδωσω εγω...
Αννα, εσυ ησουν πιο ξεκάθαρη; Ή ήταν αυτος απο την αρχη; Δηλαδη δε χαλάστηκες; Τι φάση ήταν με εσας; Εγω πικραινομαιιι που χαλαστηκα και ακομα χαλιεμαι λιγο γι'αυτον... ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!Last edited by louloudaki1; 10-12-2015 at 23:12.
11-12-2015, 00:09 #20
Πραγματικά δεν αξίζει αλλά πιστεύω μετά απο κάποιο διάστημα θα εμφανιστεί πάλι, τώρα παίζει κι αλλού κατάλαβες; Η μπορεί να θέλει να κάνει κάποια άλλα πράγματα να μην είναι σε φάση.Μάλλον επειδή δεν έχεις γνωρίσει κ κάτι άλλο ενδιαφέρον στρέφεσαι εκεί αλλα ψάξε κ τπτ καλύτερο. Εμένα απλά μου πετούσε διάφορα του στυλ δε κάνω σχέσεις κ τέτοια κ στη φάση που είμαι κ γω δε θα έκανα κ με τον τρόπο μ του το είπα.. Τέτοιοι άντρες δν είναι για σχέσεις κ το ξέρεις οπότε μακρυά κ αγαπημένοι..Και μη χαλιέσαι, τον ξέρεις τόσο λίγο και θα δεις αν βρεις κάτι άλλο θα ξεχαστεί απλά επειδή δεν είναι ξεκάθαρος σε τρωει μέσα σου...
11-12-2015, 00:44 #21
Ναι, ακριβώς, Άννα! Γι'αυτο με τρώει... Εσενα τουλάχιστον σου λεγε δεν ειμαι για σχεση, εμενα ουτε μου'πε απολυτως τιποτα, αντιθετα μου ανεφερε για σχεσεις φιλων του, οχι λεπτμερως αλλα γενικα μου ανοιγοταν, αλλά ούτε και για τον εαυτο του μου'πε ποτε τιποτα, αν ειχε, ποτε ειχε, κ.λπ και ούτε και'γω είπα το βουρλο... Πιστευω λοιπον οτι πρεπει εν μερει να ξεκαθαριζονται αυτα...Ακομα και με τις πραξεις του που φαινοταν εγω το βουρλο επρεπε να κανω τη συζητηση.. Το οφειλα στον εαυτο μου! Δε νομιζω οτι παιζει κι αλλου, γενικα αυτο μου΄κανε εντυπωση, δεν τον εχω για μια εδω μια εκει, μπορει να κανει πολυ πιθανον πραγματα σαν κι εμενα ναι... Αλλα κατι να τραβιεται με το παρελθον νομιζω δεν εχει... Επισης, οσο κι αν ακουγεται ηλιθιο,γενικα δε μου φανεται να εχει τελη εμπειρια με τις γυναικες, οχι στο σεξουαλικο αλλα στο επικοινωνιακο...Οτι ειναι σε μεταβατικη φαση, μου το ειχε πει, ναι, γιατι μολις λιγο καιρο πριν μετακομισε Ελλαδα απο εξωτερικο που ηταν για χρονια! Νομιζω περισσοτερο με τους φιλους του ειναι κολλημενος!Και σιγουρα βαζει προτεραιοτητα τις σπουδες, δουλεια, τετοιον τυπο τον εκοψα... Απο την αλλη, ουδεις γνωριζει... Μονο ο καθενας για τον εαυτο του...Τον ξερω τοσο λιγοο... Παντως, κακο παιδι δεν ειναι, λαθος χειρισμο εκανε; Δεν ξερω... Μακαρι να τον συναντησω παλι, φυσικα και θελω να τον δω αλλα αυτη τη φορα εχω περισσοτερο θαρρος να του μιλησω καπως πιο ανοιχτα...Θεωρω λοιπον, οτι αν μου στειλει θα ξενερωσω... Δηλαδη, τωρα καπως νιωθω κολλημενη γτ υπαρει το ερωτημα που δε μου στελνει... Παντως, δεν ειμαι και τοσο βουρλο, δε μου φανηκε κι εντελως μαπας... Δεν ξερω...Αν θες καποιον τον κυνηγας, οχι οποτε το θυμασαι... ΑΝ με τρωει θα μου περασει... Η ζωη συνεχιζεται! Ελπίζω να μου τελειώσει σύντομα και γιάυτο πρεπει να ξυπνησω να δω κι αλλα πραγματα που ταιριαζουν περισσοτερο σε μενα...
Γι'αυτο και χρειάζεται αυτοπεποίθηση να κυνηγήσουμε αυτά που μας ταιριάζουν, χωρίς να αποκλείουμε κανέναν από τη ζωή μας, γιατ ποτε δεν ξερεις...Και πισογυρισμα μπορει να κανω, ειμαι πολυ επιρρεπηε γενικα και αν μου στειλει θα το διαβασω και θα μετραω καποια λεπτα να του απαντησω για να μη φανει οτι του απαντησα αμεσως αλλα στην ουσια, μ'αρέσει τόσο πολυ;; Δ ενιμιζω κιολας... Δε λιωνω αντικειεμενικα... Μαλλον στο μελλο θα το σκεφτομαι και θα γελαω...Δινω πολλη σημασια χωρις λογο... Μαλλον, νιωθω μονη και εχω παντα την αναγκη να εχω καποιον διπλα μου αλλα πολυ πιθανον οχι τον συκγκεριμενο, απλα ετυχε και ηταν αυτος! Οποτε, το θεμα ειναι καθαρα δικο μου και δεν περιτρυγιρεται γυρω απο αυτον συγκεκριμενα...
Νομιζω οτι εχω παρει τα μαθηματά μου από το καλοκαίρι, γιατι κανω τις κουταμαρες μου και μετα χαλιεμαι... Ανωριμη αρκετά! Π.χ με αυτον απο το καλοκαιρι τωρα γελαω υπο την εννοια πού πηγαινες και'σθ κοριτσι μου; Εγω φταιω που εν μερει προκαλω τον πονο και την αποτυχια στη ζωη μου, χωρις λογο...Ειμαι πολυ ντροπαλη και εσωστρεφης αλλα αν την κανω την βλακεια την κανβ ολοκληρωτικα και χαλιεμαι απιστευτα.... Ελπιζω να συνελθω γρηγορα και να συνεχισω τη ζωη μου γιατι εχω αφησει πισω τις σπουδες μου και φυσικα... την ψυχολογια μου!!! Πρεπει να πιστευουμε οτι ολα για καλο γινονται και οχι να ειμαστε ενοχικη οπως εγω που εχω φαει ωρες, μερες με το τι δεν εκανα καλα, τι δεν ειπα σωστα, κ.λπ! Ας αναλογιστουμε μηπως εκανε κι ο αλλος λαθος...
Εχω πολλά πραγματα συγκεχυμενα στο μυαλο μου αλλα νιωθω καπως κατασταλαγμενη τολμω να πω!Last edited by louloudaki1; 11-12-2015 at 01:07.
11-12-2015, 01:21 #22
Δε χρειάζεται να νιώθεις ενοχές ότι έγινε έγινε μη τα σκαλιζεις. Φαίνεσαι πολύ καλή κοπέλα κ όσοι δε τ βλέπουν αυτοί χάνουν! Αν σε ξανά πάρει παιξτο κουλ σα να μη συνέβη τπτ κι αν βρεθείτε το ίδιο μπορείς κ ν ξεκαθαρίσεις τη θέση σ αλλά όχι με τρόπο ότι καίγεσαι. Τον ξέρεις πολύ λίγο δεν μπορείς ν ξέρεις πως είναι σαν άνθρωπος απ αυτό το λίγο π έχεις δει...
16-12-2015, 01:40 #23
την ιστορια μου λιγο πολυ την ξερεις, ξερεις οτι υπαρχουν ομοιοτητες!
τελικα ομως υπαρχουν και αλλες ομοιοτητες....και εγω το μονο που θελω ειναι να βγαινω και κυριολεκτικα να γνωριζω κοσμο. Καθε βδομαδα θα βγω με 1-2 κοπελες που δεν της γνωριζω καλα για να γνωριστουμε κτλ. Ασχετα αν το ξεπερασες η οχι εισαι στην φαση που ενω ξερεις τι θελεις (κατι συναισθηματικο ας πουμε σοβαρο) στην πραγματικοτητα χανεσαι λογο της ανασφαλιας σου σε κατι διαφορετικο απο αυτο που θελεις και ισως πιανεις το ευατο σου να ξενερωνει.
Αυτο που θελεις ειναι κατι ακριβως σαν την μεγαλη σου σχεση που ομως να σε ιντριγκαρι και ερωτικα. Αυτο δεν θα ερθει ομως. Εισαι στην φαση που ακομα δεν εχεις καταλαβει εσυ η ιδια οτι τα καλα χαρακτηρηστικα του αλλου δεν προκυτε να τα βρεις πακετο με αυτα που ο αλλος δεν ειχε. Δηλαδη αν η μεγαλη σου σχεση σου προσφερε πολυ ωραια συντροφικοτητα αλλα οχι τοσο καλη επικοινωνια μην περιμενεις οτι θα τα βρεις ευκολα σε καποιον πακετο. Ο καθε ενας εχει τα υπερ και τα κατα του οπως και εσυ η ιδια. Οπως εσυ εισαι πολυ ομορφη (ξερεις πως το ξερω χαχαχα) αλλα εχεις ανασφαλια ετσι καπου εκει εξω υπαρχει και το αντιθετο καποια που δεν ειναι πολυ ομορφη αλλα δεν εχει καμμια ανασφαλια.
Οσον αφορα το αλλο παιδι που κανατε κατι αυτον τον καιρο....μην ξεχνας οτι ΦΟΒΑΣΑΙ να μεινεις μονη σου. Βρες τον λογο που φοβασε και θα βρεις και τι ηθελε αυτος απο εσενα.
Η γνωμη μου ειναι οτι πλεον σε αποφευγει πηρε αυτο που ηθελε και τελος πιθανος να μιλαει με αλλες η να εχει και "κατι" σαν σχεση παραλληλα.
Οταν γνωρισες την μεγαλη σου σχεση πως ησουν ενιωθες ετοιμη; νομιζω πως η απαντηση θα ειναι ναι!
τωρα πως νιωθεις εισαι ετοιμη για κατι μεγαλο;.....φοβαμε οτι η απαντηση ειναι ΟΧΙ!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οταν θα ερθει το μεγαλο κοιτα να εισαι ετοιμη, το αποτελεσμα δεν εξαρταται μονο απο το αν ο αλλος εινια αυτο που εσενα σου αρεσει και ψαχνεις αλλα και ποσο σιγουρη και ετοιμη εισαι εσυ.