ταχυκαρδια στον υπνο - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 60 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 898
    Senior Member
    Παιδια μου,επαθα παλι υποτροπη... νομιζω πως εχω μυοκαρδιτιδα... βασικα εχω ολα τα συμπτωματα, οπως κουραση, πονο στο στηθος κτλπ και επισης γραφει πως και η φλεβοκομβικη ταχυκαρδια ειναι συμπτωμα...
    Απο τον υπερηχο που εκανα θα φαινοταν κατι? Ειμαι ετοιμη να παω στα επειγοντα αλλα κρατιεμαι... Σκεφτομαι βασικα πως ειχα κρυωσει πολυ τον Σεπτεμβρη και δεν πηγα καν στο γιατρο αλλα πηρα ενα σιροπι απο το φαρμακειο... Και αν κολησα καποιον ιο τοτε που επηρεαζει την καρδια? Γραφει στο νετ πως μπορει τα συμπτωματα απο την μυοκαρδιτιδα να εμφανιστουν πολυ αργοτερα απο την ημερομηνια που κολησε ο οργανισμος το μικροβιο...
    Θα κρατηθω και αυριο που θα παω στην πνευμονολογο θα της το πω... Φανταζομαι θα ξερει να με καθοδηγησει και αυτη και θα μπορεσει να καταλαβει αν ειναι κατι τετοιο...
    Ουφ ειμαι να σκασω
    Ειμαι πεποισμενη πως εχω κατι σοβαρο... Δεν ειναι δυνατον να λαχανιαζω με 5 λεπτα περπατημα

Senior Member
    Γεια σου,
    απ' οσο γνωριζω ,η μυοκαρδιτιδα ειναι αμεσως διαγνωσιμη με ενα τριπλεξ που δειχνει την διογκωση του μυος της καρδιας ,εξ αιτιας της οποιας προερχονται ολα τα συμπτωματα!
    συνηθως τουτο συμβαινει σε βαθος αρκετου χρονου ,και θα μου φαινοταν εξαιρετικα απιθανο να την παθεις μεσα σε μερικους μηνες!
    παντως ,εαν σε απασχολει τοσο πολυ, μια συντομη επισκεψη σε εναν καρδιολογο δυστυχως ισως ειναι αναγκαια για να σε καθησυχασει .

Senior Member
    Εκανα και τριπλεξ και καρδιογραφημα και χολντερ ολα καλα...
    Στο μυαλο μου ειναι ολα αλλα δεν ξερω πως να τα βγαλω
    Ελπιζω να τα καταφερω παντως!

Senior Member
    Θεανω μου...τι επαθες παλι κοριτσακι μου??? Τι ενιωσες κ μου αγχωθηκες?? Ηταν η μερα μας μαλλον σημερα...κ εγω ημουν εξω κ τρωγα και σε μια ψιλοενταση με τον δικο μου ενιωσα την κλασσικη δυσφορια σε στερνο κ στομαχι...μαλλον οι κλασσικες μου συσπασπεις! Μετα το ξεχασα κ στο τελος εκει που ημουν καλα ενιωσα τους παλμους μου...οχι εκτακτη κ κατι σα να μη με βολευει η θεση κ ξαφνικα αρχισε η ταχυπαλμια κ μου ειπε η παρεα μου να παω λιγο στο μπανιο να ριξω κρυο νερο στα χερια μεχρι το σημειο μεσα απο τους αγκωνες και στο λαιμο μου. Κατεθειαν μολις πηγα προς το μπανιο κ το κανα ηρεμησα!!! Παρατηρησα ωστοσο τωρα το βραδυ οτι οταν παω να παρω βαθια ανασα κ να γεμισει με οξυγονο κ η κοιλια...εκεινη την ωρα νιωθω τη δυσφορια κ ολοι μου λενε για μετεωρισμο... λετε??

Senior Member
    Μετεωρισμούς κάνει το έντερο κυρίως.. έχεις θέμα με το έντερο? επίσης παίζει κάτι με το στομάχι σου? Παιδιά όλοι εσείς που υποφέρετε από όλα αυτά τα δυσάρεστα, πηγαίνετε ελέγξτε στομάχι έντερο θυρεοειδή σίδηρο κτλ, κάνετε υπέρηχο καρδιάς χόλτερ να πιάσετε τις αρρυθμίες σας να δείτε τι ακριβώς είναι και πόσο αθώες, πάρα πολύς κόσμος κάνει μόνο και μόνο από άγχος, και βάλτε τα πράγματα σε μια σειρά ώστε να μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε. Και σίγουρα σε όλο αυτό θα πρέπει να βρείτε και έναν καλό γιατρό με γνώσεις και υπομονή να σας εξηγήσει πως και τι.

Member
    Θεανω στον πνευμονολογο γιατι θες να πας; Χαχα ρε παιδια ιδιες σκεψεις κανουμε τελικα το εχουμε καψει!

Και εγω πριν δυο βδομαδες σκεφτομουν ακριβως το ιδιο. Λογω αγχους ενιωθα βαρος στο στηθος και σαν πονος και δυσκολευομουν να αναπνευσω-σαν τωρα το θυμαμαι- και ελεγα ωχ δε μπορει κατι κρυο εχουν μαζεψει τα πνευμονια και εμπαινα σε σαιτς και εβλεπα συμπωματα πνευμονιας βρογχιτιδας χρονιας πνευμονιας οτο να'ναι! Και μαλιστα ολα αυτα τα στηριζα στο οτι οδηγω μηχανη και επειδη δε ντυνομαι καλα λογω κρυου εχουν δημιουργησει φλεγμονη στους πνευμονες. Το κορυφαιο ειναι οτι εκεινη τη μερα πηρα πνευμονολογο εδω στην Ηλιουπολη εκλεισα ραντεβου για την επομενη μερα και μετα απο λιγο μου ειχε φυγει το βαρος. Τελικα δε πηγα στο ραντεβου γιατι λεω νταξει μη γινομαι γελοιος δε καπνιζω κιολας και αποκλειεται να εχω καποιο τετοιο προβλημα οποτε παει αυτο ξεπεραστηκε!

Ωστοσο τα 30 ευρω που γλυτωσα απο τον πνευμονολογο βλεπω να τα δινω σε καρδιολογο σε αλλον αυτη τη φορα για δευτερη γνωμη αν και ο πρωτος δε μου ειχε βρει τιποτα. Αυτο που μου εχει κολισει τωρα ειναι οτι τοτε δεν ηξερα καλα και ισως δε του ειχα εξηγησει καλα το θεμα με τις εκτακτες.. Ξερω βλακειες αλλα το μυαλο...

Σημερα ειμαι εκτακτες free και πηγα και βολτα με τη κοπελα μου με τα ποδια στο μαλλ φαγαμε κιολας γινοταν και χαμος και ημουν γενικα καλα ευτυχως. Λιγο αγχος ειχα και στην αρχη στη διαδρομη ενιωθα δηθεν αδυναμια στα ποδια και οτι δε μπορω μα περπατησω (ελεος!), οτι ειχα ζαλη αλλα τα καταφερνα και μετα μου εφυγε και αυτο. Γενικα ηταν μια καλη μερα.

Ας το περιοριζουμε συνεχεια, χθες διαβασα σε ενα αλλο θριντ να αφηνουμε τις σκεψεις να ερχονται και να παρερχονται χωρις να τους δινουμε σημασια.. Καλο, με βοηθησε χθες που ειχα παθει ψιλοπανικο να κοιμηθω...

Ας ηρεμησουμε... Θα περασει και αυτο, ειναι μια δοκιμασια της ζωης και πρεπει να βγουμε πιο δυνατοι απο αυτη και να τη ξεπερασουμε.

Ολα τα συμπτωματα που νιωθουμε ειναι ψυχοσωματικα δεν πασχουμε απο τιποτα! Θα το εκτυπωσω αυτο και θα το κολισω σε ολο το σπιτι να το βλεπω ολη την ωρα

Member
    Θεανω ελπιζω να μην εφτασες τελικα στο εσχατο σημειο να πας στα επειγοντα οπως εκανα εγω την πρωτη φορα που επαθα κριση πανικου. Με τον καιρο πρεπει να βελτιωνομαστε παιδια. Πλεον γνωριζουμε καποια πραγματα. Ολοι εχουμε πανω κατω τα ιδια συμπτωματα, το βαρος και ο πονος στο στηθος, η ταχυκαρδια και η δυσπνοια ειναι πλεον ψωμοτυρι για μας δε πρεπει να μας αγχωνουν! Τωρα απο εγκεφαλικο(φτου φτου) και πανω πρεπει να τρελαινομαστε... Οταν βλεπουμε οτι το αγχος και τα σωματικα του συμπτωματα εντεινονται απλα τα γνωριζουμε και προσπαθουμε να απελευθερωσουμε τις αρνητικες σκεψεις... Πρεπει να βρουμε το βηματισμο μας προς την λυτρωτικη εξοδο σιγα σιγα. Παμεεε!!

Senior Member
    Καλημερα παιδια! Οχι ευτυχως δεν πηγα στα επειγοντα...Κρατηθηκα Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως πατησα τα συμπτωμαμα μου στο ιντερνετ και μου εβγαλε εκτος απο μυοκαρδιτιδα, αλλες χιλιες δυο αρρωστιες...Γιατι ο καρδιολογος δεν μου μιλησε για αυτες? Αν με ειχε βαλει να κανω ολες τις απαραιτητες εξετασεις, για να σποκλειστει καθε ενδεχομενο, τωρα θα ημουν καλυτερα...Αυτος κατευθειαν μιλησε για αγχος και για αυτο δεν μπορω να ηρεμησω...Το αγχος το λες, οταν εχει αποκλειστει καθε τι παθολογικο...
    Jimze, στον πνευμονολογο θα παω γιατι δεν μπορω να παρω ανασα, και εχω τρελη δυσπνοια... Επισης κουραζομαι παρα πολυ ευκολα, λαχανιαζω με 5 λεπτα περπατημα και ειτε ειναι απο την καρδια ειτε απο τα πνευμονια, θελω να βρω τι φταιει γιατι κουραστηκα...
    Dcat, εκανα εξετασεις για θυροειδη, σοδηρο, γατσροσκοπηση κοινως τα εψαξα ολα και δεν βρεθηκε κατι...Οταν πηγαινα να παρω τα αποτελεσματα για τον θυροειδη παρακαλουσα να εχω,τουλαχιστον για να εχουν λογο υπαρξης οι ταχυκαρδιες μου...
    Βιβιαν μου τι να επαθα... παλι αυτες οι απαισιες σκεψεις οτι εζω κατι σοβαρο και δεν το βρισκουν... Λοιπον να ξερεις πως εγω ειχα παει σε εναν παρα πολυ καλο γαστρεντερολογο για την γαστροσκοπηση... Αυτος απο την αρχη μου ειπε οτι εχω συνδρομο ευςρεθιστου εντερου και εγω δεν τον πιστευα επειδη ενιωθα ενοχλησεις στο στομαχι... "μα συνδεονται αυτα μου λεει το ενα επηρεαζει το αλλο", εγω εκει τα δικα μου... ε και εκανα την εξεταση και αναγκαστικα πειστηκα πως δεν εχω κατι στο στομαχι, αλλα στο εντερο...Και εσενα συνεπως πιστευω εκει ειναι το θεμα σου και μπορει να παθαινεις και μετεωρισμο...σε γιατρο εχεις παει ποτε? Εχεις κανει καμια εξεταση?

Καλημέρα κορίτσι μου! Πάντως και εγω είχα πολύ εντονες ταχυπαλμίες τον τελευταίο καιρό αλλά από τότε που πείστηκα πως δεν είναι παθολογικό όλως τυχαίως ηρέμησαν! Εντάξει τις αισθάνομαι κ τώρα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό

Senior Member
    JimZe πολύ ωραία τα λες αλλά εγώ για του λόγου το αληθές έκλεισα καλού κακού να πάω και σε έναν 2ο πολύ καλό εξίσου καρδιολόγο. Το πιστεύω οτι είΝΑΙ ψυχοσωματικό γιατι μόνον όταν το σκέφτομαι υποτροπιάζω απλώς δε μπορώ να το χωνέψω οτι τα βιώνω τόσο έντονα...ο πόνος ανάμεσα στο στήθος-στέρνο και το πλάκωμα που νιώθω και να θες να λες οτι είναι όλα ψυχοσωματικά και τα σχετικά και ενώ νομίζεις οτι είσαι χαλαρός εκείνη την ώρα...ε, σε βάζει σε σκέψεις και όλα γίνονται χειρότερα μετάαααα... εγώ έχω και το άλλο...εκεί ανάμεσα στο στερνό νιώθω σαν κατι να κουνιέται να το πω, σύσπαση να το πω...μη του μιλάτε του τρελού να το πω. πφφφφφφ
    dcat πήγα σε γαστρεντερολόγο και μου βρήκε στο έντερο αέρα και ενα κρύσταλλο στην χολή (που μου είπε οτι θα ήθελε σε 6 μήνες να το ξαναδεί) αλλά μου λέει οτι αυτό δεν δημιουργεί αυτά τα συμπτώματα και οτι γενικά οι γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία το παρουσιάζουν. Του μετέφερα τα συπτώματα για τον πόνο στην πλάτη και το στήθος και μου είπε οτι αυτά είναι συμπτώματα γαστρίτιδας και φυσικά εφόσον έχω αποκλείσει καρδιολογικό θέμα...τότε μπαίνουμε και στη σφαίρα των ψυχοσωματικών. Μου έδωσε βέβαια ο άνθρωπος και μια αγωγή αλλά δε θα έλεγα είδα και διαφορά...

Να πάτε κορίτσια, να σας φύγει η ιδέα! Να πειστείτε μια και καλή μετά εύχομαι και να περάσετε ήρεμα και όμορφα τις γιορτές! Και από το 2016 λιγότερο άγχος...
    όσο τα σκεφτόμαστε και δε λέμε μέσα μας ότι είμαστε καλά τόσο θα μας ταλαιπωρούν! Αυτό πρέπει να χουμε στο μυαλό μας! Αν δεν τα εγκαταλείψουμε εμείς, δε θα μας εγκαταλείψουν και θα παιδευόμαστε άδικα!

Senior Member
    Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο...αλλα πως να τα αγνοησεις τα ατιμα οταν ειναι ολη την ημερα και επηρεαζουν και την ποιοτητα ζωης σου,

Κάποια στιγμή έτσι όπως ξεκίνησαν έτσι και θα σταματήσουν! Μέχρι τότε όμως εμείς θα χουμε χάσει πολύτιμες μέρες από τη ζωή μας! Όσο πιο καλή ψυχολογία έχεις και όσο πιο πολύ δεν τα φοβάσαι τόσο θα υποχωρούν!

Senior Member
    Πόσο δίκαιο έχεις βρε zugaki!!! Ούτε στον εχθρό μου δε το εύχομαι τέτοιο πράγμα...ειλικρινά!!! Πάλι καλά που με στηρίζει και ο καλός μου και μάλιστα με προτρέπει να πάμε μαζί στον 2ο αλλά αν κ αυτός μου πει τα ίδια να χαλαρώσω και να μην ξαναπω τπτ!! ΑΠΟΡΙΑ: υπέρηχο έκανα προ 4 μηνών...μπορώ να ξανακάνω έξω πάλι σε ιδιώτη;;

Εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας! Με το που πας και σου επιβεβαιώσει και ο άλλος ότι δεν έχεις τπτ, βάλτο στοίχημα με τον εαυτό σου να μην το ξανασυζητήσεις όσο και αν το θες.
    Εγώ αυτό προσπαθώ τώρα

Page 20 of 60 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast