ταχυκαρδια στον υπνο - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 60 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast
Results 541 to 555 of 898
    Senior Member
    Απο το google την εχω πατησει απειρες φορες...Και ενω ειχα σταματησει να μπαινω, παλι τελευταια ξαναξεκινησα...Και τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν ειμαι ικανη ουτε αυτο να μην κανω...Δεν εχω την δυναμη να κρατηθω...Εκεινη την ωρα που θα με ποιασει η αναγκη να μπω να τσεκαρω το συμπτωμα μου, αντι να κρατηθω και να σταματησω εγω μπαινω με αποτελεσμα μια απο τα ιδια... Με βαρεθηκα αληθεια... Δεν αναγνωριζω πλεον τον εαυτο μου... Κουρασα και εσας, κουρασα εμενα, κουρασα και τους δικους μου (καλα αυτοι το διασκεδαζουν και λιγο με αυτα τα πετυχημενα που λεω, αλλα εννοειται πως κατα βαση στενοχωριουνται)... Ελπιζω τουλαχιστον τα φαρμακα να βοηθησουν οντως...

Member
    Καλημερα Θεανω εγω τον Ιουνιο πηγα 3 φορες σε στοματολογο σε γνωστη κλινικη στο μαρουσι εχει μια πολυ καλη γιατρο την μοναδικη στην κλινικη,μου ειχε πει να παω εκει η οδοντιατρος μου πληρωσα 60 ευρω αλλα και τις 3 φορες που πηγα.Μην φοβασαι παντως μπορει να ειναι καποιο αγγειο ο καρκινος στο στομα ειναι πιο πολυ σε ασπρο χρωμα η μαμα μου ειχε στη γλωσσα μια υποψια της κανανε βιοψια και δεν ηταν κατι αγγειωμα της ειπαν κατι τετοιο δεν θυμαμαι.Το κακο που κανουμε εμεις ειναι οτι τα παρατηρουμε ολα,ολος ο κοσμος μπορει να βγαζει στο στομα του και δεν τα προσεχει.
    Εχω ειχα βγαλει κατι ασπρα σημαδια στα χειλη και μετα σαν ελκος μου εδωσε κορτιζονη και περασε σε μια εβδομαδα αλλα καλυτερα σε στοματολογο να σε καθησυχασει.

Senior Member
    Tzef καλημερα! Θες να μου στειλεις πμ.με πληροφοριες για την κλινικη κτλπ? Επισης λες αμα παρω σημερα τηλ, υπαρχει περιπτωση να βρω ραντεβου?
    Εχεις δικιο οτι εμεις τα παρατηρουμε ολα και δινουμε ισως περισσοτερη σημασια απο οτι χρειαζεται, αλλα και αυτο πως να το αγνοησω? Ειναι ενα καταμαυρο σημαδι μεσα στο στομα μου...

Senior Member
    Kαλημέρα σας!! Θεανάκι μου είναι ένα κατάμαυρο σημάδι σα τελεία...δεν είναι δα και τόσο σοβαρό!!! Μην τρελαίνεσαι χαζούλα μου, αν όλοι βγάζαμε έτσι ασθένειες, δε θα είχε απομείνει κανείς μας!!! Εγώ χθες που λές το βράδυ...έβλεπα όνειρπ οτι κάποιος με πατούσε με δίναμε κατω απο το δεξί στήθος και ξύπνησα και είχα όντως μυικό πόνο εκεί...προς στιγμήν πάλι πήγα να μπω στο τρυπάκι του να τρομάξω αλλά προτίμησα να αλλάξω πλευρό και κοιμήθηκα στο δευτερόλεπτο!!! το πρωι και ενώ ετοιμαζόμουν να πάω στη δουλειά...να σου αυτό που μου κόβει (καα καλά) την αναπνοή...σε πληροφορώ άρχισα να τραγουδάω και να παίζω με το σκυλάκι μου κ όλα ήταν τέλεια!!!! Sε πληροφορώ οτι κ εγώ ακόμα κάτι ψιλά τα έχω αλλά 5 γιατροί εκ των οποίων οι 2 απο τους καλύτερους καρδιολόγους μου διαβεβαίωσαν οτι απο παθολογία είμαι μια χαρά απλώς στις διακοπές μου τρόμαξα πολύ και ενώ είχα πιεσμένη χρονιά, εκεί που πήγα να χαλαρώσω έφτιαχνα ιστορίες τρόμου με το μυαλό μου και τα έκανα σκατά. Ξερεις με τι σκεψεις ξυπνούσα το πρωί στο νησί που πήγα διακοπές?? Οτι το περιφερειακο ιατρειο ακριβώς απέναντι μου...σιγά να μην έχει απινιδωτή. Είχα φτάσει στα όρια της τρέλας...απο το μεσημέρι και μετά αναπτερωνόταν λίγο το ηθικό μου. Ακόμα και τώρα που στα λέω και τα κοροιδεύω έχω πόσο στο δεξιο στήθος,κατω απο τη μασχάλη αλλά δεν παραδίνομαι στην σκέψη του...χαζευω στην τηλεόραση, κάνω τη δουλειά μου, τρέχω απο δω...απο κεί και να πάει στα κομμάτια αυτό!!!

Senior Member
    Βιβιαν μου εσυ φαινεται πως εχεις γλιτωσει οριστικα απο αυτο το μαρτυριο, αφου καταφενεις και αγνοεις και τα συμπτωματα εισαι τελεια! Μπραβο κοριτσακι μου γλυκο χαιρομαι παρα πολυ για εσενα...
    Εγω πριν λιγο σηκωθηκα απο το κρεβατι και κοιταξα στον καθρεφτη το σημαδακι και εχει εξαφανιστει...Περιεργα πραγματα...Την επομενη φορα που θα το βγαλω πρεπει να παω αμεσως σε στοματολογο να το δει να μου πει τι ειναι...

Senior Member
    Ο στοματικός καρκίνος εμφανίζεται συνήθως σαν ένα ανώδυνο έλκος (πληγή) στην αρχή, που δεν κλείνει με την πάροδο του χρόνου, αντίθετα μεγαλώνει δημιουργώντας προβλήματα στη μάσηση, την ομιλία ή την κατάποση. Μπορεί να εμφανιστεί και σαν μια λευκή πλάκα ή μια κόκκινη περιοχή.
    Καλημέρα στο κορίτσια,τι κάνετε???Εξαφανίστηκε το σημάδι???
    Ο Καρκίνος του στόματος ποτέ δεν εξαφανίζεται!!Τυχερούλα!
    Σταδιακά εμφανίζεται στον βλενογγόνο σαν άσπρη ή ερυθρή βλάβη και χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου.
    Ευκαιρία να επιστρέψουμε στην Καρδιά τώρα!!Χα χα!!!

Senior Member
    Σταύρο βαλτός είσαι κι εσύ?? Να δεις που κι εσύ μπορείς να το κάνεις, δε λέω οτι δε φοβάμαι αλλά πως είναι δυνατόν τη μέρα πριν τον καρδιολόγο να 'μαι του θανατά και ξαφνικά μετά τον καρδιολόγο ω του θαύματος να μην έχω ουτε τα μισά απο τα συμπτώματα και στην ένταση που τα είχα;; Εεεε; Εγώ θα χάρω όταν όλοι μας απο δω μέσα το ξεπεράσουμε και ζούμε τη ζωή μας, όχι κατι υπερβολικό, απλώς τη ζωή που έχει ο καθένας όπως τη θέλει!! Είναι δύσκολο πράγμα να παλεύεις με το μυαλό σου!!!

Senior Member
    Καλημερα Σταυρο μου! Βασικα τωρα το ξανακοιταξα με πιο καλο φως, δεν εχει φυγει τελειως απλα εχει αλλαξει χρωμα απο μαυρο εγινε κοκκινο και τωρα φαινεται σαν πληγη...Τι να πω...Δεν παω σημερα στον γιατρο θα περιμενω μηπως ξαναβγει ετσι οπως ηταν μαυρο και θα παω τοτε αμα ειναι...
    Η καρδια ειναι σταθερη αξια και χθες με αυτο που εβγαλα παλι τη σκεφτομουν την γλυκια μου!!! Χιχ δεν την εγκαταλειπω ποτε...
    Σε λιγο θα παω για το τεστ κοπωσεως... Και εχω αγχωθει πολυ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by viviann View Post
    Σταύρο βαλτός είσαι κι εσύ?? Να δεις που κι εσύ μπορείς να το κάνεις, δε λέω οτι δε φοβάμαι αλλά πως είναι δυνατόν τη μέρα πριν τον καρδιολόγο να 'μαι του θανατά και ξαφνικά μετά τον καρδιολόγο ω του θαύματος να μην έχω ουτε τα μισά απο τα συμπτώματα και στην ένταση που τα είχα;; Εεεε; Εγώ θα χάρω όταν όλοι μας απο δω μέσα το ξεπεράσουμε και ζούμε τη ζωή μας, όχι κατι υπερβολικό, απλώς τη ζωή που έχει ο καθένας όπως τη θέλει!! Είναι δύσκολο πράγμα να παλεύεις με το μυαλό σου!!!
    Οι σφυγμοί της Θεναούς είναι όντως υψηλοί.Είναι αφύσικο στον ύπνο σου να ξεπερνάς τους 100 παλμούς.
    Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μια αβλαβής κατάσταση.
    Αλλά ο άλλος όταν νιώθει τέτοια έντονη ταχυπαλμία,δεν μπορεί να ησυχάσει...
    Χρειάζεται έναν γιατρό ο οποίος θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο να της μιλήσει σε σχέση με τους άλλους.
    Αλλά ο Καρδιολόγος δεν είναι Ψυχίατρος και δεν το καταλαβαίνει αυτό.Γι'αυτό την ξεπετάνε.

Senior Member
    γιατι αγχώθηκες??/ σιγά τη διαδικασια!!!

Senior Member
    καλημέρα και από μένα νεράιδες και παλικάρια μου!!! Θεανούλα μου πώς είσαι σήμερα? μην τρελαίνεσαι ρε χαζό...ο Σταύρος έχει δικιο...το είχα ψαξει κι εγώ πολύ το θέμα...ο καρκινος δεν εμφανίζεται με μια μαυρη τελεια!!!
    να σε πληροφορήσω οτι εγω στο κατω χείλος είχα κατι πολύ σκουρες κιλίδες και της πρόσεξα πριν μια 3 ετία περίπου...εννοείται οτι πέθανα απο την αγωνία μου...πηγα λοιπον στον οδοντιατρο μου και μου κάνει....''καλά τώρα τα είδες αυτά? τα είχες πάντα και τα απέκτησες απο το κάπνισμα...καλοήθης μελαγχρωση'' ή κάτι τέτοιο μου είπε οτι ήταν..και ήταν απο τη μέσα πλευρά του χείλους..στη βλεννογόνο δηλαδη...και τώρα μετά από αποχή σχεδόν 2 χρόνων απο το κάπνισμα τα εχω ακομη απλα δεν είναι τόσο μαυρα...
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Θεανώ τι ώρα έχεις το Test Kοπώσεως??

Senior Member
    Σταύρο συμφωνώ σε αυτό που λές αλλά δεν νομίζω τόση αδιαφορία πια...να μην έδιναν καν σημασία κατα την εξέταση της...είπαμε οκ είναι μικρή και είναι δύσκολο να έχει θέμα με την καρδιά της το όποιο φυσικά δεν είναι γενετήσιο αλλά είναι ένας άνθρωπος που απο το φόβο του έχει χαλάσει την ποιότητα της ζωής του...δεν μπορεί ο καθένας απλά να την ξεπετάει γτ απλώς θα πάρει τα χρήματα και οκ αστην να πληρώνει. Πρέπει να τη βοηθήσει περισσότερο πρώτα κάποιος καλός καρδιολόγος που θα την καθησυχάσει και θα της λύσει κάθε απορία και μετα να κάνει δουλεία με τον ψυχίατρο!! Επίσης, όλοι μας θα έχουμε ξεπεράσει τους 100 σφυγμούς στον ύπνο μας και μάλιστα με τον πιο απλό τρόπο...βλέποντας ένα εφιάλτη!!!

Senior Member
    Ναι εννοείται αλλά ο Καρδιολόγος βλέπει πως δεν έχει τίποτα και δεν μπαίνει στην διαδικασία να πει πολλά λόγια...!Αυτή είναι η μαλακία!!
    Εντωμεταξύ λόγω Ταχυκαρδίας φοβάμαι μήπως δεν το ολοκληρώσει το Test κοπώσεως αλλά ελπίζω να το ολοκληρώσει!

Γι'αυτό κι εγώ είπα να πάει σε έναν ακόμα Καρδιολόγο αλλά ξέρεις τι φοβάμαι???
    Μόλις ηρεμήσει με την καρδιά θα μεταπηδήσει σε άλλη ασθένεια!Εδώ ήδη μεταπήδησε σε άλλη ασθένεια παραλλήλως με την Καρδιά!!

Επίσης, όλοι μας θα έχουμε ξεπεράσει τους 100 σφυγμούς στον ύπνο μας και μάλιστα με τον πιο απλό τρόπο...βλέποντας ένα εφιάλτη!!!
    Χαλαρά με Εφιάλτη πιάνεις 150..Αλλά θα σου πει η Θεανώ πως αυτό το έχει σε Καθημερινή βάση και ανεξαρτήτως των ονείρων...
    Περιμένουμε το Test Κοπώσεως να δούμε τι θα μας πει!!!!!
    Last edited by Stavros; 17-12-2015 at 13:12.

Senior Member
    Ναι ρε γαμώτο...γτ έτσι;; Εγώ τλχ πήγα σε καρδιολόγο που πραγματικά μιλουσε περισσότερο απο μένα...μου απαντούσε και σε πράγματα που ακόμα δεν τα είχα αντιληφθεί εγώ ως απορίες. Μου είπε όσο οξύ να αισθάνομαι και να με τρομάζει κάτι, να λέω οτι είμαι καλά και να ζώ τη ζώη μου, καθώς επίσης να μη δίνω τόση πολύ σημασία σε όλα. Ειχε δίκαιο! Έτσι σταμάτησα εγώ τη φοβία μου με την καρδιά & ήλπιζα αν έβρισκε έναν τέτοιο ιατρό αν ηρεμούσε αλλά πλέον νομίζω κι εγώ οτι θα βρίσκει κάτι άλλο να τυραννιέται...

Page 37 of 60 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast