ταχυκαρδια στον υπνο - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 60 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 898
    Senior Member
    Η αξονική είναι 30ακτίνες περίπου μαζί ..

Senior Member
    Jimze δεν μας φτανει η επισκεψη σε εναν γιατρο,θελουμε και δευτερο τρομαρα μας...αχαχαχ...
    Και εγω τωρα ετοιμαζομαι να παω σε αλλον καρδιολογο...Λες και θα αλλαξει κατι...Τεσπα, ποτε δεν ξερεις... θα τον πιεσω παντως να μου γραψει μαγνητικγλη για καρδια και ολες τις αλλες εξετασεις μπας και ξεμπερδευω με αυτο το βασανο

Senior Member
    Εγω θα παω στοχευμενα να βαλω holter και επισης εχω σκεφτει οτι εκεινη την ωρα που θα με πιανει το σφιξιμο θα το καταγραφω σε ενα χαρτι μαζι με την ωρα συμβαντος για να δω αν το holter εχει καυαγραψει κατι και τι ακριβως ειναι αυτο το κατι...προκειται πχ για αρρυθμια, εκτακτη συστολη ή ο,τι αλλο ειναι...ελπιζω φυσικα να μην ειναι τπτ που να αφορα την καρδια!!

Senior Member
    Dcat, σου ειπα δυστυχως τις δικες μου εκτακτες ειναι δυσκολο να τις ποιασει το χολντερ γιατι δεν παθαινω καθε ημερα...Δηλαδη και να ξαναβαλω, απλα εκεινη τη μερα μπορει να μην παθω καμια και να παθω ας πουμε 5 την επομενη...Οποτε δεν μπορω να κανω καιε τρεις και λιγο αυτη τη δουλεια (να βαζω δηλαδη χολντερ)...Αυτος παντως ειναι ο μεγαλυτερος μου φοβος, γιατι δεν ξερω τι ειδους αρρυθμιες εχω...Τεσπα απο βιταμινες τι μπορω να παρω εκτος απο μαγνησιο? Σκεφτομουν και β12 (ασχετο βεβαια απο αγχος ειναι αυτο)...Απλα γενικα ελεγα να το ψαξω λιγο με τις βιτινες...Παιρνει κανεις σας και αν ναι ποιες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by JimZe View Post
    Αυτό ακριβώς το σύμπτωμα μου έχει μείνει και μένα όταν αγχώνομαι αλλά και όταν δεν έχω τόσο έντονο άγχος...

Τι υπέροχος ο ύπνος κάθε πρωί δε θέλω να ξυπνήσω γιατί είμαι τόσο χαλαρός χωρίς σκέψεις που αισθάνομαι σούπερ... Σήμερα με το που ξύπνησα πάλι άρχισε η φοβία αλλά σε διαχειρίσιμο επίπεδο. Εκείνο το 2ο ραντεβού στον καρδιολόγο μια σκέφτομαι να το αναβάλω την άλλη που ψυχοπλακώνομαι θέλω να παω κατευθίαν για να έχω και μια δεύτερη πιστοποιημένη γνώμη ότι είμαι μια χαρά... Μάλλον θα πάω αύριο να με δει και να τελειώνω οριστικά με αυτό το θέμα.

Μέσα στη βδομάδα θα πάρω και το βιβλίο σχετικά με τη διαχείριση και αντιμετώπιση του άγχους, θα το μελετήσω στις γιορτές και ελπίζω να βοηθήσει..
    Κι εσυ στα χειλη το νιωθεις?
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Βιβιαν μου, να βαλεις αφου δεν εχεις βαλει ποτε...Δεν θα εχεις κατι, απλα για να σου φυγει το αγχος και η ανησυχια...Για να καταλαβω, κανεις εκτακτες καθε ημερα? Παντως το σφιξιμο που λες οτι αισθανεσαι, δεν μου κανει για εκτακτη...Τουλαχιστον εγω οταν παθαινω καποια, την αισθανομαι διαφορετικα...Εγω σου προτεινω να βαλεις ενα χολντερ για να ηρεμησεις και να πας και σε εναν καλο γαστρεντερολογο να σε δει... νομιζω μου ειχες πει παντως πως εχεις συνδρομο ευερεθιστου εντερου ε?

Senior Member
    Βίβιαν όντως αυτός είναι ο σωστός τρόπος σημειώνεις και συ την ώρα, επίσης η έκτακτη είναι και αυτή αρρυθμία! Θεανώ εσύ μόνο αν δεις ότι σου επιτίθενται κάποια μέρα πάνε αν μπορείς να κάνεις κάπου καρδιογράφημα μια να πιάσει φτάνει αλλά όντως είναι δύσκολο για σένα αλλά επίσης το ότι δεν είναι συχνές είναι καλό. Όσο για βιταμίνες υπάρχουν ένα σωρό ο γιατρός 'η ο φαρμακοποιός μπορεί να προτείνει.

Senior Member
    Σας ευχαριστω ολους παιδια..νιωθω καλυτερα! Μακαρι να ειναι απο αγχος
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Εμενα την εκτακτη την επιασε στο τεστ κοπωσεως κ επειδη εκεινη την ωρα λεγαμε χαζα και δεν προσεχε το μονιτορ του λεω σε καποια " τωρα νιωθω την εκτακτη" κ οντως την ειδε κ αυτος στο μονιτορ κι ετσι με πιστεψε αλλα μου ειπε οτι κανω ακριβως ιδια με του πατερα μου κ δεν χρειαζει καμιας σημασιας. Παλια dcat την εκτακτη την ενιωθα σα να κανει χτυπο η καρδια στα τερματα!! Τωρα που εκοψα καπνισμα, ξενυχτια κ καφεδες δεν ξερω αν μου επεστρεψε σε κατι πιο ηπιο!! Βεβαια, εκτακτη με την εννοια οπως την ενιωθα εχω να κανω απο την Πεμπτη και μπορ να την ενημερωσω οτι ειμαι μια χαρα και χωρις την παρουσια της και να μου γραφει!! Πηγα και σε γαστρεντερολογο θεανω μου αλλα καταλαβα οτι οκ ναι εχω θεματακι με το εντερο που ενδεχομενως να μου το προκαλει οπως επισης και ο πονος στο στομαχι. Παντως η αγωγη δε θα λεγα οτι με οφελησε.

Senior Member
    Ναι θα παω σε ενα φαρμακειο να ρωτησω να μου δωσουν...
    Αμα.με ποιασουν καποια μερα εντονα εκτακτες θα παω...Με ποιανουν κατα καιρους ας πουμε και 5 και 10 τη μερα αλλα δεν το σκεφτηκα ποτε να παω σε ενα νοσοκομειο να μου κανουν καρδιογραφημα και δεν ειναι και παρα πολλες αυτες οποτε παλι δεν ξερω αν θα βγαλω ακρη...τι να πω...ελπιζω παντως καποια στιγμη να μαθω τι ειναι...Για να ησυχασω και απο αυτο...Ε και μετα να βρω κατι αλλοαχαχαχ

Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Κι εσυ στα χειλη το νιωθεις?
    Όχι εγώ το νοιώθω κυρίως στα πόδια και στις πατούσες, αλλά επειδή έχω και υπερφυσικές ικανότητες μπορώ να το μετατοπίζω αν θέλω, έτσι αν είμαι πολύ αγχωμένος μπορεί να ανέβει και στο στομάχι και σε ακραίες περιπτώσεις και στο στήθος χαχα... Κάποιες μέρες πριν υποτροπιάσω που ήμουν καλά μου είχε φύγει τελείως και έλεγα ωχ τι έγινε γιατί δε τρέμω πλέον . Από το άγχος είναι μη φοβάσαι!

Quote Originally Posted by viviann View Post
    Χαχα by the way εχω και γνωστο μου ψυχιατρο-νευρολογο...για την σκριβεια δυο κιολας αλλα δεν επεσα ακομα στην αναγκη τους!! Χαχα
    Έχεις γνωστούς τέτοιους γιατρούς και ακόμα τρέχεις παθολόγους καρδιολόγους;; Παιδιά πρέπει να το πάρουμε απόφαση εφόσον έχουμε παει 1-2 φορές και οι εξετάσεις μας έχουν βγει καθαρές δεν έχουμε τίποτα, τέλος. Τώρα πρέπει να περάσουμε στο στάδιο για το πως θα διαχειριστούμε αρχικά και μετέπειτα να ξεπεράσουμε τις φοβίες αυτές και το άγχος είτε μόνοι μας με τη συμβολή κάποιου βιβλίου που αναλύουν όλην αυτή τη ψυχολογική κατάσταση των αγχωδών διαταραχών και προτείνουν τεχνικές αντιμετωπισής τους είτε ακόμα καλύτερα με τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου - ψυχοθεραπευτή! Το θέμα μας πλέον δεν είναι παθολογικό αλλά καθαρά ψυχολογικό και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Με το να καθόμαστε άπραγοι, να χάνουμε τις μέρες μας, να βαλτώνουμε στις αρνητικές σκέψεις και να κλίνουμε ραντεβού σε παθολόγους που όλοι μας λένε δεν έχουν τίποτα πήγενε σε ψυχολόγο ε δε θα καταφέρουμε τίποτα.

Η λύση είναι μόνο η ψυχοθεραπεία. Εμένα δεν με τρομάζει, πρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Καλύτερα θα ήταν να είχαμε τίποτα παθολογικό και να τρέχαμε σε νοσοκομειακές κλινικές με επεμβάσεις κλπ;

Senior Member
    Ε αφου Βιβιαν μου την τσακωσατε στο τεστ κοπωσεως και σου ειπε ο γιατρος πως ειναι ανευ σημασιας νομιζω ειναι περιττο να βαλεις χολντερ...Αν παλι θελεις να βαλεις για να ησυχασεις θα σου πω πως ασφαλως σε καταλαβαινω απολυτα και να το κανεις...Ετσι και αλλιως ειναι τελειως ανωδυνο, δεν σε επηρεαζει καπου...Παντως και εγω τα φαρμακα για το εντερο τα εκοψα τελειως ειδικα εναντο doralin που μου ειχε δωσει με ειχε σακατεψει...εχεις εσυ προβλημα με δυσκοιλιοτητα κτλπ? Εγω εχω και απο αυτο

Senior Member
    Jimze, α ωστε το μετατοπιζεις ε? Αχαχα να σαι καλα με εκανες και γελασα...
    Παντως νομιζω πως η γνωσιακη ψυχαναληση ενδεικνυται για εμας που εχουμε αγχωδη διαταραχη και εχει και πολυ αμεσα αποτελεσματα... Σε 5 μηνες απο οσο ξερω εισαι περδικι Εγω την Τεταρτη παω σε ψυχιατρο, αμα γλιτωσω τα ψυχοφαρμακα σκεφτομαι να ξεκινησω...Βασικα και παραλληλα μπορω για πιο μονιμα αποτελεσματα...
    Μαντυ μου καταλαβαινω φυσικα τις φοβιες σου, αλλα δεν εχεις κατι! Ολα θα πανε καλα μην αγχωνεσαι για τιποτα...Σκεψου το μωρακι σου

Senior Member
    Οχι δε θα το λεγα μια χαρα παω τουαλετα κ μαλιστα κ συγκεκριμενη ωρα!! Δε θα λεγα οτι με τρομαζουν οι εκτακτες απλως απ'ο,τι φανταζομαι...καποιες στιγμες ειτε απο μετεωρισμο,ειτε απο γαστριτιδα,ειτε απο οισοφαγικους σπασμους νιωθω μια χαλια δυσφορια σε στερνο κ καρδια οπου εκεινη την ωρα (ακουστε τωρα τι νεα ανακαλυψη εκανα) νομιζω οτι κανω παροξυσμικη μαρμαρυγη...ο,τι με ο,τι!!! Εγω δεν ψαχνω απλα στο ιντερνετ τι μπορει να μπλα μπλα...εγω βγαζω διαγνωση και πορισμα...τι να λεμε τωρα!!!

Senior Member
    Αχαχχα εσυ το χεις προχωρησει το θεμα το μονο που μενει ειναι να παρεις και μονη σου φαρμαμα για την παθηση σου... Τεσπα περα απο την πλακα, εγω παντως επιμενω...Να πας να βαλεις ενα χολντερ και να ξεγνοιασεις και να ξαναπας σε εναν γαστρεντερολογο...Εχεις και παλινδρομηση μηπως? Καουρες η ξυνιλες?
    Η παροξυσμικη μαρμαρυγη παντως τι ειναι? Κατσε τωρα γιατι νομιζω πως το εχω εγω, χωρις να ξερω τι ειναι...αχαχα...
    Ε βρε τι παθαμε

Page 22 of 60 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast