Results 16 to 30 of 78
Thread: Αδυνάτισμα!
-
15-05-2008, 15:42 #16
δύο κιλά τι όμως; δεν είναι καλό να κοιτάς μόνο την ζυγαριά σου αφού 2 κιλά μπορεί να είναι από υγρά μέχρι μυικός ιστός... όταν χάνεις πολύ γρήγορα 2-3-4 κιλά - ένα μεγάλο ποσοστό είναι ΝΕΡΟ... προσπάθησε να χάσεις έτσι 10 κιλά όμως... δεν θα γίνει.
- 15-05-2008, 16:01 #17
Σου λέω ότι τρώγαμε πιο πολύ από ότι και στην Eλλάδα.
Eγώ περίμενα ότι θα έχω πάρει, γιατί στα περισσότερα ταξίδια το ρίχνω στο φαγητό, λόγω τοπικών γεύσεων που θέλω να τις δοκιμάσω όλες!
Aπλά, περπατήσαμε υπερβολικά πολύ...
Σίγουρα δεν ήταν υγρά. Άσε που μου μπήκε το τζιν και έπαθα σοκ!
15-05-2008, 18:18 #18
Γιαυτό σου λέω και εγώ ότι ήταν ίσως ήταν υγρά... δεν μπορείς να το ξέρεις παρά όταν σταματήσεις και ξαναρχίσεις να τρως. Αν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα ξαναβάλεις σημαίνει ότι ήταν υγρά... άμα σου πάρει καιρό τότε καλώς.
Επίσης... όταν λες υπερβολικό περπάτημα; γιατί π.χ. 3 ώρες περπάτημα ή γυμναστική την ημέρα δεν χωράει όταν έχεις πολυάσχολη ζωή με παιδιά σπίτι δουλειά συζύγους... είναι ουτοπία καθώς και τα 5-6 γεύματα που μας προτείνουν όχι μόνο οι διαιτολόγοι... όλοι από γιατρούς μέχρι γυμναστές.
Λοιπόν το θέμα είναι απλό. Όσο πιο γρήγορα τα χάσεις τα κιλά τόσο πιο γρήγορα ΜΠΟΡΕΙΣ να τα πάρεις. Δεν σημαίνει ότι θα τα πάρεις κιόλας... αλλά όταν θες να χάσεις 10 κιλά άμα τα χάσεις πάνω στον μήνα - εάν δεν κάνεις προσεκτική συντήρηση - θα τα πάρεις μέσα στον επόμενο εύκολα. Ούτε που θα το καταλάβεις...
02-06-2008, 09:01 #19
Εγώ άρχισα να πέρνω herbalife και στον 1 μήνα έχασα 3-4 κιλά και μετά έπρεπε να αρχίσω τα yasmin (αντισυλληπτικά) με συνταγή γιατρού και μου είχαν πει ότι δεν παχαίνουν. Ενώ από την μέρα που τα άρχισα και μετά έχω βάλει το 1 κιλό και νιώθω φουσκωμένη και για τον επόμενο 1 μήνα δεν έχασα τπτ... :(
02-06-2008, 09:32 #20
Ακόμα όταν τελειώνω την δίαιτα δεν έχω τη δύναμη να κάνει την συντήρηση που πρέπει..
Έχω μάθει από μικρή συγκεκριμένη ποσότητα(μεγάλη) και δεν τρώω μέχρι κορεσμού αλλά κάτι παραπάνω....Ακόμη τις περισσότερες φορές προτιμώ τα παχυντικά φαγητά αντί του αντιθέτου σε κάποιο τραπέζι...δεν έχω την δυναμη να πω δεν θα φάω τόσο ή δεν θα φάω αυτό...με πιάνει λιγούρα....
04-06-2008, 18:42 #21
Το μαγικό ειναι να τρως λιγο απο όλες τις τροφές. 5 μικρα γευματα την ημερα. Νερο μπολικο και λιγο περπατημα για φυσική κατάσταση.
Επίσης οποια διαιτα υπόσχετε 10 κιλα σε μια εβδομαδα κτλ ειναι απάτη. Διαλύεται ο μεταβολισμος, χανεται ο μυικός ιστός και υγρά απο το σώμα. Σε λιγους μήνες μπαίνουν τα διπλάσια. Τα συμπληρώματα διατροφής εχουν αποτέλεσμα αλλα ειναι επικινδυνα γιατί χανεις, αλλα δεν μπορείς να τα παίρνεις εφ όρου ζωής, οπότε μολις τα σταματας ο οργανισμός παθαίνει στερητικό συνδρομο και αρχίσει και αποθηκεύει -απο αμυνα -λίπος. Καταλαβαινεις το αποτέλεσμα μετα, παίρνεις τα κιλά πίσω σε πολυ μικρό διαστημα. Το μιλόξιδο για σαλατα καλό ειναι, σε χαπί ομως οχι. Ολα αυτά μεταβολίζονται στο συκώτι και δεν ξερεις τι αλλα δυνατά χημικά εχουν που δεν τα γραφουν. Τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια με τα συμπληρώματα.
Εγω γυμνάζομαι χρόνια και η διατροφή ειναι το καλύτερο για ενα οχι αδύνατο σωμα αλλα ιδανικό. Βεβαια οι θερμίδες που χρειάζομαι ειναι πολλες, λογω γυμναστικής, αλλα οι γυμναστριές μου, μου απαγόρευσαν οτιδήποτε σε φαρμακα, σκόνες πρωτείνης, κρέμες κτλ. ουτε καν τα \"μπαρ\" πλούσια σε βιταμίνες, πρωτείνες κ.α., που κυκλοφορούν στα μαρκετ και στα αλλα γυμναστήρια.
1500-1800 θερμίδες ειναι για τις γυναικες. Απο αυτές 15% πρωτεινες, 60% υδατάνθρακες, 10% λίπος καλό, και 15% λαχανικα και φρουτα ημερησίως. 2-3 λιτρα νερο την ημέρα. 1 φορά το μήνα τηγανιτά. Και ελαχιστο αλάτι.
Η διατροφή θελει θυσία και ΥΠΟΜΟΝΗ, αλλα και χωρις γυμναστική το αποτέλεσμα ειναι εκπληκτικό. Δεν χανεις κιλα μονο αλλα αλλαζει και ο σωματότυπος.
06-06-2008, 07:47 #22
Δλδ τώρα όταν τελείωσω με αυτά τα συμπληρώματα που πέρνω να αρχίσω αμέσω διατροφή για να μην τα ξαναπάρω
Ευχαριστώ πολύ έλξη μου να σε καλά!!!
Ξέρεις κάτι για τα yasmin ;
08-06-2008, 15:27 #23
Ναι kallia13 νομίζω πως η διατροφή ειναι το καλύτερο. Τα yasmin δεν τα ξέρω. Εγω επαιρνα τα Herbalife για πρωτεινες και ο οργανισμός μου λαλησε. Εκανα 3 μήνες για να επανέλθω. Ειχα φουσκώσει σαν την Πετρουλάκη(λογω γυμναστικής παράλληλα) και φυσικά οταν το ειπα στις γυμναστριες που απορούσαν με τα αποτελέσματα εγινε χαμός. Ασε που μετα το σταματημα εχασα αρκετό απο το μυικό ιστό που ειχα χτίζει με φυσικό τρόπο και αντικαταστήθηκε με λίπος!! Μπηκαμε ετσι σε προγραμμα ειδικό για να ξαναβρω το \"σωμα μου\'\' αφου περασαν οι 3 μήνες και εφυγε το φουσκωμα. Ευτυχως τώρα πια εχω βρει την υγεια μου εδω και 3 χρόνια. Δεν υπαρχει καλύτερο απο την υγιεινή διατροφή ακόμα και χωρις να γυμναζεται καποιος.
Θα σε συμβούλευα να μην τα σταματήσεις απότομα. Καλό θα ήταν να το κάνεις μεχρι να τελείωσουν σταδιακά.Ενα την ημέρα (αν παιρνεις δυο) και μετα την μισή δοση στο ροφημα και τέλος καθόλου. Υπολογισε το με την ποσοτητα που σου εχει μεινει. Ανα 1 με 2 εβδομάδες αλλαγή. Νομίζω πως ετσι ο οργανισμός δεν θα πάθει τοσο μεγάλο σοκ.
08-06-2008, 20:31 #24
Το καλύτερο φάρμακο για αδυνάτισμα είναι ένας γερός χωρισμός.
Καρατσεκαρισμένο !!
Χάνεις αυτόν/ήν που αγαπάς, αλλά σου μένει μια super κορμάρα για το καλοκαίρι που σου φτιάχνει το κέφι !!! :D
08-06-2008, 20:34 #25
ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΣ!ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΧΑΝΕΙΣ!!!
10-06-2008, 13:47 #26
Εγώ είτε ερωτευτώ είτε χάσω κάποιον αγχώνομαι και τρώω :p
23-06-2008, 09:27 #27
Προτού απογοητευτείτε με τις δίαιτες, ακούστε και τη δική μου ιστορία:
Έμεινα έγκυος και ήμουν 72 κιλά (με ύψος 1.62, άρα ήδη χοντρή). Να μην τα πολυλογώ, στην εγκυμοσύνη έφτασα τα 96 κιλά, γέννησα, σαράντησα και ζυγίστικα: 86 κιλά!!!
Μου κάνανε μόνο τα ρούχα της εγκυμοσύνης. Ο άντρας μου, χοντρούλης κι αυτός μου έλεγε \"πρέπει να αδυνατίσεις\".
Για πρώτη φορά ήμουνα πιο χοντρή από αυτόν και, ταυτόχρονα, μωρομάνα. Επιπλέον, ποτέ δεν με ενδιέφερε ιδιαιτέρως η εξωτερική εμφάνιση, δεν βάφομαι κλπ, άρα δεν με ενοχλούσαν τα επιπλέον κιλά.
Αλλά, κάτι μου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου: Η υγεία μου! Ήμουνα μωρομάνα, μόνο 33 χρονών και κινδύνευα σοβαρά. Έτσι, παρόλα τα ξενύχτια και την αναγκαστική κλεισούρα, το έβαλα στόχο ότι έπρεπε να αδυνατίσω.
Αρχικά ακολούθησα μία δίαιτα εγκυμοσύνης, στη συνέχεια προσπάθησα μόνη μου, μετά δίαιτα από διαιτολόγο που πήγαινε η κολλητή μου. εν ολίγοις, έχασα 24 κιλά μέσα σε 8,5 μήνες και είμαι πολύ υπερήφανη γι\' αυτό.
Οι συμβουλές που έχω να δώσω είναι:
1. Κάποιος πρώτα να το αποφασίσει και μετά να ξεκινήσει δίαιτα και όχι γιατί του το λέει ο άλλος
2. Να θέσει υψηλούς στόχους, έτσι θα πετύχει το καλύτερο δυνατό.
3. Κάποιες φορές θα παρεκτραπεί, θα φάει κλπ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!! Σε αυτήν την παγίδα έπεφτα συχνά. Έτρωγα μία μέρα και έλεγα \"χάλασα τη δίαιτα, πάει\" και συνέχιζα και τις υπόλοιπες. Πλέον, λέω \"δεν πειράζει\" και συνεχίζω από εκεί που είχα ξεκινήσει!!
Αυτά
23-06-2008, 09:29 #28
Έκανα όνειρα και βγήκαν εφιάλτες
23-06-2008, 17:20 #29
Μαρία έχεις σκεφτεί γιατί σου συμβαίνει αυτό ή πως ήσουν πριν σου παρουσιαστεί;
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
23-06-2008, 17:21 #30
Σόρυ παιδιά λάθος ποστ
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
Θέλω ή πρέπει;
01-05-2025, 21:29 in Με καφέ και συμπάθεια....