Results 556 to 570 of 898
Thread: ταχυκαρδια στον υπνο
-
17-12-2015, 13:12 #556
όλα μια χαρα θα πανε! Και το τεστ κοπωσεως θα ειναι μια χαρα και θα ηρεμησει!!!
- 17-12-2015, 13:14 #557
Vivian το βασικό είναι να μην μπλέξει με Καρκινοφοβία γιατί εκεί το πεδίο είναι τεράστιο και δεν θα βγάζει άκρη με τίποτα...
Πρέπει να την πιάσουν οπωσδήποτε τα φάρμακα και να της μειώσουν το Άγχος...
Από ότι είπε και η ίδια,και ο πατέρας της συμφώνησε να τα πάρει.Για να δούμε...
17-12-2015, 13:33 #558
πφφφφ, μακάρι να ξεκινήσει την αγωγή και να ηρεμησει!!! Να δουμε πως πήγε και το τεστ κοπώσεως...
17-12-2015, 14:22 #559
Παιδια τα νευρα μου...Δεν μπορω να καταλαβω τι εχω παθει κσι μπερδευω τα ραντεβου (και με τον ψυχιατρο πηγα να το παθω)...Τεσπα, απο οτι καταλαβατε εκανα λαθος, και το ραντεβου ηταν για χθες...Τσαμπα κουβαληθηκα μεχρι εκει...Και εκλεισα για αυριο στις 12μιση...
Συμφωνα παντως με το χολντερ, δεν ανεβασα σφυγμους μονο μια φορα μεσα στη νυχτα (για να αποδοθει η ταχυκαρδια σε εφιαλτη ας πουμε)...Στο χαρτι γραφει ολες τις ωρες στην αριστερη μερια (το παει ωρα με ωρα)...στις επομενες στηλες γραφει τους λιγοτερους παλμους που εποιασες μεσα στην ωρα, τον μεσο ορο των παμλων που ειχες καθως και τους περισσοτερους παλμους...
Λοιπον εγω κατα τη διαρκεια του υπνου ειχα περιπου 70 με 80 σφυγμους μεσο ορο αλλα εφταναν καθε ωρα και 120, 130, 100 ,110 κτλπ...Δεν ανεβηκαν δηλαδη μονο μια φορα
Τι να πω εκτος και αν εβλεπα καθε ωρα και απο εναν εφιαλτη...Ο καρδιολογος παντως δεν μου ειπε τιποτα...
17-12-2015, 14:29 #560
Μαντυ μου οσον αφορα το σημαδακι στο στομα, το εγραψα και πριν μειωθηκε παρα πολυ και απο μαυρο εγινε κοκκινο σαν πληγουλα... Οποτε δεν εχει νοημα να παω τωρα σε γιατρο...Αμα μου ξαναβγει θα παω τοτε να μου πει τι ειναι...
Κατα τα αλλα η διαθεση σημερα σκαταΔεν ειμαι στα καλα μου...με εποιασαν και τα νευρα μου που εχασα χθες το ραντεβου...Και καθομαι σε αναμμενα καρβουνα μεχρι να παω παλι αυριο να κανω το τεστ!
17-12-2015, 14:36 #561
Τι να πω ρε κοριτσακι μουουου...τι ατυχια κ αυτη ρε γμτ...πφφφ το holder γτ το ειχες βαλει του??
17-12-2015, 14:38 #562
περιπου 70 με 80 σφυγμους μεσο ορο
Πάντως διάβασα ότι παίζουν αυξομειώσεις ανάλογα με το αν είσαι σε φάση RΕΜ ή non-REM στον ύπνο...
Φαντάσου από το άγχος σου έχει επηρεαστεί και η μνήμη και ξεχνάς συνέχεια!!
Χαλάρωσε για αρχή..Κατά βάθος κατανοείς πως δεν έχεις κάτι το παθολογικό με την καρδιά σου...
Τα φάρμακα τα ξεκίνησες ή όχι?
17-12-2015, 14:42 #563
Ναι χαχχαχα τα χω ολα, εχω και αμνησια και ξεχναω τα ραντεβου μου...
Τεσπα για μια ημερα θα κανω υπομονη δεν εγινε και κατι...
Το χολντερ εγω το ζητησα και το εβαλα...Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζοταν, αλλς εγω επεμενα και συμφωνησε μετα και μου το εβαλε... Αλλα πραγματικα σου λεω δεν μου εδωσε καμια σημασια...Και οταν πηγα να παρω τα αποτελεσματα και γενικα ...Θεωρειται παρα πολυ καλος γιατρος και ειναι αρκετα γνωστος, αλλα εμενα δεν μου αρεσε που δεν ασχοληθηκε και ιδιαιτερα μαζι μου...Εσυ εισαι τυχερη που πηγες σε καποιον και αφιερωσε τοσο χρονο να σου εξηγησει πραγματα κτλπ...
Να ρωτησω κατι αλλο...Αυριο που θα παω για το τεστ πρεπει να παρω μαζι μου και τις υπολοιπες εξετασεις μου? Ξερει κανεις?
17-12-2015, 14:45 #564
Σταυρο ναι αλλα αυτος μου ειπε πως δεν εκανα καμια εκτακτη και γενικα δεν βρεθηκε τιποτα παθολογικο απο το χολντερ, παρα μονο συχνα διαστηματα φλεβοκομβικης ταχυκαρδιας... Οποτε δεν οφειλεται σε αυτο η ταχυκαρδια...
Δυστυχως εγω ακομα πιστευω πως εχω κατι στην καρδια (τα ειπαμε μυοκαρδιτιδα κτλπ) ακομα φυσικα και δεν μου εχει περασει ο φοβος...
Το φαρμακο θα τα παρω σε λιγο που θα φαω, γιατι μου ειπε ο ψυχιατρος καλυτερα να τρωω πρωτα κατι...
17-12-2015, 15:03 #565
Tέλεια!Αρα ήταν απλά αλλαγή της Καρδιακής Συχνότητας.
Πρώτος κανόνας...Δεν ψάχνεις πληροφορίες στο Google από Ελληνικά Sites!Μόνο από Usa οι πληροφορίες.
Είναι λίγα τα Ελληνικά και οι πληροφορίες δεν είναι αναλυτικές!
Στην παρακάτω εικόνα,υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις σχετικά με τις αλλαγές του καρδιακού σου ρυθμού κατά τον ύπνο σου!
Νομίζω πως το κείμενο είναι κάτι παραπάνω από ... ανακουφιστικό!
Αλλά πρέπει να ξέρεις που να ψάξεις....Να γιατί και ο Καρδιολόγος σου προσπέρασε το Holter σαν φυσιολογικό...
Διοτί απλά ήταν φυσιολογικό!Κάτι ήξερε παραπάνω τελικά...
http://s14.postimg.org/lzi0qm1bl/rem.jpg
17-12-2015, 15:10 #566
Καρδιολογος δε θα σου κανει το τεστ κοπωσεως? Αν ναι λογικα θα πρεπει να τις εχεις για να καταλαβει ο ανθρωπος τι παιζει!!!
17-12-2015, 15:28 #567
Καλά το ότι ξέχασες ένα ραντεβού δε σημαίνει τίποτα... Και εγώ τα ξεχνάω για αυτό βάζω το γιατρό να μου τα σημειώνει σε χαρτάκια να τα έχω
... Θεανώ τίποτα δεν έχεις, τόσες εξετάσεις θα είχαν δείξει κάτι...
Εγώ χθες είχα κάτσει μια ώρα και διάβαζα ένα αντίστοιχο παλαιότερο thread 'άγχος/φοβίες' με αναφορές από πάάρα πολλά άτομα. Αν έπαιρνες τα κείμενα όλων μας και τα έβαζες δίπλα δίπλα όλοι περιγράφουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα! Ίδιες ιστορίες, ίδια συμπτώματα, ίδιες σκέψεις ίδια βιώματα, απίθανο! Έχουμε κάνει τους καρδιολόγους πλούσιους με αυτά που διάβαζα, και δυστυχώς πολλοί άνθρωποι είχαν/έχουν και πιο βαριά συμπτώματα π.χ πολλές έκτακτες μεσα στην ημέρα, εμείς με το τίποτα και τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Στάθηκα πολύ σε σχόλια ανθρώπων με πολλές επισκέψεις σε γιατρούς που όλοι τους έλεγαν δεν είχαν τίποτα και ότι το άγχος ευθύνεται για όλα. Εγώ έχω πειστεί κατά 95%, από χθες αφού είδα και χαλαρωτικά βιντεάκια (καθείστε 10-20 λεπτά την ημέρα και δείτε, πραγματικά βοηθάνε) και έχω ηρεμήσει πολύ... Οι πόνοι έχουν φύγει αλλά το εσωτερικό τρέμουλο δε λέει να με αποχωριστεί, το πιο επίμονο για μένα σύμπτωμα από τόσο συσσωρευμένο άγχος!
Πηγαίνετε σε παρκάκια, δάση, στη θάλασσα πάρτε βαθιές αναπνοές και σιγά σιγά μόνο του το μυαλό θα αρχίσει να επανέρχεται διώχνοντας τις κακές σκέψεις, η φύση είναι φάρμακο και όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης: η τροφή σου να είναι το φαρμακό σου, και το φαρμακό σου να είναι η τροφή σου. Μακριά από πολλά γλυκά, καφεινες, να τρως περισσότερα φρούτα και ξηρούς καρπούν που αποτοξινώνουν και περιέχουν πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που χαλαρώνουν τα νεύρα και στην αποβολή του άγχους!
Βρες κάτι να ασχολείσαι, μη κάθεσαι όλη μερα σπίτι στο ιντερνετ. Βγάλε τα σκυλιά, ξεκίνα να μάθεις κάτι καινούργιο. Εγώ π.χ όταν διαβάζω για τη διπλωματική τα ξεχνάω όλα τα συμπτώματα. Πολλές φορές οι πιο πολύπλοκες λύσεις είναι και οι πιο απλές και βρίσκονται μπροστά στα μάτια μας αλλά εμείς εθελοτυφλούμε και διυλίζουμε τον κώνωπα... Χαλαρά παιδά χαλαρά! Εφόσον είμαστε τσεκ από παθολόγους ηρεμία!
17-12-2015, 15:34 #568
JimZe εχεις απολυτο δικαιο!!
17-12-2015, 15:34 #569
17-12-2015, 15:53 #570
Ε ναι λογικα καρδιολογος θα μου το κανει...Επρεπε να ρωτησω σημερα αμα χρειαζονται οι υπολοιπες εξετασεις, αλλα ενταξει σιγα δεν θα μου κανει κοπο και να τις παρω ετσι και αλλιως μαζι...
Jimze, λες και το ηξερες απο το παρκο γυρισα μολις ειχα παει βολτα τα σκυλακια... Για αυτο αργησα κιολας να απαντησω...Κοιτα σου ειπα και χθες πως καλα ολα αυτα και εννοειται κανεις παρα πολυ καλα που τα ψαχνεις...Δεν αμφιβαλω οτι βοηθανε κιολας καθολου, απλα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες...Εμενα φανταζομαι για να μου ειπε ο ψυχιατρος πως χωρις φαρμακα δεν θα γινω καλα, κατι θα ξερει...Τι να πω...Ελπιζω να εκανε καλα που μου τα εγραψε και εγω με τη σειρα μου που τα ξεκινησα...
Σταυρο μου εγω πρωτη φορα ακουω τευοιους σφυγμους στον υπνο...Ακομα και το αρθρο (σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο και το βαζεις) δεν μου λεει κατιΟκ μπορει να ανεβαινουν οι παλμοι αλλα να πηγαινουν τοσο πολλοι?Εγω οσα ατομα ξερω που εχουν βαλει χολντερ, ειχαν μεσο ορο στον υπνο 60 παλμους περιπου και δεν μου ειχε αναφερει κανενας οτι του εφτασαν ας πουμε μεχρι 130