ταχυκαρδια στον υπνο - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 60 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 898
    Senior Member
    Χαχαχα αχ βρε αδιορθωτο κοριτσι!!!! Δε θα θελες να κανεις στεφανιογραφια...πιστεψε με!!!

Senior Member
    Καλα σου λεει η βιβιαν!!! Αντε μαρη που μου θες και στεφανιαια νοσο!!! Να περιμενεις τη σειρα σου...σε καμια 40αρια χρονια το συζηταμε για στεφανιαια νοσο!!! Τωρα βρες τιποτα αλλο!!!
    Βιβιαν μη μου ταραζεσαι!!! Εγω αν δεν τσακωθω με τον δικο μου 2 φορες την εβδομαδα το ριχνω στις αρρωστιες!!! Οποτε 1000 φορες να τσακωνομαστε μπας και ξεκολλαει λιγο το μυαλο μας!! Αντε να βγουμε λιγο απο το comfort zone μας!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Βιβιαν μου καλα εκανες και βγηκες...Εγω καθησα μεσα για να δω νικολουληαχχχαχαχαχα εχω τις αρτωστιες που παθαινουν οι γεροι βλεπω και τις αγαπημενες τους εκπομπες...δεν με βλεπω καλα...
    Ελπιζω να τα βρειτε με τον φιλο σου παντως!
    Κι εγω Νικολουλη βλεπω Θεανω!! Τον εφαγε τον ναυτικο η χηρα του!!! Απ' τον Ιουνιο την ειχα καταλαβει οτι αυτη τον σκοτωσε!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Βρε δεν θα εκανα ενταξει ειπαμεαχαχχα απλα ετσι του το ειπα! Τους τρελανα και αυτους τους δυσμοιρους γονεις...
    Ναι τον εφαγε η κακουργα... Εγω να σου πω δεν πιστευα οτι τον ειχε φαει αυτη...Ελεγα πως θα τον ειχε σκοτωσει ο αντρας της γκομενας του (εκανα σεναρια αχαχαχαχα)...
    Α με τον Βαγγελη τι εγινε καταλαβε κανεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Βρε δεν θα εκανα ενταξει ειπαμεαχαχχα απλα ετσι του το ειπα! Τους τρελανα και αυτους τους δυσμοιρους γονεις...
    Ναι τον εφαγε η κακουργα... Εγω να σου πω δεν πιστευα οτι τον ειχε φαει αυτη...Ελεγα πως θα τον ειχε σκοτωσει ο αντρας της γκομενας του (εκανα σεναρια αχαχαχαχα)...
    Α με τον Βαγγελη τι εγινε καταλαβε κανεις?
    Βρηκαν κατι φωτογραφιες που τραβηχτηκαν πριν παει η αστυνομια και ο ιατροδικαστης στο σημειο που τον βρηκανε..καινοι φωτογραφιες τον δειχνουν σε αλλη κατασταση απο αυτη που βρεθηκε το παιδι..και πιθανον να τον σκοτωσαν και να τον μετεφεραν εκει που τον βρηκε η αστυνομια..
    Pionier vsegda gotov!!!

Member
    Εγω μόλις ηπια ενα ροφημα μελισσοχορτου (φυσικό χαλαρωτικό) ότι πρέπει να φύγει η ενταση της ημέρας και έτοιμος για ύπνο... Αν και απεχθάνομαι τα βράδια, ο ύπνος έχει γίνει η αγαπημένη μου ψυχοθεραπεία. Καθαρίζει το μυαλό και σταματούν οι διάφορες σκέψεις... Ευτυχώς δεν έχει επηρεαστεί το κομμάτι αυτό και κοιμάμαι χωρίς διακοπές. Δε θα άντεχα και αυπνίες

Καλό βράδυ σε όλους με κατά το δυνατόν μηδενικές αρνητικές σκέψεις!

Senior Member
    Ααααα...μαλιστα...και ποτε θα μαθουμε πιο πολλες λεπτομερειες? Πωπωπω παντως η χηρα τι θεατρο επαιζε...ελεος...πολυ υπουλη γυναικα...

Senior Member
    Α και εγω μελισσοχορτο εκανα και ηπια...και εμενα παντως ο υπνος ευτυχως δεν εχει επηρεαστει...Απλα καποια ελαχιστα βραδυα πεταγομαι με κομμενη την ανασα αλλα ευτυχως δεν γινεται συχνα αυτο...Καλο σου βραδυ και μακαρι οι αρνητικες σκεψεις να φυγουν τελειως

Senior Member
    Μadiswap μου προσπαθω να μην ταραζομΙ αλλα δε μπορωωωω...ταραζομαι οταν απο το πουθενα κοριτσακι σα τα κρυα τα νερα ανησυχει τοσο! Οσο για τον δικο μου θα τονε φτιαξω εγω αυριο...αει στο καλο του κ αυτος!!! Εγω το ειχα καταλαβει γι'αυτη...κατι μου ξενιζε η κ καλα χηρα...

Senior Member
    Σε ποιον μιλαει η χηρα ρε παιδια και λεει εισαι ικανοποιημενος απο την αποδοση μου?Δεν εχω καταλαβει...
    Βιβιαν μου στρωστον αυριο...αχαχαχαα

Senior Member
    Θα σκισω τη γατα αυριο!! Χαχα στον δικηγορο της το λεει...

Senior Member
    Νομιζω στο δικηγορο της πρεπει να μιλαει στα διαλειμματα...παντως πολυ ψυχρη...εμενα εκει μου κινησε τις υποψιες...το σκυλι σου ψοφαει και λιγωνεααι απο το κλαμα...ποσο μαλλον να σου σκοτωσουν τον αντρα! Δεν αντιδρας ετσι!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Καλα θα κανεις...πατα ποδι...αχαχα...
    Παντως απο οσο θυμαμαι δεν ηταν ο δικος της δικηγορος εκει αλλα ο δικηγορος της οικογενειας του αντρα της...

Senior Member
    Συμφωνω madiswap!! Για εξιχνιαση εγκληματων πρεπει να μας παρουν!!! Ασε μας βρε λουλη κ συ...δικηγορισκε...η αλλη τον εφαγε λαχανο κ βγηκες εσυ ο πεινασμενος να την υπερασπιστεις!

Senior Member
    Α μπορει...παντως πως δεν την ψιλιαστηκε η Νικολουλη τοτε..
    Pionier vsegda gotov!!!

Page 15 of 60 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast