ταχυκαρδια στον υπνο - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 60 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 898
    Member
    Χαχα viviann και εγώ εχω οδοντίατρο στις 18:00... τελικά δεν έκλεισα για καρδιολόγο, χθες δεν είχα καμία έκτακτη και το βράδυ κοιμήθηκα άνετα και βαθιά.. Το ΣΚ φεύγω από Αθήνα για γιορτές, αν δω ότι χειροτερεύει η κατάσταση μπορεί να επισκεφθώ κάποιον στη πόλη μου αλλά μάλλον δε θα χρειαστεί, θα δείξει...

Καλή επιτυχία στην εξέταση, μια χαρά θα'σαι, θα ρθεις μετά χαρούμενη να μας τα γράψεις

Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Θεανουλα μου καλημερα!!! Καλημερα και σε ολο το παρεακι..να ξερεις κατι που μου το επιβεβαιωσαν 3 γιατροι εκ των οποιων οι 2 νευρολογοι...τα συμπτωματα του αγχους ειναι σε εξαρση οταν ηρεμει ο οργανισμος μας..οσο αγχωνομαστε και πιεζομαστε το ανοσοποιητικο μας αμυνεται εντονα και δεν εχουμε συμπτωματα ή τα νιωθουμε σε πολυ μικρο βαθμο...οταν ομως χαλαρωνουμε και αποβαλλουμε το εγχος εκει γινεται ο τελικος απολογισμος...επισης..στο επιβεβαιωνω κι εγω που το επαθα ετσι ακριβως..οταν αγχωνομαι ειμαι στην τσιτα...δε καταλαβαινω τιποτα...μετα οταν ηρεμω βγαζω ολα τα κουσουρια...

Και κατι για να σε ταρακουνησει...οτι αποκτουμε απο αγχος δυστυχως τις περισσοτερες φορες ειναι μη αναστρεψιμο! Επισης γιατρος μου το ειπε αυτο...και επισης το βιωνω..οι συσπασεις που απεκτησα απο πολυ αγχος και πιεση πριν ενα μιση χρονο παραμενουν ακομη και αυτη τη στιγμη που μιλαμε!
    Και κατι τελευταιο...εμεις θεωρουμε το αγχος σαν κατι μη ορατο και πολλες φορες το αμφισβητουμε.. Εχετε διαβασει ομως οτι οταν αγχωνομαστε ο οργανισμος μας παραγει μια ουσια η οποια καταστρεφει τα οργανα μας? Και ειδικα οσα ηδη εχουν θεμα...ο μπαμπας μου επαθε εγκεφαλικο πριν ενα χρονο...και δεν ηταν απο την καρδια του...αλλα απο το αγχος! Πηγε στους καλυτερους γιατρους και ολοι αυτο του ειπαν!

Σορρυ για το μεγαλο post..αλλα εχω αποφασισει οτι οσο βλεπω νεα παιδια να ταλαιπωρουνται με φοβιες οπως εγω...θα βοηθαω οσο μπορω! Γιατι κι εγω καποτε κοντευα να τρελαθω με τα συμπτωματα που ειχα και δεν εφευγαν με τιποτα..και ειχα τοση αναγκη μια κουβεντα απο καποιο ομοιοπαθη με μενα!
    Ενδιαφέρουσα η πρώτη παράγραφος και όντως έτσι είναι, εξηγούνται τώρα κάποια πράγματα... Ναι, όταν αγχωνόμαστε εκκρίνεται περαν των άλλων ουσιών, η κορτιζόλη η οποία επηρεάζει μακροχρόνια τον οργανισμό καθότι είναι τοξίνη!

Πάντως αυτό που γράφετε για ψυχολόγους - ψυχιάτρους σαν την τελευταία έσχατη λύση και ότι δεν ενδίκνυται είναι τελείως λάθος. Μετά τις τόσες επισκέψεις σε παθολόγους, πλέον ο ψυχολόγος είναι η λύση. Μη το παίρνετε τόσο αρνητικά, δεν είμαστε ψυχάκηδες, το άγχος και οι φοβίες είναι ψυχικές ασθένειες και θέλουν την κατάλληλη αντιμετώπιση που μόνο ένας ψυχολόγος μπορεί να προσφέρει. Εξάλλου, σε forum ψυχολογίας γράφουμε για το προβλημά μας, αν ήταν θα πηγαίναμε στο iatronet

Senior Member
    Quote Originally Posted by JimZe View Post
    Ενδιαφέρουσα η πρώτη παράγραφος και όντως έτσι είναι, εξηγούνται τώρα κάποια πράγματα... Ναι, όταν αγχωνόμαστε εκκρίνεται περαν των άλλων ουσιών, η κορτιζόλη η οποία επηρεάζει μακροχρόνια τον οργανισμό καθότι είναι τοξίνη!

Πάντως αυτό που γράφετε για ψυχολόγους - ψυχιάτρους σαν την τελευταία έσχατη λύση και ότι δεν ενδίκνυται είναι τελείως λάθος. Μετά τις τόσες επισκέψεις σε παθολόγους, πλέον ο ψυχολόγος είναι η λύση. Μη το παίρνετε τόσο αρνητικά, δεν είμαστε ψυχάκηδες, το άγχος και οι φοβίες είναι ψυχικές ασθένειες και θέλουν την κατάλληλη αντιμετώπιση που μόνο ένας ψυχολόγος μπορεί να προσφέρει. Εξάλλου, σε forum ψυχολογίας γράφουμε για το προβλημά μας, αν ήταν θα πηγαίναμε στο iatronet
    Συμφωνω απολυτα!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Σταυρο μου ποιες αιματολογικες ειναι αυτες? Θα ζητησω να παω να τις κανω...!
    Μαντουλα μου καλα κανεις και βοηθας οπου βλεπεις πως υπαρχει προβλημα, αλλα πρωτα πρεπει να βοηθησεις τον εαυτο σου κοριτσι μου Παντως παιδια να ειστε ολοι καλα απο τοτε που γραφτηκα εδω ειμαι πολυ καλυτερα! Αληθεια...

Member
    Quote Originally Posted by zugaki View Post
    Καλημερα κοριτσια!!!σκεφτειτε οτι ειστε μια χαρα οτι και να αισθανεστε και θα μειωθει και η ενταση των συμπτωματων και ο φοβος σας!
    Εγω αυτο προσπαθω, τα ειχα ξανααισθανθει ολα αυτα και μικροτερη (δυσπνοια και ταχυπαλμια) και ειχα παει σε 10 γιατρους. Ειμαστε τοσα ατομα ηδη εδω με παρομοια συμπτωματα και παρομοια ηλικια. Σε ολους μας περιπου ξεκινησαν μετα τις διακοπες (ολως τυχαιως), που ξεκινα το φθινοπωρο με τα ζορια του και τελειωνει η ανεμελια των διακοπων. Εγω θεωρω πως το σωμα μας φωναζει οτι πιεστηκαμε πολυ και δεν παει αλλο. Τη διαθεση μας να φτιαξουμε και ολα θα καλυτερεψουν! Απο εκει πηγαζουν ολα τα σωματικα μας αλλα εμεις εστιαζουμε μονο στις ενοχλησεις
    Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, μπορεί και παλαιότερα ο οργανισμός να προσπαθούσε να μας προειδοποιήσει ώστε να αλλάξουμε κακές συνήθειες αλλά εμείς να τον αγνοούσαμε.

Εμένα με επηρεάζει φοβερά η καφείνη, αν πιω φραπε τρέμω σα το ψάρι, και επί δύο χρόνια από πρόπερσυ που έγγραφα την πτυχιακή μου εργασία είχα ξεκινήσει τους καφέδες, και ειδικά οι fredo με τα γάλατα με είχαν ταραξει στην αρχή, μετά τους συνήθισα αλλά είχα θέματα στο στομάχι και εγώ συνέχιζα. Επίσης έκανα πολύ κακή διατροφή καθώς δεν έχω τους δικούς μου στην Αθήνα για να έχω έτοιμο σπιτικό φαγητό και αν προσθέσω και το συνεχές άγχος στο πανεπιστήμιο για τα μαθήματα, τους βαθμούς, τις συνεντεύξεις για το μεταπτυχιακό ω καλά! Τα είχα παίξει τα προηγούμενα χρόνια, έκλεινα 12ωρα διαβάσματος...

Ήδη έχω κάνει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά μου μετά το τελευταίο αυτό ταρακούνημα με τη κρίση πανικού... Από ότι διαβάζω και βλέπω και αλλού πολύς κόσμος 'πάσχει' απο υπερβολικό άγχος, φοβίες, και κρίσεις πανικού. Σε μια εκπομπή άκουσα ότι σε ένα εξάμηνο στην Ελλάδα πουλήθηκαν 8 εκατομμύρια αγχολυτικά χάπια!! Πρέπει να δείξουμε ενδιαφέρον για τη προσωπική μας υγεία, στη ζωή αυτή με τέτοιους ρυθμούς έχουμε δώσει πρωτεραιόητητα σε όλα τα άλλα εκτός από τον ίδιο μας τον εαυτό.

Quote Originally Posted by JimZe View Post
    Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, μπορεί και παλαιότερα ο οργανισμός να προσπαθούσε να μας προειδοποιήσει ώστε να αλλάξουμε κακές συνήθειες αλλά εμείς να τον αγνοούσαμε.

Εμένα με επηρεάζει φοβερά η καφείνη, αν πιω φραπε τρέμω σα το ψάρι, και επί δύο χρόνια από πρόπερσυ που έγγραφα την πτυχιακή μου εργασία είχα ξεκινήσει τους καφέδες, και ειδικά οι fredo με τα γάλατα με είχαν ταραξει στην αρχή, μετά τους συνήθισα αλλά είχα θέματα στο στομάχι και εγώ συνέχιζα. Επίσης έκανα πολύ κακή διατροφή καθώς δεν έχω τους δικούς μου στην Αθήνα για να έχω έτοιμο σπιτικό φαγητό και αν προσθέσω και το συνεχές άγχος στο πανεπιστήμιο για τα μαθήματα, τους βαθμούς, τις συνεντεύξεις για το μεταπτυχιακό ω καλά! Τα είχα παίξει τα προηγούμενα χρόνια, έκλεινα 12ωρα διαβάσματος...

Ήδη έχω κάνει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά μου μετά το τελευταίο αυτό ταρακούνημα με τη κρίση πανικού... Από ότι διαβάζω και βλέπω και αλλού πολύς κόσμος 'πάσχει' απο υπερβολικό άγχος, φοβίες, και κρίσεις πανικού. Σε μια εκπομπή άκουσα ότι σε ένα εξάμηνο στην Ελλάδα πουλήθηκαν 8 εκατομμύρια αγχολυτικά χάπια!! Πρέπει να δείξουμε ενδιαφέρον για τη προσωπική μας υγεία, στη ζωή αυτή με τέτοιους ρυθμούς έχουμε δώσει πρωτεραιόητητα σε όλα τα άλλα εκτός από τον ίδιο μας τον εαυτό.
    Εγώ πιστεύω με μια οποιαδηποτε μορφή άσκησης, αρκετη ενυδατωση, καλη διατροφη, καλη ψυχολογια και ισως και κανενα χαλαρωτικο ροφημα θα καταλαγιασουν σιγα σιγα ολα τα σωματικα που νοιωθουμε!

Senior Member
    Θεανώ οι αιματολογικές για την Μυοκαρδίτιδα είναι:

1)Γενική αίματος
    2)ΤΚΕ
    3)CRP
    4)CPK,CK-MB
    5)LDH
    6)Τροπονίνη Τ

Σύμφωνα με μια μελέτη όταν τεθεί σαν όριο το 0.01 ng/ml για την τροπονίνη Τ,ανιχνεύεται το 100% των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας.
    Πρακτικά λοιπόν αν η τροπονίνη Τ είναι κάτω από αυτό το όριο,δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μυοκαρδίτιδα.
    Αν οι παραπάνω εξετάσεiς σου είναι εντός ορίων,και σε συνδυασμό με τον υπέρηχο,αποκλείεται 100% η Μυοκαρδίτιδα.
    Αν επιμένεις να έχεις άγχος παρά τα καλά αποτελέσματα που θα λάβεις(100% θα είναι καλά),που λογικά δεν θα έχεις,κάνεις και μία Μαγνητική Τομογραφία Καρδιάς και ξεμπερδεύεις.
    Αλλα έχει μεγάλο κόστος που δύσκολα θα το πληρώσεις.Για μένα αν κάνεις αυτές τις αιματολογικές,ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ 100% ένα ευρύ φάσμα Καρδιοπαθειών.

**Δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση η διενέργεια εξετάσεων,αλλά επειδή τα έχω περάσει όλα αυτά,γνωρίζω πως όσες διαβεβαιώσεις και να σου δώσουν τα παιδιά από το Forum,πάλι στο ίδιο σημείο θα γυρίζεις!
    Απλά θεώρησε τις ως Τελευταίες Εξετάσεις και μετά Stop!

Senior Member
    Ουφ ευχαριστω βρε Σταυρο μου... Σκεφτομουνα και εγω τη μαγνητικη αλλα λεω καλυτερα να ξεκινησω απο τα πιο απλα γιατι δεν ξερω αν θα μου την εγραφε ο γιατρος...

Senior Member
    Ειμαι στην αναμονη για τον καρδιολογο...αντε να δουμε!! Παντως στον οδοντιατρο μια χαρα την παλεψα!! Περιμενα να παθω παρακρουση με το πρωτο συμπτωμα που θα τυχαινε και θατου δαγκωσα κανα χερι αλλα ολα οκ!! Εκανα focus στο ταβανι κ την αναπνοη μου!!

Καλη επιτυχια viviann!!!! Καλα αποτελεσματα μεσα απο την καρδια μου!

Senior Member
    Αντε Βιβιανακι καλη επιτυχια ολα θα πανε τελεια!

Senior Member
    Ευχαριστω πολυυυυ και τις 2 σας!!! :-* θα σας στειλω μετα τι μου ειπε...εκτος κ αν εχει προλαβει κ με δεσει με κανα ζουρλομανδια!!

Χαχαχα ελα βλακειες!!! Θα περιμενουμε!!!!!

Member
    Μια χαρά θα΄σαι, εγγυημένα πράγματα!!

Senior Member
    Ναι Θεανώ,Μαγνητική ούτε καν θα στην έγραφε!Άσε που δεν θα ξεμπέρδευες με λιγότερα από 300€!
    Το βραδάκι θα σου ανεβάσω το Triplex μου να σου δείξω κάποια σημαντικά στοιχεία!

Page 27 of 60 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast