Results 496 to 510 of 898
Thread: ταχυκαρδια στον υπνο
-
16-12-2015, 18:29 #496
Καλησπέρα σε όλους ελπίζω να είστε καλύτερα. Εγώ σήμερα πήγα και παρέλαβα δύο βιβλία σχετικά με το άγχος και την αντιμετωπισή του, συγκεκριμένα αυτά:
1)http://www.public.gr/product/books/g...s/prod29259mm/
2)http://www.public.gr/product/books/g...prod5290330pp/
Σε λίγο θα ξεκινήσω με το πρώτο, μακάρι να λέει χρήσιμα πράγματα.
Παιδιά μήπως οι ψυχίατροι λόγω της ειδικότητας τους είναι εν γένη πιο προσφιλείς στη συνταγογράφιση φαρμάκων; Μου φαίνεται κάπως από την πρώτη επίσκεψη να πει για φάρμακα, βέβαια αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα εκτιμώντας και την κατάσταση σύμφωνα με αυτά που λέει ο ασθενής. Πάντως Θεανώ πολύ καλά έκανες, μακάρι να βοηθηθείς, αλλά φρόντισε ο γιατρός που επέλεξες να ταιριάζετε, να υπάρχει χημεία και να μπορείς να του μιλήσεις ανοιχτά για κάθε σου ζήτημα!
Ερώτηση, ισχύει ότι οι επισκέψεις σε ψυχολόγους - ψυχιάτρους είναι πανάκριβες;; Κάτι έχω ακούσει για 90ε!
Εγώ αν δε βγάλω άκρη μόνος, σκέφτομαι αργότερα να επισκεφθώ και εγώ έναν ψυχολόγο.. Κάπου είχα δεί ότι στο Ψυχολογικό Κέντρο Αθηνών μπορείς να επισκέπτεσαι ψυχολόγους με 10ε ανά επίσκεψη και συμμετέχεις και σε ομαδικά προγράμματα..
- 16-12-2015, 18:36 #497
Αχου τοοο...θελω το γατακι απο το δευτερο βιβλιο...τοτε θα μ περασουν ολα! ^^
16-12-2015, 18:45 #498
χαχα όντως πετυχημένη φωτογραφία, το βλέπεις και χαλαρώνεις... το πρώτο είναι αστα να πάνε, ωραίο εικόνα βρήκαν να βάλουν
Από το γατόνι θα ξεκινήσω, έχει και ωραία περιγραφή¨
Σ' αυτό τον κόσμο που το άγχος είναι πανταχού παρόν, όλοι βιώνουμε την ανησυχία, το άγχος και πολλά ακόμη δυσάρεστα συμπτώματα. Ευτυχώς, υπάρχουν δοκιμασμένες τεχνικές για να μάθουμε να συμφιλιωνόμαστε με τους φόβους, τους πόνους και τους θυμούς μας. Η Λουίζ Ρέιντ σας προτείνει απλούς τρόπους για να αναπρογραμματίσετε τις συναισθηματικές λειτουργίες σας και για να ξεφορτωθείτε το άγχος. Χάρη σ' αυτές τις φυσικές και αποτελεσματικές θεραπείες θα ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα ξαναπάρετε τον έλεγχο. Θα μπορείτε να βιώνετε ανεμπόδιστα τις μικρές και μεγάλες χαρές που σας προσφέρει η ζωή. Άλλες τεχνικές θα σας επιτρέψουν, για παράδειγμα, να μειώσετε τον αναβρασμό των σκέψεων, να διακόψετε το σήμα του πόνου ή να χρησιμοποιήσετε ένα στρατό μικροσκοπικών γιατρών ενάντια στη γρίπη ή σε πιο σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος. Η δύναμη του εγκεφάλου σας είναι απεριόριστη. Μάθετε να εκμεταλλεύεστε τις υπέροχες δυνάμεις του!
16-12-2015, 18:46 #499
Jimze τι να σου πω και εμενα η αληθεια ειναι πως μου φανηκε καπως που μου εγραψε φαρμακα...Βασικα δεν το περιμενα να ειναι και τοσο απολυτος...Γιατι μολις του ειπα πως θελω να το παλεψω μονη μου μου ειπε στην ψυχρα πως δεν νομιζει οτι θα τα καταφερω χωρις φαρμακα
Και μου ειπε επισης πως δυσκολα δινει...Τι να πω...
Σταυρο μου εγραψε τα entact των 10 και μου ειπε να ξεκινησω με μισο και σε 6 ημερες να το παρω ολοκληρο...Μου ειπε επισης πως επειδη τις πρωτες ημερες μπορει να ειμαι χειροτερα να παρω και ζαναξ για καμια εβδομαδα των 0.5..
Αυτα... Παιδια δεν ξερω τι να κανω...ουφ αλλο αγχος τωρα με τα φαρμακα...Παντως μου ειπε οτι δεν πειραζουν καπου και που λεει ο λογος και μια ζωη να τα παιρνεις δεν παθαινεις κατι...
16-12-2015, 18:47 #500
Το 90% των Ψυχιάτρων παίρνουν 50€ πια.Και οι πιο φίρμες στα 70-80€.
Δυστυχώς αν δεν κατασταλεί το άγχος άμεσα,δεν μπορεί να δει ο ασθενής διαφορά.
Θα είναι ευάλωτος σε κάθε νέο σύμπτωμα από την Καρδιά του.
Έχω μια ελπίδα πως σε έναν άλλο γιατρό Καρδιολόγο,πιο επεξηγηματικό,μπορεί να ηρεμήσει.
Αλλά φοβάμαι πως μετά θα φύγει από την Καρδιά και θα πάει σε άλλες παθήσεις.Ανίατες.
Και εκεί δεν υπάρχει Διαφυγή...Θα θυμάται μέχρι και την ΜυοΚαρδίτιδα σαν μια ... ευχάριστη ανάμνηση μπροστά στις καινούριες παθήσεις!
Όσοι έχουν Υποχονδρίαση καταλαβαίνουν που θα οδηγηθεί όλο αυτό...
Μετά θα έρθει η Καρκινοφοβία και εκεί θα πελαγώσει πραγματικά!
Θα τρέχει να κάνει ότι έκανα εγώ.Γαστροσκοπήσεις,Κολονο σκοπήσεις,Μαγνητικές Εγκεφάλου ψάχνοντας Όγκους κτλ...Δεν τελειώνει ποτέ αυτό.
Εγώ υπολογίζω από το 2006 να έχω δώσει πάνω από 10.000€ σε εξετάσεις και Γιατρούς...Η Υποχονδρίαση είναι σοβαρότατη πάθηση και θέλει επιθετική αντιμετώπιση.
Διαφορετικά θα χάσει τα καλύτερα χρονια της ζωής της.Σαφώς λοιπόν παίρνω θέση υπέρ του Ψυχιάτρου και υπέρ της Φαρμακευτικής αγωγής που της συνταγογράφησε.
entact των 10
Το Xanax για λίγο θα το πάρεις μέχρι να σε πιάσει το Entact που θέλει 20-30 μέρες για να δείξει πλήρες αποτέλεσμα.Μετά θα το κόψεις.
Δεν ξέρω αν θα σε πιάσει 100% αλλά αν έχεις κάποια άλλη επιλογή,ας την ακούσουμε..!!!
16-12-2015, 18:52 #501
Θεανώ μου, θα συμφωνήσω με την haniel! Δώσε λίγο χρόνο να checkαρεις τον εαυτό σου αν θα υποτροπιάσει πάλι με κάποια αφορμή των ψυχοσωματικών και μετά κρίνε αν θέλεις να τα πάρεις! Σήμερα για λίγο κι εγώ κόντεψα να την πατήσω γτ ξαφνικά με γνωστή μου πήγε η κουβέντα στο συμβάν της κουμπάρας της και κάπου εκεί ένιωσα ένα ψιλοτρόμαγμα.. Αλλά επιβλήθηκα στον εαυτό μου και θυμήθηκα απλώς τα λεγόμενα του γιατρού και δεν υποτροπίασα!!! 24ώρες χωρίς υποτροπή!!! Tο είχα ξαναπιάσει αυτο το ρεκόρ ( χαχαχα) ελπίζω τώρα και να το ξεπεράσω!!!
16-12-2015, 18:54 #502
Το κλειδι ειναι να εμπιστευτεις τον αλλον...τον εκαστοτε γιατρο...ψυχιατρο...ετσι κιαλλιως αυτο δεν ειναι το κλειδι για καθε σχεση?Η εμπιστοσυνη!
Jimze ελπιζουμε να σε βοηθησει η μανταμ λουιζ...
16-12-2015, 19:01 #503
Θεανω μ...τεικ γιορ ταιμ...εμενα μ πηρε ενα ολοκληρο χρονο να αποφασισω να τα παρω...ασχετα π οταν τα πηρα ειπα τι καθυσταριμενο π ημουν π δε τα πηρα νωριτερα...ως τοτε εκανα κγω αναπνοουλες,διαβαζα βιβλιαρακια κ εβριζα τις βαλεριανες π δε λειτουργουσαν...ο καθενας μας ειναι διαφορετικος κ θελει το χρονο τ...
16-12-2015, 19:04 #504
Έχω χάσει όλα μου τα χρόνια στους Γιατρούς να ψάχνω για παθήσεις που ποτέ δεν είχα!
Να χάνεις τους φίλους σου,να κόβεις την σχέση σου,γιατί πολύ απλά δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς!
Αυτό που είπες για την Λεπτοσπείρωση,με έκανε να πειστώ πως πλέον εδώ δεν μιλάμε για ΓΑΔ αλλά για Υποχονδρίαση.
Θυμάσαι τι σου έγραψα?
Η ΓΑΔ ανήκει στις Αγχώδεις διαταραχές αλλά η Υποχονδρίαση ανήκει στις Σωματόμορφες Διαταραχές.
Θέλει συνδυασμό Φαρμάκων (για 1 έτος τουλάχιστον) με Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία...
Διαφορετικά θα είσαι 2 μέρες καλά,3 χάλια...Αυτά που σου λέω είναι τσεκαρισμένα από την ίδια την Ζωή.
Μην αφήνεις την Ζωή να περνάει,Δράσε!
16-12-2015, 19:22 #505
Σταύρο εσύ ακούγεσαι μια χαρά σήμερα και πολλά μπράβο. Αφού πέρασες τη ταλαιπωρία σε παθολόγους γιατρούς όπως όλοι μας, τελικά με καθοδήγηση ψυχιάτρου το ξεπέρασες; Γενικά παλεύεται αυτή η διαταραχή και σε κάποιο διάστημα και έπειτα μπορείς να πεις ότι το έχεις ξεπεράσει πλήρως;
Πάντως φοβερά αυτό που λες για 15 μαγνητικές! Ρε τι κολλήματα τρώμε με ανοησίες και χάνουμε το χρόνο μας..
Εγώ έχω καθορίσει ένα προψυχιατρικό στάδιο αντιμετώπισης με τα εξής:
1) Να μάθω περισσότερα για την διατάραχή και για τις τεχνικές αντιμετώπισης μέσω βιβλίων
2) βελτίωσης διατροφής, τρόπου ζωής και συστηματική φυσική άσκηση
3) Αξιοποίηση τεχνικών εναλλακτικής ιατρικής (αυτοβελτίωση, μασάζ, ρεφλεξολογία) και η μέθοδος EFT (τεχνικές συναισθηματκής απελευθέρωσης) για την οποία έχω ακούσει απίστευτα πράγματα!
16-12-2015, 19:32 #506
Σταυρο μου,μια χαρα μου τα ελεγες εσυ... Επεσες μεσα σε ολα
Τεσπα θα το ξεκινησω αυριο και ας αισθανομαι καλυτερα τωρα...Ρωτησα καο τον μπαμπα μου που επισης ειναι γιατρος και μου ειπε να τα παρω...Οποτε αν και τα φοβαμαι, το πηρα αποφαση...Δεν γινεται να τρεναρω αλλο αυτην την κατασταση...Ειμαι δυομιση μηνες ηδη ετσι και ετρεχα σε γιατρους ολων των ειδικοτητων αντι να παω στον καταλληλο, και τωρα που πηγα δεν γινεται να τρεναρω κατι αλλο (δηλαδη την φαρμακευτικη αγωγη).
Παντως με ρωτησε τι συμπτωματα εχω και του ειπε ολα και τις ζαλαδες και τους ιλιγγους...του λεω αυτα τα ειχα 1μιση μηνα ολη την ημερα και μου ειπε πως αυτο ισως επρεπε να το ψαξω μηπως ειναι κανενας λαβυρινθος η τιποτα αλλο νευρολογικο...Αλλα τωρα δεν νιωθω πως θελω να παω σε τετοιον γιατρο, και να αρχισω ξανα εναν κυκλο εξετασεων...Μου χουν περασει κιολας λιγο, οποτε πιστευω πως και αυτα ειναι καθαρα ψυχολογικα...
Παντως για καρδιολογο ακομα επιμενω, αυτο δεν το βγαζω απο το μυαλο μου με τιποτα
16-12-2015, 19:41 #507
Θεανω μπραβο καλα εκανες και εγω θα παω αλλα δεν ξερω σε ποιον ακομα,ειμαι μεταξυ 2 αλλα η μια ειναι μακρια που εχω ακουσει καλα λογια.Το θεμα ειναι καθε ποτε πρεπει να πηγαινουμε γιατι η μερα μου συνηθως ειναι γεματη και δεν υπαρχει χρονος.
16-12-2015, 19:44 #508
Καλη αρχή κορίτσι μου και εύχομαι να σου πάρει το λιγότερο δυνατό διάστημα ίασης με αγωγή!!! Να πας σε καρδιολόγο αλλά αν κι αυτός δε σου δώσει παραπάνω εξετάσεις, διότι θα κρίνει οτι δε θα τις χρειάζεσαι, να σταματήσεις εκεί μετά!!! Κι φυσικά να έχεις και όλες τις προηγούμενες εξετάσεις μαζί και φυσικά και την έκθεση holder για να την εκτιμήσει κι εκείνος ώστε να μη σου μείνουν αμφιβολίες!!!
16-12-2015, 19:50 #509
Σε ευχαριστω Βιβιαν μου! Ναι ναι θα παω με ολες τις εξετασεις εννοειται!!! Και θα του πω οτι με ενοχλει, ολα τα συμπτωματα κτλπ, ε και θα πιεσω και για καμια ακομα εξεταση
χιχιιχχι ετσι για να μου φυγει απο το μυαλο, γιατι εγω μονο με λογια δεν ηρεμω...!!!
Tzef, εμενα μου ειπε οτι τωρα δεν υπαρχει λογος να ξεκινησω ψυχοθεραπεια...Μου ειπε να τα παρω για ενα μηνα και αμα ειμαι καλυτερα (που λογικα θα ειμαι) να του τηλεφωνησω και θα μου πει ποτε θα ξεκινησουμε συνεδριες...Οποτε προς το παρον δεν ξαναπαω εκει...Παντως να βρεις χρονο ακομα και αν πνιγεσαι απο δουλειες κτλπ γιατι ειναι κατι σημαντικο για σενα...Μην το αφηνεις...
16-12-2015, 19:52 #510
Tzimze, εσυ μια χαρα τα ψαχνεις μονος σου πουλακι μου και καλα κανεις...Δεν εχεις αναγκη ουτε ψυχολογους ουτε τιποτα!