ταχυκαρδια στον υπνο - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 60 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 898
    Senior Member
    Αχαχχα Βιβιαν μου, να το θυμασαι ομως αυτο ε!!!μετα μην πεις θα παω και σε τριτο για ακομα μια γνωμη κτλπ...Και εγω παντως πιστευω πως αμα παω και σε εναν ακομα θα ηρεμησω...Απλα δεν θα αντεξω μετα να μου βγουνε στη φορα τιποτα νευρολογικα κτλπ που ειναι και πολλα... Αν και πιστευω πως θα ειμαι καλα και δεν θα θελω να ψαξω τιποτα ουτε για τις ζαλαδες ουτε για τους ιλιγγουε που εχω, γιατι και εμενα η καρδια ειναι το ατου μου...Αμα φυγει αυτος ο φοβος, πιστευω μετα θα ειμαι πολυ καλυτερα!

Senior Member
    Γεια σας κοριτσαρες...ελπιζω να ειστε ολες καλα...εγω ειμαι πιο μεγαλη απο εσας και πιο παλια δυστυχως στις κρισεις και τις αρρωστοφοβιες..ππφφ..η φοβια της καρδιας ομως μου εχει επανελθει δυστυχως...πολυ δυστυχως...για 3η φορα...τη μισωωω...και συμπασχω μαζι σας...

Senior Member
    Καλημέραααα!! Σήμερα μέρα χαράς γτ επιτέλους θα πάω και για τη 2η γνώμη και θα ηρεμήσω ( οτι θα το λεγα αυτό το πράγμα,δε το περίμενα!!). Θεανάκι μου, όχι αμα ξαναπώ κάτι μετά, κάντε με ομαδικό block απο την ομάδα!! Ε,μαααα πια δε θα τρώγομαι. Το άλλο δε σας το είπα 13:30 έχω οδοντίατρο και 14:30 έχω καρδιολόγο και μαμώ τους συνδυασμούς έχω κάνει!!! Καλώς ήρθες στην psycho παρέα μας haniel!! Εγώ πάντα τη φοβία μου με τη καρδιά την είχα...ααααα,όλα κι όλα είμαι σταθερός χαρακτήρας!!! Εσυ τί νιώθεις ακριβώς και σε έχει πιάσει φοβία;;

Senior Member
    Haniel καλωσηρθες! Ναι αν θελεις πες μας λιγα πραγματα για σενα,πως απεκτησες ας πουμε τις φοβιες,ποσα χρονια εισαι ετσι κτλπ
    Βιβιαν μου αντε σημερα θα ηρεμησεις μολις πας στον καρδιολογο και δεις πως ολα ειναι καλα! Να του τα πεις ολα και να επιμεινεις να σου λυσει ολες σου τις αποριες και να σου γραψει καμια εξεταση να σου φυγει αππ το μυαλο η να σου βαλει το χολντερ που ηθελες... Σε ζηλευω που θα πας παντως...Θελω και εγω...Αχαχχα... Ε ρε που φτασαμε, να ζηλευω επειδη θα πας στον γιατρο...Η κατασταση μου εχει ξεφυγει!
    Να μας γραψεις να μας πεις πως πηγε, αν και ειμαι σιγουρη πως δεν θα εχεις απολυτως τιποτα!
    Βιβιαν μου αμα καναμε blog απο την ομαδα οποιον υποτροπιαζε και ελεγε τα ιδια, εγω θα ειχα διαγραφει γυρω στις 100 φορες ως τωρα!

Senior Member
    χαχαχαχα δεν υπάρχεις κορίτσι μου, respect!!! Μακάρι, απο το στόμα σου... Ναι θα του το πω να μου άλει για να φύγει κάθε υποψία!! Σαν τον ρόμποκοπ θα βγω το βράδυ να φάω έξω...πφφφφ Δεν έχει ξεφύγει μόνο η δική σου κατάσταση...εγώ χθές στη δουλειά αισθάνθηκα το γνωστό μου απόκτημα και έλεγα απο μέσα μου...τι καλά θα ήταν να είχα σήμερα το holder να το έπιανε να βλεπα κι γω τι είναι...μιλάμε καμία επαφή με την πραγματικότητα!!! και να δείτε σήμερα που θα θέλω να πιάσει αυτή τη χάλια μου κατάσταση...δε θα την πιάσει... Ερε γλέντιααααα

Senior Member
    Εμενα παντως οταν του ειπα πως παθαινω εκτακτες και εκεινη την ημερα που ειχα το χολντερ δεν επαθα καμια, μου ειπε πως δεν εχει τοσο σημασια γιατι θελει να δει τη γενικοτερη κατασταση της καρδιας, και πως αμα λειτουργει καλα ενα 24ωρο και εκτακτη να κανω δεν θα γινει κατι...Οποτε και για αυτο μην αγχωνεσαι...Παντως εγω δεν ξερω και αν με πιστεψε για τις εκτακτες γιατι μου ειπε σιγουρα παθαινεις?
    Τεσπα, να πας να βαλεις το μηχανημα να δεις πως ολα ειναι τελεια και να ηρεμησεις...
    Παντως εμενα δεν με ποιανει κανεις - καμια πιστευω! Χιχιχ

Senior Member
    αααα,μπα μη το λες...εγώ παθαίνω σπασμό και δυσφορία και λεω "να τη η παροξυσμικη μαρμαρυγη"...πλάκα μου κάνεις?? Μιλάμε τελείως γεία σου...χτυπάει ήρεμη και ωραία η καρδία μου και αρχίζω εγώ..."αμάν βραδυκαρδία" χαχαχαχα έχω αλλάξει level, τί να λέμε τώρα!!!

Senior Member
    Αχαχαχαχα αυτο και εγω το εκανα...μετραγα τους σφυγμους και ηταν 60 και λεω αμαν κατι επαθα...Τοτε ειχα παει Ερετρια με τον φιλο μου στο εξοχικο του και επαιρνα τη μανα μου και της ελεγα μηπως πρεπει να παω στο νοσοκομειο και να το πει η ιδια στον φιλο μου γιατι εγω που του το πα, με εβριζε...Και γελουσε η γυναικα...Τι να κανει και αυτη με τοσα που χει ακουσει...
    Παντως μια δευτερη μου ξαδερφη εβαλε χολντερ γιατι ειχε βραδυκαρδια και ξερεις ποσους σφυγμους ειχε? 50 και το βραδυ 40 και εποιασε και 35...και της ειπε ο καεδιολογος πως δεν ειναι κατι και εκεινη δεν φοβαται καθολου... Εγω παλι αν ειχα τοσους θα κανα καθε ημερα ταμα στην παναγια, να συνεχισει να χτυπαει η καρδια μου

Καλημερα κοριτσια!!!σκεφτειτε οτι ειστε μια χαρα οτι και να αισθανεστε και θα μειωθει και η ενταση των συμπτωματων και ο φοβος σας!
    Εγω αυτο προσπαθω, τα ειχα ξανααισθανθει ολα αυτα και μικροτερη (δυσπνοια και ταχυπαλμια) και ειχα παει σε 10 γιατρους. Ειμαστε τοσα ατομα ηδη εδω με παρομοια συμπτωματα και παρομοια ηλικια. Σε ολους μας περιπου ξεκινησαν μετα τις διακοπες (ολως τυχαιως), που ξεκινα το φθινοπωρο με τα ζορια του και τελειωνει η ανεμελια των διακοπων. Εγω θεωρω πως το σωμα μας φωναζει οτι πιεστηκαμε πολυ και δεν παει αλλο. Τη διαθεση μας να φτιαξουμε και ολα θα καλυτερεψουν! Απο εκει πηγαζουν ολα τα σωματικα μας αλλα εμεις εστιαζουμε μονο στις ενοχλησεις

Senior Member
    Zugaki καλημερα! Ξερεις ποιο ειναι το περιεργο με εμενα? Οτι αυτες τις μερες νιωθω πως δεν εχω καθολου αγχος και διαθεση εχω παρα πολυ και θελω να κανω πραγματα και να βγαινω κτλπ...Αλλα τα συμπτωματα δεν υποχωρουν...Φαινεται πως εγινε χοντρη ζημια εδω και δυο μηνες που ασχολουμαι με ολα αυτα που το σωμα μου δεν μπορει να επιστρεψει στην προηγουμενη κατασταση...Τι να πω... Ελπιζω μονο μεσα στις γιορτες μα εχουν υποχωρησει καποια...Αν και δεν το βλεπω...

Senior Member
    Θεανώ μου ούτε να μας είχαν φτύσει δε θα 'χαμε τόση ομοιότητα!! Zugaki έχεις απόλυτο δίκαιο κοριτσάκι μου αλλά τί να πεις...αμα φάει μέντα το μυαλό και θέλει ιατρό για να ηρεμήσει...δεν το κρατάει τπτ...αλλά τλχ να είναι μέχρι εκεί!!Ο ψυχίατρος σε μας είναι μια θετική σκεψη αλλά δεν είναι ο καταλληλότερος που λένε όλοι. και που το στηρίζω αυτό, είμαστε άτομα που έχουμε ζωντάνια, το παλεύουμε, δεν κλινόμαστε σπίτι μιζεριάζοντας με κλαματα κ με τετοια. Εγώ ξυπνάω 8, στις 9 πιάνω δουλειά μέχρι 13:30 κ μετά στις 18:00 με 21:00 ( απογεύματα βέβαια μπορεί να ρθώ και πιο νωρίς και να φυγώ και αργότερα) μεσημερι τρέχω για yoga-pilates και βράδυ πρέπει να δω και έναν άντρα! Οπότε δε μπορεί να πεις οτι έχω παραδοθεί, απο μόνη μου το πολεμάω. Μπορεί να μην τα καταφέρνω και με τον καλύτερο τροπο αλλα τλχ κάνω οτι μπορω. Για το μόνο που χαίρομαι είναι οτι ξεπέρασα αυτά τα 3-4 βραδια που ξυπνούσα καταμεσής της νύχτας με ταχυπαλμία. Έχω δρόμο φυσικά ακόμα αλλά θα τα καταφέρω, που θα πάει!!!

Senior Member
    Κοιτα Βιβιαν μου εγω παντως τις τελευταιες ημερες εχω πιο πολυ ορεξη...Απο οταν με εποιασαν αυτα και τουλαχιστον για κανενα διμηνο δεν ημουν καθολου καλα ψυχολογικα ( και πως να ημουν αφου νομιζα πως ειχα πανω μου ολες τις αρρωστιες του κοσμου!)
    Αφου πιστευα πως εχω παθει και καταθλιψη (το ειχα γραψει και εδω), αλλα ευτυχως βεβαια πιστευω πως το ξεπερασα... Το μονο που θελω ειναι να φυγου αυτα τα ηλιθια συμπτωματα...Η μανα μου παντως που το συζητουσαμε μου ειπε πως μολις ειχε πεθανει ο μπαμπας της την ειχανε ποιασει τετοια ψυχοσωματικα, τα οποια κρατησαν σχεδον 2 χρονια...Εγω δεν θα αντεξω αν κρατησουν τοσο...Εδω σχεδον διομιση μηνες τα εχω και δεν την παλευω!
    Παντως εσυ κοριτσι μου καλα κανεις και δεν παραδιδεσαι αυτο ειναι το πιο σημαντικο...Κανε τη μερα σου και το προγραμμα σου κανονικα και ασε ολες τις υπολοιπες βλακειες μολις πας και στο καρδιολογο και ξεμπερδευεις...Αι στο καλο δηλαδη, δεν θα ζουμε σαν καρδιοπαθεις χωρις να ειμαστε!
    Εγω παντως αυριο θα κανω και μια τσαρκα απο τον ψυχιατρο μπας και δω χαιρι
    Για να επιστρεψουμε και στο hot θεμα των ψυχοσωματικων, ειμαι ξαπλωμενη στο κρεβατι και ακουω απο την αριστερη αυτουμπα τους παλμους μου...Αυτο παλι τι ειναι? Το χω ξαναπαθει βεβαια και ειναι πολυ σπαστικο

Senior Member
    Η Μυοκαρδίτιδα μπορεί να αποκλεισθεί πολύ εύκολα!Ακόμα και αν το Triplex είναι φυσιολογικό,υπάρχουν αιματολογικές εξετάσεις που δείχνουν την φλεγμονή του Μυοκαρδίου (Μυοκαρδίτιδα)...
    Σε 1 μέρα βγαίνουν τα αποτέλεσματα των συγκεκριμένων αιματολογικών.
    Εάν ο συνδυασμός Triplex-Αιματολογικών είναι καλός,τότε αποκλείεται η Μυοκαρδίτιδα.

Senior Member
    χαχαχαχα...ααα, τώρα με αυτό που είπες με βοηθάς!! Εμένα αυτά τα κακορίζικα με είχανε αφήσει τον Σεπτέμβριο μήνα αλλά τελη Οκτωβρίου έπαθε η γιαγιούλα εγκεφαλικό κ μια βδομάδα μεσημέρι βράδυ ήμουν κοντά της και ένιωθα απο τη στεναχώρια μου να λιώνω σα το κερί. Με πείραξε πάρα πολύ ο θάνατος της και σα να μην έφτανε αυτός ο πόνος μου μέσα στις 14 μέρες πέθανε και ο παππούς... (πολύ αγαπημένο & ευτυχισμένο ζευγάρι) και απο κει και ύστερα νομίζω οτι αυτά τα ψυχοσωματικά με αρρωστήσανε τελείως...πφφφφφφφ Στο αυτί τους ακούς?? κάνε οτι δεν καταλαβαινείς!! Και στον ψυχίατρο να πας, δεν είναι κακό μπορεί να σε βοηθήσει πιο εύκολα κιόλας να ξεφύγεις απο αυτό το λούκι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Zugaki καλημερα! Ξερεις ποιο ειναι το περιεργο με εμενα? Οτι αυτες τις μερες νιωθω πως δεν εχω καθολου αγχος και διαθεση εχω παρα πολυ και θελω να κανω πραγματα και να βγαινω κτλπ...Αλλα τα συμπτωματα δεν υποχωρουν...Φαινεται πως εγινε χοντρη ζημια εδω και δυο μηνες που ασχολουμαι με ολα αυτα που το σωμα μου δεν μπορει να επιστρεψει στην προηγουμενη κατασταση...Τι να πω... Ελπιζω μονο μεσα στις γιορτες μα εχουν υποχωρησει καποια...Αν και δεν το βλεπω...
    Θεανουλα μου καλημερα!!! Καλημερα και σε ολο το παρεακι..να ξερεις κατι που μου το επιβεβαιωσαν 3 γιατροι εκ των οποιων οι 2 νευρολογοι...τα συμπτωματα του αγχους ειναι σε εξαρση οταν ηρεμει ο οργανισμος μας..οσο αγχωνομαστε και πιεζομαστε το ανοσοποιητικο μας αμυνεται εντονα και δεν εχουμε συμπτωματα ή τα νιωθουμε σε πολυ μικρο βαθμο...οταν ομως χαλαρωνουμε και αποβαλλουμε το εγχος εκει γινεται ο τελικος απολογισμος...επισης..στο επιβεβαιωνω κι εγω που το επαθα ετσι ακριβως..οταν αγχωνομαι ειμαι στην τσιτα...δε καταλαβαινω τιποτα...μετα οταν ηρεμω βγαζω ολα τα κουσουρια...

Και κατι για να σε ταρακουνησει...οτι αποκτουμε απο αγχος δυστυχως τις περισσοτερες φορες ειναι μη αναστρεψιμο! Επισης γιατρος μου το ειπε αυτο...και επισης το βιωνω..οι συσπασεις που απεκτησα απο πολυ αγχος και πιεση πριν ενα μιση χρονο παραμενουν ακομη και αυτη τη στιγμη που μιλαμε!
    Και κατι τελευταιο...εμεις θεωρουμε το αγχος σαν κατι μη ορατο και πολλες φορες το αμφισβητουμε.. Εχετε διαβασει ομως οτι οταν αγχωνομαστε ο οργανισμος μας παραγει μια ουσια η οποια καταστρεφει τα οργανα μας? Και ειδικα οσα ηδη εχουν θεμα...ο μπαμπας μου επαθε εγκεφαλικο πριν ενα χρονο...και δεν ηταν απο την καρδια του...αλλα απο το αγχος! Πηγε στους καλυτερους γιατρους και ολοι αυτο του ειπαν!

Σορρυ για το μεγαλο post..αλλα εχω αποφασισει οτι οσο βλεπω νεα παιδια να ταλαιπωρουνται με φοβιες οπως εγω...θα βοηθαω οσο μπορω! Γιατι κι εγω καποτε κοντευα να τρελαθω με τα συμπτωματα που ειχα και δεν εφευγαν με τιποτα..και ειχα τοση αναγκη μια κουβεντα απο καποιο ομοιοπαθη με μενα!
    Pionier vsegda gotov!!!

Page 26 of 60 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast