ταχυκαρδια στον υπνο - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 60 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 898
    Member
    Για μένα δεν έχει νόημα να ξοδεύουμε άλλα λεφτά σε παθολόγους... Μου αρέσει που λέμε όλοι ότι τα παθαίνουμε όλα από το άγχος και όταν καταφέρνουμε και το διώχνουμε τα συμπτώματα φεύγουν, πάμε σε γιατρούς δε μας βρίσκουν τίποτα αλλά εμείς εκεί μένουμε στο φαύλο κύκλο φοβίας - άγχους - επισκέψεις σε παθολόγους!

Εγώ λέω να κλείσουμε ένα ομαδικό group psycho-therapy να μας δει όλους μαζί ο doctor να τον αρχίσουμε τα δικά μας πάει θα αποτρελαθεί ο άνθρωπος.
    Η τεχνική που εφαρμόζουν από τα λίγα που έχω καταλάβει είναι η ΓΣΘ, γνωστική συμπεριφοριστική θεραπεία και έχει σχεδόν εγγυημένη επιτυχία. Δεν έχουμε και τίποτα ακραία ψυχωτικά προβλήματα, φοβίες και άγχος για παθολογικές ασθένειες που για τους ψυχολόγους αυτά είναι πολύ κοινότυπα και επισκέψεις ρουτίνας!

Καλή συνέχεια, πάω να διαβάσω γιατί με αυτό το άγχος έχω αφήσει λίγο πίσω τη διπλωματική...

Senior Member
    Χαχαχα...οχι οχι...ουτε εγω το χω ουτε εσυ απλα σου λεω τη διαστροφη του μυαλου μου!! Δε θα λεγαωοτι εχω καουρεςβκ ξινιλες...κ απο την υπερηχο δν νομιζω να φανηκε κατι τετοιο...πφφφ η παροξυσμικη μαρμαρυγη ειναι αρρυθμος χτυπος που κυμαινεται απο 300-600 σφυγμους το λεπτο. Ουτε καν!

Κορίτσια, δοκιμάστε να πάτε κανένα διήμερο ταξιδάκι, να αλλάξετε παραστάσεις, να δείτε νέες εικόνες και να χαλαρώσετε!

Senior Member
    Α αμα παμε ομαδικα σε ψυχιατρο το μονο βεβαιο ειναι οτι θα τρελαθει και μετα θα θελει και αυτος ψυχαναληση για να ρθει στα ισια του...
    Εγω παντως τωρα δεν νιωθω καθολου αγχος και ισα ισα ας πουμε που χθες σκεφτομουνα και να πεθανω η να παθω κατι ε και τι εγινε? Και ομως τα συμπτωματα παραμενουν σταθερα...Με αγαπανε φαινεται τα γλυκουλια για αυτο δεν φευγουν απο κοντα μου...τεσπα αντε καλη τυχη με την διπλωματικη, καλο διαβασμα καο μην αγχωνεσαι! Εισαι μια χαρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Αχαχχα εσυ το χεις προχωρησει το θεμα το μονο που μενει ειναι να παρεις και μονη σου φαρμαμα για την παθηση σου... Τεσπα περα απο την πλακα, εγω παντως επιμενω...Να πας να βαλεις ενα χολντερ και να ξεγνοιασεις και να ξαναπας σε εναν γαστρεντερολογο...Εχεις και παλινδρομηση μηπως? Καουρες η ξυνιλες?
    Η παροξυσμικη μαρμαρυγη παντως τι ειναι? Κατσε τωρα γιατι νομιζω πως το εχω εγω, χωρις να ξερω τι ειναι...αχαχα...
    Ε βρε τι παθαμε
    Παροξυσμικη μαρμαρυγη αν ειχες τωρα θα ησουν στο νοσοκομειο Θεανουλα μου..δεν θα μας εγραφες εδω ατο φορουμ...το ξερω απο πρωτο χερι...εχω τον πατερα μου που το παθαινει απο τα 19 του...δεν ειναι επικινδυνο ομως..ειναι επεισοδια κολπικης μαρμαρυγης με πολυυυ εντονα συμπτωματα που θες δε θες θα πας νοσοκομειο
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Βρε βιβιαν μου εχεις 300 η 600 χτυπους το λεπτο?μην λες χαζα...Ακομσ και εγω η καρδιοπαθης δε νομιζω να το εχω αυτο...αχαχα ας βρουμε κατι αλλο...Παντως πλακα πλακα καμια φορα μετραω τους σφυγμους μου και ειναι σαν να μην σταματαει να χτυπαει καθολου η καρδια τοσο γρηγορα που πηγαινει...εκεινη την ωρα δεν συνεχιζω φαντασου γιατι δεν προλαβαινω να μετραω...οποτε παιζει να ειναι και 300 ας πουμε τοτε...Ουφ...Ε βρε τι παθαμε στα καλα καθουμενα...

Senior Member
    Μαντυ μου ξερω μου εχεις ξαναπει για τον μπαμπακα σου...Ενταξει για πλακα το εγραψα και το προηγουμενο μνμ με τους πολλους σφυγμους (οχι οτι δεν εχω πολλους) αλλα οκ απο αυτο δεν πασχω...Βιβιαν περα απο την πλακα ελα να βρουμε κατι αλλο

Senior Member
    Να μη βρειτε τιποτα αλλο!!!! Βρες κανενα χομπυ καλυτερα να δεις πως θα ηρεμησεις!!! Μπα σε καλο μας...θα μεταπηδαμε απο τη μια αρρωστια στην αλληβρε παιδια?!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Χεχε οχι οχι μια χαρουλα ειμαστε...χαζα μυαλα εχουμε απλως κ καμια ιδιαιτερη ασχολια για μην ασχολουμαστε με χαζα...

Senior Member
    Στο ιδιο οργανο θα μεινουμε, απλα η παροξυσμικη ταχυκαρδια δεν μου κανει,θελω κατι αλλο... Αχαχχαχα...Βρε τι εχουμε παθει...Εγω αγχωθηκα κιολλας με την αξονικη... αμα την κανω τελικα μπορω παραλληλα να κανω και κεφαλι? Να παω σε ενα γιατρο να μου γραψει, η να πω στον μπαμπα μου που σαν οφθαλμιατρος ειμαι σιγουρη πως θα μπορει απλα λεει ψεματα για να μην κανω, για να ξεμπερδευω μια και καλη?Γιατι οντως σε κεφαλι δεν εχω ψαξει τιποτα, αμαρτια ειναι και αυτο το καημενο να μενει ετσι, θα κανει παραπονα στο τελος οτι δεν το προσεχω

Μήπως καταβάθος φοβόμαστε να νοιώθουμε καλά; Και αν νοιώσουμε, λέμε μπα δε θα είναι για πολύ και τα επαναφέρουμε όλα από την αρχή; (Λέω εγω τώρα)
    Μήπως τελικά η μόνη ασχολία μας είναι τι αρρώστια νομίζουμε ότι έχουμε και καμιά άλλη; Είναι δυνατόν παιδιά τόσο νέα να ασχολούμαστε συνέχεια με τέτοια πράγματα; Αντί να δημιουργούμε και να χαιρόμαστε τα νιάτα μας;

Senior Member
    Zugaki, εννοειται αυτο Αλλα και παλι οκ το καταλαβαινουμε αλλα πως σταματαμε τα συμπτωματα η τις ασχημες σκεψεις? Εγω ας πουμε εκει που ειμαι καλα, παλι ξεκιναω και σκεφτομαι διαφορα οπως ας πουμε οτι ο γιατρος που πηγα δεν ειναι καλος, η οτι πως τα αποδιδει ολα στο αγχος αφου δεν εχω κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις(οκ αυτη η ανησυχια εχει μια βαση)...Παντως πραγματικα ορισμενες φορες οι γιατροι κανουν και αυτοι λαθη και θεωρω πως και μονοι μας ισως πρεπει να πιεζουμε για ολες τις εξετασεις για να αποκλειστει καθε τι παθολογικο...Απο εκει και περα ασφαλως αν τα εχεις κανει ολα και δεν σου βρισκουν τιποτα (οπως η Μαντουλα ας πουμε που εχει κανει και μαγνητικη!) τοτε απλα πρεπει να δεχτεις πως εισαι υγιεστατος και πως οτι εχεις ειναι καθαρα ψυχολογικο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by zugaki View Post
    Μήπως καταβάθος φοβόμαστε να νοιώθουμε καλά; Και αν νοιώσουμε, λέμε μπα δε θα είναι για πολύ και τα επαναφέρουμε όλα από την αρχή; (Λέω εγω τώρα)
    Μήπως τελικά η μόνη ασχολία μας είναι τι αρρώστια νομίζουμε ότι έχουμε και καμιά άλλη; Είναι δυνατόν παιδιά τόσο νέα να ασχολούμαστε συνέχεια με τέτοια πράγματα; Αντί να δημιουργούμε και να χαιρόμαστε τα νιάτα μας;
    Ποσο δικιο παιζει να εχεις!!!! Και εγω αυτο πιστευω...φοβομαστε να ζησουμε..ειπες πολυ μεγαλη κουβεντα..το θεμα ειναι πως θα το δουλεψουμε μεσα μας ετσι ωστε να φτασουμε σε σημειο να μη δινουμε σημασια σε τετοια συμπτωματα και να μην καταστρεφεται η ζωη μας..
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Το τραγικο ειναι οτι παντα τα ειχαμε κατα περιοδους ολα αυτα αλλα δε διναμε σημασια!! Θα μου πεις μια φορα θα κολλησει το μυαλο!! Αντε ξεκολλατο μετα!!!

Senior Member
    Αμα κολησει μετα δυσκολα ξεκολαει ειδικα σε ατομα σαν και εμας που εχουμενκαι τοσο αγχος κτλπ...κοριτσια μου εγω σας ειπα τη γνωμη μου η λυση ειναι ο αποκλεισμος του παθολογικου παραγοντα μεσω ολων των δυνατων εξετασεων που μπορουν να γινουν και απο εκει και περα εποσκεψη σε ειδικο, ψυχολογο η ψυχιατρο...

Page 23 of 60 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast