Results 436 to 450 of 898
Thread: ταχυκαρδια στον υπνο
-
15-12-2015, 18:39 #436
Ασε με κοριτσι ειμαι να σκασω
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο καλο σκυλι ηταν...τα ματια του ηταν τα πιο μελαγχολικα που εχω δει... η γιαγια μου μου ειπε πως τον τελευταιο καιρο δεν ετρωγε πολυ...μια φιλη της μαμας μου που τον προσεχε πιο πολυ του ειχε παρει κατι βιταμινες κτλπ αλλα δεν βελτιωνοταν η κατασταση...Και ηθελε να φωναξει γιατρο, αλλα δεν προλαβε γιατι εξαφανιστηκε το σκυλακι...Λενε πως οταν ειναι να πεθανουν φευγουν μακρια για να μην στενοχωρουν τους δικους τους
και εμας ο πρωτος μας σκυλος οταν ειχε αρρωστησει, το εσκαγε συνεχεια γιατι ενιωθε πως θα πεθανει...Τεσπα αυτος απο το χωριο δεν ηταν μεγαλος, αλλα προφανως επαθε καποια αρρωστια μπορει κανενα καλαζαρ...
Ουφ
Τεσπα μου φαινεται θα ερθω μια βολτιτσα απο Λαρισα στο δικο σου καρδιολογο...χιχιχ μου ακουγεται πολυ καλος...βασικα και μονο που καταφερε να σε ηρεμησει προφανως και ειναι καλος!
- 15-12-2015, 19:12 #437
Viviann τωρα φανταζομαι ολα οκ ε;; το θεμα μας τωρα ειναι να τα καταλαγιασουμε
15-12-2015, 19:51 #438
Nαι ναι κορίτσια απο την ώρα που έφυγα απο εκεί τα βλέπω όλα με άλλο μάτι. Δε μπορώ να πω οτι δεν τα ένιωσα ξανά αλλά πλέον δε με τρομάζουν!! Εφόσον, η καρδιά είναι δυνατή δεν μπορούν να με επηρεάσουν και κάποια στιγμή ( εύχομαι σύντομα, ελπίζω να εξαλειφθούν).
Είναι πολύ καλός γιατρός και μάλιστα μου εξήγησε οτι αν θέλει να φανεί και στα μάτια μου καλός μου λέει θα μπορούσε να με στείλει σε άλλες 3-4 ειδικότητες όπου μπορεί και να μου βρίσκανε κάτι...μόνο και μόνο για να μου φανεί εμένα αρεστός. Επίσης, κάποιος άλλος γιατρός θα μπορούσε να μου πει... α, κάνε κι αυτή την εξέταση και κάτι δείχνει το αποτέλεσμα και πήγαινε να το δει και ο τάδε γιατρός και να αρχίσει ένας γολγοθάς για μένα που δε θα τελειώσει ποτέ! Μου είπε οτι εγώ παθολογικά έκανα αυτό που ήταν να κάνω το έκανα...απο κει και πέρα θα πρέπει να ηρεμήσω για να ηρεμήσει και το σώμα μου.
15-12-2015, 20:06 #439
Πάλι το ξέχασα το Triplex...Δεν πειράζει...
Παιδιά ξέρω από τι πέθανε ο σκύλος αλλά δεν της το λέω γιατί θα τρομοκρατηθεί...
15-12-2015, 20:22 #440
Σε ξορκίζω...μη μιλήσεις!
15-12-2015, 20:40 #441
Μπράβο Viviann πολύ καθησυχαστικά τα γραφόμενά σου ειδικά στο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει όταν παθαίνουμε έκτακτη, γιατί όλοι αυτό είναι που φοβόμαστε περισσότερο. http://css.setti.info/forum/public/s...-thumbs-up.gif
Στα πρόσφατα δικά μου, τώρα στη διαδρομή προς τον οδοντίατρο ένιωσα κάποιες αιφνίδιες ζαλάδες και ότι 'χάνομαι'. Το μεσημέρι που είχα ηρεμήσει, το σώμα μου πήγε να χαλαρώσει και να φύγει το βάρος και εγώ νόμιζα ότι κάτι πάθαινα και δεν το άφησα και ξανά απο την αρχή το στηθοπλάκωμα το άγχος...
Δυστυχώς η μαγική λύση που επιζητούμε να έρθει ξαφνικά ένα πρωί που θα ξυπνήσουμε είναι μάλλον αδύνατη, θέλει δουλειά με το μυαλό και το σώμα... γιαυτό άλλωστε και οι επισκέψεις σε ψυχολόγο διαρκούν κάποιο διάστημα..
http://forum.supremacy1914.com/images/smilies/amen.gif
15-12-2015, 20:45 #442
Σταυρο αχαχαχαχα ασε με γιατι το σκεφτηκα και εγω...το κακομοιρο οποτε με εβλεπε ανεβαινε πανω μου και με εγλυφε και μου χε κανει και κατι γρατζουνιες...και ηταν και ανεμβολιαστο επειδη ξταν αδεσποτο...Αλλα δεν το σκεφτομαι...εχω κανει μεγαλη προοδο σου λεω...
Jimze ακριβως δυστυχως μαγικη λυση δεν υπαρχει...Θελει παρα πολυ προσπαθεια απο μερους μας...
15-12-2015, 20:47 #443
Βιβιαν μου χαιρομαι πραγματικα παρα πολυ για εσενα!
15-12-2015, 20:58 #444
Δε χρειάζεται για τίποτα να ανησυχείς JimZe μου λέει οτι δεν υπάρχει κάμια απολύτως περίπτωση να σταματήσει η καρδιά απο τις έκτακτες...μα καμία όμως!!! μη σας τρομάζει τίποτα!!! Αυτό έπαθα κ εγώ χθές το βράδυ!! Υπάρχει εξήγηση & γι'αυτό!! Εμείς που αγχωνόμαστε έχουμε ευαισθησία με το έντερο...το οποίο μετεωρίζεται και προκαλεί δυσφορία...τώρα εμείς επειδή έχουμε φάει την πετριά μας με την καρδιά...αμέσως αγχωνόμαστε και δημιουργούμε μίνι καταστάσεις πανικού όπου εκεί αντιδρά όλο το σώμα...σου λέει " μου χεις σπάσει τα νεύρα με το μόνιμο άγχος και τις ψυχώσεις σου, ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι κάτι φυσιολογικό και το μεταφράζεις παράλογο...ε, παρε τώρα κρίση να χεις να την χαίρεσαι!!!"
15-12-2015, 21:05 #445
Ετσι ειναι Βιβιαν μου συνφωνω απολυτα και στα ειπε παρα πολυ καλα ο γιατρος...Και το θετικο ειναι οτι καταφερε να σε πεισει αμεσως...Εγω δεν θα ησυχαζα παντως αμα δεν εκανα και εξειδικευμενες εξετασεις...Αλλα ειπαμε εγω ειμαι περιπτωσαρα...για το χολντερ τι σου ειπε?
15-12-2015, 22:44 #446
Αν θες την γνώμη μου μην το αργείς γιατί θα διαιωνιστεί το Άγχος σου..Αφού το έχεις αποφασίσει να πας σε Καρδιολόγο,κάντο γρήγορα...
15-12-2015, 23:00 #447
Θα παω απλα πρεπει πρωτον να βρω λεφτα και δευτερον να βρω καρδιολογο
Δυο πολυ βασικα πραγματα δηλαδη!!!
Παντως ο μπαμπας σου σαν γιατρος εχει πολλους γιατρους φιλους κτλπ που θα μπορουσα να παω και θα με προσεχαν και δεν θα πληρωνα...Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν τολμαω να του το πω γιατι θα φωναζειΚαι αναγκαστικα θα παω αλλου...
15-12-2015, 23:25 #448
Ωω δυνατη εκτακτη γκουπ εκανε στο στηθος και εμεινε 1 δευτερο! Το γραφω και ανατριχιαζω! Γιατι καλη μου καρδια δε με αφηνεις τον ανθρωπακο; Βρες κανεναν αλλο πιο αναισθητο που δε μασαει τη τυφλα του να ενοχλησεις...!!
Ημαρτον πια...
16-12-2015, 00:06 #449
Συγνωμη παιδακιαααα ειχα βγει εξω για φαγητακι!! Θεανακι μου γλυκο του ειπα οτι στοχευμενα για holder και με ρωτησε αν το εμπιστευομαι στο κανει αυτος το check του κ μετα να κρινει αν πρεπει να μπει holder αν κριθει αναγκαιο! Φυσικα κ τον εμπιστευθηκα γτ απο την αρχη με ακουσε με ενδιαφερον κ μου μιλησε παρα πολυ απλα και ομορφα! Κατα το καρδιογραφημα ηταν καταπανω κ παρατηρουσε για τυχον αρρυθμια...μαλιστα με αφησε κ παραπανω απο το βασικο χρονο για να με καθησυχασει! Οχι παιδια ο ανθρωπος ηταν αψογος!!γι'αυτο αλλωστε εχει τρελο κοσμο!!
16-12-2015, 00:21 #450
Jimze κουραγιο τι να πω και εγω επαθα πριν και ξερω ποσο ασχημο ειναι
ουφ...ωρες ωρες λεω δεν μπορει να με ποιασει κανενα αλλο οργανο η καρδια βρηκε που ειναι το πιο τρομαχτικο και ανησυχητικο? Τι να πω...
Βιβιαν μου αληθεια χαιρομαι παρα πολυ για σενα και που εκανες την υπερβαση και εμπιστευτηκες τον γιατρο...Αυτο σημαινει οτι αν δεν εχεις ξεφυγει ηδη απο ολο αυτο εισαι σε πολυ καλο δρομο...
Παιδια εκανα βαλεριανα να πιω (ασχετο βεβαια) γιατι παλι ειμαι σε υπερενταση και θελω να ρωτησω κανει καλο?Και δεν παθαινεις τιποτα ε?χιχιιχ που εφτασα να φοβαμαι να πιω και βοτανο...ε ρε τρελα που με δερνει