Αδυνάτισμα! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 78
    Senior Member
    εχεις δοκιμάσει αυτά που κυκοφορούν στα φαρμακεία και είδες αποτέλεσμα;

Senior Member
    12 kila

Senior Member
    με φάρμακα επιτρέπεται να παίρνεις τέτοια;όσο για την διατροφή ήταν η συνηθισμένη;και σε πόσο χρονικό διάστημα τα έχασες;

Senior Member
    εγω παντως απο τοτε που αρχισα να μειωνω τα χαπια που παιρνω χωρις διαιτα και διατηροντας ακριβως την junk διατροφη που εκανα πριν χανω κιλα!εχω χασει τρια μεχρι στιγμης..

Senior Member
    το μηνυμα μου μπορει να φανει εκτος θεματος(συγνωμη γι αυτο)απο μικρος ημουν αυτο που λεμε μπουλουκος:D μεχρι 2α λυκειου ημουν χοντρος,τοτε ημουν 104 περιπου δεν ζυγιζομουν τεσπα το καλοκαιρι εκεινη της ταξης ειπα να παω γυμναστηριο γιατι ηθελα να αδυνατισω,εκανα τη βλακεια βεβαια να τρωο το πολυ 600 θερμιδες την ημερα αλλα μεσα σε 2 μηνες-ιουνιος-αυγουστος εφτασα στα 83 βεβαια ειναι πολυ επικινδυνο και δεν το συνιστω σε κανεναν,απο ολα αυτα καταλαβα ομως οτι δεν παιζει ρολο να μετρας θερμιδες σαν υστερικος(πραγμα που αρχικα εκανα)ουσια ειναι να συνηθισεις τη σωστη διατροφη ωστε να ειναι ευχαριστω και οχι καταγκαστικο πχ. δεν μπορω να ακουω αυτους που βλεπουν γλυκα στα ζαχαροπλαστεια και γλυφουν τα τζαμια λολ,λοιπον εγω νομιζω οτι σημαντικο ειναι κανονικη διατροφη και αυξηση του μεταβολισμου με εξυπνα κολπα πχ σκαλες,περπατιμα,πολυ νερο που αδυνατιζει οχι χαπια και αλλα σκευασματα που αν ηταν αποτελεσματικα 100% ολος ο κοσμος θα ηταν αδυνατος.
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Junior Member
    νομίζω οτι το νερό είναι ότι καλύτερο

Senior Member
    Αυτό με τα κιλά είναι δράμα.. Μόνο λεκιθίνες έχω πάρει αλλά εάν δεν έκανα και δίαιτα παράλληλα δε θα έχανα βάρος. Εγώ έχω βαρεθεί το άλλο βρε παιδιά..Παιδεύεσαι , χάνεις βάρος γυμναστήρια χαμός και μετά πάλι τα ίδια.. Και το πιο σπαστικό είναι τα ρούχα που δε μπαίνουν.. Εγώ είχα καταφέρει να χάσω 15 κιλά σε 2 χρόνια σιγά σιγά και ήμουν πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Σου σπάνε τα νεύρα όμως από τις στερήσεις και μετά πέφτεις με τα μούτρα. Σε μένα πάντως το θέμα είναι η ψυχολογική εξάρτηση που έχω από το φαγητό, δεν ξέρω σε σας..

Junior Member
    exw dokimasei ena swro pragmata!!
    t i p o t a
    prin 2 mines edwsa ena swro lefta sto xs tis powerhealth kai den ekane apolutws tipota.
    lekithines to idio
    skoni mia fili mou pairnei blakeia kai auto.
    paleua na xasw polu kairo kila kai persi 1 fora sti zwi mou erwteutika (eixa kanei polles sxesei prin alla tetoios erwtas prwti fora)!!!den ithela na faw katholou !!
    gi auto psakse na erwteuteis kai tha deis pws ta xaneis!!
    (koita na min ton xwriseis omws giati egw pou ton xwrisa ta ksanaebala kai twra pali stin prospatheia adunatismatos eimai!! )
    i moni - dustuxws lush einai gumnastiki kai diatrofi, aa kai polu nero-

Senior Member
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ COPY PASTE ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΡΟΣ....

""Εχω περασει απο παχυσαρκια. Τα βηματα ειναι τα εξης: Βρες τα πραγματα μεσα σου στην ψυχη σου που σε πικραινουν και με βοηθεια ειδικου - φιλων - προσωπικη προσπαθεια (κυριως) αντιμετωπισε τα ολα μπορεις, Γραψου γυμναστηριο και ζητα εξαντλητικο προγραμμα για καυση λιπους αλλα ΚΑΙ (πολυ σημαντικο αυτο) μυικη ενδυναμωση - οχι σκετο αερομπικ και τπτ αλλο, συνδυασε το με ισορροπημενη διατροφη (λεω ισορροπημενη οχι ΠΕΙΝΑΣ) απο διαιτολογο στην οποια θα πεις οτι γυμναζεσαι εντονα ωστε να σου χει αρκετες θερμιδες, οχι μαρουλοφυλλα και αλλες αηδιες που ακουω και εκνευριζομαι. Καθε 10 μερες πεσε με τα μουτρα για μια μερα σε οτι γουσταρεις να τρως (οτιδηποτε) μονο ομως για μια μερα. Αντικατεστησε το ψωμι, τις φρυγανιες και ολα τα "ψωμοειδη" καθως και ρυζια και μακαρονια με ολικης, μαυρα κτλ... Ψαξε για καταλληλα συμπληρωματα διατροφης (οχι καφεδες αδυνατισματος και γενικως οχι προιοντα ΑΠΑΤΕΣ που υποσχονται λαγους με πετραχειλια) οπως πολυβιταμινη, σκονη πρωτεινης, αμινοξεα (καρνιτινη και αργινινη ειναι φοβερα για καυση λιπους) Οσο θα αδυνατιζεις μην κανεις υπερβολες (οπως να πεινας... θα κρεμασει το δερμα θα γινει σα πατσαβουρα... θελει ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ και σιγουρα) και κατα προτιμηση πηγαινε και κολυμβητηριο ωστε να τσιτωνεις την επιδερμιδα οσο γινεται απ την χαλαρωση που θα υποστει απο το αδυνατισμα.

Βαλε θεληση, κοψε τα κλαψουρισματα εισαι πολυ νεα και εχεις χρονο να κανεις οτι γουσταρεις. Στην τελικη παρε και τον δικο σου και γυμναστειτε παρεα. Θελει υπομονη, προγραμμα και γενικως βαλε την γυμναστικη στη ζωη σου γιατι στο λεω... πιεζοντας τον εαυτο σου με διαιτες πεινας και διαφορες αλλες αηδιες ειναι απλα ενα roller coaster κιλων που καμια φορα οδηγει τις γυναικες (αλλα και τους αντρες) στην νευρικη ανορεξια (το περασα και αυτο πολυ ηπια βεβαια) και την απογοητευση και συνηθως εχει τη ριζα του σε ψυχολογικο προβλημα που κανει φαυλο κυκλο με το υπαρχον παχος. Κανε την αλλαγη και βαλε το μαχαιρι στο κοκκαλο. Ειμαι 3-4 χρονια μεγαλυτερος σου και τα εχω περασει ολα πιστεψε με.

Δεν εχω να πω κατι αλλο. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ""

Senior Member
    Kalhspera elena221 οταν λες λειτουργησαν θαυμασια εννοεις οτι εχασες λιπος η και μυικο ιστο.Σε ποσο καιρο ειδες διαφορα και τι τιμη τα πηρες αν θες στειλε πμ.

Senior Member
    καλα ρε ελενα βαζεις λινκ με χαπια αδυνατίσματος, παμε καλα? ξέρουμε οτι αδυνάτισμα με χάπια δεν ειναι υγιεινό! πόσα χρόνια θα περασουν για να το καταλαβετε? ακου λειτουργησαν θαυμασια.. και μετά ξύπνησες.

Junior Member
    Νομίζω ότι κάποια συμπληρώματα διατροφής με βάση τον πράσινο καφέ, είναι αποτελεσματικά και άκακα. Δεν έχω προσωπική πείρα, αλλά από γνωστούς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elen4711 View Post
    ΧΑΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ - http://phen375.com Παρέλαβα την παραγγελία, εγκαίρως και τα χάπια λειτούργησαν θαυμάσια.
    πεθαινωντας στην πεινα βεβαια!!!
    πηρα απο την ιδια εταιρεια τον πρασινο καφε και μαζι μου εδωσε μια διαιτα που αν την κανει ανθρωπος θα χασει απο μονος του πολλα κιλα,αν δεν τα τυναξει πρωτα,δεν χρειαζεται να παρει καποιο αλλο χαπι!
    εγω δεν εκανα καποια διαιτα,δεν μπορουσα!
    ετσι και αλλιως αυτο μου εταζε το πρασινο τσαι πριν το αγορασω!
    οτι θα χασω 2 κιλα τον μηνα χωρις να αλλαξω τις συνηθειες μου!
    3 μηνες που το παιρνω εχω παρει και 4 κιλα!!!
    προχτες μου εστειλαν και μειλ και με ρωτησαν πως τα παω;
    αν ημουν ευχαρηστημενη και ειχα χασει θα μου εστελναν 1 μπουκαλι δωρο,αν τους εστελνα φωτο μου,θα μου εστελναν 2 μπουκαλια δωρο και αν τους εστελνα βιντεο 4 μπουκαλια δωρο!
    ειπα να τους στειλω φωτο πως ημουν πριν και μετα αλλα αντιστροφα!!αλλα τελικα τους ειπα οτι ειμαι ευχαριστημενη και μου στειλαν 1 μπουκαλι!
    μηπως και ραψω το στομα μου και με βοηθεισει!
    γιατι ειχα αγορασει 3 και μου ειχαν κανει δωρο αλλα δυο!
    οποτε 2 που εχω συν ενα που θα στειλουν εχω για τρεις μηνες ακομα!
    τουιλαχιστων να χανω τα 2 κιλα τον μηνα που λενε!

Senior Member
    Εχω να προσθεσω απο την 27χρονη πειρα μου σε γυμν. διατροφη , παντα κατα καιρους κυκλοφορουσαν διαφορα χαπια αδυνατισματος . Η πιο καλη μεθοδος ειναι λιγοτερο φαγητο με ελαφρα γυμναστικη ( η πολλη ανοιγει την ορεξη ) , και το μαξιμουμ που μπορεις να χασεις ειναι 1% του βαρους σου εβδομαδιαιως . Αν το πας παραπανω , ο οργανισμος θα ξαναπαρει τα κιλα του , ισως κ παραπανω , με την πρωτη ευκαιρια , ετσι λειτουργει σε μενα τουλαχιστον , μην κανω και τον ξερολα .
    Nα πω ακομα οτι οι πρασινες σαλατες , χορτα , σελινα , λαχανο , αδυνατιζουν για τον απλο λογο οτι ειναι απεπτες , και ο ογανισμος καταναλισκει περοισσοτερες θερμιδες στην προσπαθεια του να χωνεψει , απο τις θερμιδες που περιεχουν οι σαλατες ( αν δεν τις πλακωσεις στο λαδι )
    Επισης δωσε βαρος στιε πρωτεινες , χορταινεις χωρις να παχαινεις , και μπολικο νερο , 1-2 λιτρα ημερησιως .

Μαρια1967 , αν πεθαινεις στην πεινα , δεν ειναι καθολου καλο , διοτι ενεργοποιεις το συστημα αυτοπροστασιας του οργανισμου , δλδ θεωρει ο οργανισμος τη διαιτα σου ως ' λιμοκτονια ' , και για λογους προστασιας του , ' μειωνει ' τον μεταβολισμο , με αποτελεσμα να μην χανεις κιλα , και με την πρωτη ευκαιρια που θα φας , θα μετατρεψει το φαγητο σε λιπος , ενθυμουμενος την αποπειρα λιμοκτονιας !! ειναι θαυμαστα αυτοπροστατευομενο συστημα ο οργανισμος , μην τον υποτιμας .
    Last edited by Macgyver; 01-05-2014 at 13:12.

Πιστεύω το θέμα είναι κυρίως ψυχολογικό. Απλά πρέπει να θέτεις μικρούς στόχους για να τους καταφέρνεις. Πχ το να χάσεις 10 κιλά σε 1 μήνα και εφικτό δεν είναι και θα σου ρίξει την ψυχιλογία αν δεν τα καταφέρεις αλλά και κακό στην υγεία σου θα κάνεις. Αν όμως απλά χαλαρώσεις κοψεις μια μικρη απόλαυση πχ τα γλυκά αρχισεις να γυμνάζεσαι και χάσεις 1-2 κιλά σε ένα μήνα με αυτό το σκεπτικό όλα θα [άνε καλά.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast