Results 481 to 495 of 898
Thread: ταχυκαρδια στον υπνο
-
16-12-2015, 12:28 #481
χαχαχα, καλώς την!! Ακου τι θα κάνεις...τώρα που είσαι χαλαρή σημείωσε τα συμππτώματα σου σε ένα χαρτάκι,,,ουτως ώστε μην τυχόν φύγεις και μετα θυμηθείς κι άλλα και κάθεσαι και σκας!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου...εύχομαι ολόψυχα κ σένα σε βοηθήσει η συνεδρία σου!! Να είσαι χαλαρή και να του λες τα πάντα, μην τυχόν δεν πεις κάτι που θέλεις επείδη πχ το θεωρήσεις χαζό και ντραπείς. Θα του πεις τα πάντα!!!
- 16-12-2015, 12:31 #482
Καλημέρα Θεανώ!Θα του εξηγήσεις του Ψυχίατρου επακριβώς το πρόβλημα,ότι θεωρείς πως δεν σου γράφουν εξετάσεις,πως θεωρείς πως δεν σε προσέχουν ιδιαίτερα οι γιατροί...Να καταλάβει καλά!Πες τα όλα!!!
**Αν σε ενδιαφέρει Καρδιολόγος,μπορώ να σε στείλω κάπου εγώ.Δεν θα σου πάρει λεφτά καθόλου(θα πας συστημένη κατευθείαν από μένα-απλά θα δώσεις το όνομα μου).
Θα σου κάνει επιτόπου:Μέτρηση Πίεσης,Triplex,Καρδιογράφημα,& Κλινική εξέταση.
Αν σε ενδιαφέρει μου λες.Είναι ο προσωπικός μου Καρδιολόγος.
16-12-2015, 12:37 #483
Αντε Θεανω και εσυ σημερα θα εισαι καλααα!!!
16-12-2015, 12:56 #484
Στείλε μας να μας πεις τι σου είπε!!! Μην ανησυχείς όμως, ελπίζω να σε βοηθήσει ο γιατρός αλλά να βοηθήσεις κι εσύ τον εαυτό σου μετά!!! Όλα θα πάνε μια χαρά πάντως!!!
16-12-2015, 13:07 #485
Ναι ελπιζω ολα να πανε καλα...
Θα του τα πω ολα εννοειται απλα φοβαμαι μην ξεχασω τιποτα...λετε αμα τα γραψω σε ενα χαρτακι να γινω ρεζιλι?χιχ
Σταυρο μου δεν ειναι τοσο θεμα τα λεφτα, εννοειται πως θα τον πληρωσω τον ανθρωπο...Αυτο που θελω αλλο ειναι...Αφενος προφανως να ειναι καλος και αφετερου να μου δωσει πολυ προσοχη και να μου γραψει εξετασεις...Αθηνα μενεις εσυ ε?
16-12-2015, 13:25 #486
θεανώ μου, μην μπαίνεις κοριτσάκι μου στο τρυπάκι με τις εξετάσεις επί εξετάσεων. Μην το κυνηγάς τόσο! Σε 2 καρδιολόγους έχεις πάει αν είχες κάτι σοβαρό θα το βλέπανε και χωρίς εξιδεικευμένες εξετασεις. Όσο τα ψάχνεις...πιο πολύ θα αγχώνεσαι γτ σε κάποια εξέταση κάποιος να σου πει " χμμμ, θα θελα να σε δει κ εκεινος ο συνάδελφος" και τότε να δεις τρέλα που θα ξεκινήσει.
16-12-2015, 13:41 #487
Ναι Αθήνα μένω.Παιανία.Αλλά ενδεχομένως να είσαι μακρυά και να μην σε βολεύει.
Το πρόβλημα είναι πως και να πας,δεν μπορεί κάποιος να σε βεβαιώσει,πως δεν θα χρειαστείς επιβεβαίωση και από άλλον γιατρό.
Επίσης,σήμερα που θα πας στον Ψυχίατρο,επειδή αυτός θα σου θέσει τα θέματα από την Ψυχιατρική του σκοπιά,εσύ και πάλι δεν θα είσαι σίγουρη πως Ιατρικά είσαι 100%.
Δηλαδή ναι μεν μπορεί να σε καθησυχάσει κάπως αλλά να φύγεις από κει με την βεβαιότητα πως Ιατρικά είσαι 100% καλά,αποκλείεται.
Μπορεί για λίγες μέρες να είσαι πιο ήρεμη αλλά ακολούθως θα αρχίσεις πάλι να αμφιβάλλεις καθώς η Καρδιά θα σου δίνει συμπτώματα...
**Επειδή είναι Λαικός τύπος ο συγκεκριμένος Καρδιολόγος,θα μπορούσα να τον καλέσω και να του εξηγήσω επακριβώς τι θέλεις.
Δηλαδή να σου εξηγήσει επακριβώς τα ευρήματα από τις εξετάσεις που θα σου κάνει και φυσικά να σου γράψει και Αιματολογικές.Δηλαδή να σε πείσει...
Φυσικά θα πρέπει να είσαι το τελευταίο Ραντεβού για να μην έχει άλλον να περιμένει μετά και θεωρήσεις πως βιάζεται...Τα κλασικα Υποχονδριακά δηλαδή...!
Τι να σου πω....
Κάνε εσύ την επίσκεψη στον Ψυχίατρο σήμερα και ας ελπίσουμε πως θα είναι καλός και δεν θα χρειαστείς να σκεφτείς καν την επίσκεψη σε νέο Καρδιολόγο,και συνεπώς να μην προχωρήσει η πρόταση μου!!!
Χαρά θα κάνω!Μακάρι!!!
16-12-2015, 14:26 #488
Βιβιαν μου σε αυτο εχεις δικιο, αλλα καταλαβαινεις πως ειναι και πως δεν το ελεγχω απολυτα...Δεν ειναι ακριβως στο χερι μου δυστυχως
Προσπαθω, αλλα ερχεται παλι καποια στιγμη που με παιρνει απο κατω...
Σταυρο μου ναι ας παω σημερα στον ψυχιατρο να δω πως θα ειναι, αλλα δεν νομιζω να γλιτωσω τη δευτερη επισκεψη σε γιατρο...Εε συ πραγματικα ο αλλος με ξεπεταξε, δεν μου εδωσε καμια σημασια...Εδω σου λεω πηγα να παρω τα αποτελεσματα του χολντερ και επειδη ειχε 100 ατομα και περιμεναν απο εξω μονο που δεν με εδιωξε...Μονη μου τον ρωτησα αμα ειχα ταχυκαρδια στον υπνο...μου λεει ειχες μεχρι 100 σφυγμους και μετα ειδα στο χαρτι πως εφτασα μεχρι 130...Δηλαδη οτι να ναι...θελω να παω και σε εναν ακομα να μου δωσει λιγη σημασια...Παιανια μου πεφτει αρκετα μακρια αλλα αμα ειναι καλος χαλαλι...
16-12-2015, 14:35 #489
Nαι κι εγώ τα έχω αυτά τα θέματα με τους γιατρούς...Καμία προσοχή δε δίνεται από μερικούς και σε ξεπετάνε γρήγορα...
Θέλεις Προδέρμ και Φροντίδα εσύ!Σε έχω κόψει!Χα χα!
Περιμένουμε νέα από τον Ψυχίατρο!
16-12-2015, 14:41 #490
Ναι ναι θα γραψω μολις γυρισω...στις 4 εχω ραντεβου
16-12-2015, 15:19 #491
Αντε με το καλο!!! Κ αν δν δεις οτι δε γλιτωνεις κ τη 2η γνωμη...πηγαινε σε κανεναν ακομη αλλα μεχρι εκει!! Σε φιλω!! Καλη συνεδρια κ αναμενουμε!!
16-12-2015, 17:12 #492
Θεανω μ καλη επιτυχια...ολα τελεια να πανε...ανθρωποι με την ψυχοσυνθεση μας κανουν παρτυ να πανε σε ψυχιατρο...πλακα κανεις? Νιωθεις πως σε καταλαβαινει!Οχι εξετασεις ομως παιδακι μ...πας σαυτον υποτιθεται για να σε ξεκολλησει απο ολα αυτα,οχι για να σ γραψει παλι εξετασεις,προς θεου!περιμενουμε νεα σ...φιλια...
16-12-2015, 17:49 #493
Παιδια μου πριν λιγο γυρισα απο τον ψυχιατρο...Δεν μου ειπε βεβαια και κατι που δεν ηξερα...Μου διεγνωσε γαδ και υποχονδριαση... Με ρωτησε πως νομιζω οτι θα τα αντιμετωπισω ολα αυτα και του ειπε πως προτιμω να μην παρω φαρμακα...Και μου ειπε χυμα πως χωρις φαρμακα δεν νομιζει οτι θα μου περασει...Μου ειπε κιολλαε οτι γενικα τα γραφει δυσκολα οποτε φανταστειτε για να μου τα εγραψε αμεσως σε τι κατασταση ειδε πως ειμαι
Ουφ τι να πω...Εγω παντως απο την ωρα που βγηκα απο εκει νιωθω πολυ καλυτερα...Δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο...Και δεν ξερω και πως εγινε...Οποτε σκεφτομαι να μην τα παρωΕλπιζω να μην κανω βλακεια...
16-12-2015, 18:16 #494
Μου διεγνωσε γαδ και υποχονδριαση
Εννοείται και θα τα πάρεις τα φάρμακα....Ποια φάρμακα σου έγραψε?
Οποτε σκεφτομαι να μην τα παρω Ελπιζω να μην κανω βλακεια...
Έχω κάνει 15 Μαγνητικές,άπειρες Αιματολογικές και Yπέρηχους,και ξέρω πως πάνε αυτά...
Αισθάνεσαι λίγο καλά,έπειτα μόλις η Καρδιά σου δώσει αφορμή,τσουπ πάλι ο φόβος...
16-12-2015, 18:19 #495
Κοριτσακι μ...σαν να βλεπω τον εαυτο μ...ειναι η σειρα των πραγματων ετσι...δεν ενιωσες ομως καλυτερα? Δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σ...και αποφασιζεις!